HWSW Informatikai Kerekasztal: "KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

"KERESEK ÉS SEGÍTEK" TOPIC !!! Avagy minden szinten, szinte minden ! Értékeld a témát: -----

#201 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 01. 11. 17:11

Egy kérdés:
ki az a csaj, aki abban a reklámban szerepel, amelyikben valami ostyás csokit reklámoznak ( :) ). Van benne egy Tarzan-szerű tag meg egy majom. A csákó ottan hülyül, aztán leszakad vm ág alatta, aztán ott lóg pucéron, és a farkát a majom takarja el egy olyan csokival...

Remélem ez még belefér a "szinte minden"-be... :D :D :D

#202 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 11. 18:22

Simán. Ezért (is) indítottam ezt a topicot. Hogy az ilyen kérdésnek ne kelljen külön nyirni egyet.
Csak a jó választ nem tudom ! Persze attól még más tudhatja ! ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#203 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 09:24

idézet:
Ezt írta AEomega:
Egy kérdés:
ki az a csaj, aki abban a reklámban szerepel, amelyikben valami ostyás csokit reklámoznak ( :) ). Van benne egy Tarzan-szerű tag meg egy majom. A csákó ottan hülyül, aztán leszakad vm ág alatta, aztán ott lóg pucéron, és a farkát a majom takarja el egy olyan csokival...

Remélem ez még belefér a "szinte minden"-be... :D :D :D
[/quote]

Új info:
A csoki neve Siesta

#204 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 09:58

Ennyit sikerült csak kiderítenem:

"You told me that you also appeared in an European TV commercial for the chocolate bars "Siesta" and "Prince Polo". Do you know in which countries these chocolate bars are available as I never heard of them before (and I love chocolate and I might say that I know a lot about it...)? You said that you played a Tarzan character in this commercial? When and where was that commercial done and how did you get that role? Do you eat chocolate yourself?

I LOVE CHOCOLATE!!!!!!!!!!! It's not the best method for achieving fitness goals, but you have to reward yourself ONCE in a while, right? :-)

The countries are Czech Republic for the Siesta bar and Poland for the Prince Polo bar. The chocolate bars are available in those countries. I am still waiting for my copy of the commercial and print work from the production crew, it should be in soon. Yes the character was definitely Tarzan, loincloth and all, Jane included. Who I might say made a fine Jane. The commercial was shot in April of 2000 in Toronto Ontario. As for getting the role, I think it was just being in the right place, at the time, with the right look. It was actually the first audition I had ever done. Needless to say the agency I was working with was very happy and had more work for me but I ended up being drafted to the CFL and had to decide. In the offseason I still plan to pursue such things though. I am currently looking into a couple of agencies up here in Montreal."

A csávó nem említi a modell nevét sajnos. Több infot nem találtam. :(
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#205 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 10:38

idézet:

Ez Brett Shaw aláírása (részben)

...he megmondtam, hogy negyerebemegnegyererre he...!
[/quote]

Na én azt a videót keresem!! :D :D Komolyan! :) Cserébe van valahol Matrix paródia ;) vagy a non-censored szalacsi vidijó :p

#206 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2003. 01. 12. 11:31

A Freshfabrik -- Freezing az a chemicalos szám? Aki megszerzi a videoklipjét, körbenyalhatja magát!

Egyébként videoklipeket keresek mostanság:

Animal Cannibals & Anima Sound System -- Öt közös betű
Animal Cannibals -- Kixeretik (Dj Pozsi d&b remix )

A fentiek kellenének zenében is.

Összes Anima Sound System klip
Ken Ishii összes klip -- kivéve Extra, az már megvan
Daft Punk -- Burnin'
Mr. Oizo - Analogue Worm Attack

stb. stb. mindenféle amit a viva-n a Berliner Houseban játszottak vala, vagy esetleg a viva+ eeelektroban.

Nekem egyelőre csak olyanok vannak, ami a mellesleg.hu-n is megvan, kivéve a ken ishii -- extra és a wamdue project -- king of my castle (ghost in the shell edition).

Akinek techno experimental d&b stb. zene kell az is szóljon nyugodtan, meg van pár popper zeném is (chemical bro, moby,
neo).

naffeju@freemail.hu

Na, sok lettem mára, thx.

#207 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 11:35

idézet:
Ezt írta NeoPampalini:

Na én azt a videót keresem!! :D :D Komolyan! :) Cserébe van valahol Matrix paródia ;) vagy a non-censored szalacsi vidijó :p
[/quote]

Megvan. mpg - 3,87 MB

Matrix paródia kőne ha vóna.

Hogyan lesz?

#208 Felhasználó inaktív   Moe 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 11:55

idézet:
Ezt írta special:

Megvan. mpg - 3,87 MB
[/quote]

Marsi aput :cool: azbeszt.hu-ról vagy mellesleg.hu-ról is tölthetitek! :D ;)

Matrix paródia alatt mit értetek? Nekem egy ilyen bakigyűjtemény van, pl. nappali időpontot mutat az óra, de közben sötét van; mutatják, h látszik a kötél szaltónál a kungfu-jelenetben meg ilyenek.

#209 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 12:02

Nem, nem, ezek azok a súlyos alá-szövegelések magyarul, teljesen nem odaillő dumákkal. Volt ilyen már Dallasból, Terminator 2 (legjobb), Oroszlánkirály, Matrix. Tényleg, oroszlánkirályt is fel kellene kutatni. Egyébként volt hasonló próbálkozás már a néhai Citromban is (tv2), ott valami szappanopera volt parodizálva, de nagyon jól, szétröhögtem magam(nő ül a tükör előtt, mikor faszi beront üvöltve, hogy le mertél ülni a varázstükröm el, úgyis én vagyok a legszebb stb :) )

#210 Felhasználó inaktív   AEomega 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 12:45

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ennyit sikerült csak kiderítenem:

"You told me that you also appeared in an European TV commercial for the chocolate bars "Siesta" and "Prince Polo". Do you know in which countries these chocolate bars are available as I never heard of them before (and I love chocolate and I might say that I know a lot about it...)? You said that you played a Tarzan character in this commercial? When and where was that commercial done and how did you get that role? Do you eat chocolate yourself?

I LOVE CHOCOLATE!!!!!!!!!!! It's not the best method for achieving fitness goals, but you have to reward yourself ONCE in a while, right? :-)

The countries are Czech Republic for the Siesta bar and Poland for the Prince Polo bar. The chocolate bars are available in those countries. I am still waiting for my copy of the commercial and print work from the production crew, it should be in soon. Yes the character was definitely Tarzan, loincloth and all, Jane included. Who I might say made a fine Jane. The commercial was shot in April of 2000 in Toronto Ontario. As for getting the role, I think it was just being in the right place, at the time, with the right look. It was actually the first audition I had ever done. Needless to say the agency I was working with was very happy and had more work for me but I ended up being drafted to the CFL and had to decide. In the offseason I still plan to pursue such things though. I am currently looking into a couple of agencies up here in Montreal."

A csávó nem említi a modell nevét sajnos. Több infot nem találtam. :(
[/quote]

Azért kösz. Nem baj, én keresem tovább... :cool:

#211 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 15:20

No. Ha valaki tud helyet, ahonnan letölthetném az Enigma: Beyond the Invisible c. klippjét, annak nagyon örülnék. Tényleg. :cool:
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#212 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 15:55

idézet:
Ezt írta Tiara, aki nem is angyal:
No. Ha valaki tud helyet, ahonnan letölthetném az Enigma: Beyond the Invisible c. klippjét, annak nagyon örülnék. Tényleg. :cool:[/quote]

ha egy picit hajlandó vagy várni, viszem. ;)
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#213 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 16:01

Na de aztán majd én is kérek valamit.. azaz már kértem... :)
Pl. Roy & Ádám -ot, mert nekem eléggé bejön az a stílus... :)
Körülnéznék DC -n, de sajna valamiért nem akar müxeni... :(
Szal, megköszönném, stb... :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#214 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 16:14

Tiara, sajnos a kért klip nincs köztük, de van itt még pár Enigma klip, talán érdekel:
[url="http://"http://www.mellesleg.hu/zene/clip.php?art=102"]http://www.mellesleg...lip.php?art=102[/url]

#215 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 16:28

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Igen, ott biztosan rengeteg számot lehet találni magyar előadóktól... :eek:
[/quote]

Lehet! :)

#216 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 16:30

idézet:
Ezt írta special:
Tiara, sajnos a kért klip nincs köztük, de van itt még pár Enigma klip, talán érdekel:
[url="http://"http://www.mellesleg.hu/zene/clip.php?art=102"]http://www.mellesleg...lip.php?art=102[/url]
[/quote]

Köszi, de konkrétan az az egy hiányzik...
We are deeply shocked, disgusted and apalled by the decision to include the infamous "sh*tbear" emoticon in Skype!

#217 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 19:28

Tiara, megvan klip.

56.8 MB / 320*240

Ha köll, jöszöl hwsw dc hubra, vagy mondol ftp-t, ahova felrakom.

#218 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 20:27

idézet:
Ezt írta special:
Tiara, megvan klip.

56.8 MB / 320*240

Ha köll, jöszöl hwsw dc hubra, vagy mondol ftp-t, ahova felrakom.
[/quote]

Ha a dc-n fennhagyod éjszakára, akkor leszedném (modem...). És köszi :)

#219 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 20:44

idézet:
Ezt írta Tiara, aki nem is angyal:

Ha a dc-n fennhagyod éjszakára, akkor leszedném (modem...). És köszi :)
[/quote]

Aszondja modem, az 5.5k/s kb, aszondja az 59 652 554 bytes a video, az azt jelenti hogy 2,94 óra alatt tudod letölteni...hmmm....éjfélkor rajt, 3 órakor törlöm, így legalább izgalmas :D (nemám)

#220 Felhasználó inaktív   Tiara 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 12. 20:50

idézet:
Ezt írta special:

Aszondja modem, az 5.5k/s kb, aszondja az 59 652 554 bytes a video, az azt jelenti hogy 2,94 óra alatt tudod letölteni...hmmm....éjfélkor rajt, 3 órakor törlöm, így legalább izgalmas :D (nemám)
[/quote]

Vicces fiú vagy te, látom én :D

/Ja ne lepődj meg, a NoVa fogja tölteni/

KÉRDÉS: hogy kell ehhez connect? Meséljél már, mert nem találtam erről sehol infót..

[ 2003. január 12.: Tiara, aki nem is angyal szerkesztette a hozzászólást ]

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.