HWSW Informatikai Kerekasztal: Kórházi kalandjaink - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kórházi kalandjaink Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 31. 02:33

idézet:
Ezt írta WiZARD:

hát az attól függ milyen volt a cérna :)
de remélhetőleg szóltak volna, ha ki kellett volna venni. illetve ha ki kellett volna venni, és még mindig benne lenne, akkor szerintem feltűnt volna már :)
[/quote]

hat a doki azt mondta hogy 2 het mulva menjek vissza hogy nezze meg mi van a cernaval: le kell-e venni, vagy leesett magatol.en nem mentem vissza :D Igaz nem varras volt hanem elkotes, ugyhogy velszeg leesett,mert nem erzem,de attol fuggetlenul a tavalyi mandulamutetem ota valami zavar a torkomban de nem latszik semmi... :confused:
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#42 Felhasználó inaktív   blash 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 15:08

Idézet

Krinyo irta:

"Fogas" esetem nekem is van: [...]

nekem is  Kép  Szerencsere nem veres....

kabe 2001 oszen nagyon elkezdett fajni a bal arc felem, persze a fogamra gyanakodtam, ezert elmentem a BME fogaszatara, ami K-epuletben van. Az epp rendelo doki nezegeti a fogaimat, majd megallapitja, hogy a bal felso bolcsessegfogam rosszul no es nyomja a tobbi, emiatt a nagy fajdalom. Vmennyire igaz is volt, de az a bolcsessegfogam csak egy kicsit allt csantran, kifele, de szepen fuggoleges...

megnyugtat, majd ki kell muteni, de most megrongenezne, hogy mennyire nagy a gond. A rontgent latva is csak megerosit abban, hogy ezt biza huzni kell... Jojjek vissza par nap mulva, de addig felir egy szajfertotlenito vmit es azzal reggel es este ecseteljem... Majd tavoztam es lelekben keszultem a mutetre...

jo par napig kenegettem a felirt fertotlenito szerrel az inyemet, fogamat, amit csak ertem. Persze a fajdalom nem enyhult, ugyanugy fajt a bal arcom...

gondoltam ez nem allapot, kihuzatom a felrenott bolcsessegfogamat. De ha mar huzni kell, akkor a csalad altal ismert fogorvossal vegeztettem. Felhivtam a borsodnadasdi fogorvost, majd felultem az Ozdra tarto buszra. S igy me'g Nagymamamekat is meglatogattam :cool:

koran reggel mar a varoban ulok, majd kabe 5-6-diknak sorra kerulok a foghuzasra varok kozt, mert ezeket eloszor erzesteleniti... Beulok a szekbe, szokasos kerdes, mi faj, miota. Mutatom, mondom, hogy huzni kene azt a bolcsessegfogam, mert nyomja a tobbit, s ezt allapitotta meg egy masik fogorvos....

nezi, tapogatja, bogdosi, kaparja. Majd kozli, ennek semmi baja, nem kell huzni. En csak ennyi: :eek: Miert, hat akkor mitol faj? S kozli, hogy arcureggyulladasom van.....

felirt egy doboz doxicilint, szedjem be mind....

tanulsag: tobb orvost kell felkeresni? :confused:

azota 2003 nyar vegen is ujra fajt ugyanott, de mar csak gyulladascsokkentoert mentem dokihoz :D

me'g Tesom altalanosba jart, mikor kivettek a vakbelet. Eleg gyorsan tortent az egesz. En csak a mutet utan tudtam meglatogatni. Ott allunk az agya mellett, s nem tudom miert, de csak rohogtem szegenyken. Amire O is elkezdett nevetni...

csak a nevetes, miatt a nyomoketeses hasa rogton elkezdett fajni... S a nevetes helyett mar csak sirt.... Muterek rogton kizavartak a korterembol :D

szerk: a'pde'teltem egy idevalo szmalylival  Kép

[ 2004. március 15.: blash szerkesztette a hozzászólást ]

Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 00:04 -kor

#43 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 17:56

idézet:
Ezt írta Vortex07:

akkor most hany ujjad van? :D
amugy megis mit rontott el? :confused:
[/quote]

Megvan mind. :) Vagy rosszul fúrt, vagy rosszul rögzítette a letörött darabot, vagy valami hasonló. Nem tudom, pontosan mit rontott el, mert nem láttam. Csak hallottam. :)
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#44 Felhasználó inaktív   Kerozin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 01. 23:21

Huh, nekem '99ben ( 11 eves voltam ) szedtek ki a vakbelem, eleg gaz volt.. :)

Egyik nap hazakuldtek a sulibol mert fajt a hasam.Muterek mar hozza voltak szokva ahoz, hogy sokszor szimulalok, szal mondtak jo, persze, holnapra elmulik..
Estefele mar elegge fajt, irany a madarasz utcai korhaz.Nyomogatja a hasam az orvos, uvoltok, mondja vakbel, de azert meg kell egy UH.UH utan mondja ad gyulladascsokkentot, meg nem annyira gazos h muteni kell, lehet msot meg meguszom, haza, dieta.Masnap reggel mar kib@szottul fajt, irany a korhaz.Orvos mondja muteni kell, en sirok :D ( elnyom egy poent: " nincs itt bent annyira meleg h konnyezzenek a szemeid" haha ) Korterembe be, infuzio bekot ( 1. szuras melle, orvos mondja " hat ez eldurrant" en kb elajulok :D 2. szuras sikeres.. ) Kb 20 perc mulva jon a mutos, kerdem "mi lesz itt? " " mutet :)) " . Mutobe betol, anaszteziologus kerdezi "almos?" "nem" narko bead ( kb mintha tarkonvertek volna egy 10kilo kalapaccsal :D ) "almos?" "ieegennn" masodik adag narko, kero went offline :D .
Ebredes, hanyni hanyni, kacsa: nem tudok mit hanyni.
Egesz nap hasfajas mint allat, mondjak fel kene kelni jarni kicsit..Felkelven kicsit forgott a szoba :)
Egesz nap fekves, hasfajas. Este a TVben forrest gump ( pozitiv emlek) Jah, addig egyedul egy ures szobaban.
Este attolas masik szobaba, ahol meg 3 vakbeles.
Osszehaverkodas :)
3 nap utan mondjak kapocsszedes, masnap haza kell menni, mert nincs hely (?!) Masnap nincs kedv hazamenni ( jofej emberek, azt ehettem mar amit akarok,tv video volt )
megis hazamenes

Osszesegeben pozitiv elmeny, bar komolyabb betegseggel nem szivesen fekudnek be olyan korhazba ahol csak azert hazakuldenek mert nicns hely.
FUTURE walks

#45 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 02:10

Általános iskolás voltam amikor szánkóztunk és a kezem eltört 3 helyen. Leesett a hó, aztán kicsit megolvadt és lefagyott. Kitaláltuk, hogy a jégen nagyon jól fog csúszni a szánkó ezért menjünk el szánkózni. El is mentünk hárman egy nagy szánkóval. Én ültem elöl, mögöttem az egyik haverunk, leghátul pedig a tesóm. Jöttünk le a lejtőn és pont szemben volt egy kerítés. Tesóm el akarta kerülni a becsapódást ezért leugrott még a kerítés elött. Ahogy ugrott oldalra meglökte a szánkót, én szomorúan láttam, hogy pont irányba vettünk egy beton villanyoszlopot. Hát nyert a villanyoszlop és azonnal megállított minket, aki mögöttem ült az szépen belémcsapódott. A szánkó elején volt egy kapaszkodó amit fogtam is rendesen, szerencsére ezért nem fejeltem le a villanyoszlopot. A jobb kezem egy nagyon kicsit fájt, meg kezdett dagadni, de a többiek nagy bölcsen megállapították, hogy ha az ujjam mozog akkor minden rendben van, nem tört el. Mozgott is, ami azt jelentette nincs törés. :) Hazamentem és leültem TV-t nézni, aztán anyukám szólt, hogy kész a kaja, menjek enni. Meglátta a kezem ami már nagyon be volt dagadva és hamar felvitt az ügyeletre. Megröntgenezték és kidetült, hogy a csuklom felett pár centivel mindkét csont eltörött, meg még valami a kézfejben, ráadásul a csontok kicsit elmozdultak. Adott a doki valami fájdalomcsillapítót, közben persze karcolászta a csontot a tűvel, ami olyan volt mintha a fülemben karcolászott volna. Kérdezgette, hogy érzem e még, mondtam, hogy még érzem. Nem hitte el és elkezdte a csontokat helyrerakni. A kezemet úgy rakta az asztalra, hogy törött rész pont az asztal pereménél legyen, és elkezdte csavarni, húzni mindenfelé :). Amikor úgy gondolta, hogy minden a helyén van akkor begipszelte és mehettem haza.

Van még más élményem is, de az túl erős ide :).

#46 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 06:29

Nalunk a helyi SZTK-ban dolgozott egy nagydarab, vigkedelyu hente..., akarom mondani sebesz. (1x eve meghalt, Isten nyugosztalja)

Egyik osztalytarsam sportolas kozben esett egy nagyot, masnap persze nem tudott jarni. Bevittek.
Sebesz nezegeti a serult terdet, tapogatja, paciens mar alig van maganal, mire az orvos megmondta a frankot: "Jol van, borogassa, majd elmulik"
3 nap multan persze meg mindig faj a terde a sracnak, bevittek Veszprembe rontgenezni. Ott egybol kiszurtak, hogy az a terd el volt torve...

Sajat eset, szinten 1x eve:
Baratomnal szulinapi babazsur volt szombaton, jol degeszrezabaltuk magunkat tortaval. Hetfon szarul ebredtem, minden bajom volt, mutter persze egybol azt hitte, szimulalok, meg akarok uszni vmi dolgozatot, ugyhogy el lettem zavarva a suliba. Kedden mar alig birtam felkelni, jarni, ez mar anyamnak is feltunt.
Jo, elvitt a gyerekorvoshoz, az mert mindent, lazat, legzest, pulzust, szivhang, stb. meg tapogatozott szep finoman. Vegen kozolte, hogy vakbelgyanu, es beutalt a sebeszetre.

Hentesnel kivartuk a sort, felfektettek az agyra. Doki nyomja a szokasost lokott szoveget, alig birjuk rohoges nelkul. (szar dolog hasfajas kozben rohogni) Kozben nyomkodja a hasam BAL oldalat, kerdezi faj-e. Persze hogy nem, de azert folytatta ugyanott. 2 perc utan attert a jobb oldalra, de mar az elso nyomasprobanal majdnem leugrottam az agyrol fajdalmamban. Beutalt Veszprembe, azonnali vakbelmutetre.

Hazamegyunk, fel ora utan jonnek a szomszedaink szirenazva, hogy visznek Veszprembe. (meg jo, hogy a helyi mentoallomas van mellettunk...)
Hordagyra fel, Nysaba be. Odauton a f@sza lengescsillapitonak koszonhetoen az osszes bukkanot ereztem, annyira pattogott a mentoauto az uton. Ha nem fognak ketten, tuti leestem volna az agyrol...

Veszpremben persze azonnal bevagtak egy katetert a jobb karomba, amin keresztul beadtak vmi injekciot, meg egybol nekialltak mutetre elokesziteni. Mar felalomban voltam, mikor a mutoorvosok idegesen kezdtek beszelni, mert akkor vettek eszre, hogy a bekotott infuziora allergias vagyok (maig sem tudom, mi az, gyogyszerekre nem vagyok erzekeny), aztan fel uveg utan mindenfele kiutesek jelentkeztek rajtam. Infuziocsere. Tobbre mar nem emlekszem, allitolag 2 oras rutinmutet volt, de lehetett volna rosszabb is, ugyanis mar majdnem perforalt a vakbelem, par nappal kesobb komoly szovodmenyek lephettek volna fel, ha a vakbel tartalma kiomlik a hasuregbe. (vegzetes is lehet)

Masnap reggel 8 elott ebredtem, eppen a vizit idejen. Doki+2 medika jarta korbe a betegeket, doki magyaraz, mutogatja a lazlapot, meseli a kortorteneteket, kivel mit csinaltak, hogy meggyogyuljon.
Mikor hozzam ertek, pont akkor vagtam ki a taccsot, ellilult fejjel, ra a dokira. Doki, mikozben torolte le magarol a gyomrom tartalmat, higgadtan megjegyezte, hogy a hanyas az a vakbelmutet termeszetes velejaroja, megesik az ilyen.

Mas erdekesseg nem tortent, szar volt a kaja, 1 het utan hazaengedtek, ahol 1 het tovabbi szobafogsag vart ram, nehogy felnyiljon a seb, ha tulzott hevvel utnek az osztalytarsaim. (bar ofom megjegyezte, hogy ettol nem kellett tartani, ugyanis en szoktam utni oket, nem forditva...)

#47 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 17:16

3-4 éve történt az ominózus ekszident. K* nagy bebaltázás után - amiből nem sokra emlékszem így utólag, hála a nagy mennyiségű és különböző rövid italoknak - dél körül ébredvén, azt éreztem, hogy fáj a fogam. Gondoltam majd el múlik, meg aztán nem igazán kívánam aznap se enni se inni. Lefekszik, alszik. Másnap reggel, pofa kétszeresére bedagadva és furcsán úgy törtem a magyart, hogy még a saját anyám se nagyon értette miről beszélek. Nosza, megnéz lokális doktor bát. Doktor bá megnézeget, megnyomogat, én üvölt, mint állat. Doktor asszongya: "Ez egy kicsit durván néz ki, be köllene menni a szájsebészetre." Erre azért már nekem is felszaladt a szemöldököm, de ha már idáig eljöttem, akkor már oda is elmegyek. Kórházba el, szájsebészeten várakozik sokat. Szájdoki megnéz, megnyomogat, én üvölt, mint állat. Röntgen beutaló, várakozik még többet. Gépbe beül, X-ray bekapcs, eredmény sztárfotó a szájszerkezetről, de én nem láttam mi van rajta. Vissza szájdokihoz, megnéz sztárfotó, megnéz áll, megnyomogat, én üvölt, mint állat. Doki: "Látja, ezt itt? Na itt van eltörve az állkapcsa!" Buli lenni kicsit durva! És akkor most mi a szar van? Mit kőne csinálni? Doki: "Vagy kés vagy sín." No engem aztán nem szeleteltek föl, sín. Ha tudtam volna mire vállalkozok, akkor biztos, hogy a kést választom. Jól van akkor felvesznek a kórházba a cuccomat hozassam be valakivel, azt várjak. Várok. Szájdoki érzéstelenítő inyekció bead kb. 10 helyre a pofámba. 15 perc múlva zsibbadás 1000-el. Székbe beül, doki száj kinyit BELÜLRŐL állkapocscsont megfog és helyére tesz. Ezután alsó-felső állkapocs bedrótoz, csavaroz, meg mittom én. Száj nem nyílik, most még no para. Aszongya az elején majd kicsit fájni fog, ha elmúlik az érzéstelenitő, de utána már nem vészes. Befektet ágyba, mondjuk nem tudom miért, mert nem a lábam törött el. Szobában 5 ember átlagéletkor velem együtt 65. Fasza. Egyiknek rákosodik a szája, felesége hoz is neki mindennap fél liter fertőtlenítőt(barack pálesz), amit be is termelt az öreg úgy ahogy illik. Másik ágyban egy felismerhetetlen arcú sorstárs, aki biciklivel szállt bele a kibetonozott árokba, pofával előre. Eredmény x csavar az arcában. Sirály hely! Lefekszik, alszik. Hajnali 3-kor felébred, mert száj kib@szottul fáj. Kimegy, megkeres ügyeletes ápoló. Kéne valami fájdalom csillapító, mert megőrülök. Nővérke keres, majd ad valami gyógyszer kezembe. Na ezt most az orromon vagy a fülemen szippantsam be! Nővérke rám néz, majd meg kérdezi, hogy nincs e foghíjam, ahol beférne. Nincs. Az gáz! Gyógyszer összetör, vízzel összekever. Folyadék lenyel, darabkák a fogak között. Visszamegyek, lefekszek. Hatás=nulla. Fasza. Reggel fél hatkor nővérek mindenkit felkeltenek, beengedik a decemberi friss levegőt. Reggeli: szelet kenyér, darabka vajjal. Erre a kérdésem hasonló, mint az éjjel a gyógyszerre. Erre hoznak egy kefírt szívószállal, hogy küzdjek meg azzal. Vizit doki bejön, mindenkit analizál, nálam hümm, hümm, fáj még? Fáj. Nem baj majd elmúlik, el. Ebéd: főzelék, olyan sűrű, hogy szívószálon akkor se jött, ha behorpadt a homlokom az erőlködéstől. Odaad nővérnek, hogy valamit csináljon már vele. Növérke hozzáönt víz, beletesz turmixgép, eredmény ugyanaz csak, ha lehet még szarabb az íze. Vacsora hasonló. 5 napig voltam, benn és gyakorlatilag semmit nem csináltak velem, ennyi erővel otthon is lehettem volna. Utána végre elzavartak. Vas kb 6 hétig benn a számba. Fogytam 15 kilót. Ha valakinek fogyni, akar a barátnője bátran ajánlhatja neki, garantált siker. Idő letelt vissza dokihoz, vas kiszed, áll leesik (szó szerint!). Na mondom végre eszek valami értelmeset, olyan éhes voltam, hogy majdnem megettem az ülést az autóban! Kaja elkészít, akar megenni, NEM MEGY. Nem bírtam elrágni, annyira legyengült a rágóizom. Szenvedés még kábé 1 hétig mire nagyjából rendbejött.
Azóta nem félek a fogorvosoktól. Ennél cifrábbat nekem az életbe nem fognak mutatni. Legalábbis remélem. ;)
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#48 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 17:22

Nekem nemrég a katonaság örvén került elő a zárójelentésem, ennek örömére elevenitettem fel az élményeimet.
Ugy 89-90 táján, egy októberi napon jött a hsafájás. Mivel mindig is hasfájós, nemzabálós gizda kiscsákó voltam, aki akármivel elcsapta a hasát, szartam rá. A szó szoros értelmében. Csak aztán kezdett nemmenni. Jött itt is az okosság, gyomorsav vizsgálat, nem, nem bélhurut, vakbél, istenharagja. Aztán jött dagadás. Az izületeknél. Reggel még gyomortapera, estére meg akkora lett a bal könyököm, mit egy focilabda. Aztán a térdem. Aztán másik könyök. Ugy néztem ki mint Gesztenye Gusztáv, kis ropikezek/lábak, nagy bucikkal a közepülön-végeken. Itt már kezdett a család meg a doki is befosni.Csak én nem. Mert még mindig nem ment. CSak a hasfájás volt. Aztán a doki egy rutin lábellenőrzés során kiszurta. A hercig két nagy veres foltot a patámon. Kérdi anyám, ma jelent meg, vajh mi ez? A doki meg csak sápad, és aszongya, na ez nem vicc, uzsgyi a gyerekklinika, hamtológi osztály. Be is visznek, köröttem villanykörte fejü sugárkezeltek, nem baj, legalább villanyoltás után is tudtam olvasni a Diogenész hordóját. Eltelik pár nap, napi pár marék gyógyszer, majd egy mosolygós nővérke: megyünk sétálni. Mondom csak nem velem, egyrészt mert kissé fiatal vagyok magácskához, meg aztán, én fekvőbeteg vagyok. Ez volt amitélvezem, imádtam dögleni. Nade menjünk, csak ide a folyosóra. Majd be egy kisszoba, mivel a nemi erőszakról akkoriban még csak a tvben hallotam, gondoltam na ez vizsgálat lesz inkább. És már jönnek is a tűk...mondom hohóóó, a nő is, majd döf.A balba. Akkora vénám volt mint egy golyóstoll, és olyan szinü is, mint a tinta. Csak éppvér nem jött. Nem baj, dentro-fuero, ahogy az olasz mondja, azaz ki-be, kicsit tunnningojja a nő, de nem, nem jön. Akkor a jobb. Na itt már dől. Elereszt. A kórterem előtt a másik áll kórházi camouflageban, tőkkel felfegyverkezve. Ez is a véremet akarja, mintha valami vámpírklán élő termosza lennék. Ez csak ujjból. Kórterembe be, gyorsan ki. Az egyik leukémiásra most kötik rá a málnaszörpös butykost. A negyediket. Ordit hogy még. Annyi idős mint én, pont. 1 hét, és a családot is megnyugtatják, nem leukémia. Hogy mi? HSP. Az mi a frász? Nemtudni. Mi okozza? Nem tudni. Gyógyítható? Nm tudni. Gyógyszer hegyben plusz fekvés, de lehet egy hétig se vagyok kinn és jövök vissza mint az ausztrál hajítófa. Eközben kopaszok jönnek-mennek, a 4 butykoso csóka aztután hal meg hogy engem kiengednek, persze ez csak a kontrollon derül ki, közbe rájövök ki volt, csak igy 20 kilóval meg egy rőf hajjal könnyebben nehéz az olyan embert felismerni, akivel egy évet ült hittanon egy padban az emberfia.
Közben nem jött a dolog vissza, ez öröm mert ugy 1000 esetből egy ilyen van, szal lehet szidni hogy elvettem valami érdemesebbnek a lehetőségét, meg fel is nőttem lassacskán, és jött a sereg. Elő a papirt, le a dokihoz, megtudom hogy neem, ebből nincs kigyógyulás, itt egy papir, indiccs sorozóbizottság. Na persze A kategória. Aztána kiképzőközpontbvan véradás. Gondoltam hadd kapja meg pár gyerek a romlott véremet, de azértszólok előre, ez van. A doki csak néz, a dokinő is, majd kérdés: mit keresek itt ilyen kórelőzménnyel, hogy soroztak be, miért nem örülök hogy élek? Mondom hja, ez a sereg.Akivel csúnyán beszélnek és emiatt pityereg, azt leszerelik, a magamfajta csendesen felhalomozó introvertáltak viszont nem számitanak. Maga a piszológusnő mondta. Arra is felhivta a figyelmemet hogyha kitörök azért ne lövöldözzem halomra a laktanyát. Ez garantálhatom. De még lehet hogy láthattok a kék fényben....

#49 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 19:45

idézet:
Ezt írta Lipton:

Van még más élményem is, de az túl erős ide :).
[/quote]

Túl erős? Hehe.
Na gyerünk. Tegyel elé figyelmeztetést, hogy a gyenge idegzetűek ne olvassák.
0012f4a4 7c16e0c7 mfc71!CWnd::DefWindowProcA+0x42

#50 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 19:46

idézet:
Ezt írta 2-More:
Nekem nemrég a katonaság örvén került elő a zárójelentésem, ennek örömére elevenitettem fel az élményeimet.
[/quote]

De akkor most mi is tulajdonképpen ez a kórság amiből nem lehet kigyógyulni?

#51 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 04. 19:59

HSP-Holnheim-Shannock Purpura. gázos esetben az érfalak porózussá válnak és kieresztik a vért. Rámegy belső szervekre is, májra-vesére, ilyesmire, aztán annak sajnos transzplant a vége. Na ezt usztam meg én, tünetmentesen, de sose lehet tudni, mondta az orvos.

#52 Felhasználó inaktív   tocsa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 11:52

idézet:
Ezt írta 2-More:
HSP-Holnheim-Shannock Purpura. gázos esetben az érfalak porózussá válnak és kieresztik a vért. Rámegy belső szervekre is, májra-vesére, ilyesmire, aztán annak sajnos transzplant a vége. Na ezt usztam meg én, tünetmentesen, de sose lehet tudni, mondta az orvos.[/quote]

Ez durva.

#53 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 05. 12:46

2-More írásáról eszembe jutott az én mulattságosabb esetem.

Sorozásnál magas a vérnyomásom (már előtte is az volt), be a kórházba kivizsgálásra. Beraktak a kórtermünkbe egy pasit, 1 hete nincs széklete. Tükrözés, de előtte azért kihajtják belőle. Két adag hashajtót kért, mondván ne sajnálják tőle.
Másnap reggel vizit. Kérdezi a doki:
-Na éjjel volt WC-n.
-16× :)
Mondjuk én végig aludtam, nem hallottam semmit. Pl vettek tőlem úgy vért, hogy nem ébredtem fel rá :)
Egyébként az 5 napos kórházi kivizsgálás alatt kiderítették, hogy tényleg magas a vérnyomásom (nagy felfedezés), így nem is voltam katona.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#54 Felhasználó inaktív   mocsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 08:50

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
2-More írásáról eszembe jutott az én mulattságosabb esetem.

Sorozásnál magas a vérnyomásom (már előtte is az volt), be a kórházba kivizsgálásra. Beraktak a kórtermünkbe egy pasit, 1 hete nincs széklete. Tükrözés, de előtte azért kihajtják belőle. Két adag hashajtót kért, mondván ne sajnálják tőle.
Másnap reggel vizit. Kérdezi a doki:
-Na éjjel volt WC-n.
-16× :)
Mondjuk én végig aludtam, nem hallottam semmit. Pl vettek tőlem úgy vért, hogy nem ébredtem fel rá :)
Egyébként az 5 napos kórházi kivizsgálás alatt kiderítették, hogy tényleg magas a vérnyomásom (nagy felfedezés), így nem is voltam katona.
[/quote]

Te meg jol jartal, en egy 24h-as vernyomas merest kaptam (szinten katonasag es szinten magas vernyomas khmkhm vagyis koffein tabletta ;) :cool: ) miatt. Radkotnek egy nagy walkman-t ami felfujja a parnat a bal karodon, meg tapadokorongot a szived korul. Oszt tizenot percenkent egy csippantas, fujas meres. Ha nem ment meg egy probalkozas csak most jobban szoritja a cucc a karod. Jha ha most sem ment akkor meg még jobban felfujja 15 perc mulva. Mindezt ejjel s nappal. Mikor levettek akkor viszont kiderult, hogy rossz volt a meromuszer, mert valami 285/155-ot mert amikor mert, ugyhogy meg egyszer!
Kicsit hulyen nezett ki amikor a buszon utaztam es pont piros lampanal a csndben elkezdett a kis pumpa dolgozni. Pont olyan a hangja mint egy hosszu szellentes :D Mindig lett hely korulottem. Vagy amikor a mellettem ulo megerezte a kis vibrim mukodeset es latta a kejes arcomat...
Where you come from... is gone.
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!

#55 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 06. 09:43

Természetesen nekem is csináltak 24 órás vérnyomásmérést. De nekem a kórházban. Eközben vettek 4 óránként vért, amire nem ébredtem fel éjjel :) Valamint össze kellet gyűjteni 24 órán keresztül a vizeletet is, csak gyűltek a kacsák :D
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#56 Felhasználó inaktív   miNimAL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 02. 09. 16:24

Háj!

Nem mondok történetet, mert hosszú lenne.
DE! Szégyen és gyalázat ami nálunk a kórházakban folyik. Szégyelhetik magukat az emberek, hogy ilyen dolgokra képesek (vagy inkább nem képesek) 2004-ben. Azt elhiszem, hogy kevés a pénz, de tahó droidnak nem kötelező lenni. Hajrá, előre az EU-ba...
"Legnagyobb istenáldása a kukoricagombóc!"

#57 Felhasználó inaktív   Blue-MOD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 09. 21:15

idézet:
Ezt írta Vortex07:

....
[/quote]

:D :D szénnnééé röhögtem az agyam .... (már bocsi, de nem rajtad, mint emberen, hanem maga a sztorin)
Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. - Albert Einstein

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó