HWSW Informatikai Kerekasztal: Gitár topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gitár topik Értékeld a témát: -----

#1311 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 05. 21:46

(minden féle zenét szeretek, de bass gitáron valszeg a metált és a latint részesítem előnyben. De a többi zenét is)

#1312 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 06. 05. 21:49

Ki jön a balatonfüredi Guiness rekordos fesztiválra?
Make love not Wor.

#1313 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 05. 21:52

Az FBass is jó lehet, de az drágábbnak tűnik. Azt használja a jövendő tanárom is.

#1314 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 15. 09:22

Utána olvastam mi a passziv és az aktív közötti külömbség. Az aktív a jobb.. nem?
Néztem Cort gitást, nekem jónak tűnt. Két féle is van, az egyik 4 a másik 5 húros.. nem tudom most melyiket válasszam... :confused:
Hová lettetek????

#1315 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 15. 16:13

Elég furcsa ez a "megveszem a fél Roland boltot, de nem tudom biztosan, hogy milyen zenét szeretek" hozzáállás... Persze, ne ítéljünk elsőre.

#1316 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 22. 15:40

Én is elég furcsának tartom, hogy valaki úgy kezd el basszusgitározni tanulni, hogy elkölt párszázezret. Mindezt úgy, hogy fogalma sincsen arról, hogy mitől jó egy jó basszusgitár, s az egyes modellek között mi a különbség.

Én pazarlásnak tartom ilyen formán a pénz költését.

De nézd Canocam... ha ilyen jól el vagy eresztve anyagilag, s jó basszusgitárt akarsz venni, akkor ne feltétlenül a sorozatban gyártott hangszerek között keresgélj, hanem inkább a használt, minőségi basszusgitárok között nézz körül.

Az index.hu basszusfórumában van például egy hirdetés:

http://forum.index.h...ticle?t=9004864

A 26959 és a 26961 számú hirdetéseket ajánlom figyelmedbe! Az a 220.000 forintos Clover például nem egy kategória egy sorozatban gyártott,  170.000-180.000 forintos LTD, Cort, OLP, vagy éppen egy mexikói Fender basszugitárral.

De érdemes körülnézni ilyen téren a www.hangmester.hu fórumán is, mert ott is számos használt hangszert hirdetnek.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1317 Felhasználó inaktív   imaginary-friend 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 13:00

Szép napot mindenkinek!

Mit gondoltok Paul Reed Smith Santana SE-ről?
Én úgy tudom, minőségellenőrzésben a PRS nagyon magasra teszi a mércét, de ez így van a Koreában gyártott modellek esetében is?

#1318 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 18:27

Kedves spdidney, ha figyeltél volna jobban, leírtam, hogy minden igényes zenét szeretek! Nem tudom, ti még sosem örököltetek valamenyit a családtól, mert én így tettem szert a hangszerekre. A dobokhoz, meg igen is értek, nem véletlen, hogy nem yamahát vettem, hanem rolandot! Egy jó páréve foglalkozom dobolással. Asszem belőletek, csak az irigység beszél. De nem tudom, ezen mit nem lehet érteni, és miért baj, ha előre bevásárolok, mielőtt értelmetlen dolgokra menne el a pénz.. Ez csak elővigyázatosság akart lenni és nem pazarlás. remekül megvagyok a hangszereimmel, a zongorám is nagyon jó. De ha ti csak irigykedni tudtok, akkor mástól kérek tanácsot, egy olyantol akinek van annyi önbecsülése, hogy ne legyen irigy és nem kell hogy másokat fikáljon, amiért egy kis időre szerencsésebb helyzetbe került.  :reklamacio:  :sandor:

#1319 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 18:33

Bocs a nevedet rosszul írtam spidey.. még mielőtt ebbe is belekötnétek...

Nem tudom, miért kellene egy olyan embernek értenie a basshoz, aki nem tanult még soha rajta! szerintetek, a kisujjamból szopom a tudást? Vagy gitárral a kezemben születtem! Nem tudom mivan ilyenkor a fejetekben! :bolond: :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

#1320 Felhasználó inaktív   Deeptech 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 18:40

nyugi már, szerintem CSAK segíteni próbáltak neked... :omg:
én innen abszolúte non-hozzáértőként is tartalmasnak találom a kommenteket!! :up:
Egy szobában nagy csámcsogás-mi az??!
A NÉGY FAL!!!
Az egér világnézetét a macskától való távolsága határozza meg.
Lehet, hogy a Föld egy másik világ pokla?
Go Gunners!!

#1321 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:41

Így??

#1322 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 26. 19:42

Lehet, hogy tartalmas, de azt hogy netán irigyek, azt tartsák meg maguknak.  :down:

#1323 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 06. 08:14

Idézet: Piftuka - Dátum: 2008. jún. 22., vasárnap - 15:40

Mindezt úgy, hogy fogalma sincsen arról, hogy mitől jó egy jó basszusgitár, s az egyes modellek között mi a különbség.

Te netán tudod mi a trombiták közötti különbség? Vagy hogy mit kell nézni egy trombitán? Vagy hogy melyik a jó trombita? Valszeg még egyet sem fogtál! Bele sem tudnál fújni. Nem tudom miért baj, ha az embernek ismeretlen valami. Na! Na?!!
Tudod mitől jó egy trombita? Van fogalmad róla??? Na, Na!!??

#1324 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 07. 16:20

A kérdéseidre válaszolván:

- Van némi fogalmam arról, hogy mi a trombiták között a különbség, s hogy mitől jó egy trombita.

- Nem tudom, hogy mit kell nézni egy trombitán vásárláskor, de megkérdezném egy hozzáértőtől, s nem ripakodnék rá, miután tanácsot adott.

- Tudtommal a Getzen trombita elég korrekt hangszernek számít a maga kategóriájában, s a Yamaha is készít remek profi modelleket.

- Volt már trombita a kezemben.

- Valószínűleg meg tudnám szólaltatni.

- Az nem baj, ha az embernek ismeretlen valami, de az már igen, ha a témában nála jártasabb embereknek ész nékül, sértődötten nekiesik a semmiért. S meg kell mondanom, ha trombitázni tanulni szeretnék, akkor biztosan nem egy 200.000 forintos Willson modellel indítanék, hanem vennék 10.000 forintért egy használt Amati-t. Ha te ezen a véleményen megsértődsz, akkor arra nem tudok mit mondani.

Egyébként, hogy irigy lennék? A te leendő basszusgitárodra? Ugyan miért? Van nekem egy nagyon klassz, egyedi készítésű mesterhangszerem. Annál jobb nem kell nekem.

Te jöttél ide tanácsot kérni, s ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy tőlem mást sem kaptál, csak jótanácsot. Még potenciális hangszereket is kerestem neked.

A viselkedésed mindezek után minősíthetetlen, s tudod, hogy ki segítsen neked ezután ebben a témában... Én nem, az biztos.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#1325 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 07. 16:40

Ne agódj! Nem leszek itt többet, már nem érdekel, veletek meg az összes magyar fórumokkal nem lehet kijönni! Basszus! Milyen f.szok m.o.-n az emberek azért áll olyan jól az ország! Hát meg is érdemlik! Nekem nem lesz gagyi Yamahám, Amatim meg főleg nem! Ahhoz én túl jól fújok! Inkább egy martint veszek vagy egy Schilkét, nem is akármiet!!!
Örök búcsú! Újra nyugalom övezi majd az unalmat! :D

Csatolt fájl:

#1326 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 07. 07. 17:35

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 16:40

Ne agódj! Nem leszek itt többet, már nem érdekel, veletek meg az összes magyar fórumokkal nem lehet kijönni! Basszus! Milyen f.szok m.o.-n az emberek azért áll olyan jól az ország! Hát meg is érdemlik! Nekem nem lesz gagyi Yamahám, Amatim meg főleg nem! Ahhoz én túl jól fújok! Inkább egy martint veszek vagy egy Schilkét, nem is akármiet!!!
Örök búcsú! Újra nyugalom övezi majd az unalmat! :D

Székesfehérvár.. Látom van egy jó kis zenekarod... Nem is vagy te olyan rossz mint amiennek láttatod magad!  :respect:
Nekem nem esett jól ez a nem értem dolog. Nem tudom miért baj ha az ember bevásárol. Én csak ezen akadtam ki.. :rolleyes: spidey értetlenkedése is bántott..  :(  Én csak nemakartam rossz hangszertvválasztani.. amúgy most egy amati krashlice trombitát használok, amit kölcsön kaptam, de.. nekem ami a képen van jobban kell. A Yamaha meg lehet hogy jó de nekem nem tűnik olyan mennyeien zengőnek a hangja. Persze ezt inkább piccolo tromitával lehet elérni, de ha ráakadok életem b trombijára, akkor mégszebb hangokat tudok képezni mint eddig.. Szal nem zavarok senkit.. Én halálosan komolyan gondolom a zenét, mindig szétgyakorlom magam, mert sztár akarok lenni, inkább foglalkozok a gyakorlással, mint a fórumozással... annak több értelme van. ha elakarom érni a célom  :)

#1327 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 12:48

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 7., hétfő - 18:35

... Én halálosan komolyan gondolom a zenét, mindig szétgyakorlom magam, mert sztár akarok lenni, inkább foglalkozok a gyakorlással, mint a fórumozással... annak több értelme van. ha elakarom érni a célom  :)

A kezed ne a klaviatúra-billentyűkön járjon! Malmsteen se a gépíróképességeiből lett híres s gazdag. :smoker:

Akik sztárok, azok nem feltétlen akartak azok lenni. Ismered a mondást, nagyon bölcs: "A győztest nem érdekli a verseny, ő csak szeret futni"...
Sztár-témában laikusként az a véleményem, hogy ha valaki alapban sztár akar lenni, meglehet, hogy alapban rossz úton jár. Csak gyakorolni kell, s benne élni. A többi jön magától: mint a szerelem: "megcsinálni" NEM lehet!

Kérdés persze, hogy mi az a "sztár"...
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1328 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 13:00

A sok gyakorlás meghozza az eredményt! Aki nagyon vágyik valamire azt megkapja! És ha olya keményen dolgozik még érte mint én akkor főleg. Ha nem ismersz, nem kell véleményt mondani. :omg:  szerintem mindenki törődjön a maga dolgával. Azzal egyetértek, hogy jön magától, de azért megkell dolgozni! ha nem dolgozok meg érte nem jön! Mert akkor mindenki sikeres lenne. Én nekem legalább van célom, nem úgy mint a proliknak akik egésznap güriznek meg panaszkodnak a fizetésükre. Én pozitív vagok, nem negatív. Aki pedig pozitívan gondolkodik, pozitív dolgokat vonz be!
És nem érdekel ki hogy lett híres. Engem az érdekel, hogy én hogy lehetek az! Saját magam dolgával foglalkozom, nem máséval! :p

#1329 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 13:04

A Machintos mégnagyobb barát! ÉjenEK az APLE gépek!!!  :D

#1330 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 08. 13:08

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 8., kedd - 14:04

A Machintos mégnagyobb barát! ÉjenEK az APLE gépek!!!  :D

maradjunk annyiban hogy APPLE.

más:
hol lehet kapni vmi normális pántot gitárhoz ? mert ahol eddig néztem ott csak ErnieBall volt. v más normális gyártó is van ? :think:

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.