HWSW Informatikai Kerekasztal: Gitár topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gitár topik Értékeld a témát: -----

#1351 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:48

HE??? Milyen 100ezrek??? Ki költ annyit?? Ne nevettes már! Az egyiknek félévente fizetek 10.000, és heti két órám van vele, a másiknak havi 6000, heti két óráért, a harmadiknak, havi 9000, a negyediknek, bercinek is 10.000, épp hogy kijön a havi 30, csak félévben egyszer kell többet fizetnem! Szó sincs 100ezrekről!

#1352 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 07. 10. 15:57

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 16:48

HE??? Milyen 100ezrek??? Ki költ annyit?? Ne nevettes már! Az egyiknek félévente fizetek 10.000, és heti két órám van

Nemtom, szomszéd is olcsón okatat, de aki ilyen neves minőségi tanárra vágyik, ott 40-45 percekért lehet 8-10 ezrest fizetni. De akkor tévedtem. Bár ennyiért meg néha külföldi zenészt is kapsz csak most :-)

52 óráért 10ezer az meg olyan szám, hogy már mégsem adja ingyen, mert az biztos rosszul mutatna :-) Ez így kb. értelmezhetetlen díjszabás, mint amikor alsó szomszédnak beírtama wlan kulcsot, oszt ittunk rá egy felest.
Make love not Wor.

#1353 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 16:04

Hát igen, én azért vagyok olyan körül tekintő, hogy ólcsón  szerezzek jó tanárt. A trombita tanárom pl. nem is magyarországpn lakik, és csak tanítani jön ide, nagyon rendes és nagyon tisztelem!  :up:

#1354 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 17:06

ebben az a tréfa, hogy én zeneiskolában tanulok, és úgy úszom meg egy nagyon jó tanár társaságában, a félévi 10-est. Persze ez csak a trombitára vonatkozik, a többi, magán tanárnál van. Persze nem keres sokat, havi 50-nél, ezért nem is ebből él meg.. de szeret tanítani. És a többi tanárhoz képest, ő nagyon menő a zeneiskolában. Igazán igényes és ad magára. Bezzeg a többi tanár aki ott tanít, arról nem is beszélek.. Különleges szerencsém, hogy kifoghattam egy ilyen jó tanárt egy zeneiskolában. Nagy ritkaság.

#1355 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 17:09

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 18:06

Nagy ritkaság.

Na, húzzá gyakorolni, mert ma nem lesz meg a 12 órás.
Make love not Wor.

#1356 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 18:29

Nem baj, ma pihenő napom van, nem erőlködhetek minden nap mert akkor csak az ellenkezőjét érem el (kitapasztaltam már magam). Holnap már belehúzok! Meg amúgy sem lett volna meg, mert ma dupla zongora órám volt, és az egész délután elment, főzéssel is. Holnapra nem fogom kialudni magam megint az biztos..  :)

#1357 Felhasználó inaktív   Canocam 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 18:30

Mondjuk még kilencig gyakorolhatok vmit.. mivel is kezdjem...  :think:

#1358 Felhasználó inaktív   imaginary-friend 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 10. 23:00

Kezdd azzal, hogy befejezitek a trombitáról/saját anyag bemutatásáról/Roland bolt felvásárlásáról szóló vitát egy gitár topicban, élvezd a dobgépet, mi együtt örülünk a Roland vezetőségével, nem szidjuk egymást, mindenki megiszik egy nyugtató teát, megtölti tüdejét vmilyen szabadon választott eredetű füsttel, kezébe veszi kedvenc hangszerét, mosolyog és nem hagyja aludni a szomszédokat...

Off: PRS gitárokról 2 oldallal ezelőtt feltett kérdésemre tud esetleg valaki válaszolni? Nem sértődök, saját véleményeket kérnék :)

#1359 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 11. 01:36

Ez tuti pokeas, reinkarnálódott nő testben  :Đ
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1360 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 05:08

Idézet: Canocam - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 15:53

Nagyon sajnálom, míg nem lett levédve, addig csak a legszűkebb baráti köröm, és a tanáraim hallhatják. Ha úgy érzem, hogy ki lehet adni, és fel is van véve, megveheted a boltban, vagy meghallgathatod a boltban!
...

Oké, akkor hol tudunk tőled hallgatni akármit is? Nem baj, ha rosszabb minőségben, az sem baj, ha csak részlet. Csak azt ne mondd, hogy még nincs kiadott cuccod!

Szerkesztette: Warrior 2008. 07. 11. 05:11 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1361 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 05:10

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. júl. 11., péntek - 2:36

Ez tuti pokeas, reinkarnálódott nő testben  :Đ

:offtopic: Ú, vazeg, egyre jobban sajnálom, hogy nem ismertem...  :)
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1362 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 11. 11:12

Idézet: Warrior - Dátum: 2008. júl. 11., péntek - 6:08

Oké, akkor hol tudunk tőled hallgatni akármit is? Nem baj, ha rosszabb minőségben

Szerintem ugorjunk.
Make love not Wor.

#1363 Felhasználó inaktív   geri077 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 12. 01:29

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. júl. 10., csütörtök - 9:17

van rá esély, de ezt inkább egy hangszerkészítőtől kéne megkérdezni, aki esetleg ilyennel foglalkozik. gondolom sok dolognak kellene egyeznie, hogy át tudd csavarozni a nyakat.
nálam ilyen "probléma" nincs, ragasztott nyaka van az ibanezemnek :D

-C0pp3rM!n3-

Igazad lehet.. bár, annyit nem ér az egész . Lehet, összeszögelem XD ( -joke-)

#1364 Felhasználó inaktív   drd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 04. 09:32

Eladó vagy cserélhető egy moddolt SX telecaster. A nyaknál egy GFS Crunchy Mini minihumbival, a húrlábnál pedig egy GFS Vintage Alnico '50 hangszedővel. Ára 45kHUF vagy cserébe a következő gitárok érdekelnének: vintage blonde Squier Custom II tele, jóféle SG copy (mondjuk pl. Vintage V6), Epiphone Les Paul Junior '57 reissue (a ragasztott nyakas, P100 hangszedős) vagy Vintage V100GT.

Kép

Eladó vagy cserélhető még egy pár apróság is:

- Squier '51-ből származó nyaki PU, 2kHUF [félretéve]
- Harley Benton wah-pedál. Önmagában nem túl zsír effekt, de ha saját wah-t akarsz épiteni, akkor kitűnő alap (a doboz a Dunlop-okkal identikus). Ára 6kHUF

Cserébe érdekel:
- Krómszínű straplock (elsősorban Warwick típusú lenne jó, akkor nem kellene második hevedert vennem ;-))
- Evans E2L hídhoz való humbi
- Esetleg híd -> humbi + nyak -> single v. single-sized szett, ebben az esetben egy Evans E1HR (hot rythm) is eladó/cserélhető lehet
- Equalizer pedál
- Bármi más, ami nem jutott eszembe :) Írj, hátha érdekel...

És kis OFF:
Eladó egy Pentax *ist DS digitális tükörreflexes váz, objektív nélkül, dobozában, papírjaival, 2db 1GB-os SanDisk Ultra II kártyával, egy szett Ansmann 2700mAh-s akksival és egy 20GB-os DigiMate III-al. Itt találsz részletes leírást és tesztet. Ára 60e HUF vagy az SX-nél említett gityókra cserélnék.

PÜ-t vagy mail-t küldjetek légyszi, a fórumot ritkán olvasom...
Üdv,

drd

#1365 Felhasználó inaktív   xpeter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 16. 11:18

Gitároktatás a belvárosban

Elmélet - Gyakorlat - Technika

Kezdők jelentkezését is várom, már gitározni tudó jelentkezőknek külön intenzív elméletoktatás.  :cool:

e-mail: borbelypeter@yahoo.com
tel.: 20/886-3147

#1366 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 16. 19:36

Remélem nem csak ezért regisztráltál a fórumra..
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1367 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 18:58

kicsit felhozom a témát,

ismerőstől kölcsön kapnék kb 2 hónapra elketromos gitárt (kipróbálni, szokni, eddig akusztikus nyűttem de kezdenek panaszkodni rá hogy hangos) A probléma combot nem tud adni. Arra gondoltam átmenetileg pc megfelene erősíteni. Utánaolvastam de nem javasolják line in / mic-re kötni rossz minőség miatt, kérdés: milyen rossz ez a minőség? kipróbálni sem érdemes? kb 80km kéne autózni érte szóval ha nincs értelme megspórolnám az utat. Másrészt van valami olcsó módja elektromos gitár -> fejhallgató összekötésének?

#1368 Felhasználó inaktív   begbie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 19:34

Idézet: gbr - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 19:58

kicsit felhozom a témát,

ismerőstől kölcsön kapnék kb 2 hónapra elketromos gitárt (kipróbálni, szokni, eddig akusztikus nyűttem de kezdenek panaszkodni rá hogy hangos) A probléma combot nem tud adni. Arra gondoltam átmenetileg pc megfelene erősíteni. Utánaolvastam de nem javasolják line in / mic-re kötni rossz minőség miatt, kérdés: milyen rossz ez a minőség? kipróbálni sem érdemes? kb 80km kéne autózni érte szóval ha nincs értelme megspórolnám az utat. Másrészt van valami olcsó módja elektromos gitár -> fejhallgató összekötésének?

Nekem egy ilyenem van:
M-Audio Jamlab

Gépbe be, driver fel, bele a gitár és vagy hifire, vagy fejhallgatóra ki.

Ha már itt tartasz, akkor vannak nagyon jó erősítő/effekt szimulátor programok, amiket érdemes megnézni.

Például:

Guitar Rig

#1369 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 20:24

18k-ért elég drága sima próbálgatáshoz, bár később biztos hasznos lenne. nincs valami 1-2 ezer forintos fejhallgató erősítő pl amit gitár meg füles közzé lehet rakni?

#1370 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 31. 21:29

Idézet: gbr - Dátum: 2008. aug. 31., vasárnap - 19:58

kicsit felhozom a témát

Marshall MS2
szerintem füles megoldásokra a legjobb. bár én spec nem próbáltam, nekem a rolandomon van füles kimenet.

-C0pp3rM!n3-

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.