HWSW Informatikai Kerekasztal: Gitár topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gitár topik Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   tbundy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 10. 10:03

azért kicsit túlzás, h legitározza Satrianit Andy, de tényleg ügyes gyerek  :)

#242 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 11:20

Idézet: tbundy - Dátum: 2004. júl. 10., szombat - 11:03

...ügyes gyerek  :)

Az én vagyok :D

Ez az ember egy elképesztően nagy gitáros  :respect: Nem is értem, hogy nem futott be annyira, mint Vai vagy Satriani vagy Eric Johnson. Iletve értem: sosem játszott hosszabb távon sikeres zenekarban (a Danger Danger nem igazán mondható annak), nincsen sok szólóalbuma, inkább session zenészként turnézott. Nagyon tetszik a játéka!

#243 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 11. 09:57

Ma G3 :cool:

#244 Felhasználó inaktív   drd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 11:10

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 10:57

Ma G3 :cool:

:) Érezd jól magad! Küldtem mélt gitárügyben.
Üdv,

drd

#245 Felhasználó inaktív   Kukuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 11:13

sziasztok!
lenne 1kérdésem szal hallottam,hoyg 1ember meghallt mert cseszegette a gitárt és megrázta (elektromos) ;)
ez igaz lehet????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Szeretnék itthon, otthon lenni..

#246 Felhasználó inaktív   drd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 12:01

Idézet: Kukuc - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 12:13

sziasztok!
lenne 1kérdésem szal hallottam,hoyg 1ember meghallt mert cseszegette a gitárt és megrázta (elektromos) ;)
ez igaz lehet????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

OFF:

Egy öreg bácsi meghalt áramütésben, pedig nem is érte áramütés. A történet a következő:

Egy öreg házaspár mindkét tagja nagyon félt az elektromos áramtól. Egy bérházban laktak, a földszinten, sötét lakásban. Emiatt mindig égnie kellett a lámpáknak. Egyszer kiégett az előszobai lámpa. Nem volt se gyerek, se unoka se szomszéd a közelben, aki segített volna kicserélni az izzót, hát kínjukban hívtak egy villanyszerelőt. Az persze kiröhögte őket és nem jött. Nem maradt más, a férfinak kellett kicserélni az izzót. Lekapcsoltak minden lehetséges biztosítékot, ha tehették volna, akkor még a házba bejővő vezetéket is elvágják. A bácsi felmászott a létrára, benyúlt a lámpakörtéhez, felkiáltott, összerándult és holtan leesett a létráról. A boncoláskor halálos áramütést állapítottak meg, pedig tutira nem volt áram az egész lakásban, és a be- illetve kimeneti égésnyomokat sem látták a bácsi testén. Végül egy apró szúrásnyomt találtak az egyik ujján. Az történt, hogy a villanykörte szétpukkant, amikor kiégett, és a bácsi belenyúlt egy szilánkba. Azt hitte, hogy megrázta az áram, és meghalt, mert a teste úgy reagált a túlzott félelem miatt, mintha tényleg megrázta volna az áram.

ON
Üdv,

drd

#247 Felhasználó inaktív   Kukuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 14:15

jó thx :D

#248 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 17:34

hat nem csak ez volt.

A hir sajnos igaz

Koncert közben ért halálos áramütés egy gitárost szombat éjjel, Budapesten. A 27 éves fiatalember halálát az elsődleges vélemények szerint műszaki hiba okozta. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Több zenekar is fellépett szombat éjjel abban a budapesti, III. kerületi rockkocsmában, ahol a halálos baleset történt. Úgy tudjuk, hogy a bandák épp egymást váltották és átszerelték a felszerelést, amikor a fiatalember megfogta a mikrofont, és megtörtént a tragédia.

"A BRFK államigazgatási eljárás keretében szakértőket rendelt ki annak megállapítására, hogy pontosan mi is történt. Igazságügyi elektromos szakértő fogja megvizsgálni a műszaki berendezéseket, és azt fogja eldönteni, hogy terhel-e valakit felelősség" – mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A zenész állítólag a helyszínen elsősegélyt kapott társaitól, de már nem lehetett rajta segíteni. A kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani. A szemlebizottság elsődleges véleménye szerint a halálos áramütést műszaki hiba okozta.

Információink szerint a szerencsétlenül járt fiatalembert nem gitározás közben érte a tragédia. A hangszerben ugyanis nincs akkora áramerősség, amely balesetet okozhat.

:mad2:

#249 Felhasználó inaktív   drd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 19:16

Idézet: UnConnecteD - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 18:34

hat nem csak ez volt.

A hir sajnos igaz

Koncert közben ért halálos áramütés egy gitárost szombat éjjel, Budapesten. A 27 éves fiatalember halálát az elsődleges vélemények szerint műszaki hiba okozta. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

Több zenekar is fellépett szombat éjjel abban a budapesti, III. kerületi rockkocsmában, ahol a halálos baleset történt. Úgy tudjuk, hogy a bandák épp egymást váltották és átszerelték a felszerelést, amikor a fiatalember megfogta a mikrofont, és megtörtént a tragédia.

"A BRFK államigazgatási eljárás keretében szakértőket rendelt ki annak megállapítására, hogy pontosan mi is történt. Igazságügyi elektromos szakértő fogja megvizsgálni a műszaki berendezéseket, és azt fogja eldönteni, hogy terhel-e valakit felelősség" – mondta Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A zenész állítólag a helyszínen elsősegélyt kapott társaitól, de már nem lehetett rajta segíteni. A kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani. A szemlebizottság elsődleges véleménye szerint a halálos áramütést műszaki hiba okozta.

Információink szerint a szerencsétlenül járt fiatalembert nem gitározás közben érte a tragédia. A hangszerben ugyanis nincs akkora áramerősség, amely balesetet okozhat.

:mad2:

Shit :(
Üdv,

drd

#250 Felhasználó inaktív   Kukuc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 11. 21:29

nah eree gondoltam :(
sajna ez van hát énekes neleszek ;)
gitározni meg csak ithhon őn szórakozásból szeretnék.
Lehet 1esek ezt hüleségnek tartják,hogy ennyi pénzt kiadok rá de vhogy kedvet kaptam rá...
Jah igen meg azt akartam kérdeni van e olyna könyv netes oldal ,hogy meglehessen tanulni abból mert sajna ahol én lakom kisváros és 1 kiba**** tanár vagy akárki nincs ,hogy oktathasson :(  :(
??????????
Kell itt UPolni?? :D

#251 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 00:47

Nemrég értem haza. Gyerekek... Hú, wow, azannya, bazzeg, áááá, isteni, hátilyet! Ez minden, amit tudok mondani. Kéremkapcsójjaki.

Hú de kegyetlen jó volt! Nincsenek szavak, szmájlik, zene van.

Majd ha lenyugszom és kialszom magam, írok valami korrekt összefoglalót. Addig csak annyit, hogy eddig azt hittem, Satriani a világ legnagyobb élő gitárosa. Most már tudom. Nem vagyok rá méltó, majd visszajövök másik nickkel.

#252 Felhasználó inaktív   uridium 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 07:15

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 11., vasárnap - 23:47

Majd ha lenyugszom és kialszom magam, írok valami korrekt összefoglalót.

Jó reggelt!

Megnyugodtál már  :D ? Bizony jó volt a koncert, aki nem tudott elmenni, az el se olvassa Satriani összefoglalóját, mert megüti a guta! Nekem már csak az hiányzott, hogy Steve Vai részében Mike Terrana kongázzon  :D . A többivel várjátok meg az összefoglalót.

Tegnap este csak azért nem írtam, mert nem találtam szavakat a megdöbbenésre  :respect: .

Üdv,

Uridum

Szerkesztette: uridium 2004. 07. 12. 07:15 -kor

#253 Felhasználó inaktív   drd 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 18:27

Kérdés: milyen overdrive effektet javasoltok, és miért?
Üdv,

drd

#254 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 12. 19:07

Idézet: uridium - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 8:15

...Megnyugodtál már  :D ? Bizony jó volt a koncert, aki nem tudott elmenni, az el se olvassa Satriani összefoglalóját, mert megüti a guta!...

Nem nagyon tértem még mindig magamhoz :) Azért néhány szedett-vedett gondolatot idevetek annak, aki nem jött el, és tényleg csak pár szóban megpróbálom leírni a leírhatatlant.

Kis csúszással Robert Fripp elnyomott egy cirka 20 perces nótát valamelyik albumáról. Sajnos világosban, ilyen rövid ideig ez a zene nem nagyon tudott hatni, úgyhogy mondhatni, hogy a Fripp koncert nem hagyott a közönségben mély nyomot. Önállóan, egy teljes koncert erejéig szívesen meghallgatnám, de ez az este nem róla szólt. Sajnálom, mert a lemezeit jónak tartom, szívesen hallgatom...

Aztán még világosban jött Vai. A három nyakú gitárral kezdett, majd felvette az egyik JEM-et (egyébként számonként cserélt), én onnantól kezdve cirka egy óra tömény show volt a színpadon. Vai mellett Billy Sheehan és Tony MacAlpine is nagyon, de nagyon, de tényleg nagyon nagy zenészek, úgyhogy ha esetleg Vai akár egy fél percig sok lett volna a közönségnek, akkor is volt kire figyelni. A dobos srác is veszedelmes volt. Képzeljetek el egy kicsit pocakos szőke széttetovált kis fickót, aki úgy játszott, mintha csak a budin püfölné a térdét. Laza volt, flegma, és energikus. Vai zenéjét nem kell bemutatnom - de itt nem is csak a zenéről szólt az előadás. Show volt a javából. A fölényes hangszeres tudáson még egy óra után is nehéz volt napirendre térni (MacAlpine mint másodhegedűs... bahh :D), nem még azon a jókedven, és a zenészek közötti összhangon, ami a színpadról jött. Ilyen csak nagyritkán van jazz koncerteken is, hogy a zenekar ennyire együtt legyen, ennyire jókedvűek legyenek. Sheehan és MacAlpine végig ugratták egymást, vigyorogtak, Vai szívatta a dobost, ő visszapimaszkodott - a precíz nótákba nagyon komoly lazaságot vittek. Igen, komoly lazaságot - alázattal, mégis jókedvűen zenéltek. Nagyon pozitív volt az egész show. Vai kicsit nárcisztikus, ezt tudtuk. De emellett igazi showman. Kommunikált a zenésztársakkal és a közönséggel is. Nagyon jó előadó. Hasonlót vártam tőle, de nem gondoltam, hogy ennyire nagy hatással lesz rám.

A Vai-féle egy óra elillantával vártunk hosszú percekig (cirka negyed óra lehetett :D), hogy elkezdje Satriani. Vai után azt hittem, hogy csak rosszabb jöhet, de hatalmasat tévedtem. Mindegy, melyik számát játszotta, mert egyszerűen olyan energia van abban a kis emberben (van vagy 160 centi és vagy 32 kiló gitárostul :D), hogy tényleg nincsenek rá szavak. Az index Gitármánia topikjában lehúzták páran - nem szabad elhinni! A War alatt majdnem befostam, olyan jó volt. Még most sem nagyon térek magamhoz :) Tényleg nehéz leírni. Áááá, hagyjuk is :) Nem tudom minősíteni.

Utána még volt 3-4 nóta, amiben Fripp is megmutathatta az esetleges szkeptikusoknak, hogy nem kicsit tud gitározni; bár őt sajnos alig lehetett hallani, nagyon lekeverték. Aki látott vagy hallott már G3 felvételt, az tudja, hogy ilyenkor 3 gitáros van a színpadon, és klasszikus rockzenészek, zenekarok számait dolgozzák fel. Most volt King Crimson (Fripp miatt), Ice #9 (Satriani miatt) és a Rockin' in a free world c. Neil Young (csak úgy :)). Vai szétszólózta az agyát, hülyítette tremolóval a közönséget, Fripp tekergetett vagy kettőt, Satriani meghozta a szokásos örömzenét.

Hiányérzet? Még nincs. Ha picit megnyugszom, akkor talán lesz. Talán kicsit sajnálni fogom, hogy Fripp helyett nem Andy Timmons vagy Petrucci, netán a kéznél lévő Tony MacAlpine játszott, de így sem volt semmiképp gyenge a műsor.

Még annyit, hogy a kísérő zenészek is hasonlóan jó muzsikusok voltak, mint a szólisták. Tényleg vicces, hogy Tony MacAlpine háttérzenész valahol... Fölösleges egyébként kiemelni bárkit is, mert nagyon jók voltak. Rá is cuppanok mindjárt a daveweiner.com-ra megnézni, mi fán terem egy ritmusgitáros :D

Ha holnap lenne a következő koncert, biztosan elmennék.

#255 Felhasználó inaktív   seaman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 14. 02:56

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 18:07

Nem nagyon tértem még mindig magamhoz :) Azért néhány szedett-vedett gondolatot idevetek annak, aki nem jött el, és tényleg csak pár szóban megpróbálom leírni a leírhatatlant.

Kis csúszással Robert Fripp elnyomott egy cirka 20 perces nótát valamelyik albumáról. Sajnos világosban, ilyen rövid ideig ez a zene nem nagyon tudott hatni, úgyhogy mondhatni, hogy a Fripp koncert nem hagyott a közönségben mély nyomot. Önállóan, egy teljes koncert erejéig szívesen meghallgatnám, de ez az este nem róla szólt. Sajnálom, mert a lemezeit jónak tartom, szívesen hallgatom...

Aztán még világosban jött Vai. A három nyakú gitárral kezdett, majd felvette az egyik JEM-et (egyébként számonként cserélt), én onnantól kezdve cirka egy óra tömény show volt a színpadon. Vai mellett Billy Sheehan és Tony MacAlpine is nagyon, de nagyon, de tényleg nagyon nagy zenészek, úgyhogy ha esetleg Vai akár egy fél percig sok lett volna a közönségnek, akkor is volt kire figyelni. A dobos srác is veszedelmes volt. Képzeljetek el egy kicsit pocakos szőke széttetovált kis fickót, aki úgy játszott, mintha csak a budin püfölné a térdét. Laza volt, flegma, és energikus. Vai zenéjét nem kell bemutatnom - de itt nem is csak a zenéről szólt az előadás. Show volt a javából. A fölényes hangszeres tudáson még egy óra után is nehéz volt napirendre térni (MacAlpine mint másodhegedűs... bahh :D), nem még azon a jókedven, és a zenészek közötti összhangon, ami a színpadról jött. Ilyen csak nagyritkán van jazz koncerteken is, hogy a zenekar ennyire együtt legyen, ennyire jókedvűek legyenek. Sheehan és MacAlpine végig ugratták egymást, vigyorogtak, Vai szívatta a dobost, ő visszapimaszkodott - a precíz nótákba nagyon komoly lazaságot vittek. Igen, komoly lazaságot - alázattal, mégis jókedvűen zenéltek. Nagyon pozitív volt az egész show. Vai kicsit nárcisztikus, ezt tudtuk. De emellett igazi showman. Kommunikált a zenésztársakkal és a közönséggel is. Nagyon jó előadó. Hasonlót vártam tőle, de nem gondoltam, hogy ennyire nagy hatással lesz rám.

A Vai-féle egy óra elillantával vártunk hosszú percekig (cirka negyed óra lehetett :D), hogy elkezdje Satriani. Vai után azt hittem, hogy csak rosszabb jöhet, de hatalmasat tévedtem. Mindegy, melyik számát játszotta, mert egyszerűen olyan energia van abban a kis emberben (van vagy 160 centi és vagy 32 kiló gitárostul :D), hogy tényleg nincsenek rá szavak. Az index Gitármánia topikjában lehúzták páran - nem szabad elhinni! A War alatt majdnem befostam, olyan jó volt. Még most sem nagyon térek magamhoz :) Tényleg nehéz leírni. Áááá, hagyjuk is :) Nem tudom minősíteni.

Utána még volt 3-4 nóta, amiben Fripp is megmutathatta az esetleges szkeptikusoknak, hogy nem kicsit tud gitározni; bár őt sajnos alig lehetett hallani, nagyon lekeverték. Aki látott vagy hallott már G3 felvételt, az tudja, hogy ilyenkor 3 gitáros van a színpadon, és klasszikus rockzenészek, zenekarok számait dolgozzák fel. Most volt King Crimson (Fripp miatt), Ice #9 (Satriani miatt) és a Rockin' in a free world c. Neil Young (csak úgy :)). Vai szétszólózta az agyát, hülyítette tremolóval a közönséget, Fripp tekergetett vagy kettőt, Satriani meghozta a szokásos örömzenét.

Hiányérzet? Még nincs. Ha picit megnyugszom, akkor talán lesz. Talán kicsit sajnálni fogom, hogy Fripp helyett nem Andy Timmons vagy Petrucci, netán a kéznél lévő Tony MacAlpine játszott, de így sem volt semmiképp gyenge a műsor.

Még annyit, hogy a kísérő zenészek is hasonlóan jó muzsikusok voltak, mint a szólisták. Tényleg vicces, hogy Tony MacAlpine háttérzenész valahol... Fölösleges egyébként kiemelni bárkit is, mert nagyon jók voltak. Rá is cuppanok mindjárt a daveweiner.com-ra megnézni, mi fán terem egy ritmusgitáros :D

Ha holnap lenne a következő koncert, biztosan elmennék.

Ha lenne KCS-s most kapnál!!Nagyon korrekten leirtál mindent,ehhez nem
lehet mást hozzá írni ,hogy kurva jó koncert volt,olyan volt ahogy írtad,kár ,
hogy vége lett,eltudtam volna nézni őket napokig,hetekig...... ;)
"Tomorrow" is the first lie of the Devil

#256 Felhasználó inaktív   Enolagay 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 07. 14. 17:14

csak osztani tudom, amit irtal. meg most is a hatasa alatt vagyok. nalam abszolut elso ez a koncert pedig voltam mar paron.  :D

ugy belelkesedtem, hogy meg is vettem a satriani diszkografia altalam eddig nem birtokolt darabjait. pesze csakis eredetiben. ketto meg hianyzik: Additional Creations, ill a 2004-es. Az elozovel szerintem gondjaim lesznek mert ugy tudom ez egy limitalt szerias lp volt. A Turkey man miatt viszont nagyon akarom, mert az egyik favoritom a nota.
free élettér service for addicts

#257 Felhasználó inaktív   cyberkid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 08:57

Sziasztok!

Felmerült bennem egy pár kérdés a skálákkal kapcsolatban amire nem bírok rájönni. A skálák arra jók, hogy ne lépjünk ki a dallam hangkészletéből? És ha hallás után el akarok játszani valamit akkor egy skálán belül kell mozogni? És amit leginkább nem értek az az, hogy rákersek a neten vagy bárhol egy skálára és akkor kapok egy képet tele pöttyel. Arra rájöttem, hogy a képek az adott skálában található összes hangot feltüntetik, csak így ömlesztve nem tudom mit lehet vele kezdeni. Nem látom, hogyan jönnek ,,sorrendben" a hangok. Vagy ezt nem így kell használni? Valászokat előre is köszi. :respect:

#258 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 10:18

Szia! Ezek jellemzően zeneelméleti kérdések, amiket föltettél... Én nem vagyok zenetanár, nem fogok válaszolni rájuk; nincs is rosszabb a jószándékú, de félreinformált vagy félinformációval rendelkező embertől, Isten mentsen tőlük :)

Idézet: cyberkid - Dátum: 2004. júl. 19., hétfő - 9:57

És amit leginkább nem értek az az, hogy rákersek a neten vagy bárhol egy skálára és akkor kapok egy képet tele pöttyel. Arra rájöttem, hogy a képek az adott skálában található összes hangot feltüntetik, csak így ömlesztve nem tudom mit lehet vele kezdeni. Nem látom, hogyan jönnek ,,sorrendben" a hangok. Vagy ezt nem így kell használni?

A skálák felépítésével kellene tisztában lenned. Tudnod kellene, mi az a dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti, mik a hangnemek, mik a modális skálák, mik a domináns-szubdomináns-tonikai akkordok, mi a kereszt és a b értelme... Ezeket én egy jazz gitáros fazontól tanultam meg, kb. 2-3 alkalom kellett hozzá, mire elmagyarázta az egészet. Tudni készség szintjén nem tudtam használni az ismereteket ennyi idő alatt, az csak gyakorlással jön. Én ezeket nem gyakoroltam egyáltalán (rockhoz nem feltétlenül kell ismerni a fríg vagy a mixolíd skálát :)), úgyhogy ha használnom kellene, erősen elgondolkodnék egy-egy dolgon...

Egyébként sorrendben a hangok dó-ré-mi-satöbbi sorrendben jönnek egy dúr skálában, de pl. a moll skála lá-nál, a mixolíd szó-nál kezdődik. Ennek így nem sok értelme van elsőre, ugye...?

Szerintem menj be bármelyik könyvesboltba vagy hangszerüzletbe, ahol forgalmaznak zeneelméleti könyveket, és vegyél egyet! Ha nem érted, el kell menni egy zenészhez vagy zenetanárhoz. Nekem a Westendben lévő Eldorádó hangszerboltban mutattak egy nagyon komoly kis könyvet, a jazzkonziban is tanulnak belőle zeneelméletet. Sajnos a szerzőjét és a címét nem tudom megmondani... Beleolvastam, és nagyon világosan, érthetően le vagyon minden benne írva, amire kíváncsi vagy.

#259 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 07. 19. 10:24

Idézet: Satriani - Dátum: 2004. júl. 12., hétfő - 20:07

Hiányérzet? Még nincs. Ha picit megnyugszom, akkor talán lesz.

Hú, így egy hét távlatából egészen máshogy látom a koncertet :D

Tegnap néztem egy Andy Timmons videót, tényleg elfért volna a színpadon. Állat az az ember. Nem lett rosszabb a koncert nélküle, de vele jobb lett volna.

A másik hiányérzetem, hogy Vai nem játszotta el a Pig című nótáját :D, és az Erotic Nightmares csak egy rövid betétként (az a kis ikerszóló az egyik szám közepén) szerepelt, a bevezető riffet pedig nem is hallottuk... :D

Rövid volt a csaknem 3 óra. :D

Más bajom nincs. :cool:

#260 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 19. 10:29

Idézet: Enolagay - Dátum: 2004. júl. 14., szerda - 18:14

...Additional Creations, ill a 2004-es. Az elozovel szerintem gondjaim lesznek mert ugy tudom ez egy limitalt szerias lp volt.

Olyannyira limitált LP, hogy nem is LP :D, és külön nem is árulták, csak az Engines of Creation mellé csomagolták egyes boltokban. (Nyilván nem a pesti megastore-ok egyikében :D) Szerintem csak úgy van esélyed, ha egyszer valamelyik lökött tulaj az e-Bay-en meghirdeti. Akkor viszont nagyon mélyen a zsebedbe kell nyúlnod...

...vagy lehet remélni, hogy a Turkey Man (tényleg jó kis nóta) felkerül valamelyik válogatásra, vagy lesz az EP-ből egy re-issue.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.