HWSW Informatikai Kerekasztal: Gitár topik - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Gitár topik Értékeld a témát: -----

#1701 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 03. 20:54

Ugye, mennyire állat?! Tegnap meg is tanultam a nóta gerincét, egyszerű, hatásos, zseni. Ha valakit érdekel, meg lehet találni a komplett album (Purpendicular) japán kiadású kottáját szkennelve.

Szerkesztette: Satriani 2010. 08. 03. 20:55 -kor

#1702 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 19:21

Egy kis okosság az egyik kedvenc gitárosomtól:
http://www.dariocort...icles/gt144/bg/

(Ha valaki nem ismeri, hallgassa meg a Big Sky c. lemezét, királyság.)

#1703 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 12. 17:01

Urak, tudom, ez nem apró-topik, de hátha innen tetszik meg valakinek az egyik... Két kedvenc gitárom, amelyikre hamarabb lesz vevő, az megy a portáról.

Kép

Kép

#1704 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 00:34

Sziasztok!

Szólógitár multieffektet akarnék venni, de van dilemma: van már multieffekt (Korg Pandora PX4D), de olyan kellene, amin van pedál, valós időben kellene nem csak pedált használni, hanem váltani effektet is, stb. A Pandorán nincs pedál ugyanis, bár a hangja odavág rendesen.

2 típus vetődött fel: A BOSS ME-25, ill. a KORG AX3000G. Sajnos élőben nem volt lehetőségem kipróbálni, talán KORG-ot tudok szerezni. A BOSS gép drágább picit, talán egyszerűbbnek tűnik, nincs annyiféle figura, variáció, de azt hiszem, hangzásban testesebb, "gitárosabb", "tömörebb", ha szabad így fogalmazni. A KORG gép hangja mintha "műanyagosabb" volna. Nem tudom, valaki ismeri-e valamelyiket, esetleg mindhármat... :) Nekem nem kell a sok variációs lehetőség, meg mindenféle drone effektek, meg kutyafüle figurák, csak sima clean hangzások, a szokásos modulációk, echo, reverb, stb., preampok, ampok, viszont a lényeg: a distortion effektek szóljanak szépen. Na ezt nehéz megfogalmazni, de aki játszott már pár multin (meg márkásabb kombón), az szerintem tudja, miről beszélek. Tehát nem a hangszín a fontos, hanem az egész hangzás "dinamikája".

Ismeritek-e a hangját ezek közül valamelyiknek? (persze gitártól, erősítőtől, stb. is függ, de próbálok csak a multira fókuszálni). Jól gondolom, hogy ha kevesebb figura, "szintetizátoros" effekt szükséges, s inkább valódi gitáros hangzás, szép torzítókkal, vagy tisztán, akkor a BOSS ME-25 lehet a kiválasztott az AX3000-rel szemben? (Van esetleg valaki, aki eme kettő hangját ismeri?)

Szerkesztette: Warrior 2010. 09. 10. 00:38 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1705 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 07:40

Boss ME-30-at és Korg AX30G-t ismerem közelebbről. Rövid próbám volt az említett két típussal is, nagyon hasonlóak, szóval szerintem releváns a tapasztalatom.

Korg: vagy 15 éve használom. Kissé valóban műanyag a hangja, de némi odafigyeléssel korrekt dolgokat ki lehet belőle hozni. A delayek nagyon jók, chorus szintén, az erősítőbe épített analóg reverb jobban tetszik, de ebben sem használhatatlan. A pitch shifter a leggyengébb pontja, azt meg kell hallgatni; én élesben csak akkor használnám, ha nagyon muszáj lenne. Az effektezett, shiftelt hang torz - persze csak a pitch shifternél, más effektnél nincs ilyen bibi. Egyébként egészen gyors kis multieffekt, csak akkor érzékelhető hangyányi, tényleg nagyon kicsi késedelem, hogyha közvetlenül direkt erősítős használat után nyúlsz hozzá. A zajzárral is vigyázni kell, rengeteget elvehet a dinamikából, ha nem ésszel használja az ember. A torzított hangjain áll vagy bukik a történet: nekem nagyon bejön lazább rockra és metálra is, de a Bossnak a torzítói jobbak.

Minden más viszont gyengébb. A Bossban a torzított hangszínek baromi erősek, gyárilag is kegyetlen vastag hangot ki lehet belőle hozni. A többi effekt viszont nem áll a helyzet magaslatán, és dinamikában, attackban a Korgot közelebb lehet vinni az effektmentes játékhoz.

Meg kell őket nézni, kipróbálni. Csak metálra a Bosst venném a vaskosabb torzított hangok miatt, egyébként szerintem a Korg többi effektje nívósabb.

Ja, ez a Boss ME-30 használtan nem is drága, érdemes hangmester fórumon, gitárshop.hu-n rákeresni.

...és valaki vigye el az Ibanez EX-em, szeretnék helyette egy ilyet:

Kép

#1706 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 07:59

Nekem BOSS GT6 van, azt nagyon tudom ajánlani. Esetleg a GT8-at, bár az már nem sikerült olyan jól a BOSS-nak szerintem.

#1707 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 09. 10. 08:40

...és valaki vigye el az Ibanez EX-em, szeretnék helyette egy ilyet:

Te, lehet, hogy én vagyok a düddő, de az aláírásodban levő linket megkattintva egy üres hirdetés jön be.

#1708 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 10. 09:59

Ja, mer' lejárt az eredeti hirdetés. Feltettem újra, majd javítom az aláírást.

Itt a friss:
http://www.gitarshop...&erdekel=118740

Szerkesztette: Satriani 2010. 09. 10. 10:01 -kor

#1709 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 08:29

Közben úgy döntöttem, megtartom az EX-et. Viszont az RGA32-ről nem akartam lemondani, tegnap meg is jött:

Kép

Mivel ilyen megállíthatatlanul pörög a topik, nem fárasztom magam beszámolóval.

#1710 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Satriani - Dátum: 2010. 10. 07. 09:29

Mivel ilyen megállíthatatlanul pörög a topik, nem fárasztom magam beszámolóval.

Akkor mire pörögjön? :-)

#1711 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 10:26

Csak röviden: ez egy mahagóni testű gitár, natúr mahagóni toppal, lakkozás nélkül. Roppant érdekes, nyers hatást kelt a csak kezelt, nem lakkozott fa. Ugyanakkor érzékeny nagyon, szinte körömmel lehet karcolni. Ehhez képest a gitár használt, de alig látszik a fán kopás, karcolás is csak a hátoldalán. A test formája ránézésre ugyanolyan, mint bármelyik Ibanez RG-é, pedig nem is. Ez egy RGA, ami abban különbözik az RG-ktől, hogy nem lapos, hanem domború a test "eleje". A nyaka RG-féle Wizard II nyak: vékony, jumbo bundokkal. Aki játszott már RG-n, az tudja, hogy ezek igen gyors nyakak, jól beállítva alacsony actionnel, laza húrnyomással. Egyenes, pontos, klassz darab. A híd Gibraltar standard nevű fix híd, nagyon szép, lekerekített élű, kényelmes jószág. A húrozás átmegy a gitáron, a fix híddal és a mahagónival együtt rezegnek mint a fene, olyan sustainje van a gitárnak, hogy csak na. Szóval eddig minden szép és jó, ebben az árkategóriában meglepően egyben van, kidolgozott, igényes kis hangszer.

...és akkor az elektronika. Az Ibanez saját fejlesztésű aktív szedői vannak benne. Két aktív humbucker, hangszín, hangerő, 3-állású kapcsoló - az aktív pickop-párt leszámítva hétköznapi felállás. A hangja, na, az nem hétköznapi. Torzítva vadállat, úgy röfög, hörög, vonyít, ahogy kell, még azokkal a trágya D'Addario húrokkal is, amikkel az eladó küldte. (Este áthúrozom, megkapja a bevált Ernie Ball Slinky csomagot.) Viszont a tiszta hangjai nem tetszenek. Torzítás nélkül is szemetel kicsit a hangja, picit olyan, mintha egy takarót terített volna az ember az erősítőre. Így, gyári állapotában metálkodni 10 pont, tényleg veszélyesen jó torzított hangjai vannak, ha valaki csak metált játszik, bátran vegye meg látatlanban-hallatlanban, viszont overdrive-ot, clean hangokat ebben az állapotában inkább másra bíznám. Már vettem hozzá egy DiMarzio AT-1 (Andy Timmons-féle) szedőt.

#1712 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 17:54

Én meg közben nem bírtam a dilemmát, 2 szék közül a harmadikra sikerült ülni: beszereztem egy GT-10-et. Majd májerkodom vele, egyelőre magától játszik, nem tudom, szóhoz tudok-e mellette jutni. :) Könnyű a kezelése, de rengeteg effektet, preampot, modot, akármit tud. Mondjuk kezdő effektnek nem ajánlják, az ember könnyen belecsavarodik, ha nem tudja, mit miért csinál.
Tudjuk, hogy a hang élménye szubjektív, de 1-2 erősítőn kipróbáltuk (nem gitárboxon, vagy kombón sajnos, de az sem várat sokáig), s azt mondom, hogy mind az ME-25-öt (időközben volt szerencsém kipróbálni), mind az AX3000G-t odaveri erősítők, torzítók tekintetében. A 3000-nek talán a tisztább modulációi mintha nagyobb mozgásteret adnának, nem volt még időm eleget kísérletezni. Hozzáteszem, hogy nekem az igazi "gitáros" hangzás a lényeg, nem a szintetizátoros effektek jönnek be. Majd meglátom, mit hozok ki belőle, nem érzem, hogy megérdemeltem volna, néha olyan érzésem van, mintha ő játszana rajtam... :-o De nagyon jó hangja van, remélem "ki tudom használni".

ps.: ja, sima fender utánzat hangszerrel játszom, valami postai hangszedőkkel, semmi extra, single coil. Próbáltam humbukerrel is (egy Cort volt a gitár), aztán tömörebb, "vastagabb" a hangja. Mondjuk nekem a Fenderes hangzás (sima OD, Preamp oszt kész) bejön. Meg a masszív torzítók, a középfrekvenciák elnyomva, oszt lehet reszelni. :D

ps/2.: később, ha esetleg szükség lesz rá, talán azt tudom majd használni, hogy külső effekt is beköthető az effect loop-ba, még jól jöhet.

Szerkesztette: Warrior 2010. 10. 07. 17:57 -kor

"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#1713 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 09:48

Muhaha, tegnap megtanultam a SOAD-tól a Marmalade szólóját :)
Igen tudom, nem nagy szám, de nekem sikerélmény, révén fullamatőr "műveletlen" gitáros volnék, sose jártam tanárhoz =)
Ehhez kapcsolódó kérdés:
Hogy a bánatba lehet azt megcsinálni azt, hogy 2 sima pengetés közé egy a.h.-sat (valamilyen harmonic) bepengetni????
Ilyenkor máshogy kell fogni a pengetőt,hogy az a sípoló hangzása legyen az adott hangnak. Hogy lehet azt gyorsan megcsinálni hogy "normál pengetőfogásból" átváltani erre???
Előre is kösz :respect:
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#1714 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 08. 18:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Gery80 - Dátum: 2010. 10. 08. 10:48

Muhaha, tegnap megtanultam a SOAD-tól a Marmalade szólóját :)
Igen tudom, nem nagy szám, de nekem sikerélmény, révén fullamatőr "műveletlen" gitáros volnék, sose jártam tanárhoz =)
Ehhez kapcsolódó kérdés:
Hogy a bánatba lehet azt megcsinálni azt, hogy 2 sima pengetés közé egy a.h.-sat (valamilyen harmonic) bepengetni????
Ilyenkor máshogy kell fogni a pengetőt,hogy az a sípoló hangzása legyen az adott hangnak. Hogy lehet azt gyorsan megcsinálni hogy "normál pengetőfogásból" átváltani erre???
Előre is kösz :respect:

Ha üveghangra gondolsz, szerintem inkább csak érdekességképp nézd meg, nem hiszem, hogy neked ezt kéne tanulni most még, először legyen stabil a pengetésed. Ezt azért írom, mert lehet, hogy megtanulhatsz 1-2 "fogást", de ha valami mást kell játszani, mivel nem lesznek meg az alapok, nehezebben fog menni. Pl. van, aki szólózik, betanul részeket (riffeket), de ha más dallamot kell szólózni, simán vérzik. Van, aki sokat skálázik, ezzel megalapozza az egészet, utána bármilyen dallamot könnyebben fog játszani.

Üveghangból többfélét lehet fogni: van, amit a lefogó kézzel képzel, s van, amit a pengető kézzel. A fizikájában rejlik a lényege, a pengetés utáni pillanatban csillapítani kell a húr rezgését (megérinteni, s hirtelen elengedni), s mivel a rezgés sok különböző frekvenciájú komponensből tevődik össze, ezzel lecsillapítod az alapsávot (azt a frekvenciát, amin hallod a húrt gyakorlatilag), s maradnak magasabb összetevők. Ezek oktávos távolságokra vannak az alap frekvenciához képest, s attól függően, hogy a húrt hol "érinted" meg pillanatra a pengetés után rögtön, lesz meghatározó, melyik komponens fog szólni.
A legegyszerűbb talán a fogó kézzel képzett üveghang, könnyen meg tudod keresni ezeket: folyamatosan, óvatosan pengetve egy húrt, a fogó kezet lassan, folyamatosan csúsztatod a húron, mindig rajta tartva, de ép csak érintve azt, s meg fogod hallani, amikor megszólal. Ha pontos a nyak, akkor épp az oktáv bund fölött, azaz a húr felénél lesz a legmélyebb üveg, azt a legkönnyebb fogni, kisebb bundok felett lesznek magasabb üvegek, ám minél magasabb egy komponens, annál kisebb az amplitúdója, ezért minél magasabb egy üveghang, annál nehezebb lefogni, annál pontosabb helyen kell a húrt érinteni; majd meglátod. Tehát nem kell lefogni a hangot (nem is lehetne), hanem csak érinteni, s elengedni a húrt. Ki tudod kísérletezni.

Amit kérdeztél te is, a másik féle technika, a pengető kézzel képzett üveg (én ezt ajánlanám későbbre, mert ha túl korán gyakorolsz ilyen figurákat, szerintem a pengetési technikád fejlődését rontani fogja). Ennek is az a lényege, hogy a pengetés után rögtön pillanatra meg kell érinteni a húrt, aztán elengedni, tenni mindezt a pengető kézzel. Valóban érdemes úgy fogni a pengetőt, hogy csak pici rész "lógjon ki" az ujjaid alól belőle, s amint pendíted a húrt, hüvelykujjal máris hozzá tudsz 1 pillanatra érni picit (ezt is óvatosan kell, majd meglátod), s ha megfelelő helyen pendítesz, akkor szép üveg fog szólni. Itt tehát a pengetővel kell megfelelő helyen eltalálni a húrt, előző módszernél pedig a fogó ujjal, ahhoz, hogy üveges legyen. Itt is igaz, hogy több, különböző helyen tudsz üveget fogni, ahogy a húr "széle" felé haladsz a pengetővel, ezek a pontok sűrűsödnek, az üveg egyre magasabb oktávú lesz, egyre pontosabban kell pozicionálnod, s egyre kisebb lesz a hangereje. De gyakorlással elérhető, hogy bármikor tudsz, bármely hangra üveget fogni.

De ne feledd, ez külön műfaj, javasoljuk inkább a fogás, pengetés gyakorlását, a figurák ráérnek később, mert nehezebb dolgod lesz, ha nincsenek meg az alapok. Gyakorolni persze lehet, de szerintem ne ez legyen a lényeg. Sokkal könnyebb dolgod lesz, ha már skálázni valamilyen szinten megtanulsz, után nagyobb élvezeted is leled majd ezekben a figurákban, lehet színesíteni a játékot.

#1715 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 08:28

köszi szépen a kimerítő választ =):respect:
egyébként ebben a szólóban is vannak a.h.-k, de simán pengetem meg, mert egyszerűen nem tudom megcsinálni gyorsan =)
(mellesleg haverom is, aki pedig valami másfél évet járt tanárhoz :D )

#1716 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gery80 - Dátum: 2010. 10. 09. 09:28

köszi szépen a kimerítő választ =):respect:
egyébként ebben a szólóban is vannak a.h.-k, de simán pengetem meg, mert egyszerűen nem tudom megcsinálni gyorsan =)
(mellesleg haverom is, aki pedig valami másfél évet járt tanárhoz :D )

Ezért mondom, hogy eleinte nem jó ötlet az üvegezés, mert "tönkreteszi" a technikád, ha a pengetésed "elég stabil", akkor könnyedén elkezdheted tanulni.

Nem hittem volna, de kipróbáltam a Guitar Scales Method-ot. Aztán rájöttem, hogy elméleti tudás frissítésére meglehetősen jó program. Nem magyar sajnos, de nagyon szájbarágósan, lassan magyaráz. Jó, ha gyakorlás közben foglalkozol az elmélettel is, mert tudni fogod, mit miért csinálsz.

ps.: a fenti szám szólója esetében szerintem a fogó kézzel képeznek üveget. Azt pedig lehet gyorsan csinálni, csak persze tudni kell pontosan, hogy kell nyúlni.

Szerkesztette: Warrior 2010. 10. 09. 08:52 -kor

#1717 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 09. 09:13

Gitárharcos kolléga leírta neked jól, de túl részletesen. Abban nem értek vele egyet abban, hogy csak a skálák után tanuld. Lehet előbb is. Csak míg nem megy, addig ne felváltva gyakorolj SOAD szólók keretében, hanem szánj rá 10 percet, mikor csak üveghangot gyakorolsz, mást egyáltalán nem. Már kezdőknek is tanítják, üveghangokkal legjobb behangolni a gitárt, ha nincs kéznél hangológép.

A lényeg rövidebben: mikor hagyományosan pengetsz egy húrt, akkor egyetlen állóhullám keletkezik rajta: <>
Ha üveghangot pengetsz, akkor a húron több állóhullám jön létre: <><>
Az állóhullámok találkozási pontjánál kell megérinteni a húrt, de semmiképp nem szabad odafogni a bundhoz, mert akkor hagyományos hang lesz belőle.

Üveghangból két féle van.
1) a könnyebbik: a "fogó kézzel képzett üveghang" (natural haromics), amikor nem fogod le egyáltalán a húrt, hanem először üresen pengeted meg, majd fogó kézzel lágyan, épp hogy megérinted mágikus pontokon (egyszerűek a 12. bund, 7. bund, 5. bund felett). Mindenképp ezt tanult először, lehetőleg először a 12. bundnál. Míg ez a fajta üveghang nem megy, és nem érted, addig ne lépj tovább. Ha már megy, akkor lehet fordítva is, megérinted és utána pengeted.
2) a nehezebbik: a "pengető kézzel képzett üveghang" (artifact harmonics), itt eleve a fogó kezed foglalt, ezért a pengető kezed egyik ujját kell használnod helyette. Ráadásul az üveghangok ennél eltolódnak az eredeti helyükhöz képest, ha mondjuk a 2. bundot fogod, akkor nem pl. a 12. vagy 7. 5. bund felett lesz üveghang, hanem a 12+2.(=14.) vagy a 7+2. vagy a 5+2. stb. bund fölött. Ez ügyesség és logika szempontjából is összetettebb.

Egy videó többet ér minden szónál. Ha már natural haromics, a YouTube-ról ezt érdemes érdemes megnézned. Még ez a buksza mutatja be legjobban elektronyoson. Egy kicsit félrevezető, mert felülről érinti meg a húrt, amit baromira nem ajánlok, de valószínűleg azért mutatja így, nehogy véletlenül lefogd a húrt. A többi videón borzalmasan túlokoskodják, vagy nem látszik a lényeg.

Az üveghangok nem nehezek, ha ráérzel, kifejezetten könnyűek még gyors tempónál is. Onnan visszanézve a homlokod fogod csapkodni, hogy mit nem tudtál ezen elsőre. Kezdőknek elsőre nagyon furcsa, gitártanárnál pár perc alatt rá lehet érezni és elég pár napot gyakorolni. Az tart még egy kis időt, mikor kívülről megtanulod, melyik bund felett melyik magas hang van kotta szerint, de mivel nem kottából tanulsz, ezt ki is hagyhatod. Enélkül viszont nem fogod érteni miért ott kell lefogni, csak ki fogod játszani a tab szerint, míg ha érted melyik üveghang hol található, akkor tudsz magadnak csak üveghangos szólókat írni, vagy mondjuk akár a boci-boci-t vagy akármi mást csak üveghangokkal eljátszani.

Szerkesztette: Wile E 2010. 10. 09. 09:13 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#1718 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 11. 10:34

Ismét köszi szépen =)
szerk. megnéztem a videót, ezeket jó tudni =)

Szerkesztette: Gery80 2010. 10. 11. 10:54 -kor

#1719 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 11. 12:17

http://www.thaisecon....jpg?1275080473

Ilyen gitárom van amúgy. Arra gondoltam, hogy átfestem, kicsit egyedivé szeretném tenni =)
mit javasoltok, hogy csináljam, vagyis milyen fajta festékkel? Gondolom, hogy erre a fényes fekete felületre valami speciális kell, meg a műanyag részeket se jó egyszerű fafestékkel bevonni... :D

#1720 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 11. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 10. 09. 10:13

...
Egy videó többet ér minden szónál. Ha már natural haromics, a YouTube-ról ezt érdemes érdemes megnézned. ...

Aranyos, ahogy pengetés után mindkét kézzel elengedi a gitárt, s a csuklóit hátratartja közben. :) De tényleg egyszerű.

Téma megosztása:

• (89 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.