idézet:
Ezt írta Piftuka:
...A Siófok már a múlt évben megmutatta, hogy mire képes.
Jelenleg is úgy néz ki, hogy szvsz bajnokok lesznek.
Akkor őket kell támogatni. A magyar foci olyan, amilyen, de valahol el kell kezdeni a felzárkózást.
Végül is most is a nemzetközi porondról beszélünk, nemde ?[/quote]
idézet:
Ezt írta biglaci:
...És a végére csak annyit mondanék, hogy hajrá Siófok![/quote]
Lassan több lesz itt a Siófoki drukker, mint ahányan kijárunk meccre
idézet:
Ezt írta bálesz:
.. De hogy ez a falábó Leo, meg Zováth mi a francot keres a csapatban, nem értemRósával kellett volna kezdeni, ő legalább futott, és látszott rajta, hogy nem idegen tőle a labda.
[/quote]
Adjátok csak Leo-t kölcsönbe Siófokra, majd itt lesz belőle rendes játékos. Szerintem tehettség dolgában sokkal jobban áll, mint Rósa.
LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék
Elküldve: 2003. 09. 25. 11:40
Elküldve: 2003. 09. 25. 12:15
idézet:
Ezt írta Tank:
Én azért még reménykedek! 2:0 esetén is "mi" jutunk tovább, hátha összeszedik magukat addigra. Ennyi idő alatt sok minden változhat, lehet, hogy kifognak egy jó napot.
[/quote]
Te eltudod képzelni hogy ez a zágráb nem rúg egy gólt sem ?
ez azért vicces![]()
Elküldve: 2003. 09. 25. 12:29
idézet:
Ezt írta Tank:
Én azért még reménykedek! 2:0 esetén is "mi" jutunk tovább, hátha összeszedik magukat addigra. Ennyi idő alatt sok minden változhat, lehet, hogy kifognak egy jó napot.
Más: Én tuti azt csinálnám, hogy felfogadnék egy tapasztalt nyugati edzőt akár a válogatott élére, min. három évre megkötném a szerződést, és lesz ami lesz, ezt fel nem bontatnám. Építse újra az egészet. Az ifikből van kit választani, miért nem teszik??? Csomó jó mérkőzést nyomtak a srácok! Hollandok és Svédek ellen 5:2, meg ilyesmik, vagy rosszul emlékeztem és csak álom volt?![]()
:confused:[/quote]
Na azért természetesen én is a magyar csapatnak szurkolok. De valjuk be, az esély nagyjából nulla. De legyen igazad és menjünk tovább, legalább megdolgoznak a pénzükért!
Az edzős kérdéssel tökéletesen egyetértek.
Egy dolog viszont b*ssza a csőrömet. Mi a fenének ide szuper extra ultralicensz? A taktikának, az edzésmennyiségnek és a stílusnak az edző fejében kell lennie nempedig mástól megtanulnia. A zete is csak addig volt jó, amíg a Bozsikot el nem kezdték b*sztatni a papírokkal. Tudta a dolgát, de ez a baromkodás nagyon keményen kihatott a játékosokra is.
Lenne egy javaslatom az igen nagyon tiszelt labdarúgó ligának: küldjék el az összes edzőt pszichológushoz és kommunikációs órákra. Nyilatkozzák egy vereség után csak azt, hogy bizony ma nagyon szarok voltunk! Ne pedig azt, hogy nem megfelelő sűrűségű mésszel volt a vonal felfestve, meg különben is 4 héttel ezelőtt játszottunk egy barátságos meccset a Dinamo Karakószörcsög serdülőcsapatával és az elvette minden energiánkat és így nem tudtunk koncentrálni eléggé a meccsre.
Egyébként a magyarra meg tökéletesen jellemző az, hogy azonnal akar mindent. Leszerződtetnek egy edzőt és 5 meccs alatt csak 3 pontot érnek el, akkor menesztik. És mi van, ha a következő bajnokságban meg verhetetlenek lesznek?
Elküldve: 2003. 09. 25. 12:32
idézet:
Ezt írta Robin:
Te eltudod képzelni hogy ez a zágráb nem rúg egy gólt sem ?
ez azért vicces[/quote]
El! És nem érdekel, hogy vicces!![]()
Elküldve: 2003. 09. 25. 15:42
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Olvasom a Sportban, hogy a Fradi meccsen megint huhogtak és lehet hogy az UEFA megint megbünteti őket. Siófokon a bérleteken, meg szerintem a jegyeken is rajta van hogy tilos
a pályára bemenni, dobálni, sportszerűtlenül viselkedni, különben legközelebb nem kötnek veled szerződést(nem adnak jegyet). Ez meg lehetne csinálni a Fradinál is (másoknál is), nincs olyan sok néző, hogy ne tudnák kik balhéznak.
"Te öreg a legutóbbi meccsen megszegted a szerződést amit veled kötöttünk, most nem kapsz jegyet."
Persze lehet, hogy egyesek szerint a huhogás még nem balhézás, de valahol el kellene kezdeni.[/quote]
Bizony huhogtak, amikor a brazil/dán srácnál volt a labda.
Lám ezek a neofasiszta senkiháziaknak eszük az nincsen.
Akkor "efelfelejtettek" huhogni, amikor Leo-nál volt a labda. Ez amolyan "szelektív rasszizmus" lehet, vagy mi a tök !![]()
<---ez pedig a szellemi sötétségnek, elmaradottságnak szól, amelyet ezek az emberek képviselnek.
Érdekes észrevétel: az angoloknál a legutóbbi fordulóban is folyamatos füttykoncert, huhogás ment, amikor a francia, néger srácnál volt a labda (meg nem mondom, már melyik meccs volt).
Ellenben ott még a stadionban sem mondták be, hogy hagyják abba !![]()
![]()
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 09. 25. 15:50
Bár tegnap nem rúgott 5 gólt a dán csapat, látszott, hogy minden tekintetben sokszor felülmúlja a Fradit.
Mondjuk abban, hogy oda rúgták a labdát, ahová akarták, le tudták venni és egyáltalában véve... jól játszottak.
Ez ellen nem lesz elég az akarás. Mivel otthon fognak játszani, higgyétek el, az első fél órában eldől a javukra a továbbjutás.
Ez kb. az MU-ZTE meccsek "ikertestvére" lesz.
Ugye akkor sem gondolta senki komolyan, hogy az MU a szégyenletes vereség után, nem vág be minimum 3 gólt a ZTE-nek otthon ?
A Fradi már a döntetlennek is nagyon örülhetett.
Ha ez a Kiss nevű senki (focistának nem nevezem, mert a minimumnál kevesebbet nyújtott) is játszik, akkor csak róla vagy 2-3 gólt rúg majd a dán csapat. Csoda, hogy tegnap nem volt így.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 09. 25. 16:09
Elküldve: 2003. 09. 25. 16:21
idézet:
Ezt írta biglaci:
Egyébként a magyarra meg tökéletesen jellemző az, hogy azonnal akar mindent. Leszerződtetnek egy edzőt és 5 meccs alatt csak 3 pontot érnek el, akkor menesztik. És mi van, ha a következő bajnokságban meg verhetetlenek lesznek?[/quote]
Ott a pont!! Én nemtom' mikor jönnek már rá, de már nagyon várom. Ugyanakkor lehet, hogy nem is a 16-17 évesekkel kellene kezdeni, hanem az ötévesekkel. Szisztematikus tervezet, jól felépített sportkarrier annak, aki erre szánja a fejét! Az ISM is észbe kaphatna, de mit ér a mi szavunk innen a "nagy messzeségből"!:confused:
Ha most kezdjük el a munkát, biztos nem a következő VB-n lesz nagy csapatunk, de lehet, hogy 15 év múlva már tőlünk retteg majd európa! HUNok Rulez!Addigra pedig olyan háttérrel rendelkezik a "sportoktatás", hogy hosszú távon jól megy majd a szekér.
Hm. Na álmodtam egyet ébren..
Elküldve: 2003. 09. 25. 16:50
Az MTK elszállt.Ez a védelem, a ha élesedne esetleg a mérközés simán kap egy gólt.3-mat pedig nem rúgnak, 4-et főleg nem.Nincs is csatára az MTK-nak. Ne legyen igazam.
A Fradi is nehéz helyzetben van.Szerintem akkor van esélye esetleg,ha legalább 2 gólt rúg idegenben.Szerintem 1 gólt minimum fog kapni ettől a dán csapattól, de inkább 2-öt.Nem rossz ez a dán gárda, de a Fradiban legalább van magyar szinten mérve jó csatár.Hogy ez elég a továbbjutáshoz????? Több a Fradi esélye mint az MTK-nak az idegenben rugott gól ellenére.
Debrecen: Gratulálok az idegenbeli győzelemhez, remélem itthon nem szúrják el.
Szerintem, sajna csak a Debrecen megy tovább.
Üdv
macska
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 09. 25. 17:17
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Érdekes észrevétel: az angoloknál a legutóbbi fordulóban is folyamatos füttykoncert, huhogás ment, amikor a francia, néger srácnál volt a labda (meg nem mondom, már melyik meccs volt).[/quote]
Nem tudom, melyik meccsre gondolsz, de hogy az angolok nem azért fütyültek, mert négerről volt szó, az szinte biztos. Rengeteg fekete van közöttük (gondolj a válogatottra, mai és régebbi sztárokra: Ian Wright, Ince régebbről, Sol Campbell, Heskey mostanában - ezek nagyon népszerűek), és nagyon ritka az, aki ne tolerálná a bőrszínt. Szerintem teljesen más miatt huhogtak (pl. tavaly rúgott nekik a gyerek egy hármast, vagy mondjuk szimulált és kiállítottak róla). Angolokra nem jellemző a rasszizmus, a franciákon meg a németeken kívül nem sok mindenkit utálnak![]()
Elküldve: 2003. 09. 26. 10:32
idézet:
Ezt írta Piftuka:
....
Ez kb. az MU-ZTE meccsek "ikertestvére" lesz.
Ugye akkor sem gondolta senki komolyan, hogy az MU a szégyenletes vereség után, nem vág be minimum 3 gólt a ZTE-nek otthon ?
....
[/quote]
Szvsz a zete nem véletlenül verte meg a MU-t. Most képzeld el, ha itt megveri a zetét 4 góllal, kevesebb néző lett volna angliában, így meg tuti telt ház. Egy ilyen "pofon" nem kerül semmibe, ellenbe 5000 néző már annál inkább.
Elküldve: 2003. 09. 26. 11:21
Szentlőrinc-Sopron
Tuzsér-BKV Előre
Bodajk-Pécs
MTK-FTC
Győri DAC-Videoton
Cegléd-Vasas
Szentes-Honvéd
Karcag-ZTE
Elküldve: 2003. 09. 26. 11:55
idézet:
Ezt írta Macska:
Tudja valaki esetleg, hogy miért nincs TV közvetítés a magyar meccsekről. Mi az indoka a TV közvetítések befagyasztásának, a MLL határozatot miért hozták????? :confused: [/quote]
Ez egy elég régi kérdés, röviden nem lehetett volna rá válaszolni, ezért el se kezdtem. A Sport viszont készített egy összeállítást, ha még érdekel, olvasd át.
idézet:
[url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=32019"]A tv-ügy epizódjai @ nemzetisport.hu[/url][/quote]
Elküldve: 2003. 09. 26. 12:01
Nagyon szeretném megint megnézni a Tódi gólját a Fradi UEFA kupa mérkőzésen. Tudtok valakit, aki belinkelte, felvette, stb. ?
KÖSZI!!!
TANK
Elküldve: 2003. 09. 26. 13:27
Elküldve: 2003. 09. 26. 13:46
idézet:
Ezt írta Caris:
Magyar kupa sorsolás:...
[/quote]
MTK-Fradi Ugyan már ?
A Tuzsér idén, a BKV tavaly verte ki a Siófokot. Ugyhogy ez a mecs lesz a rangadó
[ 2003. szeptember 26.: DzsiAr szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 09. 26. 13:57
idézet:
Ezt írta Satriani:
[QB][/QB][/quote]
Üdv Satriani
Köszi.Elolvasgatom.Amikor kérdeztem,még aktuális volt.![]()
Üdv
macska![]()
Rögös a macskaköves út....
Elküldve: 2003. 09. 26. 14:24
idézet:
Ezt írta Tank:
Sziasztok!
Nagyon szeretném megint megnézni a Tódi gólját a Fradi UEFA kupa mérkőzésen. Tudtok valakit, aki belinkelte, felvette, stb. ?
[/quote]
Még mindig kék' ..Köszönném!
![]()
Elküldve: 2003. 09. 27. 19:18
idézet:
Ezt írta Tank:
Még mindig kék' ..Köszönném!
[/quote]
En csak lattam, de ha kell elmeselem.![]()
Bocs!
Elküldve: 2003. 09. 27. 19:21
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Bizony huhogtak, amikor a brazil/dán srácnál volt a labda.
Lám ezek a neofasiszta senkiháziaknak eszük az nincsen.
Akkor "efelfelejtettek" huhogni, amikor Leo-nál volt a labda. Ez amolyan "szelektív rasszizmus" lehet, vagy mi a tök !![]()
<---ez pedig a szellemi sötétségnek, elmaradottságnak szól, amelyet ezek az emberek képviselnek.
Érdekes észrevétel: az angoloknál a legutóbbi fordulóban is folyamatos füttykoncert, huhogás ment, amikor a francia, néger srácnál volt a labda (meg nem mondom, már melyik meccs volt).
Ellenben ott még a stadionban sem mondták be, hogy hagyják abba !![]()
[/quote]
Jaja huhogtak, kb 100-an, es szorvanyosan. En meg a Leonal is huhogok (,aki egy hatalmas zero),persze csak magamban nehogy megijedjen.![]()

Súgó
A téma zárva.