HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 09. 24. 14:15

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Esküszöm, hogy teljesen ezt akartam írni. :eek:
Egy kivétel: szvsz az MTK nem rúg gólt.
[/quote]

:D :cool:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#82 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 17:22

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Egy kivétel: szvsz az MTK nem rúg gólt.[/quote]

3' Vezet az MTK! Most is Silva lépett ki a balösszekötő helyén, de most a mi Silvánk, és középre adását az ötös túlsó sarkán az égbe emelkedő Torghelle a bal alsó sarokba bólintotta. 0-1
[url="http://"http://www.nemzetisport.hu/tudositas.php?tid=363"]http://www.nemzetisp...tas.php?tid=363[/url]

;)

No megyek haza, nézem is egy kicsit... Ja, a félidő 1:1.

Loki onlájn: [url="http://"http://www.nemzetisport.hu/tudositas.php?tid=364"]http://www.nemzetisp...tas.php?tid=364[/url]

Fradi onlájn: [url="http://"http://www.nemzetisport.hu/tudositas.php?tid=362"]http://www.nemzetisp...tas.php?tid=362[/url]

#83 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 17:42

Satriani, köszi a fenti infókat! Eszembe juthatott volna..
Ja, már 2:1.. vazz, már 3:1 mire ezt a szöveget megírtam! :-((((
A loki 1:1-re áll. itt is a Loki vezetett először... Mi van itt, uraim.. :(

Na 3:1 maradt az MTK meccs. nem hiszem el, büntetőt hibázott az MTK!!! :mad:

[ 2003. szeptember 24.: Tank szerkesztette a hozzászólást ]
strc prst skrc krk

#84 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 18:42

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Esküszöm, hogy teljesen ezt akartam írni. :eek:
Egy kivétel: szvsz az MTK nem rúg gólt.
[/quote]

Bazzz, majdnem 2-t rúgott...
Czivtkovics egy rohadt 11-est sem bír berúgni... :mad: :mad:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#85 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 18:43

Üdv

Az Illés azért nem tud nemzetközi szinten gólt rúgni, mert a gyorsabb tempó miatt képtelen technikailag tökéletesen megoldani a befejezést. (Bicskei egyszer megmondta.)

A szomorú az, hogy a meccsnek nem is volt nemzetközi mércéjű tempója.Az MTK akkor tudott támadni, amikor a Zagreb, erről a közepesnek sem mondható tempóból visszavett.Hát itt tartunk.Illésnek már ez is gyors, nemhiába, nem fiatal már.

A szomorú az egészben az, hogy az MTK-nál legalább van magyar szinten mért biztos gazdasági háttér.A fizetésüket biztosan megkapják, mégis ennyire képesek.Lehet ez a fő probléma, bár a hozzáállás sem volt igazán magával ragadó.

Üdv
macska

ui: Az MTK ismét megmutatta hol is tartunk valójában, semmi keresnivalónk nemzetközi szinten ilyen játékkal, hozzáállással :( .

[ 2003. szeptember 24.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#86 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 18:56

Hát kikapott az MTK ! Sejthető volt.

Amúgy k***a ideges lettem. :mad: De nem emiatt. Ti is néztétek gondolom a SPORT1-et !

Kezdve ott, hogy egy sportcsatorna, szakriportere (ez csak elvi kifejezés, mert ezek olyan messze vannak mindenféle szakértelemtől) nem ismeri a labdarúgás szabálykönyvét !!!

Felháborítónak tartom ! Felveszik a havi netto 500.000-es vagy annál nagyobb fizetést és ezt "nyújtják".
Azt mondja ez a @&#*ß$%, hogy "nem tudom, miért kapott piroslapot az ellenfél játékosa, hiszen nem utolsó ember volt..."

Hát azért pubi, mert gólhelyzetben kiugró/lévő játékost rántott le ! Atya ég ! :o :(

A másik meg Egrevári ! Amikor lenyomta az unalomig ismert lemezt: "Nem kaptunk egyenlő feltételeket !" ; "A második félidőben a két gól hamar jött...", hát akkor azt hittem eldobom az agyamat.
Hát soha nem lesz vége ezeknek az ócska dumáknak ?

Amúgy nem értem, mit akarnak ilyen lottyad vén f*szokkal, mint Halmai és Pisont !?! Előbbi életében nem volt még csak középszerű játékos sem.
Egyet tud. Hamarjában sárga, vagy piroslapot szerezni és sz@rrárúgni az ellenfél játékosainak lábát. Ezt csinálta mindig. A válogatottban is. Ennyit.
Erre beteszik az MTK-ba, amikor már a világon sehol nem kell ?
Hát ez mutatja hűen a magyar foci színvonalát. "Ide jó lesz még." Méghogy a védelem alapja (ezt történetesen az öreg Zombori mondta) ! LOLOLOLOLOLOLOLLLLL ! :D
Megjegyzem a riporterek is ott vannak, ahol a foci !

Remélem, a debrecen tartja az előnyét és győztesen tér haza ! Annak, aki nem tudná: 2:1-re vezetnek a Varteks otthonában ! ;) Már nincs sok vissza a meccsből.

Hajrá LOKI !!! :cool:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#87 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 18:57

Mire elküldtem...

Már 3:1 !!! ;) :cool: :cool: :cool:

HAJRÁ HAJRÁ HAJRÁ LOKIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!

#88 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:02

idézet:
Ezt írta Macska:
Üdv

Az Illés azért nem tud nemzetközi szinten gólt rúgni, mert a gyorsabb tempó miatt képtelen technikailag tökéletesen megoldani a befejezést. (Bicskei egyszer megmondta.)

[/quote]

Igen. Bikcsei szokott ilyen -szegény Hofit (Ny.B.) megszégyenítő- hatalmas poénokat mondani ! :D
"Korrekt ember volt."

A kedvencem amúgy Vitrai jellegzetes felkiáltása a 80'-as évek egyik válogatott meccséről (sajnos most nem ugrik be melyik, de nyertünk): "Góóóóóóóóóóóól ! Illés Béla Európa legjobb középpályásaaaaaa !"
:p :D Mehhehehheeeee !

Vége van már a "szép időknek" !

#89 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:09

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Vége van már a "szép időknek" !
[/quote]

Én még reménykedek, hogy egyszer még életemben (23 vagyok) rettegő ellenfeleket látok a magyarok elleni mérkőzésen. Bár ilyet most is látni néha (azerbajdzsán meg Kualalumpuri NB VI. B csapata) ez csak vicc volt. :)
strc prst skrc krk

#90 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:14

És IGEEEEEEEEEEEEN !!!

A Debrecen csapata 3:1-re -teljesen megérdemelten- legyőzte otthonában a Varteks Varazdin csapatát !!!

Ez remek eredmény, kiváló teljesítmény. Ha közel hasonló teljesítményt hoznak itthon, akkor továbbjutók lesznek !

Remélem, megismétlik a legutóbbi nemzetközi "menetelésüket" !
Akkor mindenki kalapot emlelhet !
És itt jön be az, amiről régóta beszélünk. Az ilyen elkényesztetett, agyonfizetett budapesti sztárcsapatokat, mint az MTK feloszlatni, aztán a költségvetése mehet az arra érdemes SOKKAL kevesebb pénzből, szerényebb körülmények között létező, vegetáló vidéki csapatokhoz.

A Siófok már a múlt évben megmutatta, hogy mire képes.
Jelenleg is úgy néz ki, hogy szvsz bajnokok lesznek.
Akkor őket kell támogatni. A magyar foci olyan, amilyen, de valahol el kell kezdeni a felzárkózást.
Végül is most is a nemzetközi porondról beszélünk, nemde ?

#91 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:17

Vazz!!!!!!!!!!!! :mad: 0-1 a dánoknak! Láttátok a góóólt?? Aztamindenit!!! a második percben. Még most is remegek! :(
strc prst skrc krk

#92 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:19

idézet:
Ezt írta Tank:
Vazz!!!!!!!!!!!! :mad: 0-1 a dánoknak! Láttátok a góóólt?? Aztamindenit!!! a második percben. Még most is remegek! :([/quote]

Szép gól volt...

#93 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:25

idézet:
Ezt írta Zethos:

Szép gól volt...
[/quote]

Hajajj ! Gyönyörű ! Ezt hívják hidegzuhanynak ! Lássuk mit alkotnak a fiúk ! Fel kell kötni azt a bizonyos gatyát !

És a második példa, hogy nincsenek felkészülve a magyar védők az ilyen lövésekre. Mert a hazai csatároktól nem ezt szokták. Így ilyen távolra "ki sem lépnek". :( :rolleyes:

#94 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 24. 19:55

Üdv

Az MTK sztárcsapat???????????? Még magyar szinten sincs benne meghatázó játékos.Pénz van, játékos nincs. Játék, az meg aztán végképp NINCS.Azok a csapatok,akik anyagi gondokkal küzdenek legalább igyekeznek magyar szinten.

Az öreg edzők meg menjenak már, Garami,Egervári,Mezei..... . Volt idejük bebizonyítani, hogy edzői munkájuk semmit sem ér nemzetközi szinten.Duma van,kifogások tönkelege, ezenkívül valami???????

Üdv
macska ;)

ui: Minden taktika annyit ér, amennyit a csapat megtud belőle valósítani. ;)

[ 2003. szeptember 24.: Macska szerkesztette a hozzászólást ]
P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#95 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 07:51

Sajnos jelenleg nincsn otthon netem, ezért csak munkaidőben :) tudok írni.

Először is a hétvégén Balaton FC-Ujpest 3-1. Szerintetek Mezey még ősszel sértődik meg és hagyja ott az Újpestet vagy csak tavasszal :)

Tegnap csak az MTK meccset láttam. A Frdiról csak összefoglalót reggel, nem semmi gólt lőttek a dánok. Na jó Kristoné se volt ronda, nemhiába Siófokon lett ismert játékos.
Ez az MTK sajnos soha nem fog elérni semmilyen eredményt Európában. A játékosok nullák (Cvitkovics is csak nekünk tudott a gólt lőni szabadrugásból), az edző szintén (eredményeitől függetlenül ez a véleményem). Meg kellett volna hagyni Henk Tenk Cate-t (vagy hogy hívták), vele pár év alatt talán sikerült volna eredményt elérni. Persze akkor még a játékosok is fiatalabbak voltak.
A Debrecen remélem megy egy-két fordulót. Bár itt Siófokon ők sem voltak valami jók. A magyar csapatok nemzetközi meccseit már évek óta képes vagyok kiabálás nélkül végignézni, de amikot tavaly belőtték a Bordeaux-nak a harmadikat ugráltam a szobában.
Olvasom a Sportban, hogy a Fradi meccsen megint huhogtak és lehet hogy az UEFA megint megbünteti őket. Siófokon a bérleteken, meg szerintem a jegyeken is rajta van hogy tilos
a pályára bemenni, dobálni, sportszerűtlenül viselkedni, különben legközelebb nem kötnek veled szerződést(nem adnak jegyet). Ez meg lehetne csinálni a Fradinál is (másoknál is), nincs olyan sok néző, hogy ne tudnák kik balhéznak.
"Te öreg a legutóbbi meccsen megszegted a szerződést amit veled kötöttünk, most nem kapsz jegyet."
Persze lehet, hogy egyesek szerint a huhogás még nem balhézás, de valahol el kellene kezdeni.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#96 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 08:36

idézet:
Ezt írta Piftuka:
A Debrecen csapata 3:1-re -teljesen megérdemelten- legyőzte otthonában a Varteks Varazdin csapatát !!![/quote]

Én ugyan nem tudom, hogy megérdemelt volt-e a győzelem, de örülök neki.

Az MTK teljesítményére a kevés vagy a zéró nem igazán jellemző, sokkal inkább a náluk sajnos szokásos lélektelen játék ment. Ez a Cvitkovics vagy kicsoda pedig rosszabb, mint a Kriston, mikor lelkibeteg volt szegény: az utolsó félórában egyetlen pontos passza nem volt... Mikor Illést lecserélték, azt hittem, hogy ez a Cvitkovics vagy kicsoda fog lejönni. Erre még a büntetőt is ő rúgja.... Lehet, hogy tehetséges volt a gyerek, de a tegnapi meccsen egy kalap lepke jobban nyomta volna.

A Fradi pedig nagyon bután kezdte a meccset. Egyébként ha a két csatár nem sérül meg, lett volna esély a győzelemre. Az első félidőben kifejezetten jól mozgott a Fradi, a (már nem is olyan) falábú Kriston Titi pedig spinyóval tényleg szép gólt rúgott.

A visszavágók előtt: a Lokit nem láttam. Lehet egy 1-3 szoros meccs is, egyáltalán nem dőlt el a továbbjutás. De van olyan jó csapat a Debrecen, hogy egy Vartekstől nem zakózik otthon. Ahogy a sorsoláskor is mondtam, a Lokinak van legnagyobb esélye.

Az MTK kiesett, ezt mondtam sorsoláskor is. Nem is az eredmény miatt, hanem inkább a nulla, lélektelen, szürke, ötlettelen foci miatt. Hatalmas meglepetés lenne, ha innen továbbjutna az MTK.

A Fradi szerintem még nem esett ki, de pokoli nehéz lesz továbbjutni. Nem olyan erős ez a dán csapat, mint hittem, viszont borzasztó stabil csapat. 10-15 percre sikerült őket megzavarni az első félidő végén; ha a Fradi tud 1 olyan periódust produkálni idegenben, és rúg egy gólt, továbbmehet.

#97 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 09:56

Na szóval, az MTK-t telibe találtuk :( sajnos. SZVSZ kiestek.
A Lokinak gratulálok, Horvátországban három gólt rúgni akármilyen csapatnak, nem kis dolog.
Fradi...Adtunk egy gól előnyt a Dánoknak, kár érte. De hogy ez a falábó Leo, meg Zováth mi a francot keres a csapatban, nem értem :( Rósával kellett volna kezdeni, ő legalább futott, és látszott rajta, hogy nem idegen tőle a labda.
Pokoli nehéz visszavágó lesz, de a lepény hal meg először.
Azért Titi nem semmi gólt rúgott, gondolkodtam rajta, hogy a hátamra tetováltatom a portréját :D aztán mégse :D
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#98 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 10:38

idézet:
Ezt írta bálesz:
Azért Titi nem semmi gólt rúgott, gondolkodtam rajta, hogy a hátamra tetováltatom a portréját :D aztán mégse :D[/quote]

:D :D :D

Az övé egy követendő "sikertörténet": ha a szurkolókon múlt volna, már pár éve leadta volna a csukát. De küzdött, ment, bénázott, szép lassan elfogadtatta magát. Pár éve én azt mondtam hogy minden idők leggyengébb Fradi-játékosa. Most sokkal árnyaltabb róla a véleményem :) Le a kalappal a Kriston előtt!

#99 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 10:59

idézet:
Ezt írta Satriani:

:D :D :D

Az övé egy követendő "sikertörténet": ha a szurkolókon múlt volna, már pár éve leadta volna a csukát. De küzdött, ment, bénázott, szép lassan elfogadtatta magát. Pár éve én azt mondtam hogy minden idők leggyengébb Fradi-játékosa. Most sokkal árnyaltabb róla a véleményem :) Le a kalappal a Kriston előtt!
[/quote]

Hát ha még gyorsabb is lenne...és mire nem jó a cipő orra... :D

Voltak a fradinak nagyon jó időszakai a meccs folyamán amikor nagyon jól játszottak. Pontosan meg is tudom mondani mikor voltak ezek: amikor a földön játszottak! A levegőben a teljesítményük (és általában a magyar csapatoké) erősen konvergált a nullához.
Ha ezt a rámenős, szabályosan erőszakos, lapos passzos játékot játszák, akkor a visszavágón bizony tovább is juthatnak!

Sajnos a Lokit nem láttam, de most jön az a közhely, hogy a focit gólra játszák. Szorítok nekik.

Az MTK-ról már sokan írták, de valóban lélektelen volt a játékuk. Semmi elképzelés, mintha nem is a pályán lettek volna, pedig a Zagreb igazán szerintem nem is erőltette meg magát. Tuti kiesnek.

És a végére csak annyit mondanék, hogy hajrá Siófok! :)

#100 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 09. 25. 11:16

idézet:
Ezt írta biglaci:
Az MTK-ról már sokan írták, de valóban lélektelen volt a játékuk. Semmi elképzelés, mintha nem is a pályán lettek volna, pedig a Zagreb igazán szerintem nem is erőltette meg magát. Tuti kiesnek.
[/quote]

Én azért még reménykedek! 2:0 esetén is "mi" jutunk tovább, hátha összeszedik magukat addigra. Ennyi idő alatt sok minden változhat, lehet, hogy kifognak egy jó napot. :D

Más: Én tuti azt csinálnám, hogy felfogadnék egy tapasztalt nyugati edzőt akár a válogatott élére, min. három évre megkötném a szerződést, és lesz ami lesz, ezt fel nem bontatnám. Építse újra az egészet. Az ifikből van kit választani, miért nem teszik??? Csomó jó mérkőzést nyomtak a srácok! Hollandok és Svédek ellen 5:2, meg ilyesmik, vagy rosszul emlékeztem és csak álom volt? :D :) :confused:
strc prst skrc krk

Téma megosztása:

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.