HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék Értékeld a témát: -----

#161 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 02. 00:10

Szabics gólja nincs bedigizve vkinek? :)
strc prst skrc krk

#162 Felhasználó inaktív   Tank 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 00:22

Ezt olvastátok már? :) :)
[url="http://"http://www.uefa.com/competitions/UCL/FixturesResults/Round=1712/Match=1056822/index.html"]Uefa.com[/url]
strc prst skrc krk

#163 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 09:24

Valaki számolja már össze a pontokat :D

Mondtam, hogy a Portónak esélye sincs. Szabics nem volt rossz. Végre magyar gólnak is lehet örülni BL meccsen. Persze jövőre már magyar csapat is lesz (hajrá Balaton FC) :).

A közvetítés előtt beszélték a stúdióban, hogy a törökök még nem okoztak meglepetést, Hát most a Besiktas okozott. Álmomban nem goldoltam volna, hogy így nyer Londonban. Bár a Sparta döntetlennje is meglepetés a Lazio ellen.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#164 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 09:34

Del Piero 2008-is szerződést hosszabított a Juvéban, évi 7,9 millió euróért. Hol lesz már 2008-ban Del Piero ? Az öregfiúkban ?

Szerk: Utánanéztem 1974-ben született (fiatalabb nálam). Persze én már most az öregfiúkban kosarazok. :)

[ 2003. október 02.: DzsiAr szerkesztette a hozzászólást ]

#165 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 12:39

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Del Piero 2008-is szerződést hosszabított a Juvéban, évi 7,9 millió euróért. Hol lesz már 2008-ban Del Piero ? Az öregfiúkban ?[/quote]

34 évesen? Simán játszhat... Miért, Figonak meg Zidane-nak sem adsz már 3 évet? :)

Egyébként a tegnapi meccsek iszonyatosan tippmix-gyilkosak voltak, jópár eredmény "a pofám leszakad" kategória.

Détári-interjút nem olvasta senki?!

#166 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 13:04

idézet:
Ezt írta Satriani:

Miért, Figonak meg Zidane-nak sem adsz már 3 évet? :)
[/quote]

Nem :D

Na jó egye fene, bár azért elléggé megkoptak már ők is.

Bár az a véleményem, hogy Döme nem teljesen normális sok dologban igaza van. Persze ő volt az utolsó futballzsenink, és a zsenik mások, mint az átlagember.

[ 2003. október 02.: DzsiAr szerkesztette a hozzászólást ]

#167 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 13:15

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Valaki számolja már össze a pontokat :D
[/quote]

DzsiAr:8 pont
Belesz:3 pont
Error: 6 pont
Piftuka:3 pont
Satriani 4 pont (A zarojeles valaszokat nem tudtam elfogadni ) :p

Ha valami kimaradt illetve elszamoltam bocsi ;)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#168 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 14:34

idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
(A zarojeles valaszokat nem tudtam elfogadni ) :p [/quote]

Elmész Te a pennába :D

#169 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 14:41

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Nem :D

Na jó egye fene, bár azért elléggé megkoptak már ők is.
[/quote]

Szerintem Zidane hozza simán a formáját, és a bűngyenge éve után Figo is összeszedte magát. Szerintem (hú de kapok ezért :D) Zidane egyértelműen a legjobb focista hosszú ideje, és a kilencvenes évek talán egyetlen korszakos zsenije. (Na jó, talán Ronaldo is ide vehető...) Szerintem Zidane egy kategória Pelével, Puskással, Di Stefanoval, Maradonával, Beckenbauerrel, Cryuff-fal, Platinivel.

Tegnap azért nem gyengén fejberúgták...

idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Bár az a véleményem, hogy Döme nem teljesen normális sok dologban igaza van. Persze ő volt az utolsó futballzsenink, és a zsenik mások, mint az átlagember.[/quote]

Igen, Dömét sosem az eszéért szerettük :D A pályán nagyon jó volt, a kisujjában van a foci, de engem a nyilatkozatai a Varga Zolira emlékeztetnek. Sőt, a Döme talán "még jobban azt hiszi" (sorry :)), hogy ő tojta a spanyolviaszt... De valóban van igaza. Csak a stílus, Istenem...

#170 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 16:46

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Az én tippeim:

Panathinaikos-Rangers 2:0
Stuttgart-Man. United 0:2
Marseille-Partizan 1:2
Porto-Real Madrid 3-1 (szomorú, de ezt tartom REALis-nak <---hehh, még egy szóvicc is sikerült :))
Chelsea-Besiktas 1:0
Lazio-Sparta 1:1
Ajax-Club Brugge 1:0
Celta-Milan 0:0
[/quote]

És íme a végeredmények:
Panathinaikos-Rangers 1:1
Stuttgart-Man. United 2:1
Marseille-Partizan 3:0
Porto-Real Madrid 1:3
Chelsea-Besiktas 0:2
Lazio-Sparta 2:2
Ajax-Club Brugge 2:0
Celta-Milan 0:0

Hát nagyon mellétippeltem (az utolsó hármast kivéve :)). :eek: Sebaj ! Ez tök jó móka, hogy tippelünk.

Amúgy a Stuttgart-nak gratulálok ! Szabics szenzációsan játszott. Örülök a sikerének ! Az jutott eszembe megint, hogy mekkora marha volt (már bocsánat) Gera, hogy nem ment ki a németekhez focizni, amikor megtehette volna. Ott cseszte el az életét. Már soha nem fog fejlődni, csak visszafejlődni (amit már el is kezdett). Rég nem játszik olyan jól, mint akkor. Hát az ő baja.

A Porto volt ám számomra az igazi meglepetés. Bűn gyengék voltak.

Az számomra külön öröm, hogy Morientes a Marseille egyik legmeghatározóbb járékosa lett. Kár, hogy nem a Real-ban játszik, de jól tette, hogy nem maradt. Ilyen játékost vétek a kispadon ültetni. :(

Hanem ez a nem létező Real Madrid védelem.... :eek: Hát nem igaz, hogy egy ilyen gazdag kulb, nem látja a problémát a saját csapatánál !!! :eek: :rolleyes: :mad:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#171 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 16:48

idézet:
Ezt írta Satriani:

Ha picit jobban védekezne és picit erőszakosabb lenne, SZVSZ tényleg félisten kategória lenne.

Tudom, sokan kész vannak rá, mert nem bekkel, ingadozó a formája, sérülékeny (jogos mind a három :)), de ezeken kívül mást vétek lenne felhozni ellene. Szerintem zseniális focista, nagyon szeretem a játékát.

[/quote]

Le is írtad a lényeget. Én is kedveltem, de már árnyéka régi önmagának. Már alig játszik, akkor sem jól. Egyszerűen eljárt felette az idő. Ez előbb-utóbb minden sportolónál eljön. A szerencséseknél előbb, a pecheseknél utóbb. Ez van. :rolleyes:

#172 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 02. 16:52

idézet:
Ezt írta Satriani:

34 évesen? Simán játszhat... Miért, Figonak meg Zidane-nak sem adsz már 3 évet? :)

[/quote]

Figonak igen, Zizou-nak nem ! :( Ha nézed a Real meccseit, akkor látható, hogy Zidane már nem tud futni.Ha nála van a labda, azzal bűvész, de bizony tegnap többször dadogott nála és akkor futotta le bármely Porto játékos, amikor akarta.
Figo viszont még a meccs vége felé is bámulatosan gyors volt. Őszintén szólva engem is meglep, hiszen egy relative idős emberről van szó.

Az viszont tény, hogy Zidane (ezt már speciel én is mondtam régebben is) valóban a labdarúgás történetének egyik legjelentősebb alakja. Egyébként meggyőződésem, hogy Nedved-re is így tekintünk majd 10 év múlva.

#173 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 08:11

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Az számomra külön öröm, hogy Morientes a Marseille egyik legmeghatározóbb járékosa lett.[/quote]

Monaco ;)

#174 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 08:18

idézet:
Ezt írta Piftuka:
Ha nézed a Real meccseit, akkor látható, hogy Zidane már nem tud futni.Ha nála van a labda, azzal bűvész, de bizony tegnap többször dadogott nála és akkor futotta le bármely Porto játékos, amikor akarta.[/quote]

Zidane sosem volt gyors, sosem futotta szét az ellenfelet, ráadásul sérülésből nemrég épült fel, sőt, biztos láttad, hogy felberúgták az első félidőben... (Ha nem: szó szerint ömlött a fejéből a vér.) Nála nem számít, ha nem fut sokat, nem arra tartják. Amúgy a sérüléséhez képest jó erőben van.

Figonak pedig valóban marha jó az erőnléte, elképesztő fazon.

Nedved - bár szerintem nem egy Zidane kaliberű zseni - már most a világ egyik legjobbja, és meggyőződésem, ha játszhatott volna a BL-döntőben, akkor már BL-győztes is lenne. Zidane mellett most ő a nagy kedvencem, már a Lazioban kiszúrtam, vártam, hogy jöjjön a Juvéba :) Kár, hogy Zidane közben elment onnan :(

#175 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 08:22

Interjú Szabics Imrével: [url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=32608"]http://www.nemzetisp....php?cikk=32608[/url]

#176 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 13:36

idézet:
Ezt írta Satriani:

Monaco ;)
[/quote]

Azaz ! Már belekeveredtem ebbe a sok csapatba ! :)

#177 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 13:48

idézet:
Ezt írta Satriani:
Ezt tessék elolvasni: [url="http://"http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=32479"]http://www.nemzetisp....php?cikk=32479[/url] Détári beszélt.

Elmentem haza, jó szurkolást estére :cool:
[/quote]

Nagyon telibe találta a lényeget a magyar focival kapcsolatban. Jó, a színházas hasonlata valóban nem volt intelligens megnyilvánulás, de egyébként nem látok kivetnivalót a nyers stílusában. Végre valaki, aki a sarkára mer állni.

Mert nagyon igaz, hogy amig a gyerekek nem kapnak jó edzőket, jó körülményeket (füves pálya szvsz is alap !), addig semmi jóra nem lehet számítani.

Mezey-vel kapcsolatban is igaz van. Egy vén farok; azt hiszi, ő sz@rta a spanyolviaszt és játsza a "kiskirályt".
Emellett még nagyképű, önelégült is.
De most jól "belehúzott" az UTE-val ! :p
Persze be nem ismerné, hogy a vereségek miatta és a csapat miatt voltak. Mindenki hibás (fű, szél, bíró, stadion, Hold, Silvester Stallone...), csak ő nem.

Mint a köcsög "mágus". Ugyanaz a szitu. Jó focistákkal, meg "támogatókkal" a pártvezetésből könnyű volt ám sztáredzőnek lenni, meg nyerő csapatokat csinálni !

Amig ezek a korrupt, önelégült "dinoszaoruszok" ki nem halnak, addig nem fog semmi pozitív változás történni.

A vezetőségekben (klub-, MLSZ-, edzői testület) van egyértelműen a hiba. Tökéletes hozzá nem értés, zsebre lobbizás...

Mindig minden a vezetőségben dől el. Külföldön is a vezetők az "Atyaúristen", de az a különbsé, hogy ők profik és 95%-ban teljesen jól végzik a dolgukat; úgy, ahogyan az elvárható.

#178 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 14:03

Na gyerekek hetvegen mire tippeljunk???
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#179 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 14:04

idézet:
Ezt írta Piftuka:

Mert nagyon igaz, hogy amig a gyerekek nem kapnak jó edzőket, jó körülményeket (füves pálya szvsz is alap !), addig semmi jóra nem lehet számítani.

[/quote]

Jó körülmények ? Siófokon pl a "stadionban" lehet egyedül füves pályán edzeni. Annak meg mostanában elég sz@r a minősége. Bár most beszált egy kertészeti cég a szponzorálásba, hogy ők kezelik a füvet, igy lehet, hogy jobb lesz. A focisták meg edzenek a környező településeken B.szárszón, B.földváron.

#180 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 03. 14:09

idézet:
Ezt írta Error.Fsi:
Na gyerekek hetvegen mire tippeljunk???[/quote]

Mire-mire hát a jó magyar bajnokikra.

MTK-B'csaba 3-0
Újpest-Videoton 1-2
Pécs-Győr 2-2
ZTE-Haladás 1-0
Sopron-Balaton 1-2 (természetesen siófoki győzelem :))
DVSC-FTC 2-1 (remélem :))

Külföldi meccsekből csak 1 biztos:

Liverpool- Arsenal 5-0 :D

Téma megosztása:

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.