idézet:
Ezt írta Piftuka:
Pedig van. Détári is erről nyilatkozott. De hát ez eddig is "nyílt titok" volt. Nagyon "belterjes" a magyar foci szakma vezetői szinten.
Ahogyan írtam egy teljes vezetőség váltás segíthetne csak a problémákon. [/quote]
Hááát?Az OK, hogy az élvonalban még kavarhatja a slamasztikát, de válogatott szinten? :confused: Nem hinném, bár ki tudja...
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Szentes Lázárnak pedig sem a szakmai hozzáértésével, sem az elhivatottságával nincs baj. De gondolod, hogy egy ilyen rendes, szerény, normális ember szóba kerülhet egy pénzhajhász, korrupt vezetés előtt, mint a válogatott szövettségi kapitánya ? Ahhoz "le kell feküdni".
Az pedig nyilvánvaló, hogy Szentes Lázár nem ilyen ember. Így megy ez. [/quote]
Ez igaz! Lázárt egy egyenes, gerinces embernek ismertem meg eddig, nagyon remélem, hogy nem fogják elrontani. Szép jövő elé nézhet, ha így folytatja! Számomra kevés (jelenleg aktív) edző szimpatikus, talán Nagy Laci hozzáállása még példamutató, de Őt elnyomták. Pedig anno a Siófokkal hasonló csodákat művelt, mint most Csertői, és tavaly Csank. Az újpesti tevékenységét pedig nem kell elemezni. Nekem van egy nagy UTE drukker haverom, ő mondta, hogy utoljára Nagy Laci edzősködése idelyén játszott a csapat. Prof. Dr. Mezey pedig...Mákostészta rulez...
![]()
![]()
[ 2003. október 06.: GNR szerkesztette a hozzászólást ]
LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék

Elküldve: 2003. 10. 06. 17:18

Elküldve: 2003. 10. 06. 17:22
Remélem ide írod jubileumi hozzászólásod!

Elküldve: 2003. 10. 06. 17:40
idézet:
Ezt írta GNR:
Piftuka!
Remélem ide írod jubileumi hozzászólásod!Gratula!
[/quote]
Hát őszintén szólva nem is figyeltem, hogy már ennyinél járok ! Szerencse, hogy benéztem ide, mert különben máshová írtam volna.
De most "just for You" ...
Íme.![]()
A gratulációt köszönöm ! Csak remélni merem, hogy valamennyire rászolgáltam !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

Elküldve: 2003. 10. 06. 18:10
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Hát őszintén szólva nem is figyeltem, hogy már ennyinél járok ! Szerencse, hogy benéztem ide, mert különben máshová írtam volna.
De most "just for You" ...
Íme.![]()
A gratulációt köszönöm ! Csak remélni merem, hogy valamennyire rászolgáltam ![/quote]
!!!10000!!!
![]()
![]()
![]()
![]()

Elküldve: 2003. 10. 07. 06:01
No kérem szépen, számomra ez azért meglepő. Köztudott, hogy a Hali meg a ZTE szurkolói nem országos cimborák, és mivel Bozsik Peti Zalaegerszeg mellett él egy kis faluban, hamar megtalálhatják az "értelmes", IQ 0 szurkolók...
Bár ugyanakkor az is igaz, hogy Bozsik profi mentalitású edző (a profi szó alatt azt értem, hogy nem érdekli, hogy ki a kenyéradója, csak adja a kenyeret
Úgy látszik olvassa a fórumunkat Gelei Károly, mert tegnap már pedzegettem, ha nem lesz változás Szombathelyen...

Elküldve: 2003. 10. 08. 10:56
idézet:
Dopping, szurkolói halál, rendbontás, nemi erőszak
Botrány botrány hátán [/quote]
Nem csak itthon vannak hülyék...
[ 2003. október 08.: Satriani szerkesztette a hozzászólást ]

Elküldve: 2003. 10. 08. 12:20
idézet:
Ezt írta Piftuka:
Nem "kissé", hanem nagyon nagyképűen ! De -bár most nem engedték távozni- szerintem sem sokáig lesz edző az UTE-nál.
Megjegyzem, jobban is járnak, ha elmegy.
[/quote]
Megjegyzem, hogy nem.
Miután az edzéseket is látom, ezért elmondhatom, hogy itt nema Mezeyvel van gond... Az edzések nagyon jk, jobbask, mint az utóbbi 3 éveben bármikor...
Egyszerűen hullámvölgyben vagyunk... Meccsek óta totális mezőnyfölényben futbalozunk, de nem bírunk gólt lőni...
Egyszer ez is elmúlik...
Addig is, legalább egy jó hírünk van, megadták a szezon számunkra első 11-esét... Hiába no, minket kevésbé tolnak...

Elküldve: 2003. 10. 09. 06:20
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
...
Addig is, legalább egy jó hírünk van, megadták a szezon számunkra első 11-esét... Hiába no, minket kevésbé tolnak...[/quote]
Ugyan már, na! Melyik csapatra gondolsz? :confused:![]()
![]()
![]()
![]()

Elküldve: 2003. 10. 09. 06:24
Bennem felmerült egy olyan lehetőség is, hogy lehet jobban járnánk, ha csak X lesz a meccs, mert utána nem kapunk ki 12:1-re összesítésben, mint Csank Jani időszaka alatt a pótselejtezőn.
Vagy ne akarjak ilyet? :confused:

Elküldve: 2003. 10. 09. 06:27
idézet:
Ezt írta KergeK@csa:
"Meccsek óta totális mezőnyfölényben futbalozunk, de nem bírunk gólt lőni...
Egyszer ez is elmúlik...
Addig is, legalább egy jó hírünk van, megadták a szezon számunkra első 11-esét"[/quote]
![]()
![]()
Mezőnyfölényért?
[ 2003. október 09.: tolvaly szerkesztette a hozzászólást ]

Elküldve: 2003. 10. 09. 08:11
idézet:
Ezt írta GNR:
Lassan elkezdhetünk ráhangolódni sorsdöntő meccsünkre...[/quote]
...Fehér Csaba és Lőw nélkül. Nem kedvencem egyik sem, de úgy gondolom, hogy tudásuk alapján a válogatottban a helyük, hiányozni fognak. Azaz remélem, nem fognak hiányozni...

Elküldve: 2003. 10. 09. 09:44
idézet:
Ezt írta Satriani:
...Fehér Csaba és Lőw nélkül. Nem kedvencem egyik sem, de úgy gondolom, hogy tudásuk alapján a válogatottban a helyük, hiányozni fognak. Azaz remélem, nem fognak hiányozni...[/quote]
Csak kérdés, ki fog a helyükön jáccani... :confused:
Böőr Zoli ugyan mindkét oldalon bevethető, de két oldalon egyszerre nem fog tudni szaladgálni.Azért kételkedek, mert a kapitány nem hívott be helyettük senkit a keretbe.

Elküldve: 2003. 10. 09. 10:42
 Akár vicces is lehetne, de szerintem nem az.
Kár, hogy Juhár Tomit nem lehet klónozni, jó lenne Fehérék helyett
Azért valahogy mégiscsak meg kellene szerezni a csoport második helyét, mégha esetleg a pótselejtezőn nagy zakót kapnánk is. Ez a lengyel válogatott lazán verhető, meghát a svédek is remélem adnak annyit magukra, hogy pontot szerezzenek a lettektől.
Nem semmi lesz a török-angol mecs sem. Nem tudom hány angol utazik ki a meccsre. Elég durva lenne, ha megint kizárnák az angolokat a nemzetközi porondról, mikor mindenki azt beszéli, hogy Angliában megszüntették a szurkolói erőszakot. Bár nem is igazán otthon, hanem külföldön balhéznak mostanában.
Jó pár évvel ezelőtt a Frankfurt játszott a Galata ellen UEFA-kupa meccset. Pont kint volnam Frankfutban. (a meccsre sajnos nem kaptam jegyet, bár igy utólag..) A stadionban szinte csak törökök, és végig azt kiabálták: "Fasist, fasist", amit a fél városban hallani lehetett. Elég durva volt. "Persze"a meccs után voltak bunyók is.

Elküldve: 2003. 10. 09. 10:50
idézet:
Ezt írta DzsiAr:
Kár, hogy Juhár Tomit nem lehet klónozni, jó lenne Fehérék helyett[/quote]
Ez még viccnek is nagyon rossz... (A többit nem olvastam el, rohanok ebédelni)

Elküldve: 2003. 10. 09. 12:19

Elküldve: 2003. 10. 09. 15:25
A másik listavezető, a Juventus háza tájáról már igazán aktuális hírünk van: Torinóban továbbra is dúl a nyilatkozatháború, amely Giancarlo Zambrotta vasárnapi (mű)esése miatt tört ki. (Mint ismeretes, a válogatott játékos a Bologna elleni találkozó vége felé látszólag hatalmasat esett Zaccardo lábában, a valóságban azonban a két futballista nem ért egymáshoz, a Juve viszont megkapta a tizenegyest, amelyet Trezeguet gólra váltott, így alakult ki a 2–1-es végeredmény.) "Nem vagyok csaló, én egészen máshogy közelítek a futballhoz. Nem bántam meg, amit tettem, nyugodt a lelkiismeretem, bár legközelebb hasonló helyzetben másképp fogok viselkedni” – jelentette ki Zambrotta már a válogatott edzőtáborában, bár ebből nehéz megérteni, pontosan hogyan vélekedik a történtekről.
Az ügy lezárásként érdemes idézni Carletto Mazzonénak, a Bologna mesterének a szavait: "Olyan, mintha az olimpián lennénk: egy hete mi kézilabdáztunk, most meg az ellenfelünk hajtott végre egy szép műugrógyakorlatot” – utalt a veterán mester arra, hogy egy héttel Zambrotta esete előtt Guly, a Bologna argentin középpályása kézzel talált az Udinese hálójába.
SZERK: Zambrotta neve mellesleg Gianluca, nem pedig Giancarlo, de a Sportnak ezek szerint mindegy...
[ 2003. október 09.: Satriani szerkesztette a hozzászólást ]

Elküldve: 2003. 10. 10. 05:53
idézet:
Ezt írta GNR:
Csak kérdés, ki fog a helyükön jáccani... :confused:
Böőr Zoli ugyan mindkét oldalon bevethető, de két oldalon egyszerre nem fog tudni szaladgálni.Azért kételkedek, mert a kapitány nem hívott be helyettük senkit a keretbe.[/quote]
Nahát! Ez pofon egyszerű. Jobb oldal Böőr Zoli, bal oldal Füzi Ákos!![]()

Elküldve: 2003. 10. 10. 06:01
idézet:
Ezt írta RuleZ:
Nahát! Ez pofon egyszerű. Jobb oldal Böőr Zoli, bal oldal Füzi Ákos![/quote]
Tényleg...![]()
![]()
![]()
![]()

Elküldve: 2003. 10. 10. 10:16
Ciprus-Szlovénia 1:1
Franciao.-Izrael 2:0
Norvégia-Luxemburg 3:0