Valóban, ahogy Satriani is mondta, igazán belefért volna a meccsbe egy kiütéses győzelem is.
Azonban, ahogy ez fordulóról-fordulóra jellemez minket, kísért a támadók gyengélkedése.
Nem lehet nem észrevenni, hogy Del Piero ismét formán kívül focizik, Ibrahimovicsot pedig egy rövidebb fellángolás után ismét kezdem senkiházinak tartani...Zalayeta azért más, mert az ő játékát figyelve csak a jó tűnhet fel, a rosszat már láttam/látom eleget.Nagyon hiányzik egy jó Trezeguet és még egy klasszis csatár.Camoranesi szerintem zseniálisan játszik, Pavel sem volt rossz.Zambrotta is felébredt a Maldív-szigeteken(ez lehet egy kicsit erős volt...), nagyon jól nyomja.Monterot elhamarkodottan dícsértem, kapitálisat hibázott.Mentségére mondva,Cannavaronak is volt egy hasonló szintű bakija, de ott nem lett semmi a dologból.Valaki szerencsés, valaki nem...Ismerjük.
Szóval erősíteni kell elöl, akkor nem lesz gond.A vezetőséget láttam a meccsen, bízom benne ők is észlelték a hiányosságokat.Ha kell akár személyesn hívom a kis Kadhafi-t, hogy fúrjanak még 2 tornyot, vagy adjanak el hárommal több rakétát, de dollárokat utalják!
A Milan-t csak összefoglalóban láttam, szépen sakkoztak.Crespo az idény kölcsönjátékosa lesz, ez biztos.Azért remélem megsértődik Gilardino miatt és a Juvéba igazol...
Ahogy most nézem, a Lazio megtörte az átkot.
Nézte valaki, jó meccs volt?