HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék Értékeld a témát: -----

#8551 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 05. 19:54

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 19:24

Furulyás.

No comment!

Szerintem Jancsi bácsi nem éli meg a nyarat a Fradinál....
Ennyi szemétséget, egyszerűen nem lehet  túlélni. :mad:
Ki a franc marad itt, kivel fogunk tavasszal bajnokságot nyerni?Miért nem nyáron rendezte a sorokat?

Montero meg szép csöndben eligazolt a Genoa-hoz!
Bírtam a csókát, még ha őt inkább csak a durvaságai miatt ismerte mindenki(a legtöbbször kiállított hátvéd a serie-A-ban).Pedig volt neki pár nagyon jó szezonja, ill. a távol-keleti Vb-n is nagyon jól játszott.
Ciao Paolo! :)  :up:
Legrottaglie-t és Iuliano-t vinné egy pár csapat, szóval lesznek itt még változások bőven... :)

#8552 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2005. 01. 05. 19:59

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 19:54

Szerintem Jancsi bácsi nem éli meg a nyarat a Fradinál....

Hányszor küldtük volna már el... :(
"Mindenki a saját baklövéseit nevezi tapasztalatnak." - Oscar Wilde

#8553 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 22:30

Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 19:24

Furulyás.

No comment!

ajjajjjajjj.. milyen stilusban beszel? hianyolja az allami tamogatast? hogyne! hogy meg tobbet lopjanak?

Studi: es hanyszor jott mar vissza?  :rolleyes:  :omg:  :think:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#8554 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 22:39

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 22:30

ajjajjjajjj.. milyen stilusban beszel? hianyolja az allami tamogatast? hogyne! hogy meg tobbet lopjanak?

Studi: es hanyszor jott mar vissza?  :rolleyes:  :omg:  :think:

Számomra az a furcsa, hogy az edzőket elzavaró, igazán primitív kemény mag még sohasem fordult igazán ellene. :think:
Eddig vissza sem kellett jönnie, mindig addig kavarta a szart, míg esetleg más néven, de ő maradt a főnök, más meg lett a bűnbak. :(

#8555 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 14:06

janibá elfurulyázza a fradi hattyúdalát?
:p
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#8556 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 15:44

A Milan már 2:0-ra vezet, Crespo elég jól teszi a dolgát.Mi is egykapuzunk, szépen körbelőttük a kaput.
Cannavaro és Zambrotta nagyon jó, de kellemes meglepi Montero játéka is(aki nem igazolt el... :think: ).

#8557 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 16:45

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 15:44

...kellemes meglepi Montero játéka is(aki nem igazolt el... :think: ).

Még mindig az? :(

#8558 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 01. 06. 16:47

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 16:45

Még mindig az? :(

Nem igazolt el... :(

#8559 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 16:56

Nem igazságos a döntetlen. Bakker...

#8560 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:11

Erről én tehetek, már rohadtul elegem volt az 1:0-s győzelmekből :p

#8561 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:27

Gondolom ram vagytok a legkevesbe kivancsiak;) (gondolok itt a juvesekre). Mindenesetre eredmenyes fordulot zartunk  :D. Csak a milan meccset neztem de az valami fantasztikus volt!!! Az elso felido gigantikus jatekot hozott, es csak a csoda segitett a Lecce-nek no meg a kapusok, hogy nem let 4-5 gol az elso felidoben. Igy tovabb mar csak 2 pont. Hetvegen akar helyre allhat a rend is;).
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#8562 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:39

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 17:27

Gondolom ram vagytok a legkevesbe kivancsiak;)

Engem érdekel a véleményed. Más kérdés, hogy általában nem értek vele egyet :D ;)

A szünteben néztem az összefoglalókat, tényleg egy klasszis volt a két csapat között.

#8563 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 17:40

Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 17:11

Erről én tehetek, már rohadtul elegem volt az 1:0-s győzelmekből :p

Nekem is, de lehetett volna másképp is vége ennek a sorozatnak; a meccsben simán benne volt egy 1:4.

#8564 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 06. 23:59

Valóban, ahogy Satriani is mondta, igazán belefért volna a meccsbe egy kiütéses győzelem is.
Azonban, ahogy ez fordulóról-fordulóra jellemez minket, kísért a támadók gyengélkedése.
Nem lehet nem észrevenni, hogy Del Piero ismét formán kívül focizik, Ibrahimovicsot pedig egy rövidebb fellángolás után ismét kezdem senkiházinak tartani...Zalayeta azért más, mert az ő játékát figyelve csak a jó tűnhet fel, a rosszat már láttam/látom eleget.Nagyon hiányzik egy jó Trezeguet és még egy klasszis csatár.Camoranesi szerintem zseniálisan játszik, Pavel sem volt rossz.Zambrotta is felébredt a Maldív-szigeteken(ez lehet egy kicsit erős volt...), nagyon jól nyomja.Monterot elhamarkodottan dícsértem, kapitálisat hibázott.Mentségére mondva,Cannavaronak is volt egy hasonló szintű bakija, de ott nem lett semmi a dologból.Valaki szerencsés, valaki nem...Ismerjük.
Szóval erősíteni kell elöl, akkor nem lesz gond.A vezetőséget láttam a meccsen, bízom benne ők is észlelték a hiányosságokat.Ha kell akár személyesn hívom a kis Kadhafi-t, hogy fúrjanak még 2 tornyot, vagy adjanak el hárommal több rakétát, de dollárokat utalják! :reklamacio:  :D

A Milan-t csak összefoglalóban láttam, szépen sakkoztak.Crespo az idény kölcsönjátékosa lesz, ez biztos.Azért remélem megsértődik Gilardino miatt és a Juvéba igazol... :D
Ahogy most nézem, a Lazio megtörte az átkot.
Nézte valaki, jó meccs volt? :think:

#8565 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 00:08

Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 23:59

Ahogy most nézem, a Lazio megtörte az átkot.
Nézte valaki, jó meccs volt? :think:

Néztem, érdekes volt. Ment a hirig végig, brutális állatkodás folyt a pályán. Jobb volt a Lazio, megérdemelten nyert. A Roma egy gyenge banda, pedig nem rossz a játékosállománya. Szerintem Del Neri a kézifék, töketlen "csapatot" "rakott össze".

A Juventussal kapcsolatban egyetértek; remélem, Trez felkavarja az állóvizet. Egyébként nem értem, Capello miért szereti annyira Zlatant, és miért cseréli le állandóan Alexet. Nincs rá épeszű magyarázat.

#8566 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 00:31

Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 0:08

Néztem, érdekes volt. Ment a hirig végig, brutális állatkodás folyt a pályán. Jobb volt a Lazio, megérdemelten nyert. A Roma egy gyenge banda, pedig nem rossz a játékosállománya. Szerintem Del Neri a kézifék, töketlen "csapatot" "rakott össze".

A Juventussal kapcsolatban egyetértek; remélem, Trez felkavarja az állóvizet. Egyébként nem értem, Capello miért szereti annyira Zlatant, és miért cseréli le állandóan Alexet. Nincs rá épeszű magyarázat.

Kössz!
Szóval egy original Lazio-Roma volt... :)  ;)
Lehet hogy igazad van Del Nerivel kapcsolatban, legalábbis a jelek nagyon azt mutatják, hogy falun kiscsapatnál(mégha a Chievo, Verona egyik kerülete vagy mi is) megy neki, de ahogy nevesebb profikkal van dolga(Porto,Roma) egyből csődött mond.Bár azt is simán kinézem a Totti és barátai Kft.-ből, hogy csak úgy, hivatalból fúrják az edzőjüket...

Alex esete valóban rendkívüli, játszania kellene hogy formába lendüljön, viszont ezzel a játékkal meg a Juve nem jár jól!
Zlatan és Capello kapcsolatában viszont ma láttam egy furcsa momentumot:Fabio majdhogynem örjöngött, amikor a végjátékban elcselezte magát a srác az oldalvonalnál.Remélem elfogyott a türelem...
A Livorno ellen pedig szeretném látni ezt a Kapo gyereket is!És nem 5 percre!
Furcsa ez a Capello....vagy legalábbis nagyon más, mint Lippi!

#8567 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 13:34

Furulyas ver2.0  :down: 
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#8568 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 15:16

Az idezet a ma.hu -rol valo en a milan forumon akadtam bele. De ugy gondolom itt is megeri hirdetni:). Sanyaru futballunkban ude szinfolt ez a Gera gyerek. Igaz nekem sosem volt szimpi, de megkedvelteti magat.:)

Kis érdekesség:

A magyar játékos a szurkolók kedvence

Bár mondják, a brit szurkolók nem egészen azoktól a dolgoktól jönnek lázba a stadionokban és a képernyők előtt, mint mondjuk a spanyolok, az olaszok vagy éppen mi magyarok, azért a WBA drukkereinek is hamar föltűnt, hogy a magyar játékos valami különlegeset mutat be hétről hétre. Pár hónap alatt kedvenc lett a 11-es számban parádézó játékosból, és karácsony előtt - ennek egyértelmű jeleként - elkapkodták a szurkolói boltokból a Gera nevével ellátott fekete-fehér mezeket.

Az apukák és anyukák olyan dilemmával szembesültek, amelyet egy szülőnek sem lehet kívánni- fogalmaz ezzel kapcsolatban a The Times újságírója a napilap hasábjain -,várjanak a jövő év elejéig, vagy érjék be egy Kanu-polóval.Ahogyan Richard Whitehead december végén írott cikkéből kiderül, a híres angol kommentátor John Motson is rajong a magyar támadóért:Gera egy személyben játszik Chelsea-t kiáltott fel a tévés egy jellegzetes megoldása láttán.
(ma.hu-részlet)
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#8569 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 16:00

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 15:16

Sanyaru futballunkban ude szinfolt ez a Gera gyerek. Igaz nekem sosem volt szimpi, de megkedvelteti magat.:)

Szerintem "csak" ugyanazt csinálja Angliában, amit itthon is tett: focizik :) Amióta a tizenhatos vonalán bebőrözte - ha jól emlékszem - Szekerest, majd akkora gólt ragasztott a Tatabánya kapujába, hogy azóta is tapsolnak (ha valakinek megvan a felvétel, KÉREM!), azóta nekem egyértelmű, hogy ő az a hazai futballista, aki tehetségét tekintve a legnagyobbak között is lehetne. Hányszor leítam ide is, hogy milyen kár azért az elkefélt 2-3 év szipuért... Kövezzetek, de szerintem hatalmas király a gyerek.

#8570 Felhasználó inaktív   Studi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 07. 16:03

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 13:34

Sajnos ez ugyanaz a Furulyás. :( Egyik héten ezt mondja, másik héten azt. Már szinte fel se tűnik. :(

Téma megosztása:

• (432 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.