LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön. Klubok, pályák, emberek, játék
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:27
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:39
Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 17:27
Engem érdekel a véleményed. Más kérdés, hogy általában nem értek vele egyet
A szünteben néztem az összefoglalókat, tényleg egy klasszis volt a két csapat között.
Elküldve: 2005. 01. 06. 17:40
Idézet: Mumia - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 17:11
Nekem is, de lehetett volna másképp is vége ennek a sorozatnak; a meccsben simán benne volt egy 1:4.
Elküldve: 2005. 01. 06. 23:59
Azonban, ahogy ez fordulóról-fordulóra jellemez minket, kísért a támadók gyengélkedése.
Nem lehet nem észrevenni, hogy Del Piero ismét formán kívül focizik, Ibrahimovicsot pedig egy rövidebb fellángolás után ismét kezdem senkiházinak tartani...Zalayeta azért más, mert az ő játékát figyelve csak a jó tűnhet fel, a rosszat már láttam/látom eleget.Nagyon hiányzik egy jó Trezeguet és még egy klasszis csatár.Camoranesi szerintem zseniálisan játszik, Pavel sem volt rossz.Zambrotta is felébredt a Maldív-szigeteken(ez lehet egy kicsit erős volt...), nagyon jól nyomja.Monterot elhamarkodottan dícsértem, kapitálisat hibázott.Mentségére mondva,Cannavaronak is volt egy hasonló szintű bakija, de ott nem lett semmi a dologból.Valaki szerencsés, valaki nem...Ismerjük.
Szóval erősíteni kell elöl, akkor nem lesz gond.A vezetőséget láttam a meccsen, bízom benne ők is észlelték a hiányosságokat.Ha kell akár személyesn hívom a kis Kadhafi-t, hogy fúrjanak még 2 tornyot, vagy adjanak el hárommal több rakétát, de dollárokat utalják!
A Milan-t csak összefoglalóban láttam, szépen sakkoztak.Crespo az idény kölcsönjátékosa lesz, ez biztos.Azért remélem megsértődik Gilardino miatt és a Juvéba igazol...
Ahogy most nézem, a Lazio megtörte az átkot.
Nézte valaki, jó meccs volt?
Elküldve: 2005. 01. 07. 00:08
Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 6., csütörtök - 23:59
Nézte valaki, jó meccs volt?
Néztem, érdekes volt. Ment a hirig végig, brutális állatkodás folyt a pályán. Jobb volt a Lazio, megérdemelten nyert. A Roma egy gyenge banda, pedig nem rossz a játékosállománya. Szerintem Del Neri a kézifék, töketlen "csapatot" "rakott össze".
A Juventussal kapcsolatban egyetértek; remélem, Trez felkavarja az állóvizet. Egyébként nem értem, Capello miért szereti annyira Zlatant, és miért cseréli le állandóan Alexet. Nincs rá épeszű magyarázat.
Elküldve: 2005. 01. 07. 00:31
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 0:08
A Juventussal kapcsolatban egyetértek; remélem, Trez felkavarja az állóvizet. Egyébként nem értem, Capello miért szereti annyira Zlatant, és miért cseréli le állandóan Alexet. Nincs rá épeszű magyarázat.
Kössz!
Szóval egy original Lazio-Roma volt...
Lehet hogy igazad van Del Nerivel kapcsolatban, legalábbis a jelek nagyon azt mutatják, hogy falun kiscsapatnál(mégha a Chievo, Verona egyik kerülete vagy mi is) megy neki, de ahogy nevesebb profikkal van dolga(Porto,Roma) egyből csődött mond.Bár azt is simán kinézem a Totti és barátai Kft.-ből, hogy csak úgy, hivatalból fúrják az edzőjüket...
Alex esete valóban rendkívüli, játszania kellene hogy formába lendüljön, viszont ezzel a játékkal meg a Juve nem jár jól!
Zlatan és Capello kapcsolatában viszont ma láttam egy furcsa momentumot:Fabio majdhogynem örjöngött, amikor a végjátékban elcselezte magát a srác az oldalvonalnál.Remélem elfogyott a türelem...
A Livorno ellen pedig szeretném látni ezt a Kapo gyereket is!És nem 5 percre!
Furcsa ez a Capello....vagy legalábbis nagyon más, mint Lippi!
Elküldve: 2005. 01. 07. 13:34
Elküldve: 2005. 01. 07. 15:16
Kis érdekesség:
A magyar játékos a szurkolók kedvence
Bár mondják, a brit szurkolók nem egészen azoktól a dolgoktól jönnek lázba a stadionokban és a képernyők előtt, mint mondjuk a spanyolok, az olaszok vagy éppen mi magyarok, azért a WBA drukkereinek is hamar föltűnt, hogy a magyar játékos valami különlegeset mutat be hétről hétre. Pár hónap alatt kedvenc lett a 11-es számban parádézó játékosból, és karácsony előtt - ennek egyértelmű jeleként - elkapkodták a szurkolói boltokból a Gera nevével ellátott fekete-fehér mezeket.
Az apukák és anyukák olyan dilemmával szembesültek, amelyet egy szülőnek sem lehet kívánni- fogalmaz ezzel kapcsolatban a The Times újságírója a napilap hasábjain -,várjanak a jövő év elejéig, vagy érjék be egy Kanu-polóval.Ahogyan Richard Whitehead december végén írott cikkéből kiderül, a híres angol kommentátor John Motson is rajong a magyar támadóért:Gera egy személyben játszik Chelsea-t kiáltott fel a tévés egy jellegzetes megoldása láttán.
(ma.hu-részlet)
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:00
Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 15:16
Szerintem "csak" ugyanazt csinálja Angliában, amit itthon is tett: focizik
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:03
Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 13:34
Sajnos ez ugyanaz a Furulyás.
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:05
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 16:00
Téged szívesen megkövezünk, de Gera tényleg a legnagyobb király most.
Hasonló magas színvonalra tán csak Lisztes képes, majd tavasszal, ha formába lendül.
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:08
Idézet: Studi - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 17:05
Hasonló magas színvonalra tán csak Lisztes képes, majd tavasszal, ha formába lendül.
Téged szívesen megkövezünk, de Gera tényleg a legnagyobb király most.
Egyebet en sem tudok mondani.
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:21
Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 16:18
Mit röhögsz?
Egyébként nem hagyott nyugodni, hogy Szekerest bőrözte-e be Zolika, és felhívtam Fradi-buzi barátomat az ügyben
Idézet
2000. 11. 18. Tatabánya; 8000 néző
Lombard: Gelei - Cseri, Szalma, Árki, Virág (Varga 36.) - Kovács, Goncalves, Vámosi, Jeremejev - Vincze (Nagy I. S. 74.), Bajkusa.
FTC: Szűcs L. - Balog, Hrutka (Schultz 71.), Dragóner, Keller - Pinte, Gyepes, Gera, Vén - Horváth, Rob (A. M. Arruda 58.)
Szerkesztette: Satriani 2005. 01. 07. 16:25 -kor
Elküldve: 2005. 01. 07. 16:29
Ezek a Studiék nagyon kíméletlenül lecsapják a magas labdákat!Vigyázni kell velük...
Utólag könnyű okoskodni, de tényleg Szalma volt.Tatabányai vagyok, kinnt voltam azon a meccsen is, a vendégbe.Szerencsétlen Szalma "elszállt" a hirdetőtáblákig.Na és ugyanazon a meccsen az az oxis indítás sem volt akármi, amivel asszem Hortváth P. ment a kapuig.0-5...
Jó volt az/másnap találkozni az ismerősökkel...
Elküldve: 2005. 01. 08. 11:22
Én is nagyon várom már hogy Lisztes újra játszon,válogatottnak szüksége van rá.
Milan meccset láttam, Crespo ismét csúcsformában, pedig tavaly év vége fele 1-2x becserélték Chelsea-be és már kezdtem leírni picit, de visszavonom , mert káprázatos amit művel a Milanban
Elküldve: 2005. 01. 08. 12:46
Idézet: olaj - Dátum: 2005. jan. 7., péntek - 16:29
Szerintem meg egyszerűen neveletlenek
Végre láthatunk majd egy kis spanyol focit is ma
Elküldve: 2005. 01. 08. 16:32
Idézet: Satriani - Dátum: 2005. jan. 8., szombat - 12:46
Végre láthatunk majd egy kis spanyol focit is ma
Ha valami nagyon nem érdekel, az a Valencia meccse. Unalmasak voltak, mikor a BL döntőig jutottak, unalmasak most is.
Elküldve: 2005. 01. 08. 16:59

Súgó
A téma zárva.