Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 14:15
Talán csak a két milánói csapat továbbjutását tudnám biztosra venni.
Nem olyan jó idén a MU, de meg fogja izzasztani a Milant, az biztos. Az Inter pedig hullámzó; elkaphatja őket a Porto. A papírforma alapján valóban erősebbek az olaszok, én a négybe várom mindhárom csapatukat (na jó, ha csak a Juve jut be, azt se bánom :Đ), de nem mondanám lefutottnak ezeket a párosításokat.
Idézet: Studi - Dátum: 2004. dec. 17., péntek - 14:15
Talán csak a két milánói csapat továbbjutását tudnám biztosra venni. Amit viszont szívesen megnéznék, az a PSV és a Monaco párbaja. Tuti élvezetes meccsek lesznek, sok góllal.

Egyetértek

A Bréma - Lyon is hasonlóan jónak tűnik nekem első ránézésre. A németek képesek támadni, a franciák meg csak azt tudnak, biztos, hogy pörgős meccseket fognak játszani.
Egy helyen érzem (illetve éreztem volna két hete) lefutottnak a párosítást: a Leverkusen szerintem most sokkal jobb csapat a Liverpoolnál. A 'Pool viszont nagyon szépen összeszedte magát az utolsó csoportkörben, úgyhogy már itt sem egyértelmű a dolog. Bár, ha csak azt nézzük, hogy a németek idegenben kezdenek, egy kibekkelt ocsmány 0:0 után otthon játszani nem épp hátrány...
A Bayern - Arsenalra mit tippeltek?