HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#521 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 08. 17. 12:46

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 12:54

Ilyennel jarok most.
IMG: Runner
2003-as, nagyon zsir cucc. :respect:  :up:

yo, Gilera Runner!  :up: :respect:  áll egy ilyen ötvenes a garázsban (ha az öcskös nem hajtja épp :) )

én ezzel járok:  :cool:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#522 Felhasználó inaktív   Adry 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 08. 17. 15:51

Sziasztok  :)  Nem tudtok nekem olyan linkeket adni, ahol olyan KRESZ-tesztlapok vannak, amikkel A1-re lehet készülni?  :cool:  Fontos lenne, előre is köszi ;)

#523 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 18:19

Sziasztok. Most, hogy lassan vége az évadnak, talán többen írtok ide.

Olyan kérdésem lenne, hogy pesten milen motoros iskolát tudtok ajánlani? A korlátlan A-t szeretném megcsinálni.
Érdekelnének az árak is, az hogy milyen motorokkal oktatnak, az nem annyira, jó nekem az MZ is, úgysem lesz pénzem motorra még jó ideig.

Kösz
KomposztWC

#524 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 18. 18:48

Én, amikor tavasszal komolyabban utánaérdeklődtem, arra jutottam, hogy a Csigavér a legolcsóbb.

Ár tuti azóta drágább lett. :( Én olyan 70k-ra emlékszem cakkumpakk.

És a legjobb, hogy van "intenzív" elméleti oktatás, valami 6 alkalom. Nekem ez jött volna be.

Sajna mindenféle családi bonyodalmak okán (amik még mindig nem rendeződtek) azt hiszem idén felejtős az A nekem. :(

#525 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2005. 09. 18. 21:51

Kösz, én is őket nézegettem, de tavaszig úgyis ráér. Mondjuk a kreszt is meg  kell csinálnom újra... :(
KomposztWC

#526 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 19. 08:30

Nekem olyan 85k korul volt az egesz cakkpakk, vizsgadijakkal egyutt. Olyan 70k korul volt csak maga a tanfolyasok. Nem olcso, de nalunk meg ez volt a legkorrektebb hely, az oktato is nagyon normalis volt es jo motorokat kaptunk. :)
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#527 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 21:45

Udv!

Iden megveszem vegre a mocimat egy Suzuki SV650S K5-ot. Ruhakat nezegettem, eloszor eleg lenne egy borkabi. A westendben neztem egy boltban tobbfelet Berik markajut. Tudnatok mondani cimet, hogy hol lehet ennel olcsobban venni cuccokat? Allitolag ausztriaban fele annyiba kerulnek a motoros cuccok mint itt. Esetleg kulfoldi cim?

Csatolt fájl:

#528 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 28. 23:52

Cép motoj. :D

#529 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 05:54

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. szept. 28., szerda - 20:45

Udv!

Iden megveszem vegre a mocimat egy Suzuki SV650S K5-ot. Ruhakat nezegettem, eloszor eleg lenne egy borkabi. A westendben neztem egy boltban tobbfelet Berik markajut. Tudnatok mondani cimet, hogy hol lehet ennel olcsobban venni cuccokat? Allitolag ausztriaban fele annyiba kerulnek a motoros cuccok mint itt. Esetleg kulfoldi cim?

A lóf@szt elég!!!! :mad:

Ha veszel motort akkor mellé kell venni egy komplett protektoros felszerelést és NE SAJNÁLD A PÉNZT!
Ha van pénzed 1.7 milliós motorra akkor 200e HUF-ot is el tudsz költeni ruhára. A héten 2 barátom törte össze a motorját. Az egyik kicsúszott de semmi baja..a ruha megvédte. A másik frontálisan ütközött egy autóval. Az autó is TK lett....ő most bent van a kórházban de semmi súlyos. Csak azért került be mert a térdvédőt nem vette fel. Minden más volt rajta, ez mentette meg az életét.

Ruha nélkül kész öngylkosság motorozni, még azt a kis esélyt sem adod meg magadnak hogy megúszahassad.
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#530 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 09:45

Idézet: keselyuu - Dátum: 2005. szept. 29., csütörtök - 6:54

A lóf@szt elég!!!! :mad:

Ha veszel motort akkor mellé kell venni egy komplett protektoros felszerelést és NE SAJNÁLD A PÉNZT!
Ha van pénzed 1.7 milliós motorra akkor 200e HUF-ot is el tudsz költeni ruhára. A héten 2 barátom törte össze a motorját. Az egyik kicsúszott de semmi baja..a ruha megvédte. A másik frontálisan ütközött egy autóval. Az autó is TK lett....ő most bent van a kórházban de semmi súlyos. Csak azért került be mert a térdvédőt nem vette fel. Minden más volt rajta, ez mentette meg az életét.

Ruha nélkül kész öngylkosság motorozni, még azt a kis esélyt sem adod meg magadnak hogy megúszahassad.

Hali!

Nem akarok motorozni iden, azert irtam, hogy csak borkabat kellene :) Majd utana veszek nacit is, meg bakancsot. Nem tudsz valami jo cimet?

#531 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 10:56

A jo ruha tenyleg eleg fontos, en sem bantam meg, hogy korabban lett meg, mint gondoltam. Nem is feltetlenul a bukas miatt, mert attol sem biztos, hogy megov, de sokkal kenyelmesebb es jobb a megfelelo ruhaban motorozni, foleg ha hosszabb tavra megy el az ember.
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

#532 Felhasználó inaktív   keselyuu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 12:42

nem akarsz motorozni, de ha jó idő lesz akkor fogsz. Akár van ruha akár nincs...

Ha van most pénzed akkor irány jövőhéten Hirtenberg. Most lesz Flohmarkt , és ott megkapsz mindent a kinti ár 50%-áért....Mi Pestről csak egy krosszcsizmáért mentünk ki és így benzinktg-el/matricával  együtt is olcsóbb volt 10e HUF-al mint itthon...

AUNER

Ha be akarsz öltözni itt tedd meg. Ajánlom hogy pénteken reggelre menj...
Be kell vállalni, meg kell csinálni!

#533 Felhasználó inaktív   UnConnecteD 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:38

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

:lollypop:

#534 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 29. 19:45

Idézet: Casoli - Dátum: 2005. aug. 2., kedd - 17:24

Robogózik valaki köztünk?

Ide robogósok is írhatnak ? :)

Van egy ilyenem. Teljesen gyári állapot minden tekintetben, a képeken még rajta van a gyári első matricázás (most már nincs):

http://korympage.uw.hu/gilera/

Kicsit piros, de élőben nem rossz.

Soha nem vettem volna önszántamból robogót (de ez nyeremény volt :D) , de tényleg nem rossz dolog a dugóban lavírozni, sajnos mostanában már nem ezzel járok dolgozni, nincs túl meleg, meg esik az eső...

#535 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 09. 30. 09:32

Az en szerkom is kintrol valo, tenyleg sokkal jobb aron lehet szerezni, mint itthon.

#536 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 09:57

Syasztok!!!

Én csak robogozok, de azt nagyon szeretek. Bár az igazi élmény, amikor az Apu meg a tesó visz a nagy mociján. Nagyon imádok motorozni velük, tök zsír. Igazából most el is gondolkodtam h le kéne raknom a jogsit nagy mocira és venni vmi csajszis gépet, amin én is el tudok motorozgatni. :D  :D
Nagyon tetszik az egész.
I'm your Sunshine!!!

Ha van kivel, de nincs hol. Szoba kiadó. Otthonos körülményekkel, akár pár órára is. :)

Ha zavar valakit, hogy őrült vagyok, szóljatok ám, megbeszélhetjük;)

#537 Felhasználó inaktív   Lacima 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 10:17

Idézet: sylvus - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 10:57

Syasztok!!!

Én csak robogozok, de azt nagyon szeretek. Bár az igazi élmény, amikor az Apu meg a tesó visz a nagy mociján. Nagyon imádok motorozni velük, tök zsír. Igazából most el is gondolkodtam h le kéne raknom a jogsit nagy mocira és venni vmi csajszis gépet, amin én is el tudok motorozgatni. :D  :D
Nagyon tetszik az egész.

Hali!

Az SV akkor a te motorod :) Legalabbis a Totalbike-on annak idjen ezt mondtak.

link

#538 Felhasználó inaktív   sylvus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 10. 15:00

Idézet: Lacima - Dátum: 2005. okt. 10., hétfő - 11:17

Hali!

Az SV akkor a te motorod :) Legalabbis a Totalbike-on annak idjen ezt mondtak.

link

:eek: Köcce a linket!!! :respect:
Nekem kicsit nagy lenne sztem, vhogy ijesztően nagy, el tudnék képzelni egy kicsit kisebbet is, mondjuk olyan 250 cm3 körül. Majd nézegelődők, bár még annyira nagyon messze állok a témától, és lehet nem is jön össze, de álmodozni mindig szabad :D  :D  :D
I'm your Sunshine!!!

Ha van kivel, de nincs hol. Szoba kiadó. Otthonos körülményekkel, akár pár órára is. :)

Ha zavar valakit, hogy őrült vagyok, szóljatok ám, megbeszélhetjük;)

#539 Felhasználó inaktív   szucsjoci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 01. 06. 16:08

sziasztok!

tud valaki valamit q gilera Dna 180 asról?
köszi

#540 Felhasználó inaktív   vgyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 22. 17:51

Idézet: Adry - Dátum: 2005. aug. 17., szerda - 16:51

Sziasztok  :)  Nem tudtok nekem olyan linkeket adni, ahol olyan KRESZ-tesztlapok vannak, amikkel A1-re lehet készülni?  :cool:  Fontos lenne, előre is köszi ;)

kresz.try.hu - ajánlom magamat. :D

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.