HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#681 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 24. 12:53

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 13:10

Mindenféléket nézegettem, a hasznaltauto.hu-n motofülön kiválasztottam hogy túra, oszt hajrá. Most meg a choppereket nézegetem, de hiába, nem az én stílusom. Na jó, a Goldwing-et elfogadnám azért, az nagyon bejövős... :D :D :D

Túrának mondanak nagyon sokféle motort...Ha niincs rá zseton, akkor várj egy évet, nehogy megbánd hamar. Faternak is ez a 3. motorja(neki is DL650 van  :Đ ) mire megtalálta az igazit :D  :omg:

A Goldwing is frankó(mint általában a Hondák), csak más árkategória...

#682 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 13:02

Idézet: tolvaly - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 12:46

Goldwing, burgman.... te nem is motorozni akarsz. Guruló fényes fotelek antennákkal, uramisten... Amíg választásnál a tetszik a legfőbb érv addig ne vegyél semmit. Inkább próbálj csak ki tesztnapokon ezt-azt....  majd utána a tapasztalataid alapján próbálj keresni.

Nincsenek tapasztalataim, azért kérdezősködöm. A motorozás nálam nem azt jelenti, hogy hobbi/mánia/életcél/ilyesmi. Elsősorban közlekedési eszköz, az már csak hab a tortán, hogy szeretek is motorozni. Tehát nem száguldozni akarok, versenyezni bárkivel is, nem fogok bandázni és állatkodni, mert szeretném felnevelni a fiam, ahhoz meg életben kéne maradnom. Olyan motort szeretnék, amely kényelmes, viszonylagos védelmet nyújt a szél és az időjárás viszontagságai ellen (azért c1-ig nem mennék el... :D ). Nem fogyaszt túl sokat, de annyi erő azért van benne, hogy engem, esetleg a feleségem elbírjon és lehessen haladni is vele azért, ami nálam azt jelenti, hogy nem a végsebesség a lényeg, hanem a gyorsulás előzésnél pl. Kizárt dolog, hogy 130-140-nél gyorsabban akarnék/mernék menni bármilyen motorral, tehát ha azt bírja, nekem már jó.

#683 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:09

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 14:02

Nincsenek tapasztalataim, azért kérdezősködöm. A motorozás nálam nem azt jelenti, hogy hobbi/mánia/életcél/ilyesmi. Elsősorban közlekedési eszköz, az már csak hab a tortán, hogy szeretek is motorozni. Tehát nem száguldozni akarok, versenyezni bárkivel is, nem fogok bandázni és állatkodni, mert szeretném felnevelni a fiam, ahhoz meg életben kéne maradnom. Olyan motort szeretnék, amely kényelmes, viszonylagos védelmet nyújt a szél és az időjárás viszontagságai ellen (azért c1-ig nem mennék el... :D ). Nem fogyaszt túl sokat, de annyi erő azért van benne, hogy engem, esetleg a feleségem elbírjon és lehessen haladni is vele azért, ami nálam azt jelenti, hogy nem a végsebesség a lényeg, hanem a gyorsulás előzésnél pl. Kizárt dolog, hogy 130-140-nél gyorsabban akarnék/mernék menni bármilyen motorral, tehát ha azt bírja, nekem már jó.

Én is dettó kb, csak még nincs fiam :D

Neked a 650-es V-Strom kell ;) Ha Kaposvár felé jársz kipróbálhatod ;)

#684 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:16

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 14:09

Én is dettó kb, csak még nincs fiam :D

Neked a 650-es V-Strom kell ;) Ha Kaposvár felé jársz kipróbálhatod ;)

Nem hinném, hogy jövőre annyira lemenne az ára, hogy tudnék venni egyet, illetőleg az sem valószínű, hogy addigra az anyagi helyzetem olyan mértékű javuláson esne keresztül... :D

Kaposvárt mostanában nem tervezem, de ha jársz Fehérvár felé, szívesen megnézném a gépet. :)

#685 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:43

Hali mocisok. :) Csak azt szeretném mondani, hogy vigyázzatok magatokra! ;)

> video <

#686 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:45

Hmmm, most nézem, hogy a BMW-nek milyen fincsi gépei vannak.

K75 RT-t láttam és az F650 sem néz ki rosszul. Előbbi esetében fiatalabbat láttam olcsóbban, utóbbiból öregebbet drágábban. Azt hiszem abbahagyom a keresgélést és majd akkor térek vissza rá, mikor már ott vagyok, hogy na akkor nézzünk valami gépet.

#687 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 14:59

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 15:43

Hali mocisok. :) Csak azt szeretném mondani, hogy vigyázzatok magatokra! ;)

> video <

Köszi, mond meg a zalai donnak, holnap arra is megyek és kék alsógatya lesz rajtam, ha ismét ruházat feljegyzés is lesz  :p
Ezt még nem éred föl, azt a kanyart ne is próbáld, maradj itt a helyeden.

#688 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:02

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 15:45

K75 RT-t láttam és az F650 sem néz ki rosszul. Előbbi esetében fiatalabbat láttam olcsóbban, utóbbiból öregebbet drágábban. Azt hiszem abbahagyom a keresgélést és majd akkor térek vissza rá, mikor már ott vagyok, hogy na akkor nézzünk valami gépet.

http://stuntkaposvar.rulez.hu/videok/pfeif...min_finland.wmv

ha már bmw  ;)

#689 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:08

Idézet: BoGyesz - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 8:35

Nektek nem fázik meg a térdetek? Este jövök haza autópályán, 9-10fok, mire hazaérek rendesen érzem a térdeim. Csak farmer van rajtam és sajnos nem tudok motoros ruhába menni mindig. Talán vmi külön térdvédő jól jönne.

Erdekes, hogy elsiklott mindenki a topic eddigi leglenyegesebb hozzaszolasa mellett... Vagy csak en vagyok itt 30 felett aki 1x eve motorozik? :eek:
Egyreszt farmerban motorozni meg varosban is konnyelmuseg, autopalyan meg szimplan hulyeseg (no offense). Teged nem ved a kaszni, legzsak, ov, semmi lofasz csak a ruha ami rajtad van (nincs...)

Raadasul telente en is motoroztam regen sokat ilyen laza szerelesben, igy tapasztalatbol beszelek, ha nem akarsz mindenfele izuleti problemakat jo 20-30 evvel azelott mint amikor mar termeszetesnek szamit az ilyesmi, akkor oltozz fel normalisan vagy tenyleg hasznalj valami terdvedot.

Szerkesztette: szabinar 2007. 05. 24. 15:10 -kor

#690 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:19

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 16:08

Erdekes, hogy elsiklott mindenki a topic eddigi leglenyegesebb hozzaszolasa mellett... Vagy csak en vagyok itt 30 felett aki 1x eve motorozik? :eek:
Egyreszt farmerban motorozni meg varosban is konnyelmuseg, autopalyan meg szimplan hulyeseg (no offense). Teged nem ved a kaszni, legzsak, ov, semmi lofasz csak a ruha ami rajtad van (nincs...)

Raadasul en is motoroztam regen sokat ilyen laza szerelesben, igy tapasztalatbol beszelek, ha nem akarsz mindenfele izuleti problemakat jo 20-30 evvel azelott amikor mar termeszetesnek szamit az ilyesmi, akkor oltozz fel normalisan vagy tenyleg hasznalj valami terdvedot.

Ruházat:
csizma W2
nadrág+kabát MIR
protektorok és neoprén térdvédők louis.at vesevédők szintén+ van pár motorbolt pest környékén...
kesztyű shox-fox-noname vackok, sőt lidl!! de ezek fogyóeszközök
sisak airoh és nolan és kiskörösi cross sisak
szemcsi nofear spy-ami fóliázható
triko progrip olcsó és ugyanannyit bír mint egy 49 euros

Farmerban, edzőcipőben, poloban egy métert sem motorozok.  :cool:  36 év, csak az idén már 7500km motoron  ;)  Inkább izzadok, mint fájjon valami a huzat miatt  :up:

#691 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:21

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 16:08

Raadasul telente en is motoroztam regen sokat ilyen laza szerelesben, igy tapasztalatbol beszelek, ha nem akarsz mindenfele izuleti problemakat jo 20-30 evvel azelott mint amikor mar termeszetesnek szamit az ilyesmi, akkor oltozz fel normalisan vagy tenyleg hasznalj valami terdvedot.

Egy százasból már szépen fel lehet öltözni Louis-nál. Gatya-kabát-kesztyű-sisak-csizma. :D Amúgy tényleg nagyon fontos!

Szerkesztette: =Oli= 2007. 05. 24. 15:21 -kor

#692 Felhasználó inaktív   =Oli= 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:23

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 15:16

Nem hinném, hogy jövőre annyira lemenne az ára, hogy tudnék venni egyet, illetőleg az sem valószínű, hogy addigra az anyagi helyzetem olyan mértékű javuláson esne keresztül... :D

Kaposvárt mostanában nem tervezem, de ha jársz Fehérvár felé, szívesen megnézném a gépet. :)

Nekem is lett volna máshova tenni a pénzt, de elhatároztam, hogy 1× veszek motort  :rolleyes:

Ha 3 nappal előbb veted fel a témát, már megnézhetted volna ;) Nem felejtelek el ;)

#693 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:28

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 15:23

Nekem is lett volna máshova tenni a pénzt, de elhatároztam, hogy 1× veszek motort  :rolleyes:

Ha 3 nappal előbb veted fel a témát, már megnézhetted volna ;) Nem felejtelek el ;)

PÜ megy.

#694 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:50

Idézet: tolvaly - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 15:59

Köszi, mond meg a zalai donnak, holnap arra is megyek és kék alsógatya lesz rajtam, ha ismét ruházat feljegyzés is lesz  :p

Most mondanám azt, hogy még a zacskóidat is megmogyorózza, de akkor azon nyomban hívod a zöldszámot, mert perverzek a rend őrei. :p Így hát nem mondom meg, és toll a postásod fülébe! :D

#695 Felhasználó inaktív   tolvaly 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 16:27

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 16:50

Most mondanám azt, hogy még a zacskóidat is megmogyorózza, de akkor azon nyomban hívod a zöldszámot, mert perverzek a rend őrei. :p Így hát nem mondom meg, és toll a postásod fülébe! :D

Fel vagyok készülvem hogy meg leszek baaaszvaaaaa... nem lesz bekapcsolva a motoron a biztonsági övem  :Đ

Zala megye  :up:  gondoltam bejelentem előre, hogy megyek, vagy inkább én induláskor már kitöltök egy rk lapot, honnéthova és milyen ruhában megyek, az adataimat is tudom ,így talán nem kell negyed órát állnom majd a tűző napon  :Đ

#696 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 16:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 14:45

Kétütemű motor kellene a népnek, le a négyütemmel. Az nem kell.
B*zeránsok királyul kiszedték őket a környezetvédelem oltárán, aztán szívom a kormot a sok tdi-től. Bekaphatják.
Szóval Buell RW750, vagy pedig Bimota 500 V Due kell a népnek, túra változatokban is jöhetnének.

Kép
Daedalus is the Internet

#697 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 17:02

Idézet: tolvaly - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 17:27

Fel vagyok készülvem hogy meg leszek baaaszvaaaaa... nem lesz bekapcsolva a motoron a biztonsági övem  :Đ

Zala megye  :up:  gondoltam bejelentem előre, hogy megyek, vagy inkább én induláskor már kitöltök egy rk lapot, honnéthova és milyen ruhában megyek, az adataimat is tudom ,így talán nem kell negyed órát állnom majd a tűző napon  :Đ

Helyes, könnyebb lesz az azonosítás, ha esetleg még somogyban elterülsz, mint pusztán a furulyaszó! :nevet: Láma :lama: :D

#698 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 17:03

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 17:58

Kétütemű motor kellene a népnek, le a négyütemmel. Az nem kell. ...

Hangos vaze. :)

#699 Felhasználó inaktív   Daedalus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 17:16

Idézet: Omega - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 17:03

Hangos vaze. :)

miért lenne hangos?
Vagy konkrétan szerinted mely típus hangos?
Daedalus is the Internet

#700 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 17:30

Idézet: Daedalus - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 18:16

miért lenne hangos?
Vagy konkrétan szerinted mely típus hangos?

Véleményem szerint az összes. :)

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.