HWSW Informatikai Kerekasztal: MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MOTOROSOK TOPICJA (A ruhám bőr és nem ballon...) Értékeld a témát: ***** 3 szavazás

#7601 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 24. 09:47

Úgy tűnik vannak még vasak, amiket rendesen össze tudnak rakni. :) Mondjuk egy 1.4-es blokkot szerintem nem lehet egyszerű feladat agyonütni. :Đ

Igen, ennek örömére a gépezet még mindig szervizben figyel mert ennyi egyforma korongot azóta sem sikerült összeszedni :omg: Ma délután befut a futár akkor lesz robogás a 7végén. Vagy marad a bicikli.

#7602 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 25. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 03. 25. 11:28

Igen, ennek örömére a gépezet még mindig szervizben figyel mert ennyi egyforma korongot azóta sem sikerült összeszedni :omg: Ma délután befut a futár akkor lesz robogás a 7végén. Vagy marad a bicikli.

Nekem meló miatt a hétvége kimarad, de nagy valószínűséggel az idő sem lesz olyan szép, mint pl. tegnap vagy ma.
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#7603 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 07:46

Hétvégére jó idő ígérkezik úgyhogy elkövetem az idei első hosszabb menetet, Mátra-Bükk vagy Balaton-felvidék még meggondolom.

#7604 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 03. 29. 07:46

Hétvégére jó idő ígérkezik úgyhogy elkövetem az idei első hosszabb menetet, Mátra-Bükk vagy Balaton-felvidék még meggondolom.

Ezt melyik napra tervezed, ha meg szabad kérdezni? Ma akarom a gépet elvinni egy kis szervízre, remélem visszakapom pár nap alatt.

#7605 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 09:49

Mostani előrejelzés szerint vasárnap tűnik jobbnak de ez semmit nem jelent, addig háromszor változhat. Nekem most még mindkét nap jó.

Szerkesztette: Ombuccmann 2011. 03. 29. 09:50 -kor

#7606 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 10:05

Ha van még hely a csapatban, bejelenkeznék én is. :) Idén még nem kergettem meg a vasat úgy igazából.

#7607 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 03. 29. 09:49

Mostani előrejelzés szerint vasárnap tűnik jobbnak de ez semmit nem jelent, addig háromszor változhat. Nekem most még mindkét nap jó.

Péntekre ígérték, hogy kész a gépem. Szombat nekem alkalmasabb lenne, vasárnap már munka van. :(

#7608 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 18:17

OK legyen szombat. Hely meg hogyne lenne.

#7609 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 18:22

Ma én is összeraktam a Darazsat. Felkerült a karcsúbb rendszámtartó, az új (szintén karcsúbb) indexek, a felpolírozott farokidom és az újrafestett utaskapaszkodó. Már csak az új tankpad és az új gumikat kell felaplikálni s már kész is az idei szezonra. Szerelés után gondoltam beröffentem, de megint megmakacsolta magát. Kb. egy hónapja feltöltettem az aksit, de nem tudtam behajtatni. Két-három indítás után beröffent, de meg is állt. Többre nem volt elég kakaó. Lehet aksi csere kell? Még egy próbát megejtek bikáztatással.

#7610 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 25. 07:47

15°C alatt rá nem lehetne ültetni a gépre. Múltkor jártam a Velencei-tónál, kicsit bóklásztam a környéken. Nadap, Lovasberény, Vereb, Pázmánd. Tényleg nem csúcsminőségű az aszfalt! :p Csákvár felé így már inkább el sem mentem...

A nadapi erdei bobblehead aranyos azért ;) Bár szebb, ha már lombosak a fák.
Berénytől Fehérvár és Csákvár felé sem jó az út, de Csákvár után a 8119-es az addigi igen hervasztó szintről kiválóra javul s a kanyarok is kellemesek, ha kezdő az ember. Ha nagyon kezdő az ember. Meg gyáva és nem vonzza a sebesség. Vagy ugye ha nagy ívben tesz a megengedett sebességre... Alvaro kicsit unta, nekem pont jó volt így tavasszal, bátortalanul... S nem mindig mentünk kifejezetten 90-nel... :laugh: Még Alvaro se, aki még pályán is 80-nal szeret menni, persze ott nincsenek ilyen csábító kanyarok :D Jólestek, no :)
Ma 160 km-t mentünk, csak elmentünk pár helyre a környéken, Tatabányán vettünk nekem egy nadrágot, Fehérváron pedig kidobtuk egy kukába a régit :D Kesztyűt is néztünk, de egyik sem volt az igazi. Sebaj, a télivel éppenséggel megvagyok még egy kicsit, ha kényelmetlen is. A nadrág volt brutális, szakadtan, se kapocs, se működő cipzár...
Egy csomót gyakorolhattam a városi közlekedést. Nem igazán voltam érte oda, főleg, hogy Fehérváron elkaptuk a csúcsidőt s párszáz méteren belül többször konkrétan álltunk minden lámpa nélkül...

#7611 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: shr - Dátum: 2011. 03. 29. 19:22

Alvaro kicsit unta, nekem pont jó volt így tavasszal, bátortalanul... S nem mindig mentünk kifejezetten 90-nel... :laugh: Még Alvaro se, aki még pályán is 80-nal szeret menni, persze ott nincsenek ilyen csábító kanyarok :D Jólestek, no :)

És így 2.99-ről 3.015-re rontottam a tank átlagát ezen a pár tucat kilométeren, **x*+ :Đ - majd igyekszem javítani :Đ
Pedig egyenesben direkt kigurultam, meg jó lassan mentem, mert az úgyse érdekes :Đ

Szerkesztette: alvaro 2011. 03. 29. 19:37 -kor

Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#7612 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 03. 29. 19:17

OK legyen szombat. Hely meg hogyne lenne.

Pénteken még egyeztessünk, hogy mindenkinek jó-e. Illetve a találkozási pontot is meg kéne beszélni. Nekem a szokásos hotel garázs a legideálisabb.

#7613 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 29. 23:49

Üzenet megtekintéseIdézet: shr - Dátum: 2011. 03. 29. 20:22

A nadapi erdei bobblehead aranyos azért ;) Bár szebb, ha már lombosak a fák.
Berénytől Fehérvár és Csákvár felé sem jó az út, de Csákvár után a 8119-es az addigi igen hervasztó szintről kiválóra javul s a kanyarok is kellemesek, ha kezdő az ember.

Ezt majd megvizsgálom, ha épp nincs jobb uticélom. ;) Amúgy lenne kedvetek Balatont körbemotorozni? Jópofa dolog az is.

#7614 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 01:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 29. 23:49

Ezt majd megvizsgálom, ha épp nincs jobb uticélom. ;) Amúgy lenne kedvetek Balatont körbemotorozni? Jópofa dolog az is.

Az finom :) Még csak az északi oldalán jártam, de tetszett :) Még novemberben is elég szép volt... Amikor Alvaro rövid időn belül többedjére állt meg fotózni, azt mondjuk nem annyira élveztem, nem voltam olyan türelmes állapotban, én menni akartam :D de hát én mondtam korábban, hogy tetszik az út, menjünk vissza oda, ahol a jó képet látta :D Révfülöpöt viszont kinéztem magamnak, ott leállunk és fotózkodunk majd egy ideig. Egy csomó fa, teljesen különböző színű törzzsel... Biztos jól néznek ki nyáron.
Valamint vissza akarok oda menni egyedül is... Legalábbis olyasvalaki nélkül, aki szerint óra szerint 80-nal venni a hangulatos, laza, országúti kanyarokat jó móka. Kicsit stresszes volt az nekem, de nem akartam elmaradni Alvarótól, szerintem nem tudtam az utat és már túl késő volt ahhoz, hogy eltévedjek, Ciliegia nem igazán működik sötétben a gyönge, kissé felfelé csapó lámpájával, de igazából nem is vonz a sötétben motorozás. Lakott területen kívül nagyon meg tudnak zavarni, ha szembevilágítanak kanyarban s nem látom az utat. Ha kell, valahogy haza tudok jönni, de direkt nem csinálok olyat egyhamar. De az a szintén tavaly novemberi éjszakai motorozás Lentibe a töksötét, ám sok helyen felszedett úton, a kamion mögött, az hangulatos volt. Főleg, amikor meglepődött a kamionos a hirtelen útromlás miatt... De az ilyeneket nem szabad túlzásba vinni.
De már megint kezdek... hogy mondják magyarul azt, hogy "carried away"? Na, azt.
Többnyire angol fórumokon fárasztom a népeket, magyarul csak 2-3 motoros, egy főzős és egy macskás topikban fordulok elő néha :)
Jó éjt, mi holnap még teszünk egy apró kört Csákvár felé, aztán vigyázunk, mert most nem tudjuk szervízbe vinni a motorokat, viszont már csak egypárszáz km van hátra a 70, illetve 25 ezerig. Cili is megy most (35-nél majd nem, az csak olajcsere, ugye?), kap új gumikat, még a 6 éves gyári van rajta. Az első már kopott, a hátsó pedig csal, de nem érdekel. Ideje cserélni.

#7615 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Lali-213 - Dátum: 2011. 03. 30. 00:47

Pénteken még egyeztessünk, hogy mindenkinek jó-e. Illetve a találkozási pontot is meg kéne beszélni. Nekem a szokásos hotel garázs a legideálisabb.

Meg még azt sem beszéltük meg, hogy Balatonfelvidék, vagy Mátra/Bükk? Én Balaton felé még nem motoroztam, nekem az szimpibb. :)

#7616 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 09:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Etele - Dátum: 2011. 03. 30. 10:16

Meg még azt sem beszéltük meg, hogy Balatonfelvidék, vagy Mátra/Bükk? Én Balaton felé még nem motoroztam, nekem az szimpibb. :)

Én arra gyakran megfordultam. Mert ugye onnan jöttem a nagyfaluba. :) Így én a Mátrára szavaznék, ha lehet olyat.

#7617 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 10:30

Először azt döntsük el hogy fél vagy egész napos menet legyen, utána lehet uticélt megálmodni.

#7618 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 16:53

Ma szépen a moci mellé álltam az autóval és adtam egy kis extra kakaót. Így pöccre indult is. Aztán kicsit később az első gázadásnál bedöglött. Persze az aksi annyit nem töltődött, hogy beinduljon. Ismét extra kakaó, szépen kifújta magát a gép, ezután már úgy működött mint az óra. Ebből azt a tanulságot szűrtem le, hogy télen ha nem is megy az ember de kicsit nem árt ha beröffenti, hogy a karbiban cserélődjön egyet a benzin és a tankban is kicsit mozogjon. Így annyira nem salakosodik le és nem köhög tavasszal.

#7619 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Ombuccmann - Dátum: 2011. 03. 30. 11:30

Először azt döntsük el hogy fél vagy egész napos menet legyen, utána lehet uticélt megálmodni.

Én egész nap ráérek szombaton.

#7620 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 30. 21:02

Ma csak így átugrottunk Csákvárra, szokásos teleknézés... Pici táv, nem akartam Cilit beindítani, no meg néha poénos hátul, fene se gondolta volna, hogy ezt mondom... Mindenesetre nem volt rossz döntés. Nemcsak a lovasberényi első 40-es kanyar volt nagyságrendekkel hangulatosabb (mindig az), mint amit én nyomok ott (a lejtős viszonylag éles jobbkanyar a gyengém :( ), de végülis másik úton jöttünk haza, s Alvaro elég ihletett volt, hja, a tavasznak és a kellemes kanyargós utaknak ő sem mindig tud ellenállni :D No igen, én még nem tudok úgy kanyarodni... Úgy érzem, hamar feljövök azért a novemberi szintemre, aztán fejlődhetek tovább...
Holnap is motorozunk, ezúttal két motorral :D Remélem, kevesebb kátyús murvás út lesz, mint ma volt, de ha nem, azt is kibírom... Úgyis gyakorolni kell, ha a ma látott helyes telket vesszük meg :D

Téma megosztása:

• (424 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 383
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.