idézet:
Ezt írta Malacka:
A következő sztorit én is csak úgy hallottam, de nagyon jó!
Kislány a buszon odafordul a gazdagon tetovált pasihoz:
Filceztél, mi? És nem jött le!
[/quote]
![]()
![]()
Gyerekszaj, avagy gyermekeink mondtak
Elküldve: 2002. 07. 20. 07:10
Elküldve: 2002. 07. 21. 15:04
- Ne szord a kavicsot kislany, mert elverem am a kezedet!
Gyerek felnez, megnezi maganak a fickot...
- Kussz! Tee ojeg kocog!
Hat mitmondjak behuzodtam a haz falahoz, igyekeztem lathatatlanna valni, es csondben fuldokoltam a benyelt cigifusttol...
Elküldve: 2002. 07. 27. 20:38
Baktatunk egy vidéki kisvárosban, fel bukkan egy pap. Egyszerü kis kommersz pap. Nyikkan a fiam: Mié nincs a postásbácsinál táska????
Bár az előzőben nem vagyok biztos.
( Albert Einstein)
----------------------------------
Elküldve: 2003. 05. 09. 23:11
ne bosszankodj, ha a gyerek pocsolyazik:
- orulj veszettul, hogy nem vagy autoszerelo. Az en (leany)csemetem 1,5 evesen igen nagy lelkesedessel pacsalt bele egy elmulasztott masodperc alatt az olajleereszto-teknobe, ketto kezzel(labbal). orvendezes rev 1.0
Szejjelhorja a szerszamaid:
- meg mindig jobb egy felszivodott csavarnyuzo, mintha egy diesel okadek nehez munkaval kioperalt, kevesbe dzsuvasnak a legnagyobb joindulattal sem mondhato feltegelyet hurcolja utanad, es kozben uvolt mint az indian, hogy "apaaaaaa! apaaaaaa!a.." "micsinalsz b*d*skolke, hogyazanyadnem** azt az arab teliver***edesjoa**at +]|Ä]@đĐ@>#{@!!!!+ragok. "cak szegiiiitek nekeeeed" orvendezes rev 1.1
Addig volt jo, amig nem ertettetek, hogy mit mond a gyerek, es addig volt jo, amig csak uveghangon sikitassal jelezte: baj van. Miert????
- azert, mert az en 4 eves csemetem jobb, mint a legtokeletesebb lehallgatokeszulek:
- Mama! az apa azt mondta, hogy ne egyek mar annyi csokit, mert ugy fogok kinezni mint Te! Miert?? En hogy nezek ki? Hat mint egy fejjel lefele forditott viragcserep.
- Apa, ne fogdosd ossze a hutot koszos kezzel, mert a mama megint csunyat mond majd! Mit mondott? Hogy az isten*asszameg az apadat, mar megint hott mocskos a huto!" (ezt igy szotagolva...)
Masik nagyinak is be kell mutatni, mennyire nagyon "szeretjuk" az egyik nagyit...
- na kisszivem? Neked nem lesz kisteso? (a kerdes persze nekunk szolt) NEM!!!KELL MEGEGY KOLYOK!
- deee naaaa!
- es hova tesszuk????
- Roxi: hat majd elkoltozunk egy nagyobb lakasba. Deeee a mamaaaaat nem vissszuk!?
+ 1 Motto, ami lebegjen elottetek vendegsegben, nagyobb nyilvanossag elott:
Egyetlen dolog letezik a vilagon ami az arnyekban is leeget. A gyerek
Egyeb intelmek kezdo szuloknek:
Ne teremts varatlan helyzetet, mert a gyerek azt mondja amit hallott....
Roxi lanyom jelen volt az allatorvosi rendeloben, mikor Ryu kutyankat nemi teli baleset erte, es ezugyben tettunk jelenest.
Nagy erokkel felfektettem a kozel 40 kilot nyomo dobermannt a kezeloasztalra, ami azonnal remegni kezdett, de nem a sulytol hanem a reszketestol, amit eb produkciozott.
Mire a gyerek megsimogatta a kutya fejet, es igy szolt nagy bolcsen:
"jojvan Jijukutya ne fossal".... ciki 1.0
---
Kapcsold ki a tvt ha nem nezed....
Bigbraner fomusoridoben leadott nenisbacsis jelenet....
Anyam megnezve az esti hiradot leult a varrogephez, es ettol eppen hattal ult a tvnek, nem latta mi megy benne, hang meg leveve. Gyerekem vacsora utan hutofosztogatasba fogott, de meg idoben lecsaptam szuloi szigorommal ra:
"NINCS tobb trudi mara, mar ettel 2-t!!!!" Gyerek sertodotten elviharzott a mama szobaja fele, de azonnal am, es mar kozben uvoltotte, hogy:
"mamaaa keeeejek tuuujoooo....mer' kopasz a neni feneke?????"
En persze mentem utana hogy hagyja a mamat... es epp a mondat vegere ertem a szobaba, a frappans valasz, remult tavrangato utan kutatas kozben:
"Roxika az nem neni hanem bacsi."katt
---
Ne hivd a szomszedot oreg kocsognek, mert a gyermek azt hiszi az a keresztneve....
(a peldat fentebb- elobb olvashattatok)
---
slussz egy tortenet:
Idokozben nagyszajuva cseperedett gyerkocomet vittem beiratkozni az ovodaba, ahova egyebkent nem nagy orommel koltozne at a bolcsibol ("ide fogok jarni ovodaba?" Igen valoszinuleg. "Na az nem biztos"!!!).
A gyerek kapott egy hintalovat maga ala, amig mi elinteztuk a formasagokat, majd varatlanul arra kert a vezetono, hogy jellemezzem sarjam altalanos viselkedeset.
Mire nagy boszen elkezdtem sorolni, milyen is a csemete (egyebkent nem a teruletileg illetekes ovi...)
"nyugodt, konnyen fegyelmezheto, nem akaratos, nem hisztis, nem eroszakos, nem agressziv, jo gyerek, mindent megeszik ( a kretat kihagytam a repertoarbol, mert azt is), szereti az allatokat (a macska farkanak meghuzgalasa irant erzett ellenallhatatlan vagyat sem emlegettem), es egyaltalan konnyen kezelheto stb.. nyalzas.
Ahogy ezt igy kifejtettem, a gyereknek azonnal uncsi lett a hintaallat, es nyuszogni kezdett, hogy menjunk ki az udvarra. Es ezt minden mondatomnal, egyre hangosabban es idegesitobben. Mig a vegen mar uveghangon sikitott, hogy DE AZONNAL MENJUNK KI AZ.... most ezek utan eleg nehez lett volna megmagyarazni, mire alapoztam azt, hogy a gyerek nem akaratos....
2. meglepi:
Kimentunk az udvarra (vegre befogta es megnyugodott ettol), elso dolgakent kiszort (tenyleg, kirazta a kolkot) egy gyereket a hintabol hogy beleulhessen, majd ujra kezdodott a sikitozas: anya lokjel meg!!! Ekkor mar eleg ferde szemmel nezett ram a vezeto ovono, es ketseges volt az is, hogy elhitte a szokozt is a gyerek jellemzesebol... persze mosolyogtam kicsinyt es kozoltem, hogy aaaaa, nem ilyen am, csak most rossz napja van.... ketlem hogy elhittek, nem csodalnam ha ket het mulva a gyerekem neve nem szerepelne a felvettek listajan. Ja, amugy a holgy ezeket kovetoen diszkreten megjegyezte, hogy elobb a korzetebe tartozo kolkoket veszi fel.
;o))
[ 2003. május 10.: Jeges szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 11. 21. 18:40
Elküldve: 2004. 11. 21. 18:42
Elküldve: 2005. 02. 03. 18:04
- Báci hule vad!?! Ajtót capkodod!!
Elküldve: 2005. 02. 05. 20:29
Idézet: Blue-MOD - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 19:04
ez kész
A munkatársam mesélte, hogy a férje vigyázott az inokájára mig az apja haza nem ért. Hazaért az apja odarohant hozzá, majd azt mondja a nagyapjának, hogy: -Papa te most elmehetsz
Megjött az apja ezért a papa már nem olyan izgalmas
Elküldve: 2006. 07. 25. 09:27
Bálint már türelmetlenül rohant volna már játszani az udvarra.
-Várj meg! Látod, én bottal járok nem tudok úgy sietni!- szólt Bálintnak a dédi.
Mire Bálint komolyan megszólalt:
-Tudod, mit dédi? Add ide a botod, majd én viszem, te pedig siess csak nyugodtan!
Unokahugi három évesen félt a bogaraktól, úgyhogy a telken a teraszon eltaposta a szerencsétlen kis hangyát. Áll a pici jószágon, még felülről nyomogatja is a lábát a tenyerével a tökéletes hatás végett, majd megnézi, mi maradt a kis hangyácskából, és szomorkodik fölötte: "szegény, pedig milyen aranyos volt!"
Az iker unokahugocskák nagyon különböznek: egy szókimondó hiperélénk rosszaság és egy kis kényes tündérke. A dédijüknek nem a legjobb az emésztése, és hát kirepült egy "galamb"... a "jókislány" vigasztalja a dédit: "nem is lehet érezni", mire a másik: "hát ja, ha nem az orrodon veszed a levegőt..."
>>Ne locsold ki a vizet, mert azonnal a kezedre ütök!
-Addig locsolhatom?
>>Anya mérges vagy? - Nem. - Akkor kérek csokit!
>>Anyuci! Majd mesélek a gyerekkoromról, ha megnőttem, jó?"
>>Oviból hazafelé: -Mi volt az ebéd? -Adtak kenyeret, vizet, ebéd az nem volt!
>>Leszakad a pofámról a kép!. /5é/
>>Apa! Ha rád ugrana ez a néni, mindened jajgatna , ugye?/6é/
Elküldve: 2006. 07. 25. 10:03
Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 10:27
Tavaly decmberben az unokaöcsém(5 éves):
-Te nagyon jó barátom vagy?
- :confused: Igen.
-Akkor felsorolom mit hozzon a te jézuskád.
Elküldve: 2006. 07. 25. 10:06
Idézet: DzsiAr - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 11:03
-Te nagyon jó barátom vagy?
- :confused: Igen.
-Akkor felsorolom mit hozzon a te jézuskád.
a gyermeki logika
Elküldve: 2006. 08. 03. 11:46
- A kislány rajzfilmet néz, a papája mellette ül, újságot olvas. A kicsinek ki kell mennie pipilni, de még odaszól a papának: - Ha jön a boszorkány a tévében, mondd meg neki, hogy bunkó.
- Diákok dolgozatiaból:
Zrínyinek csak fél szeme volt, ám ez nagyon zavarta a csatákban.
A katonák életüket és halálukat kockáztatták.
A víz oxigénből és folyadékból áll.
A mocsári vész 1526-ban volt.
A Szent Jobb István király bal keze.
Janus Pannonius 15 éves korában elterjedt Európában.
A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra, és odacsalogatja az embereket a szagával.
A bronzkorszak tűzzel-vassal pusztította a rézkorszakot.
A sereg táborában kitört a pestis, és a király is csak álruhában menekülhetett.
A középkorban a várakat katakombákkal lőtték.
Kanada területe egyenlő Európa lakosságával.
A kenguru kicsinye fészeklakó.
Toldi a csónak felé indult, mikor a cseh vitéz elővette a kardját és majdnem lelőtte Toldi Miklóst, ő azonban észrevette a fondorlatos tervet.
Szerkesztette: WhiteHunter 2006. 08. 03. 11:47 -kor
Elküldve: 2006. 08. 05. 17:10
-Gina, mit csinálsz?
-Apuka, ne zavarjál, megnézem van e üzenetem.
Nincs olyan, amiből ne dumálná ki magát.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA
Bravo
Elküldve: 2006. 08. 05. 23:04
Én ovodában -kitudjamár hány évesen- farsangkor Batman akaram lenni, de anyuban nem volt meg a motiváció egy ujabb batman ruci elkészítésére, ezért macska lettem. A farsang nálunk úgy zajlott le, hogy körben szülők, mindenféle archiváló eszközzel, mi meg sorba, egyenként kimegyünk, és elmondjuk, hogy mik vagyunk. Kimentem, és nem hagytam, hogy a tervem elbukjon a részleteken, közöltem, hogy én Batman vagyok. Óvónéni persze mondta, hogy nem "Batman, hanem.....?"
Persze nem hagytam magam:
-Te ne szólj bele, én tudom, hogy mi vagyok. ÉS É-N B-A-T-M-A-N VAGYOK!
Szerkesztette: Avalon 2006. 08. 05. 23:05 -kor
Elküldve: 2006. 08. 09. 13:16
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 13:35
Mer a végére a tanárbácsi is vszg elfáradt... :Đ
Elküldve: 2006. 08. 09. 13:33
Idézet: gazdi - Dátum: 2006. aug. 9., szerda - 14:18
Ezt nem is láttam...

Súgó
A téma zárva.