HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1091 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:05

Így fest csúcsidőben a Shareaza szerverablaka: KÉP
Csupa piros hibaüzenet... De miután már egy hete csak ez látható benne, már meg sem lepődöm :D

#1092 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:09

Csak idetaláltam végül! :)

Úgylátom mindeki egy problémával küzködik: NO DC++. Meg pofátlan hazudozás és mellébeszélés.

Az ember legalább az őszinteséget elvárná. Semmibe sem kerülne küldeni egy körlevelet az MTT-nek valami ilyesmi szöveggel: rendszerünk fejlesztés alatt van, ezért problémák adódhatnak az intenetkapcsolatával. Elnézésüket kérjük, a számlán 1e forint jóváírást eszközölünk.

E helyett mi van: kamuzás, mellébeszélés (biztos rosszul van beállítva a gépe, vírusos stb.) UPC-MTT körkapcsolás.

12900-ért van egy szép lekorlátozott netünk. A szerencsétlenebbje nemhogy 10 Gb-ot(mint a Chellonál), de semmit nem tud letölteni. Jó persze ott az FTP, de az ált. smsweb. Hányan húznak le még minket?
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#1093 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:13

Idézet: XTC_BSC - Dátum: 2005. jan. 3., hétfő - 21:10

.... (Mind a BIX, mind a nemzetközi vonal persze aranyárban mozog, tehát év vége felé nem lehet ilyeneket bővíteni, mert no money.)...

Egyrészt a hozzászólás nagy része már elhangzott itt, vagy a upc topikban, másrészt pontatlan.
Az 1Gbps bix port havi díja 150eFt+áfa/hó, a nemzetközi 40-50eFt+fa/hó/Mbps.
www.kevenet.hu

#1094 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:21

Idézet: mip - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 22:13

Az árak láttán csak azt tudom mondani: a UPC címeres barom volt, amikor olyan drasztikusan megemelte a Chellosok sebességét (3 megabit, attyaisten').
Ha ilyen bőkezű volt, mostmár viselje a következményeket és vegyen nagyobb sávszélt (pfffö, bilibe lóg a kezem - mit is képzelek? :D ).

#1095 Felhasználó inaktív   XTC_BSC 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 04. 21:37

Idézet: mip - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 22:13

Egyrészt a hozzászólás nagy része már elhangzott itt, vagy a upc topikban, másrészt pontatlan.

Bocsánat, hogy beleszóltam... Akkor mennyit is fizet a kedves UPC a 2x 622 MB nemzetközijéért? Elenyésző összeg, nem. Ja és hogy kell valami olcsó húsz filléres eszköz is hozzá? Ismét csak kétfilléres dolgok.

Viszont, a kérdésem az, hogy te melyik szolgáltatót képviseled? Mert tényleg nyitott vagyok minden alternativára ehelyett a **** helyett.

Mellesleg a hozzászólás csak azért született, mert 5 oldalra visszamenőleg csak siránkozást olvastam konkrétumok nélkül és mivel valamennyi rálátásom van - illetve azt hittem, hogy van - a témára, szerettem volna eloszlatni néhány kételyt. Bocsánat, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. :(

#1096 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 04. 22:11

Idézet: XTC_BSC - Dátum: 2005. jan. 4., kedd - 22:37

Bocsánat, hogy beleszóltam...
(...)
Bocsánat, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. :(

Nekem hasznos volt a hozzászólásod - megvilágosodtam ;)

#1097 Felhasználó inaktív   morgo73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 07:12

Kedves MIP!
Nem teljesen értek technikailag valamit.
Én azt szeretném kérdezni, hogy ha a mikrós szolgáltatók bejönnek a 29-es körzetbe, hogy csatlakoznak a "nagy" Internetre? Mert ha a Monornet-en keresztül, akkor hasonló problémák lesznek, mint a Monornetnél. Milyen más megoldás van? Külön ki kell építeni a gigás vonalat? Vagy hogy megy ez a dolog? :think:

#1098 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 07:44

természetesen a mikrós szolgáltatóknak semmi közük a monornethez. épp ezért tudnak olcsóbbak lenni nála - gondolj bele, ha tőlük vennék a sávszélt, mindenképp drágábban kéne adniuk hogy megérje.
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1099 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 07:52

Havocsnak igaza van. A kulcs a függetleb hálóza kiépítése valamelyik BIX node-tól. Ilyen 5 van a fővárosban. 2005. január elsejétől az 5GHz-es sáv felszabadult, azt a szolgáltatók fel tudják használni gerinchálózat építésére. Ez azért jelentős eredmény, mert egyrészt nagyobb sebességet lehet vele elérni (20-50Mbps), másrészt nem telített sáv, és az eszközök drágasága miatt valszeg nem is lesz az. Tehát ha Bp-Monor távolságot nézem 1-2 átjátszóval "ott terem" valaki és szolgáltata. Persze a dolog ennél összetettebb, de az a része már nem publikus.

A UPC nemzetközijére visszatérve: természetesen nem 40+fa/hó/Mbps áron veszi, ez biztos, de a belföldi sávszél ára fix.

Részemről inkább kapacitás gondok vannak a hálózatépítés terén, mint a szándék hiányozna. Amit mondani Tudok, az Bugyi, esetleg Dabas környéke 2005 első félévben.
www.kevenet.hu

#1100 Felhasználó inaktív   Latyakos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 08:16

Idézet: mip - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 7:52

Havocsnak igaza van. A kulcs a függetleb hálóza kiépítése valamelyik BIX node-tól. Ilyen 5 van a fővárosban. 2005. január elsejétől az 5GHz-es sáv felszabadult, azt a szolgáltatók fel tudják használni gerinchálózat építésére. Ez azért jelentős eredmény, mert egyrészt nagyobb sebességet lehet vele elérni (20-50Mbps), másrészt nem telített sáv, és az eszközök drágasága miatt valszeg nem is lesz az. Tehát ha Bp-Monor távolságot nézem 1-2 átjátszóval "ott terem" valaki és szolgáltata. Persze a dolog ennél összetettebb, de az a része már nem publikus.

A UPC nemzetközijére visszatérve: természetesen nem 40+fa/hó/Mbps áron veszi, ez biztos, de a belföldi sávszél ára fix.

Részemről inkább kapacitás gondok vannak a hálózatépítés terén, mint a szándék hiányozna. Amit mondani Tudok, az Bugyi, esetleg Dabas környéke 2005 első félévben.

Ócsa esetleg? Mert az is azon a vonalon fekszik.... :)
Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért.

#1101 Felhasználó inaktív   XTC_BSC 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 15:15

Sávszélesség-bővítés 10G-ra egy-két héten belül...
A szűrés ügyében, meg utáljátok ezt a cuccost:

http://www.p-cube.co...ts/SE2000.shtml

#1102 Felhasználó inaktív   Latyakos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 15:59

Idézet: XTC_BSC - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 15:15

Sávszélesség-bővítés 10G-ra egy-két héten belül...
A szűrés ügyében, meg utáljátok ezt a cuccost:

http://www.p-cube.co...ts/SE2000.shtml

Mennyire biztos ez az informácio?
Mindenesetre jo hogy legalább ennyit tudunk, kiváncsi vagyok vajon elég lesz-e az a 10G.  :think:
Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért.

#1103 Felhasználó inaktív   XTC_BSC 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 16:07

Idézet: Latyakos - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 16:59

Mennyire biztos ez az informácio?
Mindenesetre jo hogy legalább ennyit tudunk, kiváncsi vagyok vajon elég lesz-e az a 10G.  :think:

Semmi nem biztos, de hamarosan meglátjuk. Ha hülyeséget írok, úgy is lesz valaki, aki kijavít.

#1104 Felhasználó inaktív   Robotka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 18:17

Hy!

Szeretném megkérdezni, h akinél nem megy a dc, az nála is úgy nem megy, h 1folytába folyamatosan nem megy? Mert nálam 4. napja ez van, h akár hányszor csatizni próbálok bárhová is nem megy fel sehova, se de. se du. :(
Vagy nektek csak időközönként nem megy, de utána viszont fel tudtok menni vhova?
Vki írja már meg, h neki hogy "nem" megy a dc.  :respect:

Thx

#1105 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 18:24

Idézet: Robotka - Dátum: 2005. jan. 5., szerda - 19:17

Hy!

Szeretném megkérdezni, h akinél nem megy a dc, az nála is úgy nem megy, h 1folytába folyamatosan nem megy? Mert nálam 4. napja ez van, h akár hányszor csatizni próbálok bárhová is nem megy fel sehova, se de. se du. :(
Vagy nektek csak időközönként nem megy, de utána viszont fel tudtok menni vhova?
Vki írja már meg, h neki hogy "nem" megy a dc.  :respect:

Thx

Én Shareazát használok - ami majdnem ugyanaz, mint a DC (csak Gnutella HUB-okra csatlakozik) és január 1 óta teljesen döglött.
Nem lehet csatlakozni, nem lehet keresni, és persze semmit sem tölt.
Megnyugodtál? :D

(Egyébként DC se megy, de azt csak most tettem fel, miután a Shareaza nem ment.)

#1106 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 18:52

Nekem mostanában a dc éjféltől délig üzemel stabilan.
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1107 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 18:53

úgyszintén

#1108 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 18:54

Halihó!

Most éppen SEMMI nem megy Merdőről kb.: 10-11 óra óta...
Az üfsz. mondja, hülye vagyok semmi hiba nincs....  :mad:
Most 18:00 körül Naszvadi József lelkiismeretes ÜFSZ-os elmondja, már rájöttek, hogy mégis van hiba Merdőn...  :confused:

Mindezt kb. 18-20 telefon után (egy személytől), ezek között van olyan aki ÜZLETI ADSL előfizető...
Ezek után legyek higgadt, ... :omg:

Ráadásul egy ÜFSZ LIBA a szomszédot ("hozzánemértő" PC használót) figyelmeztette, hogy jó volna, ha nem más nevében jeletené be a hibát mert így nem csinálják meg...

Namármost, ha a kedves felhasználó alapból nem ért az informatikához, nem tudja, hogy mit, kit kell bejelenteni, hívni akkor miért kell RETORZIÓVAL élni annak aki abból él, hogy MI, én fizetünk a "SZOLGÁLTATÁS"-ért????????????????????????????????

PFÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!

Na Higgadás....

Üdv.: szupi
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

#1109 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 19:14

Most (19:15-kor) egyik pillanatról a másikra megindult a DC.

#1110 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 05. 20:13

nekem nem megy...

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 54