Idézet: Silver - Dátum: 2005. márc. 29., kedd - 23:54
Láttam, hogy nem én vagyok az egyedüli... Mondtam ilyeneket, hogy a fogyasztó megtévesztése, meg FVF, de nem hatotta meg a nénit...
Nincs is oka rá, hogy meghassa, nem az ő fizetéséből vonják az esetleges büntit. Én filóztam, hogy a megtévesztő reklámjuk miatt is teszek egy bejelentést, de végül úgy voltam vele, hogy ettől még nem lesz netem. Meg ugye a "jó" tapasztalatok a GVH-val. Olvastam én már olyan GVH-s panaszelutasító levelet, hogy a
Hungaroteles adsl (tessék kapaszkodni!) olcsóbb, mint a máshol elérhető adsl

, meg különbenis, hungarotelnél az adsl fizetése nem úgy zajlik, hogy egy nagy összeg az ISP-nek, aztán az majd továbbfizet a telefonszolgáltatónak, hanem az előfizeti fizet egy összeget a hungarotelnel, hogy telefonvonalán az biztosítja neki az adsl elérhetőségét, valamint ezen felül egy adsl ISP díjat az ISP-nek, hogy szolgáltatnak neki. És mi volt a GVH válasza a magas díjakra panaszkodónak? Hogy az ott elérhető szolgáltatás díja az eltérő számlázási módszer miatt nem összevethető pl a matáv áraival

Sz'al no comment...
Érdemes amúgy megnézni a UPC akciós oldalát, ahol külön van választva a
hagyományos chellora, meg a
chello lightra vonatkozó ajánlat (a hozzá tartozó külön külön "Akciós feltételek: Akciónk 2005. február 7. és március 31. között, chello classic és plus termékekre, ...." valamint "Akciós feltételek: Akciónk 2005. március 31-ig, vagy visszavonásig, chello light termékre, ..." szöveggel. Ezt felejtette el a monortel, így ha valaki esetleg bemószerolta őket valahol, akkor be is fogják bukni...