HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   malyom-e vagy? 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 19. 23:09

Ez mind szép és jó! Én is monorteles szolg. területen vagyok, nagyon jó lenne a gyorsabb net, de ennyiért inkább nem kell! Nem vagyok hajlandó majd' 50 eurót / a minimálbér 1/4-ét kifizetni csak internetezésre! Esetleg, ha ezzel +pénzt keresnék!

[ 2004. március 15.: alex szerkesztette a hozzászólást ]

#142 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 12:22

idézet:
Ezt írta alex:
Ez mind szép és jó! Én is monorteles szolg. területen vagyok, nagyon jó lenne a gyorsabb net, de ennyiért inkább nem kell! Nem vagyok hajlandó majd' 50 eurót / a minimálbér 1/4-ét kifizetni csak internetezésre! Esetleg, ha ezzel +pénzt keresnék![/quote]

Mondjatok meg a ha tevedek, de ha a lakhelyeden elerheto az adsl /marpedig a hir szerint majus utan az lesz/, akkor nem kotelez ra senki, hogy pont a monorteltol vegyel igenybe adsl szolgaltatast. Mas kerdes, hogy ha egyeb cegeknek is ilyen horror aron adjak a cuccot, akkor azok nem kotnek szerzodest, es marad a monortel adsl monopolium.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#143 Felhasználó inaktív   malyom-e vagy? 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 12:40

Nem tartom valószínűnek, hogy olyan szerződés szülessen, ami lehetővé teszi pl. az axelero számára, hogy olcsóbban adja az ADSL-t mint a monortel. :(

idézet:
Ezt írta asdf:

Mondjatok meg a ha tevedek, de ha a lakhelyeden elerheto az adsl /marpedig a hir szerint majus utan az lesz/, akkor nem kotelez ra senki, hogy pont a monorteltol vegyel igenybe adsl szolgaltatast. Mas kerdes, hogy ha egyeb cegeknek is ilyen horror aron adjak a cuccot, akkor azok nem kotnek szerzodest, es marad a monortel adsl monopolium.
[/quote]

#144 Felhasználó inaktív   Tao 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 20. 12:42

Félévig volt monorteles alap internetes előfizetésünk, persze internetre csatlakozni nem lehetett. Az ügyfélszolgálat több tucat bejelentésre sem volt hajlandó reagálni, csak az adatainkat vették fel, de azt nagyon sokszor.
Tavaly gondoltam megpróbálkozom az adsl előfizetéssel. Azonkívül hogy drága még fél évet is várni kell a bekötésre. Megkerestem más szolgáltatókat akik sokkal olcsóbbak és készségesebbek, viszont mindegyik azt válaszolta, hogy sajnos a Monortel nem hajlandó szerződni velük. Egy biztos, hogy kivel nem kötnék soha szerződést.

#145 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 12:45

idézet:
Ezt írta alex:
Nem tartom valószínűnek, hogy olyan szerződés szülessen, ami lehetővé teszi pl. az axelero számára, hogy olcsóbban adja az ADSL-t mint a monortel. :(

[/quote]

Akkor meg nem lesz adsl-em. Se monorteles, se axeleros :) /axelerost amugyse akarnek, iszonyat braindead a mailszerveruk... /
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#146 Felhasználó inaktív   malyom-e vagy? 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 13:03

Akkor ez most monopol helyzet?

idézet:
Ezt írta Tao:
Félévig volt monorteles alap internetes előfizetésünk, persze internetre csatlakozni nem lehetett. Az ügyfélszolgálat több tucat bejelentésre sem volt hajlandó reagálni, csak az adatainkat vették fel, de azt nagyon sokszor.
Tavaly gondoltam megpróbálkozom az adsl előfizetéssel. Azonkívül hogy drága még fél évet is várni kell a bekötésre. Megkerestem más szolgáltatókat akik sokkal olcsóbbak és készségesebbek, viszont mindegyik azt válaszolta, hogy sajnos a Monortel nem hajlandó szerződni velük. Egy biztos, hogy kivel nem kötnék soha szerződést.
[/quote]

#147 Felhasználó inaktív   Gudella 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 19:23

idézet:
Ezt írta asdf:

Akkor meg nem lesz adsl-em. Se monorteles, se axeleros :) /axelerost amugyse akarnek, iszonyat braindead a mailszerveruk... /
[/quote]

OFF
Pontosan mi a baj az axelero mailserverrel? Csak mert most fogok kapni egy axelero-s címet...

#148 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 20:28

idézet:
Ezt írta Tao:
...Megkerestem más szolgáltatókat akik sokkal olcsóbbak és készségesebbek, viszont mindegyik azt válaszolta, hogy sajnos a Monortel nem hajlandó szerződni velük. Egy biztos, hogy kivel nem kötnék soha szerződést.[/quote]

Na, csak a tisztánlátás érdekében.
Az MTT állítása szerint EGYETLEN SZOLGÁLTATÓ SEM AKART velük idáig szerződni adsl tekintetében!
Az új, 2004 évre vonatkozó előfizetői hurok díja: 3.577.-Ft Nem tudom, hogy a Matávnál mennyi ez az ár, de biztosan sokkal olcsóbb, külömben nem tudnának olcsóbban szolgáltatni a többiek.

#149 Felhasználó inaktív   Alexxxxxx 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 22:01

Igazad van "sajna masfel eves varakozas..." De gondolj bele abba hogy megis elerhetove valik a szelessavu internet igaz talan a legdragabb aron.
Mas ember mar a lehetosegnek is orulne ahol nem elerheto. Sajnos igazsag szerintem itt nem lesz. Nezd meg az informatikai miniszterium honlapjat hogy mekkora cegek kaptak tamogatast(szerintem sok olyan van a 35 kozott aki talán "kicsit nagyobb annál" mint a miniszterium 30-50 millio-ja húzta volna ki...

#150 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 22:57

Ez így igaz. Igaz hogy 13 ezer, de ez akkor is csak 3 ezerrel több mint a szar modemes net amit most fizetek. És sajnos ez nagyon kényelmetlen hogy minden este 7-től itt ülök éjfélig vagy tovább, pedig szívesebben neteznék napközben és este meg aludnék, de csak ilyenkor lehet... (7+7 csomag). Én nagyon várom az ADSL-t. Azt viszont nagyon ajánlom, hogy ha a letöltési sebesség nem is lenne mindig fix 384 a ping jó, ADSL-hez méltó legyen, mert a ping meg a 24/7 használat lenne számomra a legfontosabb...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#151 Felhasználó inaktív   Toldo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 20. 23:54

Az lehet, hogy az első lesz, de koránt sem a lególcsóbb. Sőt... Továbbá a bekötésre egy évet kell várni???!!! Ezt magyarázzák meg (még aki monori az is ennyit vár!!!)!
:mad: :mad: :mad: :mad: :( :( :(

#152 Felhasználó inaktív   -amon- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 22. 22:42

Csak az infó kedvéért:

Gyál.
MTT.

2002. május 15-én rendeltem meg egy nyomorult 384-es ADSL-t.
2003. május 15-én bekötötték (!)

de addig. hetente legalább egyszer telefonáltam, már a sales-es nénik/bácsik is névről ismertek. sőt, már perrel is fenyegetőztem, amikor valahogy "találtak" egy szabad vonalat, és gyorsan megszabadultak tőlem.

úgyhogy most fizetem ezt a méregdrága ADSL-t és boldogan netezem.

(ugyanennyiér' az Axelerónál 512-est kapok, és kinyalják a s****em is...)

Amúgy akit érint: az MTT eléggé megbízhatatlan, bár az utóbbi hónapban egy leállás volt, az is csak 10 perces, de pl. két ünnep között errefelé sokszor nem ment.

Sajnos itt nincs más... :mad:
A nyerő konfig :D
367MHz P2 Celeron, 256MB SDRAM (noname), 2x3 GByte Quantum Fireball, Ati Rage Pro 2 32Mbyte OnBoard, AC hang OnBoard, LG 575C, 3Com OnBoard

#153 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 06:23

Engem az érdekelne leginkább hogy milyenek a pingek magyar szerverekre. Megtennéd nekem hogy megpingeled a [url="http://"http://www.inf.bme.hu"]www.inf.bme.hu[/url] -t és bemásolod ide az eredményeket? Thx!

#154 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 06:26

BTW örömmel látom hogy eltűnt az MTT ADSL oldaláról a pirosbetűs szöveg :)

#155 Felhasználó inaktív   ratonyi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 12:19

idézet:
Ezt írta Kenderice:

Na, csak a tisztánlátás érdekében.
Az MTT állítása szerint EGYETLEN SZOLGÁLTATÓ SEM AKART velük idáig szerződni adsl tekintetében!
Az új, 2004 évre vonatkozó előfizetői hurok díja: 3.577.-Ft Nem tudom, hogy a Matávnál mennyi ez az ár, de biztosan sokkal olcsóbb, külömben nem tudnának olcsóbban szolgáltatni a többiek.
[/quote]

Ez a 3577 mire vonatkozik? Mert a hurokátengedés végösszege egyszeri félmillió forint körül van. + havi x. Nem csoda, hogy a szolgáltatók inkább saját hálózatot építenek ki.

#156 Felhasználó inaktív   Toldo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 02. 23. 18:12

Az MTT nagyon drága!!! :mad:

DE CSAK EZ VAN!!! (Az Eu-ban vagyunk, tehát van kereslet és kínálat is, de csak egy szolgáltató és szolgáltatás és arra is várni kell (aki szerencsés hamar bekötik!) -- a beígértek ellenére!!! :mad: :mad: :mad:

Továbbá azért nincs a körzeten belül más szolgáltató, mivel az MTT. csillágászati árat kér!!! :mad:

A kis emberek nem tehetnek semmit, esetleg, ha elköltöznek!!! :eek:

#157 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 06:08

Nah, elérkezett március 1-e. Kíváncsi leszek a fejleményekre és hogy mennyi idő alatt lesz bekötve az ADSL. Egyébként ma este itt hagytam letölteni a gépet, és megszakadt a kapcsolat, ami szerencsére nagyon ritkán történik meg (egy az MTT kevés pozitívumából :)), annyira, hogy utoljára 2003 Nov 7-én szakadt meg. Remélem hogy ez annak a jele hogy valamit netalántán bekapcsoltak/módosítottak és nem egy tendencia kezdetét jelenti! :eek:

#158 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 01. 09:16

Alakul a dolog: [url="http://"http://netert.hu/new/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22&sid=018233c5a517909335c48f9ae0d31cb0"]Netert forum[/url]

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#159 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 03. 06:19

Azért az röhej hogy az MTT oldalán még mindig azt írják hogy USB-s modemet adnak... :rolleyes:
Hívtak már valakit hogy mikor kötik?

#160 Felhasználó inaktív   Toldo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 03. 03. 20:45

Hozzám már bekötötték az ADSL-t!!! :) :D

Végre!!!

Egyenlőre működik,de amit adtak hozzá CD-t az semmit sem ért!!! :( :confused: :p :rolleyes:
(Nem is vártam mást...)

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.