HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1531 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 20:39

Hat meg mindig nem az igazi, de mar javul a dolog.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#1532 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:10

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 20:11

...ad2: nem tehet rola, ad3: meg csak nem is a monortelnel dolgozik, hanem a upc-nel...

Én erre mindíg azt mondom:
1. Nem kötelező neki azt a munkát végeznie, ugyanis nem hinném, hogy valaki pisztolyt szegez rá, hogy márpedig neki ott kell dolgoznia.
2. Ha nem bírja a sok ugatást, menjen el pl. papagájvágóhídra vagy tollfoszóba, az biztos könnyebb...

UPC-Monortel= Nem sz@runk a kútba csak a kávájára, onnan meg belelökjük! Háttér ugyanaz.

Ha nekem problémám van, én is normálisan kérdezem az ü.sz.-t, de megértem azokat, akikben a sok kínlódás után már felmegy a pumpa, és megpróbálják a felelősökön levezetni a feszültséget...

Amúgy most nálam a belföld OK, de a külföld fos...

Szerkesztette: Kenderice 2005. 06. 13. 21:11 -kor

#1533 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:17

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 21:39

Én speckó ugy tudom, hogy a 143 telszám az monori, de mind1..lehet én tudom rosszul.

Az monori, de a kapcsolom az internetes kollegat, az mar upc-nel kot ki. Legalabbis nalam most ez volt.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1534 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:21

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 20:11

Mondjuk en kulonosebben nem lennek buszke ra, hogy betelefonalok, aztan leorditom egy no(!) fejet. Ad1: No, ad2: nem tehet rola, ad3: meg csak nem is a monortelnel dolgozik, hanem a upc-nel, ad4: attol, hogy ordibalsz, nem oldodik me hamarabb a problema. Meg ugye egy ilyennel sajat magarol allit ki az ember bizonyitvanyt. Szerintem... :rolleyes:

HI!

AD1, AD2. AD3,..., ADn, valóban igazadad van.
DE: az éjszakai telefonálgatóknak joga van ahhoz, hogy ne tudjuk meg az adatait? Nekem nincs jogom ahhoz, hogy nyugodtan pihenhessek (éjszaka)?  :confused:

VAGY: A tolvajnak joga van ahhoz, hogy ne motozhassák meg? Akitől lopott, akit megkárosított annak nics joga megtudni ki volt az illető? Ugye érted!!!???

Én mélységesen egyet értek HuNReal-lal!!!

Miért csinálnak belőlem, belőlünk hülyét (ráadásul többszörösen --> egyszer az arcátlan díjakkal, másszor, hogy palira vesznek, harmadszor direkt rossz helyre irányítanak, negyedszer hogy kiröhögjenek, ..., n-edszer hogy NEM SZOLGÁLTATNAK TISZTESSÉGESEN)??? :reklamacio:

Tudod, ha én WEB-tárhely szolgáltató lennék, akkor engem a Törvény kötelezne arra, hogy min. 2 azaz kettő masinát álltsak fel PÁRHUZAMOSAN, azért, hogy az ügyfelek ne szenvedjenek kárt az esetleges meghibásodásokból. :(
Hogy is van ez? Az MTT-nek ezek szerint nem kell, ill. nincs második, harmadik, ..., n-edik PÁRHUZAMOS eszköze a meghibásodásokra??? :reklamacio:  :mad:
Pedig VASTAGON TELNE NEKI ilyen díjak mellett! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
Ezért van az ember felháborodva, sajnos néha elragadtatva...  :omg:

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)
Lap: Asus K52F, 8 GiB RAM

#1535 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:35

Az Ön sebessége
674.3 kbits/s
82.6 K bytes/sec
sebességteszt
idők:
letöltés ideje (millisec): 12391
letöltés ideje (másodperc): 12.391
kezdet: 1118694816296
vég: 1118694828687
adatok:

letöltött méret (bits): 8388608
letöltött méret (bytes): 1048576
letöltött méret (kilobytes): 1024
sebesség (bits/second): 676992.0103300783
sebesség (bytes/second): 84624.00129125979
sebesség (kilobytes/second): 82.64062626099589 

2005.06.13 22:35

szuper
Asus P8Z68-V PRO; Intel Core™ i7-3770 CPU; 16 GiB (4*4 GiB Kingston); WD 1 TB, FireWire/eSATA; 0,5 TB Seagate SATA-II; ASUS PB248Q monitor; 1 db Blu-Ray, Brother HL-5380DN, CanoScan 9950F,...
vware v12: 6 virt. gép (W7 64 Ent; W7 64 Ulti; W8.1 64 Ent; WXP SP3; W10 64 Ent HUN by Torko; W2012 R2 Server)

#1536 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:37

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 21:17

Az monori, de a kapcsolom az internetes kollegat, az mar upc-nel kot ki. Legalabbis nalam most ez volt.

Így van - az MTT-s ADSL júzerek is a Chello-s helpdesken landolnak ilyen esetekben.

#1537 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 21:42

Idézet: szuper - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 21:21

Pedig VASTAGON TELNE NEKI ilyen díjak mellett! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:
Ezért van az ember felháborodva, sajnos néha elragadtatva...  :omg:

Na jó, jó, azért az MTT azon a kemény ötezervalahány ADSL-ügyfélen nem kasszíroz annyit, mint a T-Online a kétszázezer ügyfelén :D
(Úgy tudom kb. ennyi előfizetője van a két ADSL szolgáltatónak.)

Egyébként anno amikor nekem a szerelő bekötötte az ADSL-t, azt mondta (csendben :D ), hogy az MTT azóta ilyen ratyi cég, amióta a UPC megvette. Akkor jöttek az ilyenkor kötelező leépítgetések, áthelyezések, stb és mi most ennek a "végtermékével" szívunk :eek:

#1538 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 22:01

En modemeskent landoltam ott ;)
ui: a t-com az adsl szolgaltato, nem a t-online /az az isp/

Szerkesztette: asdf 2005. 06. 13. 22:03 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#1539 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 22:16

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 22:01

ui: a t-com az adsl szolgaltato, nem a t-online /az az isp/

Igaz igaz :)

#1540 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 23:39

Idézet: asdf - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 20:17

Pillanat! Magamból kiindulva én soha nem ugattam le a pesti upc-s fószert, csak és kizárólag a monori nyanyákat. A upc-s csávókák normálisak, legalábbis velem azok voltak. 1 alkalommal kérdezősködtem, hogy mit gondol az mtt-ről és ő is azt mondta, hogy púp a hátukon és francért se érti miért pestre kapcsolják az ügyfeleket..

HuNReal

#1541 Felhasználó inaktív   pedestrian 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 09:41

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 13., hétfő - 23:39

Pillanat! Magamból kiindulva én soha nem ugattam le a pesti upc-s fószert, csak és kizárólag a monori nyanyákat. A upc-s csávókák normálisak, legalábbis velem azok voltak. 1 alkalommal kérdezősködtem, hogy mit gondol az mtt-ről és ő is azt mondta, hogy púp a hátukon és francért se érti miért pestre kapcsolják az ügyfeleket..

HuNReal

A pesti nyanyák leugatásának szerinted milyen eredménye lett? Azon kívül, hogy most ott bent mindenki tudja, hogy tegnap két mekkora paraszt telefonált be már megint?

Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar.

Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz.

Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra.

(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )

#1542 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:34

Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 8:41

A pesti nyanyák leugatásának szerinted milyen eredménye lett? Azon kívül, hogy most ott bent mindenki tudja, hogy tegnap két mekkora paraszt telefonált be már megint?

Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar.

Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz.

Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra.

(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )

pedestrian! Nem pestinek szóltam be, hanem monorinak, kérlek olvasd el a hozzászólásomat még1szer! Köszönöm!

"Az ügyfélszolgálat sose fog tudni annál többet tenni, mint hogy hívogatja a szerelőket, hogy itt-is ott-is hiba van. NEM ők a felelősek azért, mert a net szar."

Én a 143 számot szoktam hívni AMI A HIBABEJELENTŐ. Ez a telszám arra szolgál, hogy ELPANASZOLD, HOGY MI A GOND. Mindenki eldöntheti, ki milyen stílusban szeretné elmondani azt amit akar. Nekem a monori ( nem a pesti UPC, akihez átkapcsolnak értsd már meg ) hibabejelentős emberek nem tetszenek. Hogy Miért? Olvass visszamenőleg és meg tudod! Nem kívánok megint regényt írni!

143=Hibabejelentő

"Legközelebb inkább kérjétek el a vezérigazgató számát, és őt küldjétek el melegebb éghajlatra, annak talán értelme is lesz."

Vezérigazgató számát? Már bocs de szerinted majd a csaj odaadja? Sztem a büdös életben nem látta... De ha netán ÉN TÉVEDEk, akkor hajrá szerezd meg, és ne papolj és nyomd a szent igét, hanem csinálj is valamit!

"Ha a nyanyák tényleg lekezelően vagy gorombán bántak veled, akkor igazad van, de én eddig bármikor telefonáltam, tisztelettel beszéltek velem. Nem is éreztem késztetést az anyukázásra."

Soha nem anyukáztam, szóval most vegyél vissza! köszönöm!

"(egyébként hihetetlen, hogy még büszkék is vagytok arra, hogy ártatlan embereknek okoztok álmatlan éjszakákat  :mad: )"

Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....
Az, hogy valaki milyen stílusban beszél egy másik emberrel, (jelen esetben a 143=hibabejelentős arcokkal) senkinek semmi köze!
Köszönöm, hogy kioktatsz, és megmondod mi a frankó, de sztem maradj meg a saját területeden. Sokkal jobban ürölne mindenki, ha tennél is valamit, és nem csak OKTATÁST vállalok című könyvecskét adnál ki!

HuNReal

#1543 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:48

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:34

Sajnáld is őket okos! Ha rajtad múlt volna, hogy nagyobb sávszélességet kapjunk és normális pingünk legyen, még sztem ISDN 2-nél tartanánk és én jelenleg 3 éve igényelném az adsl-t....

Ne legyel mar naiv... azt hiszed azokon a szerencsetleneken mulik, hogy merre mennek a dolgok a monortelnel? Csak magadat minosited azzal, ahogy viselkedsz ezekkel az emberekkel... neki annyi a dolga hogy rogzitse a hibabejelentesedet es ha tud akkor segitsen. Se az magas arrol se a kimaradasokrol nem tehet... szanalmas dolog rajtuk kitolteni a duhodet.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1544 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:56

Miért egymást tépitek? Ahelyett, hogy az Mtt-t szednétek darabokra...
Amúgy tényleg lehet kultúráltan is hibát bejelenteni, szerencsétlen telefonos kisasszony nem tehet róla, hogy ilyen cégnél dolgozik... :(

Idézet

Ilyen durva, r*hadt paraszt mint most soha nem voltam.

Fogalmazzunk úgy, hogy az ember ne legyen büszke arra ha bunkón viselkedik. Még akkor se, ha teljesen jogos a panasza.
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1545 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:57

Idézet: pedestrian - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 9:41

...

Hello!

Pedestrian! Csak nem te is az MTT-nél dolgozol és te ülsz egyik vonal végén???

Egyébként NEM ANYÁZTAM, főleg nem a telefon túvégén ülővel!

Csak elmontam neki a velős véleményemet az MTT vezetéséről, mivel az automata közli a beszélgetés előtt, hogy a beszélgetést RÖGZÍTIK! Így vszinű eljut valami az főokosokhoz is. Ha téged, kedves okoskodó megnyugtat, a hölgyel többször is közöltem: Nem ővele van a gondom, hanem az egész MTT filozófiával, vezetéssel, árpolitikájával.
Egyébként te kis "kiOKTATÓ" a korábbi soraimat elolvasod, és érted is akkor rá jössz, hogy  nem mindig büszke az ember arra, ha ki tudják hozni a sodrából!!!

MÁS: Ugye csak tetteted az az oltári NAÍVSÁGOT amit előadsz!!!??? Melyik az a dolgozó, aki tudja, hogy a beszélgetést rögzítik és KI MERI ADNI a Vezér telefonszámát: GONDOLKODJ MÁR EGY CSEPPET? CSAK EGY CSEPPET!!!

Téma lezárva részemről...

szuper

#1546 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:58

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 11:48

Ne legyel mar naiv... azt hiszed azokon a szerencsetleneken mulik, hogy merre mennek a dolgok a monortelnel? Csak magadat minosited azzal, ahogy viselkedsz ezekkel az emberekkel... neki annyi a dolga hogy rogzitse a hibabejelentesedet es ha tud akkor segitsen. Se az magas arrol se a kimaradasokrol nem tehet... szanalmas dolog rajtuk kitolteni a duhodet.

Samott

Samott nem is mondtam, hogy velük lehet megváltoztatni a világot! Csupán nem tetszik nekem az olyan ember, aki ül és várja a sült galambot. Remélem vágod!

HuNReal

#1547 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:04

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:58

Samott nem is mondtam, hogy velük lehet megváltoztatni a világot! Csupán nem tetszik nekem az olyan ember, aki ül és várja a sült galambot. Remélem vágod!

HuNReal

Vagom persze, de gondolom te is, hogy azok akiknek elpanaszolod rossz sorsunkat nem tehetnek ellene semmit... mit gondolsz en miert hasonlitgatom itt allandoan a chello meg a matav araihoz a monortel adsl-t? Talan ezt olvassak a donteshozok is...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1548 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:07

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 11:56

Miért egymást tépitek? Ahelyett, hogy az Mtt-t szednétek darabokra...
Amúgy tényleg lehet kultúráltan is hibát bejelenteni, szerencsétlen telefonos kisasszony nem tehet róla, hogy ilyen cégnél dolgozik... :(

Fogalmazzunk úgy, hogy az ember ne legyen büszke arra ha bunkón viselkedik. Még akkor se, ha teljesen jogos a panasza.

Miért egymást tépjük? na ez jó kérdés! Magyar mentalitás talán?! Nem tudjuk! De azt igen, ha valaki tenni is akar valamit, leugatják a fejét! :(

"Fogalmazzunk úgy, hogy az ember ne legyen büszke arra ha bunkón viselkedik. Még akkor se, ha teljesen jogos a panasza."

Ebben van valami igazság, sőt igazad van!!!!!!!!! Csak egy a gáz, hogy nem tudod mit mondtam és mit értek azon, hogy bunkó stílusban beszéltem vele... + már világosan elmondtam, hogy ha lekezelő stlílussal beszélnek hozzám, én is átveszem azt!

HuNReal

#1549 Felhasználó inaktív   HuNReal 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:15

Idézet: Samott - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 12:04

Vagom persze, de gondolom te is, hogy azok akiknek elpanaszolod rossz sorsunkat nem tehetnek ellene semmit... mit gondolsz en miert hasonlitgatom itt allandoan a chello meg a matav araihoz a monortel adsl-t? Talan ezt olvassak a donteshozok is...

Samott

Samott, sztem egy büdös mtt-s se olvassa ezt a fórumot. De nem azt mondom, nagyon jó ötlet az amit te csinálsz, de sztem más formában kéne ezt tudtukra adni. Pl. elküldeni egy szép levélben az mtt központjába (ugy hetente 1-2 levél mehetne  :D ), + ha valakinek gondja van a nettel, akkor a végén benyomja, hogy matáv területen olcsóbb a net, jobb a szolgáltatás stb.. + ha van valami nyílvános szereplése a monortelnek ( pl. gemini tv), akkor valaki betelefonál és ott kapja el. (Az utóbbi mondjuk ütösseb, mert ott nem tud hazudni...

HuNReal

#1550 Felhasználó inaktív   szuper 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:19

Idézet: HuNReal - Dátum: 2005. jún. 14., kedd - 13:15

...(Az utóbbi mondjuk ütösseb, mert ott nem tud hazudni...

Vagy ott tud igazán, mert már megszokta!!!  :D

szuper

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.