HWSW Informatikai Kerekasztal: Monortel ADSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Monortel ADSL Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   Robotka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:50

Akkor én nem is mondok semmit!
Nálam már lassan 3 napja, h nem megy p2p! :reklamacio:
1xűen nem értem, h, h csinálják, h minden megy csak az nem....
Ha nekem nem megy akkor senkinek se? De ha senkinek se megy, akkor mitől van lefoglalva a teljes p2p sávszél? Ha meg másnak megy akkor miért nem megy nekem is? Ki v. mi dönti el, h kinél mehet p2p és kinél nem?? Azért ez fura, h 3 napja fullra le lenne terhelve a p2p sávszél a MTT-nél.... Olyan nincs, h rajta lóg a teljes 29-es körzet és nem lehet egész 1xűen felmenni sehova se...  :(  Azért nem gondolta senki se, h napi 2 emil nézésért fogunk havi 13k-t legombolni a szolg.-nak.... Na mind1, már alig várom mip kolléga reagálását erre, mert tudom, h ő lesz az első aki meg fogja magyarázni ezt a dolgot. Ha minden szolgáltató korlátozza a p2p-t, akkor miért csak nálunk van ezzel ennyi gond? Akkor miert nem tiltják országosan ezt?
Áhh, mind1 ezzel ugyse megyek sokra, ettől nem lesz jobb a helyzet .... Na bye, és buék mindenkinek aki fennt lóg neten :)

#1022 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:56

Én a Shareaza nevű p2p-t használom és 2 napja teljesen döglött...
Sehova sem tud kapcsolódni.
:reklamacio:

Szerkesztette: DarkChild 2004. 12. 31. 16:56 -kor

#1023 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:05

Már bánom,  hogy két évre aláírtam...
Hiába a sávszélemelés, ha a használhatóság rovására ment.
(Nem vagyok egy hardcore downloader - sose hagyom bekapcsolva a gépet amikor nem vagyok előtte, csak hogy több gigányi értelmetlen dolgot szedjen le -, de azért időnként szeretek nagyobb fájlokat letöltögetni. Nálam nemcsak a p2p, de a kedvenc soft-portálom, a SoftPedia se működik napok óta rendesen. Egy bizonyos szintidő után nem töltődnek le a belső oldalak.)
Úgy látom, hogy az MTT ADSL-je lassan tényleg csak e-mail olvasgatásra, meg netrádió hallgatásra lesz jó :D
Ennyiért viszont én is sok(k)allom a 13 rugót...  :mad:

#1024 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:26

Nekem ment egész éjjel a Dc++ rendesen..
Egyúttal itt szeretnék minden "topiclakónak" sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánni!.

#1025 Felhasználó inaktív   Horny88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 17:39

Idézet: Kenderice - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 18:26

Nekem ment egész éjjel a Dc++ rendesen..
Egyúttal itt szeretnék minden "topiclakónak" sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánni!.

Én mostanság nem dc-zek, de a haver azt mondta, h csak a magyarhubokra nme tudott felmenni.

Dark: A shareazaa meg aszem edk2 engines, én is az emule-t használnám, de hasonlók a gondjaim... ma reggel kb 1 félórára működött

mip: de akkor ha jólveszem ki arra nics esély, hogy abszolúlt nem jön semmi és fel se lehet csatlakozni, ha a megszorító intézkedés olyan, mint a Tietek.

:offtopic: Mindenkinek boldog újévet!!! ;)

#1026 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 11:19

Idézet: Horny88 - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 16:39

...

mip: de akkor ha jólveszem ki arra nics esély, hogy abszolúlt nem jön semmi és fel se lehet csatlakozni, ha a megszorító intézkedés olyan, mint a Tietek.

...

Mégegyszer: nem korlátozásról van szó. Ez 1szerűen rossz szó.
A lényegre: nem, az én filozófiám szerint nem fordulhat elő, hogy nincs p2p forgalom, legfeljebb nem a teljes sávszéllel jön.
Amit viszont el tudok képzelni az az, hogy a szolgáltató szondázza az előfizetőket, hogy hogyan viselik a p2p részlegese, vagy teljes tiltását (kül. motorokra lebontva). Ezzel nagyon sok sávszélt tud megtakarítani, amire szüksége lehet az emelések után. Azt azért ne felejtsük el, hogy állami támogatás ide vagy oda, de mégiscsak az ország egyik legalacsonyabb befektetéssel kiépített hálózatáról beszélünk. Nem ismeresm, és nem is ismerhetem a belső felépítését, de el tudom képzelni, hogy valaki kíváncsi rá, vajon anyáznak-e az előfizetők, ha a forgalom egyébként jelentős részét kitevő p2p kiesik.
Anyázzatok, és lesz p2p. Ennyi az átgondolt szakmai javaslat.
www.kevenet.hu

#1027 Felhasználó inaktív   Horny88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 11:49

Idézet: mip - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 12:19

Mégegyszer: nem korlátozásról van szó. Ez 1szerűen rossz szó.
...

Jó vágom, de szexuális aktusnak is hívhatjuk a ba***st attól az még ugyan az  :)
Végül is mi csak arról tudunk nyilatkozni amit átélünk és hát szerintem amit a monortel csinál az igen is korlátozás. Amit Te leírtál az sokkal inkább illik bele a gazdálkodás a sávszélességgel ;) mint amit a MTT nyomat.

#1028 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 14:02

Idézet: DarkChild - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 18:05

Már bánom,  hogy két évre aláírtam...
Hiába a sávszélemelés, ha a használhatóság rovására ment.
(Nem vagyok egy hardcore downloader - sose hagyom bekapcsolva a gépet amikor nem vagyok előtte, csak hogy több gigányi értelmetlen dolgot szedjen le -, de azért időnként szeretek nagyobb fájlokat letöltögetni. Nálam nemcsak a p2p, de a kedvenc soft-portálom, a SoftPedia se működik napok óta rendesen. Egy bizonyos szintidő után nem töltődnek le a belső oldalak.)
Úgy látom, hogy az MTT ADSL-je lassan tényleg csak e-mail olvasgatásra, meg netrádió hallgatásra lesz jó :D
Ennyiért viszont én is sok(k)allom a 13 rugót...  :mad:

Én egy évre írtam alá, ami olyan 5 hónap múlva fog lejárni. Remélem addigra lesz valami nekem megfelelő alternatíva. A Softpedia nálam jól ment mostanában. Olyan 2 hónapja volt, hogy a download oldalak, vagy a 2-3. oldalak nehezen, vagy egyáltalán nem jöttek le.

A UPC-nél a Chellos sávszélemelés után a gerinchálózatuk 100%-ra volt terhelve egyik ott dolgozó haverom szerint, amit azóta már állítólag bővítettek, de úgy látszik még nem mindig elég, ha az mtt-sek is állandóan valami okosságon törik a fejüket.  Viszont ha jól emlékszem Nyíregyházán véletlenül nagyobb szávszélt kaptak az emberek az eredetinél, de nem vették vissza, merthogy arrafelé bírja a hálózat. Nekem is el kellene költöznöm pl. Irsára, ott Matáv van!

#1029 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 14:23

Idézet: -=G.I.JOE=- - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 15:02

Olyan 2 hónapja volt, hogy a download oldalak, vagy a 2-3. oldalak nehezen, vagy egyáltalán nem jöttek le.

Na nálam most pont ez a helyzet...

#1030 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 18:24

Ez igazán érdekes, magyar hubokra nem enged fel /szokásos timeout  :( Svéd hubra viszont lazán felmegyek, érti a fene...
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1031 Felhasználó inaktív   Kenderice 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:03

Én meg azt vettem észre, hogy amikor néhány embernek megy akkor másoknak nem. Egy kis idő múlva megfordul és akkor azoknak megy akiknek addíg nem ment.
Nem lehet, hogy felváltva engedélyezik-tiltják ezeket a központban? Olyan mint amikor szmog idején az egyik napon a páratlan rendszámú autók közlekedhetnek, a másik napon meg a párosak.

Szerkesztette: Kenderice 2005. 01. 01. 19:34 -kor

#1032 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 19:15

Ez estben sok értelme nem volt a sávszélesség emelésnek, ha úgysem tudjuk kihasználni...  :(
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#1033 Felhasználó inaktív   Latyakos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 21:27

Idézet: phsihodad - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 19:15

Ez estben sok értelme nem volt a sávszélesség emelésnek, ha úgysem tudjuk kihasználni...  :(

Jaja, sávszélességem nekem is van, csak működő p2p-m nincs. Kezdem megunni a demo töltögetést, hát még az sms küldözgetést ide-oda egy kis letöltésért...  :mad:  :reklamacio:
Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért.

#1034 Felhasználó inaktív   -=G.I.JOE=- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 01. 22:08

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jan. 1., szombat - 15:23

Na nálam most pont ez a helyzet...

Most nálam a free progik bejönnek, de a driverek nem! Bár az EAX4 bejött és jön is le, de másodszor már nem tudom megnyitni!  :think:

#1035 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 13:26

Na, nekem meg most nem megy a p2p... úgy látszik tényleg naponta váltogatják, hogy szakadnának meg... :mad:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1036 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 20:47

Noh, tesztelgettem picit :D
Fent van a gépemen a Shareaza, de nem megy az utóbbi napokban. Csak a Gnutella2-re csatlakozik, Gnutella1-re szinte soha, eDonkey-ra meg nagy ritkán. A Gnutella2 hálózaton beírtam keresőbe, hogy Britney Spears és 5 percnyi keresés után kiírt 2 (azaz kettő) találatot :D
(Hozzáteszem, 8-10 napja még a legismeretlenebb dalokat is legalább ennyi embernél megtalálta, de akkor még tudott csatlakozni az összes HUB-ra, egyszerre.)
Azt mondanom sem kell, amikor próbából le akartam tölteni, el se indult... Mind1.

Feltettem WinMX-et: nagy nehezen csatlakozik, Britney-t (csak azért kerestem az ő dalait, mert gondoltam elég sok helyen meg fogja találni) alig talált - so-so: kb. 150 találat volt (globál).
A letöltési próbánál Timeout-tal megszakadt még indulás előtt.

Ezután jött az általam nem túlságosan kedvelt alap DC++ : tökéletes beállítások mellett egyetlen HUB-ra sem engedett fel (cseh, amerikai, brit, svéd és magyarokon próbálkoztam).
A hibaüzenet minden esetben: Operation timeout (Key)

Hát így állok p2p-ügyileg :D

#1037 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 20:55

haverjaim is pontosan így vannak. a monortel meg monnyon le :kma:
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

#1038 Felhasználó inaktív   DarkChild 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 21:03

Azé' ciki, hogy ezt a monornet adsl-t csak arra nem lehet használni, amire a userek 90%-a (bevallva, bevallatlanul) használná a szélessávot.
Ráadásul én naponta átlag 4 órát használom a netet, a gépet soha nem hagyom bekapcsolva - hogy töltögessen - amikor nem vagyok előtte, szóval elvárnám, hogy legalább ebben a sz*ros napi 4 órában működjön már rendesen, ha havi 13 rugót gombolnak le érte rólam.
Egyre jobban bánom azt a 2 éves hűségnyilatkozatot. :mad:

#1039 Felhasználó inaktív   Latyakos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 21:55

Idézet: DarkChild - Dátum: 2005. jan. 2., vasárnap - 21:03

Azé' ciki, hogy ezt a monornet adsl-t csak arra nem lehet használni, amire a userek 90%-a (bevallva, bevallatlanul) használná a szélessávot.
Ráadásul én naponta átlag 4 órát használom a netet, a gépet soha nem hagyom bekapcsolva - hogy töltögessen - amikor nem vagyok előtte, szóval elvárnám, hogy legalább ebben a sz*ros napi 4 órában működjön már rendesen, ha havi 13 rugót gombolnak le érte rólam.
Egyre jobban bánom azt a 2 éves hűségnyilatkozatot. :mad:

Én nekem napi 18-20 órát megy a gép, egyfolytában töltök le, tehát pont az ellenkezőjét csinálom, mint te, de ugyanazt kell mondanom, hogy ha már 13 ezret lehuznak, menjen rendesen.  :reklamacio:
Már csak másfél év van hátra a nyilatkozatból nekem... :omg:
Háborúzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért.

#1040 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 02. 22:22

NHH? Vonalmeres? Halott otlet lenne?
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.