Idézet: GyuliMali - Dátum: 2005. szept. 1., csütörtök - 14:47
Először is, köszi! Elolvastam, nem olyan vészes, bár azt nem találtam meg, hogy akkor most hány gépet köthetek rá a netre. itthon van kettő, és mindkettőt használjuk is, úgyhogy router biztosan befigyelne.
A másik kérdés a fix IP, azt írják, 3000HUF, de azt nem, hogy havi, vagy egyszeri a díj?
Valamint a hűségről sem szerepel benne semmi. Az alján lévő mintaszerződés határozatlan időtartamra szól, de valahol az is benne van, hogy a legrövidebb időszak 6 hónap lehet. Ezen felül nem különböztetik meg az árakat sem.
Egyszóval, ez az ÁSZF semmivel nem rosszabb, mint a többi, amit eddig olvastam. Ha a szolgáltatás is olyan, mint a TV, akkor az még elmegy nekem (néha egypár másodperces kimaradás), főleg, ha a 1500/386 brutto 10k/hó. Igazából nekem szükségem van a magasabb feltöltési sebességre, és az is előny, ha cégként is előfizethetek ugyanannyiért. Letölteni viszont már 512kbit/sec is bőven elég lenne. De mivel a magyar piacon van a T-kóma ADSL, meg a T-ábel kábelnet, meg az UPC (ami nálunk "majd telefonáljon úgy fél évente, hogy elérünk-e már odáig" állapotban van 5 éve) meg wireless szolgáltatók, amiben igazából nem nagyon bízom meg, A bérelt vonal, meg a műholdas szélessávú netet pedig drágállom...
Ha tényleg nincs a HDSnet-nek hűségideje, és elfogadható a szolgáltatása, akkor bizony elő fogok rá fizetni.
Szóval, csak halljuk a Kőbányai tapasztalatokat!
Gyula
Szia!
Az igazság az, hogy én XV. kerületi vagyok, bár gondolom túl sok különbség nincs a kerületek között.
Én is gondolkodom, bár nekem kisebb csomag is elég lenne. Ezért várom, hogy "nezelodo" kollega is benézzen, és reagáljon a hsz-re, amit írtam. Egyébként telefonon beszéltem velük, de nem sikerült semmi információt kisajtolnom belőlük, csak annyit, hogy a bekötés cirka 3 hét. A többit csak személyesen lehet elintézni.

Súgó
A téma zárva.