HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 11. 17:13

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 10:53

Az lehet, hogy már öngyilkoságot követett el szegény,pedig kár lenne----jó ember volt :respect:

Kizárt.  :(  Inkább figyel.  :D  :D  :D
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#582 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 17:15

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 10:38

Ott is van ping!
Azért írtam, hogy több oldalon is teszteld a sebességet, mert így a biztosabb.
Ha csak egy helyen mérsz, akkor hamar ráfogják, hogy az nem jó.

Nem hinném, hogy gondot okozna nekik a több mérési eredmény  "el nem fogadása"  :p

Szerkesztette: Kaktusz 2007. 04. 11. 17:16 -kor

#583 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 17:31

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 18:15

Nem hinném, hogy gondot okozna nekik a több mérési eredmény  "el nem fogadása"  :p

Kép
Most megyek elaltatom a tehenet,aludt tejet szeretnék vacsorázni!!
zsan

http://darnozselifoci.de.tl/Home.htm

#584 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 18:20

Idézet: gezza - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 16:52

2007.04.11. 16:50

Kép

Na még egy teszt mivel az elsö Tallin volt most ez Budapest

Kép
zsan

#585 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 11. 21:22

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. ápr. 11., szerda - 18:20

Na még egy teszt mivel az elsö Tallin volt most ez Budapest

Kép

Hát a feltöltésed nem gyenge! :confused:

#586 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 20:43

Laci el es elni fog... Leglabbbis postolt ma tobbet is, eppen most segitettem neki... :) Vagy nem... Lehet megutalt, mert ugy segitettem, ahogy rlan szokott az ugyfeleknek.... :D

#587 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 12. 21:41

Idézet: Piton - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 20:43

Laci el es elni fog... Leglabbbis postolt ma tobbet is, eppen most segitettem neki... :) Vagy nem... Lehet megutalt, mert ugy segitettem, ahogy rlan szokott az ugyfeleknek.... :D

Szia!
Ma én is kaptam néhány levelet, amit Buga Laci írt alá, bár ebből számomra csak az derült ki, hogy Ő is csak igazi RLAN-os!!! Érdemi választ nem kaptam semmire, a szerződésben foglaltakra nagyon nem reagált, úgyhogy részemről leírva!

Kérésem lenne hozzátok:
Olvassátok már át az ÁSZF-t, hogy hol található benne az, hogy csak a vállalt (144h) időn túli időszakot írják jóvá? Én nem találtam, bár lehet csak elkerülte a figyelmemet.

Egyébként ezt megkérdeztem e-mailben is tőlük, ezidáig nem kaptam rá választ, de még a díjcsomagvisszaállítási kérelmemre sem!

#588 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 13:26

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 22:41

Szia!
Ma én is kaptam néhány levelet, amit Buga Laci írt alá, bár ebből számomra csak az derült ki, hogy Ő is csak igazi RLAN-os!!! Érdemi választ nem kaptam semmire, a szerződésben foglaltakra nagyon nem reagált, úgyhogy részemről leírva!

Kérésem lenne hozzátok:
Olvassátok már át az ÁSZF-t, hogy hol található benne az, hogy csak a vállalt (144h) időn túli időszakot írják jóvá? Én nem találtam, bár lehet csak elkerülte a figyelmemet.

Egyébként ezt megkérdeztem e-mailben is tőlük, ezidáig nem kaptam rá választ, de még a díjcsomagvisszaállítási kérelmemre sem!

Engemet már ugylátszik kirugtak,mert csűtörtökön megszűnt a net nálam működni.Furcsa modon másoknál Darnon működik.Nekem is írt a Laci a 4-emailemre és mind a négyben  az áll hogy a kollega majd hív telefonon(a szerelö)de különben semmi érdemi válasz :think:
Most be kellet utaznom Móvára,hogy el tudjam intézni a nettes dolgaimat.Gratulálok az RLAN-nak.
zsan

#589 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:12

Idézet: Piton - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 21:43

:offtopic:

Nem utáltalak meg csak szar a humorod...

Ha Te az Audiba dolgoznál és nekem Audim lenne, baxogatnálak vele, foglalkoznál Velem? Kb annyi közöm van RLAN nál is a dolgokba...  :rolleyes:

#590 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:14

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 12., csütörtök - 22:41

Szia!

Kérésem lenne hozzátok:

Nyugodtan leírhatsz engem...

Mit vársz Tőlem? Utolsó senki vagyok a cégnél, csinálom a dolgaimat és ennyi... Amiben tudok segítek, amiben tudok normálisan állok hozzá a dolgokhoz... De itt nem nagyon tudok Veletek mit kezdeni...

Ennyi...

#591 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:15

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 14:26

Engemet már ugylátszik kirugtak,mert csűtörtökön megszűnt a net nálam működni.Furcsa modon másoknál Darnon működik.Nekem is írt a Laci a 4-emailemre és mind a négyben  az áll hogy a kollega majd hív telefonon(a szerelö)de különben semmi érdemi válasz :think:
Most be kellet utaznom Móvára,hogy el tudjam intézni a nettes dolgaimat.Gratulálok az RLAN-nak.

Darnón valóban mindenkinél sávszélbővítés, átjátszóbővítés óta szépen megy a net 1 szem ember sem panaszkodik, olyan se akinél korábban sok gond volt és tudom hogy 0-24 be használja a netet...

Hétfőn megy Szigetközbe szerelő majd megnézi mi lehet a gond... Mást sajnos nem tudok írni...

#592 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:16

Eddig megpróbáltam segíteni, normálisan hozzáállni dolgokhoz, de most komolyan nem tudom hogy mit vártok... Engem nyugodtan fikázhattok, ártani nem ártottam senkinek akinek tudtam segítettem... CSodákat művelni nem tudok... Ennyi...

Szerintem nincs értelme tovább irogatnom ebbe a fórumba, privátba elértek, IGEN olvasni is fogom de ide írni nem valószínű...

Kösz!  :respect:

#593 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:43

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 20:16

Eddig megpróbáltam segíteni, normálisan hozzáállni dolgokhoz, de most komolyan nem tudom hogy mit vártok... Engem nyugodtan fikázhattok, ártani nem ártottam senkinek akinek tudtam segítettem... CSodákat művelni nem tudok... Ennyi...

Szerintem nincs értelme tovább irogatnom ebbe a fórumba, privátba elértek, IGEN olvasni is fogom de ide írni nem valószínű...

Kösz!  :respect:

Khm...lehet, hogy mégsem véletlen az avatarod alatti két szó... ;)

Szerkesztette: Kaktusz 2007. 04. 13. 20:51 -kor

#594 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:47

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 20:15

Darnón valóban mindenkinél sávszélbővítés, átjátszóbővítés óta szépen megy a net 1 szem ember sem panaszkodik, olyan se akinél korábban sok gond volt és tudom hogy 0-24 be használja a netet...

Hétfőn megy Szigetközbe szerelő majd megnézi mi lehet a gond... Mást sajnos nem tudok írni...

Biztosan nem  olvassák a HWSW RLAN-os topicját  :D  :D  :D Esetleg státusszimbólum az antenna a tetőn  :p

#595 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:51

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 21:43

Khm...lehet, hogy mégsem véletlen az avatarodban lévő "szöveg"  ;)

Te hol dolgozol? Most komolyan?  :think:

#596 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:52

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 21:47

Biztosan nem  olvassák a HWSW RLAN-os topicját  :D  :D  :D Esetleg státusszimbólum az antenna a tetőn  :p

Nem akarok neveket mondani, de Padlizsan is tudja, hogy kik azok akiknel hibatlanul gond nélkül megy... Hétfőn kiderül hogy nála mi okozhatja a problémát...

#597 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 20:53

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 20:51

Te hol dolgozol? Most komolyan?  :think:

A téma szempontjából teljesen lényegtelen.  :D

#598 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 21:44

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 20:14

Nyugodtan leírhatsz engem...

Mit vársz Tőlem? Utolsó senki vagyok a cégnél, csinálom a dolgaimat és ennyi... Amiben tudok segítek, amiben tudok normálisan állok hozzá a dolgokhoz... De itt nem nagyon tudok Veletek mit kezdeni...

Ennyi...

Nem bántani akarlak, de se itt, sem az RLAN-nál nem tudsz segíteni? Három levelemre válaszoltál (a válaszokat kaptam 12:46, 12:48, 12:51 órakor), a maradék kettőre vajon miért nem? Gondolom olvastad azokat is, csak azokra kicsit kínos lenne a megfelelő indokokat kitalálni? Kicsit fura nem?
Hétfőn személyesen beviszem a soproni "ügyfélszolgálatra" a kinyomtatott leveleket, hátha úgy kapok azokra valamiféle választ. Azért tettem idézőjelbe, mert mindennek lehet nevezni csak annak nem! Szerencsétlen embernek mi köze van hozzátok? Illetékes személlyel nem lehet beszélni, mert ott olyan nincs!!!! Lehet 1-2 utcával odébb kellene mennem, és ott felborítani az asztalt?

#599 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 22:47

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 21:12

Nem utáltalak meg csak szar a humorod...

Ha Te az Audiba dolgoznál és nekem Audim lenne, baxogatnálak vele, foglalkoznál Velem? Kb annyi közöm van RLAN nál is a dolgokba...  :rolleyes:

Lehet, h szar a humorom, de legalabb nem hitegetem itt az embereket, h holnap megyunk megoldunk mindent kutyaszar meg minden es szo szerint basztatok szolni nekik... Aztan meg hetekig semmi reakcio...
Ha vmit nem tudok megtenni, nem hitegetek... Olvass vissza mit igertel nehany posttal ez elott TE!!!
Ugye? Remelem megtalaltad amire gondolok... Kb ennyit az egeszrol...
Lehet nekem a humorom szar, de nektek meg az igergetesetek egy akkor kalap... h had ne mondjam...

#600 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 13. 23:14

Idézet: Piton - Dátum: 2007. ápr. 13., péntek - 22:47

Lehet, h szar a humorom, de legalabb nem hitegetem itt az embereket, h holnap megyunk megoldunk mindent kutyaszar meg minden es szo szerint basztatok szolni nekik... Aztan meg hetekig semmi reakcio...
Ha vmit nem tudok megtenni, nem hitegetek... Olvass vissza mit igertel nehany posttal ez elott TE!!!
Ugye? Remelem megtalaltad amire gondolok... Kb ennyit az egeszrol...
Lehet nekem a humorom szar, de nektek meg az igergetesetek egy akkor kalap... h had ne mondjam...

Hát igen  :D  senki nem kényszerített senkit az "ígérgetésekre", a "hitegetésre"....önkéntes felajánlás  ;) volt.
A szelektív emlékezetkiesés pedig súlyos "betegség".  :D  :D  :D

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »