Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 18:02
144 óra a meghatározott idő a hibajavításra. Eddig nincs késedelem... Ebbe ugye hétköznap, munkanap, ünnepnap minden beletartozik... Ami ezen túl megy, az számít késedelemnek, és csak a késedelmes időre vonatkozik a díjjóváírás... Ez más cégnél is így van!
Köszi a hozzászólást, de választ megint nem kaptam a feltett kérdésemre.
Az RLAN szolgáltat, én ezért havidíjat fizetek. Ha nem szolgáltat, akkor (elvileg) miért fizetnék?
Most durvát mondok: ha a szolgáltató modjuk 2 hétre leoltja a villanyt, akkor is beszedi a zsét a 144h-ra? Ez tök jó, neki semmibe nem kerül, az ügyfél meg úgyis fizet.
Az, hogy más cégnél mi van engem igazából nem érdekel, mert én az RLAN-nal kötöttem szerződést, nem mással.
Ajánlom figyelmedbe az ÁSZF 11.4
"Az elvégzett vizsgálat alapján a szolgáltató haladéktalanul és megfelelő indokolással
köteles az elfizetőt értesíteni arról, hogy
a) a hiba a vizsgálat alatt nem volt észlelhető, vagy a hiba az elfizető érdekkörébe
tartozó okból merült fel;
b) a hiba kijavítását megkezdte; - nem történt meg
c) a hiba kijavítását a vállalási időn belül nem tudja vállalni,
ezért az elfizető részére
milyen mértékű díjcsökkentést nyújt. - nem törént meg
és 11.5
A szolgáltató köteles az elfizető által bejelentett, a hibabehatároló eljárása
eredményeként valósnak bizonyult
hibát a hiba behatárolásától számított ,
a jelen
szabályzat minőségi célértékeknél meghatározott időtartamán belül (vállalási idő)
kijavítani. - nem történt meg
pontjait.
Ebből az derül ki, hogy aszolgáltató önkényesen dönti el, hogy mennyit ír jóvá?
Az általatok használt "eljárás" konkrétan nem szerepel sehol.
Tudod az a baj, hogy roppant gerinctelen módon bánik az RLAN az ügyfeleivel. 144h helyett 336h és még akkor én kérjek elnézést.
Nem bántani akarlak, de ez elég vicces. Mégha 1-2 napról lenne szó akkor okés, megértem. Nade így?!
Hol van itt a korrekt eljárás?