HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 17. 12:49

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. ápr. 16., hétfő - 22:26

kipróbáltam az enyémen... hát a Tied siralmas...

Ez van, most szopás...

Újabb mérés, most már picivel jobb a helyzet:

Kép
RLAN mérés:
A te letöltési sebességed 492.70kbps ami azt jelenti, hogy 61.59 KB/sec. sebességgel tudsz letölteni más szerverekrõl.

Remélem tovább javul a helyzet...
Legszebb öröm a műköröm.

#622 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 17. 13:50

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 16., hétfő - 11:28

Azt hiszem most azt kellene írnom nekik, hogy 1-2 hónapig anyagi okok miatt nem tudok fizetni, megértésüket köszönöm!

És mi gátol meg ebben?  :D  :D  :D
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#623 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 17:58

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 5:34

A kettő nem ugyanaz! Szerintem!
A 144h arra vonatkozik, hogy ezen időn belül kell, hogy javítsák, amit még el is lehetne fogadni.
Az viszont nincs leírva, hogy csak ezen túl írnak jóvá! Ha csak 144h alatt érnek ki okés (esetemben 336h), de ezt ők vállalták, meg azt is , hogy szolgáltatnak. A nem működő net nem az én bajom. Te szívesen fizetsz olyanért amit nem tudsz használni, ráadásul folyamatosan átba..nak a palánkon a telefonon keresztül a javítással kapcsolatban? Az ÁSZF szerint ez számomra nem egyértelmű!
Ebben a dologban nem értek egyet Veled.

Szia!
Én nem védeni akartam öket,csak ezek a tények.Az ÁSZF-et nem hülye gyerekek írták,hanem hülye gyerekeknek és azok mi vagyunk.Én is honapokig vártam rájuk,hiába telefonáltam,naponta küldtem emailleket,hogy lassu a nettem,meg nem jó stb.Csak tegnaptól müködik normálisan.
üdv:padlizsan :cool:
Most megyek elaltatom a tehenet,aludt tejet szeretnék vacsorázni!!
zsan

http://darnozselifoci.de.tl/Home.htm

#624 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 18:02

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 5:34

A kettő nem ugyanaz! Szerintem!
A 144h arra vonatkozik, hogy ezen időn belül kell, hogy javítsák, amit még el is lehetne fogadni.
Az viszont nincs leírva, hogy csak ezen túl írnak jóvá! Ha csak 144h alatt érnek ki okés (esetemben 336h), de ezt ők vállalták, meg azt is , hogy szolgáltatnak. A nem működő net nem az én bajom. Te szívesen fizetsz olyanért amit nem tudsz használni, ráadásul folyamatosan átba..nak a palánkon a telefonon keresztül a javítással kapcsolatban? Az ÁSZF szerint ez számomra nem egyértelmű!
Ebben a dologban nem értek egyet Veled.

144 óra a meghatározott idő a hibajavításra. Eddig nincs késedelem... Ebbe ugye hétköznap, munkanap, ünnepnap minden beletartozik... Ami ezen túl megy, az számít késedelemnek, és csak a késedelmes időre vonatkozik a díjjóváírás... Ez más cégnél is így van!

#625 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 19:31

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 18:02

144 óra a meghatározott idő a hibajavításra. Eddig nincs késedelem... Ebbe ugye hétköznap, munkanap, ünnepnap minden beletartozik... Ami ezen túl megy, az számít késedelemnek, és csak a késedelmes időre vonatkozik a díjjóváírás... Ez más cégnél is így van!

Khm.. hogy is van ez?...és tessék mondani ez mindenkire vonatkozik? Vagy hiba és hiba közti különbség is pontosan differenciálva van? Vagy...vagy.... :D  :D  :D
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#626 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 19:35

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 18:02

Köszi a hozzászólást, de választ megint nem kaptam a feltett kérdésemre.
Az RLAN szolgáltat, én ezért havidíjat fizetek. Ha nem szolgáltat, akkor (elvileg) miért fizetnék?
Most durvát mondok: ha a szolgáltató modjuk 2 hétre leoltja a villanyt, akkor is beszedi a zsét a 144h-ra? Ez tök jó, neki semmibe nem kerül, az ügyfél meg úgyis fizet.
Az, hogy más cégnél mi van engem igazából nem érdekel, mert én az RLAN-nal kötöttem szerződést, nem mással.
Ajánlom figyelmedbe az ÁSZF 11.4
"Az elvégzett vizsgálat alapján a szolgáltató haladéktalanul és megfelelő indokolással
köteles az elfizetőt értesíteni arról, hogy
a) a hiba a vizsgálat alatt nem volt észlelhető, vagy a hiba az elfizető érdekkörébe
tartozó okból merült fel;
b) a hiba kijavítását megkezdte; - nem történt meg
c) a hiba kijavítását a vállalási időn belül nem tudja vállalni, ezért az elfizető részére
milyen mértékű díjcsökkentést nyújt.
- nem törént meg

és 11.5
A szolgáltató köteles az elfizető által bejelentett, a hibabehatároló eljárása
eredményeként valósnak bizonyult hibát a hiba behatárolásától számított , a jelen
szabályzat minőségi célértékeknél meghatározott időtartamán belül (vállalási idő)
kijavítani.
- nem történt meg
pontjait.
Ebből az derül ki, hogy aszolgáltató önkényesen dönti el, hogy mennyit ír jóvá?
Az általatok használt "eljárás" konkrétan nem szerepel sehol.
Tudod az a baj, hogy roppant gerinctelen módon bánik az RLAN az ügyfeleivel. 144h helyett 336h és még akkor én kérjek elnézést.
Nem bántani akarlak, de ez elég vicces. Mégha 1-2 napról lenne szó akkor okés, megértem. Nade így?!
Hol van itt a korrekt eljárás?

#627 Felhasználó inaktív   Polikarpov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 19:53

Előre is bocsánatod kérem a reagálásom esetleges vehemenciózus jellegéért, de megkérdezném: HOL ÉLSZ TE????

"Ebből az derül ki, hogy aszolgáltató önkényesen dönti el, hogy mennyit ír jóvá?"
"Ha nem szolgáltat, akkor (elvileg) miért fizetnék?
Most durvát mondok: ha a szolgáltató modjuk 2 hétre leoltja a villanyt, akkor is beszedi a zsét a 144h-ra?"

Egy normális államban természetesen ezen kérdéseid teljesen jogosak lennének - mi több, akár eredménnyel is járnának - de már megbocsáss, barátom: itt a balkánon az ország 10%-a abból él (és nagyon is jól él!), hogy a lehető legpofátlanabb módon lenyúlja a maradék 90% -ot... Itt ha 1 millió alatt lopsz, tolvaj vagy, ha 1 milliárd felett, akkor sikeres "vállalkozó". Aki csúnyán néz Lákátos Pálra, az rasszista, aki felgyújt egy magyar lányt, miután megerőszakolta és kirabolta, az maximum egy "nyugtalan gyermek, aki emocionálisan labilis és csökkent mértékű az indulati kontrollja."
flash-t kétféle ember használ: az egyikre rákényszerítik, a másik pedig hamis papírokkal lógott ki a zártosztályról ...
- Van a Földön értelmes élet?
- Nincs. Én is csak beugrottam ide...
- A nagyapám mindig mondogatta: "Pénzért nővel soha!". Ezt én is így gondolom, de ajándékot elfogadok.

#628 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 20:41

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 20:31

Khm.. hogy is van ez?...és tessék mondani ez mindenkire vonatkozik? Vagy hiba és hiba közti különbség is pontosan differenciálva van? Vagy...vagy.... :D  :D  :D

Ha díjköteles a javítás, tehát ügyfél error van (rossz felhasználónévvel csatlakozik, letiltja a kapcsolatot stb...) akkor nincs semmi díjjóváírás... Mivel nem a szolgáltató hibája a cuccz...

#629 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 20:44

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 20:35

Köszi a hozzászólást, de választ megint nem kaptam a feltett kérdésemre.
Az RLAN szolgáltat, én ezért havidíjat fizetek. Ha nem szolgáltat, akkor (elvileg) miért fizetnék?
Most durvát mondok: ha a szolgáltató modjuk 2 hétre leoltja a villanyt, akkor is beszedi a zsét a 144h-ra? Ez tök jó, neki semmibe nem kerül, az ügyfél meg úgyis fizet.
Az, hogy más cégnél mi van engem igazából nem érdekel, mert én az RLAN-nal kötöttem szerződést, nem mással.
Ajánlom figyelmedbe az ÁSZF 11.4
"Az elvégzett vizsgálat alapján a szolgáltató haladéktalanul és megfelelő indokolással
köteles az elfizetőt értesíteni arról, hogy
a) a hiba a vizsgálat alatt nem volt észlelhető, vagy a hiba az elfizető érdekkörébe
tartozó okból merült fel;
b) a hiba kijavítását megkezdte; - nem történt meg
c) a hiba kijavítását a vállalási időn belül nem tudja vállalni, ezért az elfizető részére
- nem törént meg

és 11.5
A szolgáltató köteles az elfizető által bejelentett, a hibabehatároló eljárása
eredményeként valósnak bizonyult hibát a hiba behatárolásától számított , a jelen
szabályzat minőségi célértékeknél meghatározott időtartamán belül (vállalási idő)
kijavítani.
- nem történt meg
pontjait.
Ebből az derül ki, hogy aszolgáltató önkényesen dönti el, hogy mennyit ír jóvá?
Az általatok használt "eljárás" konkrétan nem szerepel sehol.
Tudod az a baj, hogy roppant gerinctelen módon bánik az RLAN az ügyfeleivel. 144h helyett 336h és még akkor én kérjek elnézést.
Nem bántani akarlak, de ez elég vicces. Mégha 1-2 napról lenne szó akkor okés, megértem. Nade így?!
Hol van itt a korrekt eljárás?

Idézet

Ez pont azt írja le hogyha nem megy 144 órán belül akkor mit kapsz... Az azon felülit kapod...

Régen 3 munkanap volt... Namost ha pénteken jelentetted be és csütörtökön mentünk az volt a 3 nap, mivel munkanap 6 NAP szerintem korrektebb, és hangsúlyozom MINDENHOL így van...

#630 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 20:47

:offtopic:
Kép

Csak érdekességképpen... 4,5 mega le 0,5 mega fel ADSL, T-Online (hűség köt hozzájuk, előbb kötöttem mint hogy a cégnél dolgoztam volna 3 évre írtam alá) alapvetően nincs velük gondom tudom mifán teremnek a dolgok csúcsidő van, és hát nem jön annyival amivel kéne, de eszembe se jut reklamálni mert evvan... Mindenhol SAJNOS!!!!

#631 Felhasználó inaktív   rainman35 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 20:55

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 21:44

Ez pont azt írja le hogyha nem megy 144 órán belül akkor mit kapsz... Az azon felülit kapod...

Régen 3 munkanap volt... Namost ha pénteken jelentetted be és csütörtökön mentünk az volt a 3 nap, mivel munkanap 6 NAP szerintem korrektebb, és hangsúlyozom MINDENHOL így van...

Ha csütörtökön mentetek az már a negyedik munka nap, tehát már a 3 munkanapot sem tartottátok.
A hét pedig 5 munka napból áll, nem 6-ból, kivéve, ha ledolgozás van.
Tegnap áttértünk alternativ energiaforrás használatára, a szomszédtól lopjuk az áramot. :)
Router beállitása:http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosito=r...oldal=sM3Qjry3x

#632 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 22:01

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 21:47

Kép

Csak érdekességképpen... 4,5 mega le 0,5 mega fel ADSL, T-Online (hűség köt hozzájuk, előbb kötöttem mint hogy a cégnél dolgoztam volna 3 évre írtam alá) alapvetően nincs velük gondom tudom mifán teremnek a dolgok csúcsidő van, és hát nem jön annyival amivel kéne, de eszembe se jut reklamálni mert evvan... Mindenhol SAJNOS!!!!

4,5 mega? te milyen T-Onlinenal vagy? :)
max 1, max 4 es max 8 megas csomagok vannak...

de amugy ennyi erovel akkor te torodj bele... de azert tudod nem mindegy, h mondjuk a 4 megas csomagod jon 1 megaval es fel negyeddel v a fel megas csomagod jon negyed megaval fel meg mondjuk 5kiloval... azert a kettot ne hasonlitsuk mar ossze... szerintem...
mert kb olyan mint mikor a trabis nyafog, h 50re 1 perc alatt gyorsul vagy az uj X3as gyorsul 1 perc alatt 50re... ugye trabinal azt lehet mondani oke, na de egy uj x3as azert... erosen gondban van akkor...

de amugy igen t.online se oke, mert nekem is a 8mega down es fel upom igy alakul:
Kép

csak szerintem ez nem segit a ti ugyfeleiteken...

Szerkesztette: Piton 2007. 04. 17. 22:03 -kor

#633 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 23:01

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 21:47

Kép

Laci!
Akkor Te nem is tudod milyen jó RLAN ügyfélnek lenni.Hagyd ott a francba a T-Online-t és lépj ba az
RLAN Internet világába!!!Hát nem jó ötlet?
üdv:padlizsan :D  :up:
zsan

#634 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 08:46

Idézet: rainman35 - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 21:55

Ha csütörtökön mentetek az már a negyedik munka nap, tehát már a 3 munkanapot sem tartottátok.
A hét pedig 5 munka napból áll, nem 6-ból, kivéve, ha ledolgozás van.

Félreértetted, nem vesszőztem a mondatot, bocsánat. Tehát a csütörtök valóban a 4edik nap volt de ténylegesen a 6ik, tehát ugyanaz a 3 munknapos javítás mint a 6 MINDEN NAP BELESZÁMÍTÓS...  :up:

#635 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 08:48

Idézet: Piton - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 23:01

4,5 mega? te milyen T-Onlinenal vagy? :)
max 1, max 4 es max 8 megas csomagok vannak...

de amugy ennyi erovel akkor te torodj bele... de azert tudod nem mindegy, h mondjuk a 4 megas csomagod jon 1 megaval es fel negyeddel v a fel megas csomagod jon negyed megaval fel meg mondjuk 5kiloval... azert a kettot ne hasonlitsuk mar ossze... szerintem...
mert kb olyan mint mikor a trabis nyafog, h 50re 1 perc alatt gyorsul vagy az uj X3as gyorsul 1 perc alatt 50re... ugye trabinal azt lehet mondani oke, na de egy uj x3as azert... erosen gondban van akkor...

de amugy igen t.online se oke, mert nekem is a 8mega down es fel upom igy alakul:
Kép

csak szerintem ez nem segit a ti ugyfeleiteken...

A profilban 4,5 van beállítva és azt néztem de ugye fél mega vagy még több egy picit elvész mindjárt a szinkronizálás közben...

Nem nyugtatásul mondtam, csak hogy evvan...  :rolleyes:

#636 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 13:30

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 20:44

Azt is elolvastad amit mögé írtam néhány dolognak?
NEM TÖRTÉNT MEG
Ehhez nincs hozzáfűznivalód?
Miért kamuzik az ügyfélszolgálat a telefonba?
Miért nincs személyes ügyfélszolgálat Sopronban?
Szerinted korrekt a 144h helyett a 336h?
Te nem lennél morcos, ha így (nem) működne a neted?
Miért nem jött a tisztelt nagyérdemű?
Erről sem kaptam (kaptunk) semmiféle tájékoztatást!
Aztán sorolhatnám még a kérdéseket, de igazából nincs kinek feltenni...

#637 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 16:00

Nem tudom mit kamuzott az ügyfélszolgálat a telefonba. Személyes ügyfélszolgálat van Sopronba, pár napig technikai okok miatt nem volt, most már van. Nem korrekt a 144 helyett a 336 valóban. A jóváírást a 144 felett megkapod. A nagyérdemű azért nem ment mert nem ért oda mivel későn végzett, sajnos valóban nem tájékoztatott ezért elnézést kérek én a cég nevében. Morcos lennék biztos, de nem biztos hogy tudnék mit csinálni...

Most fogsz választ kapni amúgy a meg nem válaszolatlan leveledre!

Szerintem innentől ha gondod kérdésed van írj privit vagy végy fel msnre vagy nem tom de felesleges már ezt rágni 100 hozzászóláson keresztül!  :respect:  :up:

LACI

#638 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 17:06

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 16:00

Nem tudom mit kamuzott az ügyfélszolgálat a telefonba. Személyes ügyfélszolgálat van Sopronba, pár napig technikai okok miatt nem volt, most már van. Nem korrekt a 144 helyett a 336 valóban. A jóváírást a 144 felett megkapod. A nagyérdemű azért nem ment mert nem ért oda mivel későn végzett, sajnos valóban nem tájékoztatott ezért elnézést kérek én a cég nevében. Morcos lennék biztos, de nem biztos hogy tudnék mit csinálni...

Most fogsz választ kapni amúgy a meg nem válaszolatlan leveledre!

Szerintem innentől ha gondod kérdésed van írj privit vagy végy fel msnre vagy nem tom de felesleges már ezt rágni 100 hozzászóláson keresztül!  :respect:  :up:

LACI

Az ügyfélszolgálat többször félretájékoztatott, miszerint a munka ki van adva, a szerelő hívni fog. A munkát 20-án adták ki, ezek a telefonok előtte voltak, négy alkalommal.
A  PC Shopban dolgozó emberke szerint neki semmi köze az RLAN-hoz, Ő csak átveszi a "beérkező" dolgokat.
Valóban, azért az 1-2 ezer ft-ért nem érdemes vitatkozni igaz? (Azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így, ez pedig szép zseton az RLAN-nak.)
Az elnézés kérésekkel meg már tele van a padlás, ilyen mértékű kieséseknél azt hiszem legkevesebb az lenne, ha a teljes kiesett időszakot írnák jóvá. Itt jön a hozzáállás és korrektség, amiről jelen esetben nem beszélhetünk.
Szerintem is teljesen felesleges tovább tépni ezt a dolgot, hiszen úgysem történik semmi, de ha valaki olvassa a fórumot, akkor talán tisztábban lát, és lebeszéli ismerőseit egy esetleges szerződéskötésről.
Nem vagyok benne biztos, hogy Neked kellene elnézést kérni a cég nevében, de egy körmail szerintem mindenkinek megtette volna, és nem kerül semmibe.
Neked pedig külön köszönet, hogy valamilyen szinten kezedbe vetted az ügyet, mert ha kollégáidon múlik, akkor sosem kapok választ semmire. :up:
DANI

Szerkesztette: werth 2007. 04. 18. 17:08 -kor

#639 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 17:51

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 17., kedd - 8:34

A rútered nem tárcsázott... Ezt én innen figyeltem mikor a kollega kinnt volt, azért lett az lehúzva... Reméljük hogy nem lesz más gond...  :respect:

Hello Buga Laci!!
Van gond nem is kevés.Ma bevittem a routert Bécsbe,mivel ott vásároltam december  közepén,ha valami baja van akkor garanciális.Rákötöték és két perc után bent volt az Interneten:tahát a router jó!!!!!!!!!!
Máskor küldjél olyan szerelöt aki ért is a dolgokhoz!!!!!!!!!Èn a router beszerelésért fizettem:lásd a januári számlát.Ma lementen 226km-ert-----ezt ki fizeti meg  nekem?Mert hiába utaztam. :reklamacio:
Most szükségem van egy uj Mac cimre,vagy a régit vissza,és megprobálom visszaszerelni.Remélem segiteni fogsz.Köszi:padlizsan
zsan

#640 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 19:22

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 18., szerda - 18:06

Az ügyfélszolgálat többször félretájékoztatott, miszerint a munka ki van adva, a szerelő hívni fog. A munkát 20-án adták ki, ezek a telefonok előtte voltak, négy alkalommal.
A  PC Shopban dolgozó emberke szerint neki semmi köze az RLAN-hoz, Ő csak átveszi a "beérkező" dolgokat.
Valóban, azért az 1-2 ezer ft-ért nem érdemes vitatkozni igaz? (Azt hiszem ezzel nem csak én vagyok így, ez pedig szép zseton az RLAN-nak.)
Az elnézés kérésekkel meg már tele van a padlás, ilyen mértékű kieséseknél azt hiszem legkevesebb az lenne, ha a teljes kiesett időszakot írnák jóvá. Itt jön a hozzáállás és korrektség, amiről jelen esetben nem beszélhetünk.
Szerintem is teljesen felesleges tovább tépni ezt a dolgot, hiszen úgysem történik semmi, de ha valaki olvassa a fórumot, akkor talán tisztábban lát, és lebeszéli ismerőseit egy esetleges szerződéskötésről.
Nem vagyok benne biztos, hogy Neked kellene elnézést kérni a cég nevében, de egy körmail szerintem mindenkinek megtette volna, és nem kerül semmibe.
Neked pedig külön köszönet, hogy valamilyen szinten kezedbe vetted az ügyet, mert ha kollégáidon múlik, akkor sosem kapok választ semmire. :up:
DANI

Nézd, a félretájékoztatás valóban nem szép dolog... PC Shopba most lett új kollega azt hiszem tegnaptól, bele fog rázódni, (akivel Te találkoztál Ő valóban teljesen mást csinál ott idősebb úr) Ő már mindent intéz...

Azt az 1-2 ezret privátba írók majd kitalálom hogy tudom kompenzálni Neked...

Tudom hogy jóvá lehetne írni az egészet, meg szép is lenne, meg stb... De ugye nekem kötve van a kezem...

Jólesett, hogy megköszönted a segítséget, én ezért irogatok itt, mert szívemen viselem a cég dolgait...  :omg:

LACI

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.