HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 20. 21:17

Idézet: uboat - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 22:52

Tul sok itt az uj ember!

Khm....khm.....hát igen  :D Pont erre gondolok én is ;)
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#242 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 23:15

Idézet: Piton - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 11:47

Az IP-im az IHM, a PGSM és a tre tulajdonaban vannak...

Rendszergazdak kozul nehany:
Raksanyi Zsolt, Szabo Istvan, Kajtar Marton, Sebok Levente, Mihalovics Gabor, Horvath Attila, Varnai Irina

Ez segitett? :D  :think:  :confused:

Es meg mindig nem tudok semmit, csak annyit, hogy egyeseket nagyon erdekel honnan vagyok... Miert fugg ennyire attol, hogy milyen valaszt kapok a kerdeseimra a valasz?

"Tudna nekem valaki mondani valamit a szolgáltató utóbbi időbeli dolgairól?
Mondjuk mekkora sebességet lehet elérni a valóságban egy 512-es és egy 768-as vagy esetleg egy 1024-es WDSL csomaggal a valóságban?
Milyen a rendelkezésre állási idő?
Milyenek a pingek?
Most is sokat szakad?
Számlázással, hibaelhárítással meg ilyenekkel mi a helyzet?"

Ennyire azert had ne fuggjon mar a szolgaltatas minosege atto, hogy hol vagyok. Jo igen vagy van vagy nincs, ez oke, de ha van akkor miert fugg ennyire...  :confused:  :think:

Tovabbi szep napot... :D

Ha nem vetted volna észre akkor rlanos user-ra vonatkozott az ip kérdés! :p
A pénz nem bűzlik persze ha nem mosásnak vetik alá!

#243 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 20. 23:23

Idézet: gezza - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 18:48

Ez az IP címem: * - Szigetköz szívében élek, 2 gyerkőc apja és nyelvet oktatok. Eddig csak a Terminál (remélem nem számít reklámnak) fórumot és pár wapos fórumot látogattam (pl. inforum, centrum, jobbmintotthon, egyszeru.com) - 3 éve Gezza nickkel. Tovább nem akarom bizonygatni a személyazonosságomat.

Khhhm!Butaság volt ide irni az ip-det az biztosan!Föleg hogy fix!Egyébként érdemes rá egy tracert parancsot kiadni!Kicsit meglepö és mulatságos!
:smoker:

Szerkesztette: Krinyo 2005. 12. 21. 09:28 -kor

#244 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 12. 21. 07:13

Idézet: uboat - Dátum: 2005. dec. 20., kedd - 23:23

Khhhm!Butaság volt ide irni az ip-det az biztosan!Föleg hogy fix!Egyébként érdemes rá egy tracert parancsot kiadni!Kicsit meglepö és mulatságos!
:smoker:

Már mindegy. Tényleg kár volt kiadnom az ip-met.
Legszebb öröm a műköröm.

#245 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 21. 10:55

Köszi -Krinyó-, hogy törölted az IP címem. Remélem nem sok tacker mozdult rám.
Legszebb öröm a műköröm.

#246 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 22. 12:40

Idézet: gezza - Dátum: 2005. dec. 19., hétfő - 13:10

Haverom is rlanos, neki 2 hétig nem foglalkoztak a haldokló hálókártyájával.

Sajnos helyesbítenem kell a hozzászólásomat. Haverom hálókártyája még mindig halódik, immár 3 hete. Rá se bagóznak :confused:

Az internet sebességével továbbra sincs gond, bár hozzá kell tenni, hogy torrenttel nem töltök már le nagyobb fájlokat, mert így a sávszélesség csak max kb. 3/4-ét tudom kihasználni (BitComet 0.6 klienssel). Átlagban 20-30 KB-tal töltök torrentről, 40-45 kb-tal http-ről (GetRght letöltővezérlővel).
Legszebb öröm a műköröm.

#247 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 08:57

Idézet: gezza - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 12:40

Sajnos helyesbítenem kell a hozzászólásomat. Haverom hálókártyája még mindig halódik, immár 3 hete. Rá se bagóznak :confused:

Az internet sebességével továbbra sincs gond, bár hozzá kell tenni, hogy torrenttel nem töltök már le nagyobb fájlokat, mert így a sávszélesség csak max kb. 3/4-ét tudom kihasználni (BitComet 0.6 klienssel). Átlagban 20-30 KB-tal töltök torrentről, 40-45 kb-tal http-ről (GetRght letöltővezérlővel).

Gezza, írj már egy privit, hogy milyen haverodnak mi baja van, mert így nem tudok segíteni...

#248 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 10:45

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 8:57

Gezza, írj már egy privit, hogy milyen haverodnak mi baja van, mert így nem tudok segíteni...

Privi ment. Remélem ez felgyorsítja a dolgokat.

Előre is köszi Laci!
Legszebb öröm a műköröm.

#249 Felhasználó inaktív   gezza 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 12. 23. 11:46

Idézet: gezza - Dátum: 2005. dec. 22., csütörtök - 12:40

Ismételten korrigálnom kell az általam leírtakat. Azt hittem haverom bejelentette a hibát az ÜSz-on, de nem jelezte, mert a hibajelenség nem jelentkezett állandóan, és attól tartott, hogy nem fogja tudni reprodukálni. A gond vmi apró dologból adódott, amit az RLAN már megoldott.

Szerkesztette: gezza 2005. 12. 23. 11:53 -kor

Legszebb öröm a műköröm.

#250 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 18:57

Idézet: gezza - Dátum: 2005. dec. 23., péntek - 12:46

Ismételten korrigálnom kell az általam leírtakat. Azt hittem haverom bejelentette a hibát az ÜSz-on, de nem jelezte, mert a hibajelenség nem jelentkezett állandóan, és attól tartott, hogy nem fogja tudni reprodukálni. A gond vmi apró dologból adódott, amit az RLAN már megoldott.

Valaki tud valamit mondani mostanság a dolgokról? Nálunk most hirdetik a dolgokat...
Belépési díj meg szerelés asszem kb 13e. 384-es asszem 5körül szerintetek megér ennyit? Stabil lehet a dolog? Ha azt mondják nem megosztható a dolog de nekem most megy otthon láózat akkor meg lehet azt oldani hogy azzal a géppel amivel most elefonos netre csatlakozom csatlakozom erre is és simán tovább osztom switch-el?

#251 Felhasználó inaktív   mip 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 19:12

Idézet: Piton - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 17:57

Valaki tud valamit mondani mostanság a dolgokról? Nálunk most hirdetik a dolgokat...
Belépési díj meg szerelés asszem kb 13e. 384-es asszem 5körül szerintetek megér ennyit? Stabil lehet a dolog? Ha azt mondják nem megosztható a dolog de nekem most megy otthon láózat akkor meg lehet azt oldani hogy azzal a géppel amivel most elefonos netre csatlakozom csatlakozom erre is és simán tovább osztom switch-el?

A megosztás megy, a többiről nem tudok, talán kérdezd priviben Kaktuszt.
www.kevenet.hu

#252 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 21:30

Idézet: Piton - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 18:57

Ami neked kell azt wlan routernat hivjak!
Én csak azon csodalkozom hogyan tudnak egy bekötést 13e megcsinalni, és müködtettni ilyen eszközökkel a hálozatott!JA a csinald magad yagi antenna meg  pci noname kártyákkal! :rolleyes:

#253 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 22:43

Idézet: Piton - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 18:57

Szia!

Belépési díj + szerelés 14.800 egészen pontosan. Ez vagy USB-s vagy PCI kártyával való szerelést takar. 3990+ áfa a havi díj egészen pontosan. Stabil a net, megosztani meg lehet csak nem szabad. Erről ennyit. A technikai adottságaid, mint írod meg van hozzá.

LACI

#254 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 05. 23:14

Miért kell nekem wlan router? USB vagy PCI kártyát adnak elvileg szereléskor, minek vegyek routert, ha gép úgyis megy napi 24 órában?
Csináld magad antennát nem veszek véletlen sem... Otthon is mindig csak 3Com és hasonló kártyákat használok swichből meg csak 3Com és D-Link az meg azért nem a legrosszabb szerintem... Hálózatom meg megy tökéletesen szal nem igazán akarom cserélni az eszközöket...

Bocsi, akkor tévedtem 1800 pénzt. :)
Igen valami ilyesmi az ár, ha jól rémlik...
Most akkor azért, hogy mondjuk megy ugye egy gépen mindig a net a másikon (egy notebookun) meg heti szinten kb 5 órát ezért már balhé lenne? Mert ez kb vmi ilyen tendencia lenne... Az már gáz? Meg mondjuk az állandóan neten lévő gépen tesztelésként mondjuk menne a Virtuális gép néha, ami ugye szintén hálózatnank minősül részben... Ezért már megütöm a bokám?

Másik kérdés. Ha mondjuk én megrendelem akkor amint rendeltem rendelhetnek "alám" az emberek, hogy előfizetői partner program segítségével csökkenthessem a havidíjat? ;-)

#255 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 08:47

Idézet: Piton - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 23:14

Miért kell nekem wlan router? USB vagy PCI kártyát adnak elvileg szereléskor, minek vegyek routert, ha gép úgyis megy napi 24 órában?
Csináld magad antennát nem veszek véletlen sem... Otthon is mindig csak 3Com és hasonló kártyákat használok swichből meg csak 3Com és D-Link az meg azért nem a legrosszabb szerintem... Hálózatom meg megy tökéletesen szal nem igazán akarom cserélni az eszközöket...

Most akkor azért, hogy mondjuk megy ugye egy gépen mindig a net a másikon (egy notebookun) meg heti szinten kb 5 órát ezért már balhé lenne? Mert ez kb vmi ilyen tendencia lenne... Az már gáz? Meg mondjuk az állandóan neten lévő gépen tesztelésként mondjuk menne a Virtuális gép néha, ami ugye szintén hálózatnank minősül részben... Ezért már megütöm a bokám?

Másik kérdés. Ha mondjuk én megrendelem akkor amint rendeltem rendelhetnek "alám" az emberek, hogy előfizetői partner program segítségével csökkenthessem a havidíjat? ;-)

Nem kell wlan router... Ha a géped úgyis megy napi 24 órában akkor semmi gond.

Csináld magad antennával vitatkoznék, de mind1, hagyjuk....

Eszközöket cserélend nem is kell. Figyu, ha érdekel rendeld meg, aztán kész, a megosztáson ne lovagolj már annyit! :D Meg lehet osztani, csak nem szabad! Ennyi...

A partner program csak bizonyos településeken megy, ha jól sejtem ahol te lax (akciós terület) ott jelenleg nem...

#256 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 21:01

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 8:47

Nem kell wlan router... Ha a géped úgyis megy napi 24 órában akkor semmi gond.

Csináld magad antennával vitatkoznék, de mind1, hagyjuk....

Eszközöket cserélend nem is kell. Figyu, ha érdekel rendeld meg, aztán kész, a megosztáson ne lovagolj már annyit! :D Meg lehet osztani, csak nem szabad! Ennyi...

A partner program csak bizonyos településeken megy, ha jól sejtem ahol te lax (akciós terület) ott jelenleg nem...

Van mérötök vagy minden egyes antennát elvisztek kiméretni hogy vertikalisan és horizontalisan milyen szögben sugároz,mekkora nyereség érhetö el vele stb..
Az utobbit erösen kétlen!Egy antenna szétszerelése közben erösen az a gyanum hogy egy szociális foglalkoztatoba összerakot tákolmányról lenne szó!Igy akarnak szolgaltattni? :rolleyes:
Ezt nem lejáratás képpen irtam csak saját tapasztalat!

Szerkesztette: uboat 2006. 01. 06. 21:01 -kor

#257 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 06. 21:02

Idézet: Piton - Dátum: 2006. jan. 5., csütörtök - 23:14

Csak gratulálni tudok ha windows-al akarod megosztani a netedet! :p

#258 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 03:51

Idézet: uboat - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 21:02

Csak gratulálni tudok ha windows-al akarod megosztani a netedet! :p

Jah hát azzal nem szerencsés...

#259 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 03:52

Idézet: uboat - Dátum: 2006. jan. 6., péntek - 21:01

Van mérötök vagy minden egyes antennát elvisztek kiméretni hogy vertikalisan és horizontalisan milyen szögben sugároz,mekkora nyereség érhetö el vele stb..
Az utobbit erösen kétlen!Egy antenna szétszerelése közben erösen az a gyanum hogy egy szociális foglalkoztatoba összerakot tákolmányról lenne szó!Igy akarnak szolgaltattni? :rolleyes:
Ezt nem lejáratás képpen irtam csak saját tapasztalat!

Hagyjuk inkáb...

#260 Felhasználó inaktív   uboat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 07. 14:25

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2006. jan. 7., szombat - 3:52

Hagyjuk inkáb...

Ezzel lényegében elismered hogy igazam van! ;)

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.