HWSW Informatikai Kerekasztal: RLAN Internetszolgáltató - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

RLAN Internetszolgáltató Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 31. 20:20

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. márc. 31., szombat - 21:00

Piton!!!!
Elment a jozan eszed?Nem müködik a net és Te most belépsz??????????? :think:
:respect:  :down:

Egyik ismerős gondolkozik nagyon... Ahol ő lakik most volt 2 embernél akiknél megy... Hát mondom oké, én megkérdezem, de aztán ne engem szidjon...

#462 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 31. 21:17

Idézet: Piton - Dátum: 2007. márc. 31., szombat - 21:20

Egyik ismerős gondolkozik nagyon... Ahol ő lakik most volt 2 embernél akiknél megy... Hát mondom oké, én megkérdezem, de aztán ne engem szidjon...

Az a ismerős nem fog köszöni neked a jövöben :cool:
Én már elveszitettem egy csajt mert a Skypen chattelünk, ö kérdez valamit, én meg nem válaszólok,de nem azért mert nem akarok,hanem a net nem viszi el a választ.A csaj már hülyének nézz.
Most megyek elaltatom a tehenet,aludt tejet szeretnék vacsorázni!!
zsan

http://darnozselifoci.de.tl/Home.htm

#463 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 31. 21:19

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. márc. 31., szombat - 22:17

Az a ismerős nem fog köszöni neked a jövöben :cool:
Én már elveszitettem egy csajt mert a Skypen chattelünk, ö kérdez valamit, én meg nem válaszólok,de nem azért mert nem akarok,hanem a net nem viszi el a választ.A csaj már hülyének nézz.

Akkor adj megoldást. :) Nem lehet DSL, nem lehet kábel... Vagy rlan, vagy gprs, vagy dialup... Szerinted?

#464 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 31. 22:04

Idézet: Piton - Dátum: 2007. márc. 31., szombat - 22:19

Akkor adj megoldást. :) Nem lehet DSL, nem lehet kábel... Vagy rlan, vagy gprs, vagy dialup... Szerinted?

Ja megoldást azt nem tudok,de már dolgozom rajta.Ha lenne megoldás már itt se vagyok.
De várd meg mit mond a Laci. :confused:
zsan

#465 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 02. 14:33

Sziasztok!

Kicsit már megbántam az utolsók közötti hozzászólásomat, hogy nagyjából minden rendben a szolgáltatással.
Okulásképpen:
2007.03.10-én (szombat) megszűnt létezni a kapcsolatom.
2007.03.12-én telefonon jelentettem a hibát, mikoris felhívták figyelmemet, hogy az ÁSZF szerint 6 nap áll rendelkezésükre a hiba elhárítására.
2007.03.14-én telefon, hogy mikor lesz a javítás? Válasz: Nem tudjuk, majd a szerelő jelentkezik.
2007.03.19-én ismét telefon. 6 nap már régen letelt, semmi változás, az ügyfélszolgálaton nem tudják, hogy mikor érkezik ki az ember, aki megjavítja.
2007.03.20-án megint telefon, most már emelt hangon, hogy mi a fenét képzelnek, de felvilágosítást továbbra sem kaptam.
Meguntam a dolgot, ajánlott levélben (2007.03.20) kértem szerződésem felbontását, indoklásként leírtam benne, hogy a szolgáltató részéről több pontban is szerződésszegést követett el.
2006.03.26-án 13:41-kor csörög a telóm, a szerelő hívott, hogy akkor 14h után érkezne. Komolyan? Ennek ez a rendje?
Mindegy. Hiba kijavítva, és itt a lényeg, szervizmunkalapon szereplő dolog:
Munkára kiadás dátuma: 2007.03.20.
Nem értem, hogy akarták 6 napon belül elhárítani a hibát, mikor a bejelentéstől számított 8 napra adták ki javításra.
A másik dolog: tényleg majdnem egy hét kell, hogy kiérjen a szerelő?
2007.03.30-án ajánlott levelet kaptam az RLAN-tól, melyben közölték, hogy a szerződésemet nem mondhatom fel, mivel a hűségszerződésem még nem járt le.
"A hibaelhárítást technikai okokból nem tudtuk elvégezni az ÁSZF szerinti 144 óra alatt."
Én úgy gondolom a szerződés az szerződés, és ez vonatkozik a szolgáltatóra is! Az, hogy milyen okból nem tudtak kiérni, nem érdekel, de ez szerintem csak kamu duma.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták a munka ki van adva a szerelőnek, majd jelentkezik. Ez is kamu volt, a munkalap igazolja!
Március hónapban ezen kivűl még 2-3 nap volt teljes kiesés, amit szintén e-mailban jeleztem, mikor helyreállt a rendszer.
Tehát összesen 18-19 napig voltam internet nélkül, a szolgáltató ebből pedig mindösszesen 8 napot írt jóvá!
Mindazok ellenére, hogy több pontban szerződésszegést követtek el!!!!
Azóta, 3-4 e-mailt is írtam a szolgálatatónak, amire válasz mindezidáig nem érkezett!
Ja, és hozzáteszem 2007.03.01-től kértem díjcsomag váltást, 512-ről 768-ra. Egy rakás pénzt kell fizetnem a semmiért. Azóta az egyik elküldött levelemben kértem a visszaállítást, nem akarok egy esetleges újabb probléma esetén vagyonokat fizetni a semmiért.

Én azt mondom, hogy aki teheti kössön máshol szerződést, mert innen megszabadulni nemigen lehet.
Fogalmazódik bennem a gondolat, hogy ezzel az üggyel, és még a tavalyival együtt felsőbb körökhöz kellene fordulnom, de ez pár ezer forint nem ér annyit. Ezt pedig tudja a szolgáltató is, és éppen ezért magasról tesznek rá, hogy az ügyfélnek mi a gondja!

Aláírom, hogy ne maradjak titokban, mert ezt simán felvállalom:

Visi Dániel
Pereszteg

#466 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 16:17

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 14:33

"Kicsit már megbántam az utolsók közötti hozzászólásomat, hogy nagyjából minden rendben a szolgáltatással.
Okulásképpen:........
Én azt mondom, hogy aki teheti kössön máshol szerződést, mert innen megszabadulni nemigen lehet.......
Aláírom, hogy ne maradjak titokban, mert ezt simán felvállalom:....."

Példaértékű hozzászólás. Remélhetőleg "gondolkodásra" készteti a topicban publikálókat.  :reklamacio:
" A hídon akkor kell átmenni, amikor odaér az ember."

#467 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 19:50

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 17:17

Példaértékű hozzászólás. Remélhetőleg "gondolkodásra" készteti a topicban publikálókat.  :reklamacio:

Én nem nagyon tudok mit írni, mert úgy látszik Lacitól nem kapok választ...

#468 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 02. 23:29

Idézet: Piton - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 20:50

Már én is csodálkoztam,hova lett Laci.ELTÜNT!!!!
És a problémák maradtak.Szerintem már neki is lassan kellemetlen lett a dolog. :Đ  :eek:
zsan

#469 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 07:55

Idézet: Piton - Dátum: 2007. ápr. 2., hétfő - 20:50

Én leírtam már amit mondtam. Véleményem szerint jó kiépítés esetén nagyon nem lehet gond a szolgáltatással...

#470 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 07:56

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 0:29

Már én is csodálkoztam,hova lett Laci.ELTÜNT!!!!
És a problémák maradtak.Szerintem már neki is lassan kellemetlen lett a dolog. :Đ  :eek:

Nem tűntem el vagyok... Továbbítom az adataitokat műszaki kollegáknak... Amiben tudok segítek... Varázsló nem vagyok!  :up:

#471 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 08:38

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 7:55

Véleményem szerint jó kiépítés esetén nagyon nem lehet gond a szolgáltatással...

Khm...khm.... ;) IGEN..."ha" jó a kiépítés, és a szolgáltatás :D  :D  :D

#472 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 09:00

Intézkedtem, megígértem segítek! Engedélyt kaptam hivatalos közlemény tételére:

"Kérekszépen mindenkitől egy ügyfélszámot + nevet privátban, soron kívül megoldjuk a problémájukat. A cég belső ellenőre + ügyvezetője fog kimenni a helyszínekre és megoldják a problémát. Korrektség kedvéért leírom hogyha az ügyfélnél felróható okok miatt van probléma akkor díjköteles a javítás, ha nem akkor természetesen díjmentes."

Kérnékszépen egy PÜ-t vagy itt a fórumon is ügyfélszámot + nevet akinél probléma van...

Köszi!

LACI

#473 Felhasználó inaktív   werth 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 03. 13:17

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 9:00

"Kérekszépen mindenkitől egy ügyfélszámot + nevet privátban, soron kívül megoldjuk a problémájukat. A cég belső ellenőre + ügyvezetője fog kimenni a helyszínekre és megoldják a problémát. Korrektség kedvéért leírom hogyha az ügyfélnél felróható okok miatt van probléma akkor díjköteles a javítás, ha nem akkor természetesen díjmentes."

Kérnékszépen egy PÜ-t vagy itt a fórumon is ügyfélszámot + nevet akinél probléma van...

Köszi!

LACI

Szia Laci!

Remélhetőleg elolvastad a nem sokkal feljebb található, nem éppen a legrövidebbre sikerült hozzászólásomat.
Most komolyan 8 napot hajlandó csak jóváírni a cég, mikor ettől ténylegesen sokkal több volt a kiesés?
A szolgáltató saját magát felmenti az ÁSZF alól?
Erre adj valami épkézláb magyarázatot légyszíves!

#474 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 16:56

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 9:00

Köszi!

LACI

:rolleyes: ez most " csak itt, csak most, csak Önöknek, csak a topicban  irogatóknak?"...szóval valamilyen kitüntető figyelem?  :think: Arra gondolni sem merek, hogy puszta kíváncsiság a személyazonosságunkra? ;)
Biztosan meg fog a "CÉG" győzni bennünket az ellenkezőjéről, de szerény véleményem szerint nekik is látni kellene hol, kinél rossz a szolgáltatás minősége.( valamilyen lehetőség csak van rá? ) :D  :D  :D 

#475 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 19:47

Idézet: werth - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 14:17

Szia Laci!

Remélhetőleg elolvastad a nem sokkal feljebb található, nem éppen a legrövidebbre sikerült hozzászólásomat.
Most komolyan 8 napot hajlandó csak jóváírni a cég, mikor ettől ténylegesen sokkal több volt a kiesés?
A szolgáltató saját magát felmenti az ÁSZF alól?
Erre adj valami épkézláb magyarázatot légyszíves!

Nincs előttem az előfizetői anyagod, meg nyilván az ilyet nem is fórumon fogjuk megtárgyalni. ASZF szerint 144 óra van a hibajavításra ami ezen túlmegy arra lehet díjjóváírást adni! Ennyit tudok most mondani...

#476 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 19:49

Idézet: Kaktusz - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 17:56

:rolleyes: ez most " csak itt, csak most, csak Önöknek, csak a topicban  irogatóknak?"...szóval valamilyen kitüntető figyelem?  :think: Arra gondolni sem merek, hogy puszta kíváncsiság a személyazonosságunkra? ;)
Biztosan meg fog a "CÉG" győzni bennünket az ellenkezőjéről, de szerény véleményem szerint nekik is látni kellene hol, kinél rossz a szolgáltatás minősége.( valamilyen lehetőség csak van rá? ) :D  :D  :D

Mindenkit tudok ki kicsoda... Névről ismerem, úgyhogy nem személyazonosság gyűjtés... Amúgyis görénység ha valaki reklamál vállalja a nevét. Itt fentebb vállalták is a kollegák...

Csütörtöki napon fogunk menni, holnap telefonon egyeztetek akinek gondja van időpontot!

Üdv.:

LACI

#477 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 20:12

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 19:49

Mindenkit tudok ki kicsoda... Névről ismerem, úgyhogy nem személyazonosság gyűjtés... Amúgyis görénység ha valaki reklamál vállalja a nevét. Itt fentebb vállalták is a kollegák...

Csütörtöki napon fogunk menni, holnap telefonon egyeztetek akinek gondja van időpontot!

Üdv.:

LACI

Idézet (Buga_Laci @ 2007. ápr. 3., kedd - 9:00)
"Kérnékszépen egy PÜ-t vagy itt a fórumon is ügyfélszámot + nevet akinél probléma van..."khm....akkor ez most hogy is van? ;) A görényt pedig nem kellene emlegetni...még megsértődik. :D

#478 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 20:22

Idézet: Buga_Laci - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 10:00

Köszi!

LACI

Cégünknél tett hibabejelentését kivizsgáltuk és annak eredményérõl
értesítettük. A hibabejelentés lezárásával kapcsolatban az
alábbiakban visszaigazoljuk a hibaügy lezárását.
Amennyiben a lezárással kapcsolatban észrevétele van kérjük,
hogy ügyfélszolgálatunk felé email-ban jelezze.

Információk:

Bejelentéskód (hivatkozási szám): 2007/385
Lezárás idõpontja: 2007-03-29
Hiba típusa: GARANCIÁLIS
Hibajelenség leírás:
Jelerõsség jó, kapcsolat létrejön, de letöltés napok óta borzasztó lassú, oldalak nem jeleníthetõk meg.
Lezáráshoz magyarázat:
Ügyfél telefonos egyeztetés során jelezte, hogy szolgáltatása mûködõképes, bejelentését nem tartja fenn!

Visszaellenõrzés eredmények:
-

Tisztelettel

RLAN Internet
Ez csucs!!!  Igenis fenn tartom a hiba bejelentést!!!
A telefonon azt mondtam,hogy továbbra is fenáll a hiba:délután és este használhatatlan a net.A Skypot most sem tudom használni:chattelésre sem.Az RLAN részére le van zárva az ügy.
Remélem a cég belsö ellenöre+ügyvezetö is tudnak erröl.A szerelö is felhivott,de ötet csak az érdekelte,hogy van-e net kapcsolatom és neki le volt zárva az ügy,hiába mondtam neki is hogy mi a probléma.
LACI várlak gyertek,délután 15h után.Elötte nem vagyok itthon
zsan

#479 Felhasználó inaktív   Kaktusz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 20:39

Idézet: padlizsan - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 20:22

Cégünknél tett hibabejelentését kivizsgáltuk és annak eredményérõl
értesítettük. A hibabejelentés lezárásával kapcsolatban az
alábbiakban visszaigazoljuk a hibaügy lezárását.
Amennyiben a lezárással kapcsolatban észrevétele van kérjük,
hogy ügyfélszolgálatunk felé email-ban jelezze.

Információk:

Bejelentéskód (hivatkozási szám): 2007/385
Lezárás idõpontja: 2007-03-29
Hiba típusa: GARANCIÁLIS
Hibajelenség leírás:
Jelerõsség jó, kapcsolat létrejön, de letöltés napok óta borzasztó lassú, oldalak nem jeleníthetõk meg.
Lezáráshoz magyarázat:
Ügyfél telefonos egyeztetés során jelezte, hogy szolgáltatása mûködõképes, bejelentését nem tartja fenn!

Visszaellenõrzés eredmények:
-

Tisztelettel

RLAN Internet
Ez csucs!!!  Igenis fenn tartom a hiba bejelentést!!!
A telefonon azt mondtam,hogy továbbra is fenáll a hiba:délután és este használhatatlan a net.A Skypot most sem tudom használni:chattelésre sem.Az RLAN részére le van zárva az ügy.
Remélem a cég belsö ellenöre+ügyvezetö is tudnak erröl.A szerelö is felhivott,de ötet csak az érdekelte,hogy van-e net kapcsolatom és neki le volt zárva az ügy,hiába mondtam neki is hogy mi a probléma.
LACI várlak gyertek,délután 15h után.Elötte nem vagyok itthon

Átolvastam az utolsó néhány hónap bejegyzéseit, úgy látom, hogy egyáltalán nem az ügyfelek azonosítói és a  személyazonossága az igazi probléma, hanem a szolgáltatás  ;) MINŐSÉGE. :reklamacio: Ezt jópárszor leírták itt névvel és címmel...értelmezni kéne végre és talán  meg kellene tenni a következő "lépést" az RLAN részéről.

#480 Felhasználó inaktív   padlizsan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 03. 21:17

DSL Speedtest von http://www.speedreport.de

Download-Geschwindigkeit: 61 kb/s (490 kbit/s)
Upload-Geschwindigkeit: 2 kb/s (13 kbit/s)
Pingzeit: 42,99 ms
Messung am 03.04.2007 um 21:58:25 Uhr

Szerintetek ez jó????
Egy órával ezelött ugyanis megsem tudta mérni!!!
zsan

Téma megosztása:

• (44 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »