HWSW Informatikai Kerekasztal: W-Net's MicroDSL - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

W-Net's MicroDSL Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   kukola2 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 29. 17:55

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 17:34

Rosszul tudjátok.
A turbo isdn lényege, hogy a havi 40 óra egy szálon is és két szálon is 40 óra. Különben nem lenne "turbo" isdn...
Bár a turbo-ról nekem valahogy még így sem az isdn ugrik be.  :D

Biztos vagy benne, hogy ez így van? LEhet, hogy ezért nagy nálatok a telefonszámla  :think:

#142 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 29. 18:54

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 16:34

Rosszul tudjátok.
A turbo isdn lényege, hogy a havi 40 óra egy szálon is és két szálon is 40 óra. Különben nem lenne "turbo" isdn...
Bár a turbo-ról nekem valahogy még így sem az isdn ugrik be.  :D

ez a becsapás benne...
olvasd végig a turbo isdnes topikot, meg a szerződést.. le van irva...
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#143 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 30. 10:05

Idézet: charlie - Dátum: 2005. jan. 29., szombat - 18:54

ez a becsapás benne...
olvasd végig a turbo isdnes topikot, meg a szerződést.. le van irva...

Gyerekek, mondom hogy ezt rosszul tudjátok. Én 3 hónapja csak (!!!) két szálon használom a 40 órát. Mindig ki is használtam az összeset de eddig nem volt sok a telefonszámla, sőt utánaszámoltam, hogy túlhasználatnál 6ft/perc, na ha most 20 órával mindig túlhasználtam volna akkor +7200ft lett volna alapból. És csak most lett sok a számla, de most is "csak" 4000ft körüli összeggel.

A turbo isdn-t pont azért indították, hogy két sávon is lehessen "száguldozni" ezért turbo. :D

Szóval akkor lehet, hogy rosszul van leírva a szerződésben, de hogy ez így van ez 100%.

#144 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 17:54

sif: na, volt már valami eksön? Mert erre még nem járt a fickó.

#145 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 19:21

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 18:54

sif: na, volt már valami eksön? Mert erre még nem járt a fickó.

Még múlt 7en azt mondta,h azon a héten jönnek, de legkésőbb ezen a héten. Na arra befizetek... Nem mondom,h megint milyen szép kerek mondtatok távoznak a számból...  :reklamacio:
De azért valamit mégis: Mi az úristennek mondja,h kijönnek, ha ba**nak rá? Mondja azt,h következő egy hónapban, aztán akkor nem ba**om fel az agyam...
[ASUS M2N, AMD Athlon 64 X2 5400+@2.8GHz, 2X1Gb Kingston 800MHz DDR2, MSI Radeon HD3850 256Mb DDR3, Samsung 223BW 22" LCD]

#146 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 04. 09:05

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 19:21

Még múlt 7en azt mondta,h azon a héten jönnek, de legkésőbb ezen a héten. Na arra befizetek... Nem mondom,h megint milyen szép kerek mondtatok távoznak a számból...  :reklamacio:
De azért valamit mégis: Mi az úristennek mondja,h kijönnek, ha ba**nak rá? Mondja azt,h következő egy hónapban, aztán akkor nem ba**om fel az agyam...

Komolyan mondom ez a faszi csont hülye. Elsírja a kábelinfón, hogy minden lehetséges anyagi eszközüket a kábelnet kiépítésére fordítják. De ilyen szánalmas hozzáálással...

Most már tuti, hogy nem kötök 2 éves szerződést de még az 1 évestől is félek. Mert legtöbb helyen legalább addig foglalkoznak az emberrel amíg aláírja a szerződést de itt még addig sem...

#147 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 11:02

Valami fejlemény a fronton???
Legalább a ku_va weblapját izzítaná be! http://www.gpinet.hu
[ASUS M2N, AMD Athlon 64 X2 5400+@2.8GHz, 2X1Gb Kingston 800MHz DDR2, MSI Radeon HD3850 256Mb DDR3, Samsung 223BW 22" LCD]

#148 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 09. 12:04

Felhívom majd aztán rákérdezek mi a pálya aztán írok.
Poénból én is beírtam ezt a címet mondom hátha van weblapja. És van!
Igaz, nagyon minőségi.  :D

#149 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 11:41

Na új fejlemények:
Felhívtam és kérdeztem mikor jönnek szerződést kötni, ha jövő héten elvileg indul a szolgáltatás. Azt mondták, hogy jövő héten indulnak a bekötések a Bartók utcában. Mondom az jó mert pont onnan vagyok. Azt mondta, hogy a bekötés után jönnek csak a szerződéskötéssel (?) és mégegyszer felírta a házszámot ahol lakom és majd jelentkeznek.
Szóval akkor elvileg jövő héten kötik...

#150 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 13:56

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 12:41

Na új fejlemények:
Felhívtam és kérdeztem mikor jönnek szerződést kötni, ha jövő héten elvileg indul a szolgáltatás. Azt mondták, hogy jövő héten indulnak a bekötések a Bartók utcában. Mondom az jó mert pont onnan vagyok. Azt mondta, hogy a bekötés után jönnek csak a szerződéskötéssel (?) és mégegyszer felírta a házszámot ahol lakom és majd jelentkeznek.
Szóval akkor elvileg jövő héten kötik...

Először bekötik, aztán utána írsz szerződést???  :think:
Ez nagyon érdekesnek tunik nekem... Gondolom hozzank (Rakoczi), a legvegen jönnek. Na de nem is baj, mert akkor legalább elcsiripeled nekem az infókat a szolgaltatás minosegerol... :D

sif

#151 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 10. 16:07

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 13:56

Először bekötik, aztán utána írsz szerződést???  :think:
Ez nagyon érdekesnek tunik nekem... Gondolom hozzank (Rakoczi), a legvegen jönnek. Na de nem is baj, mert akkor legalább elcsiripeled nekem az infókat a szolgaltatás minosegerol... :D

sif

Hát nem tudom hogy gondolták ezt az először bekötöm aztán szerződés de én örülök neki, mert legalább gyorsan kipróbálom mire számíthatok. :)
De szerintem 1 éves szerződés lesz belőle.

Ha be van kötve majd beszámolok a tapasztalatokról, vagy ha kíváncsi vagy eljössz aztán megnézed. :)

#152 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 11. 19:23

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. febr. 10., csütörtök - 17:07

Hát nem tudom hogy gondolták ezt az először bekötöm aztán szerződés de én örülök neki, mert legalább gyorsan kipróbálom mire számíthatok. :)
De szerintem 1 éves szerződés lesz belőle.

Ha be van kötve majd beszámolok a tapasztalatokról, vagy ha kíváncsi vagy eljössz aztán megnézed. :)

Ok! Megbeszélhetjük... Csak tartanánk már ott!
1ébként nem igazán számítok sok jóra...
Amiatt gondolom ezt, mivel akinek nincsen sávszélessége az nem árul "nagy" csomagokat. (Jobb esetben) Szerintem itt is ez van! Uh, ilyen este tájékában szerintem nagyon le lesz halva a háló, de majd csak akkor, amikor már mindenki be lesz kötve, és már mindenki aláírt 2 évet :(

sif

#153 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:02

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. febr. 11., péntek - 19:23

Ok! Megbeszélhetjük... Csak tartanánk már ott!
1ébként nem igazán számítok sok jóra...
Amiatt gondolom ezt, mivel akinek nincsen sávszélessége az nem árul "nagy" csomagokat. (Jobb esetben) Szerintem itt is ez van! Uh, ilyen este tájékában szerintem nagyon le lesz halva a háló, de majd csak akkor, amikor már mindenki be lesz kötve, és már mindenki aláírt 2 évet :(

sif

Ja ettől tartok én is leginkább. De majd rákérdezek azért erre bekötésnél.
De most már szeretnék nem találgatni hanem kipróbálni, remélem jövő héten tényleg kötik...

#154 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 12. 16:10

Ha vki beköti pls, részletesen számoljon be.. készül egy cikk a vasi netszolgáltatókrol... (bár van amelyik nemigen ad infot)

Meg esetleg mi az elérhetősége ennek a palinak?

#155 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 14:40

Idézet: charlie - Dátum: 2005. febr. 12., szombat - 16:10

Ha vki beköti pls, részletesen számoljon be.. készül egy cikk a vasi netszolgáltatókrol... (bár van amelyik nemigen ad infot)

Meg esetleg mi az elérhetősége ennek a palinak?

Rendben. Hol fog megjelenni ez a cikk?

Lesz honlapjuk is: www.gpinet.hu az elérhetősége meg 06304265852
Ha beindul a szolgáltatás lehet nyitok egy új topicot neki, mert szegény W'nets topicban mindenről szó van csak a mikrohullámú netről nem.  :D

#156 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 13. 15:12

heh, vicces ez az oldal :)

<meta name=Generator content="Microsoft Word 10">
<meta name=Originator content="Microsoft Word 10">

#157 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 14. 11:50

Idézet: charlie - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 15:12

heh, vicces ez az oldal :)

<meta name=Generator content="Microsoft Word 10">
<meta name=Originator content="Microsoft Word 10">

Az...

Pont emiatt a rohadt nagy szervezettség miatt parázok a szerződéstől.
Az én meglátásom szerint teljesen amatőr szinten van előadva az egész.

- 1 éve volt igényfelmérés, állítólag rengeteg jelentkező volt (több, mint 50, a matáv adsl kistelepülési programjánál van ahol 10 a határ pl.)
- Több hónapig csend, majd ígéret augusztus - szeptemberre.
- Szeptemberben igéret novemberre.
- Novemberben igéret, hogy még abban az évben lesz.
- Decemberben a Vas Népe sms rovatára magyarázkodás, hogy szeptemberről szó sem volt, mivel csak akkor jött össze a megfelelő létszám (közben pedig a helyi újságban írták, hogy augusztus-szeptemberben indul a szolgáltatás).
- Közben keverés a sávszélességekkel. (csak 128kbit-es lesz először, lesz 512-es is stb.)
- Nagy keverés az árakkal, mivel igényfelméréskor az árakat az ADSL árak alá ígérték. (nos, 512-es ADSL brutto 8500ft körül van már, itt meg a 384-es is 9900 1 éves hűséggel).
- Januárban írtak a helyi kábelinfo csatornára, semmi szórólap vagy információ, hogy szolgáltatás indul azaz ha valaki nem szokta nézni a kábelinfo csatornát akkor lehet, hogy nem is tud az egészről na ez egy elég nagy amatőrség.
- Elindul a "szenzációs" honlap (www.gpinet.hu).
- Igéret, hogy február elején jönnek a részleteket tisztázni aki igényét leadta tavaly meg szerződést kötni ebből semmi nem lett.
- Múlt héten azt mondták, hogy majd jönnek bekötni ezen a héten és szerződés majd utána.

Szóval most itt tartunk. Ezek rohadtul nem bíztató előjelek és akkor még finoman fogalmaztam, persze tudom, hogy nem lehetett egyszerű kiépíteni ezt a rendszert de a körítést legalább meg lehetett volna csinálni normálisabban. Pl. összedobni egy 2 oldalas tájékoztatót Word + Excellel, ezt lemásolni 200 példányban és bedobni a házakhoz (belekerült volna 3-4000ft-ba biztos) meg már minden 15 éves gyerek össze tud dobni egy honlapot, itt meg lassan egy hónapja ugyanaz az egy sor van és szerintem még neki se álltak.
Mind1, ezen a héten kötik a mi utcánkban, ezt mondták 4 napja, kíváncsian várom mi lesz, illetve lesz-e valami. Majd beszámolok.

#158 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 00:00

Az új fórum jó ötletnek tűnik... A W-Net's meg kapja be, mert sz*rt ránk!
Ezt a képet be kellett tennem. Remélem nem baj. A koleszos netem...  :D
Írj ám ha kötik!
Sif

Csatolt fájl:

#159 Felhasználó inaktív   BaLee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 13:18

Idézet: sif85 - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 0:00

Az új fórum jó ötletnek tűnik... A W-Net's meg kapja be, mert sz*rt ránk!
Ezt a képet be kellett tennem. Remélem nem baj. A koleszos netem...  :D
Írj ám ha kötik!
Sif

Aztaqrva!

Ez annyit tesz, hogy ~6 megabyte/sec a letöltés?  :eek:  :eek:  :eek:

A kábeles még nem jelentkezett, pedig állítólag 15.-től kötik. Biztos túl hideg van...

#160 Felhasználó inaktív   sif85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 16. 13:50

Idézet: BaLee - Dátum: 2005. febr. 16., szerda - 14:18

Aztaqrva!

Ez annyit tesz, hogy ~6 megabyte/sec a letöltés?  :eek:  :eek:  :eek:

A kábeles még nem jelentkezett, pedig állítólag 15.-től kötik. Biztos túl hideg van...

Ja! Jön annyival, ha megvan a forrás. pl teccikerteni.hu De mondták, h limitálva vagyunk 50Megabitre... De sz*r nekünk..  :p Amúgy ez 48,87 Megabitet jelent, ami 6256 kbyte/sec, ha jól számoltam!
Erre mondhatnánk, h falun elmegy..  :D
A vépi kábelesek meg jó Fideszesek lennének, mert ugyebár magyarázat mindre van.. :)
s

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.