Idézet: charlie - Dátum: 2005. febr. 13., vasárnap - 15:12
heh, vicces ez az oldal
<meta name=Generator content="Microsoft Word 10">
<meta name=Originator content="Microsoft Word 10">
Az...
Pont emiatt a rohadt nagy szervezettség miatt parázok a szerződéstől.
Az én meglátásom szerint teljesen amatőr szinten van előadva az egész.
- 1 éve volt igényfelmérés, állítólag rengeteg jelentkező volt (több, mint 50, a matáv adsl kistelepülési programjánál van ahol 10 a határ pl.)
- Több hónapig csend, majd ígéret augusztus - szeptemberre.
- Szeptemberben igéret novemberre.
- Novemberben igéret, hogy még abban az évben lesz.
- Decemberben a Vas Népe sms rovatára magyarázkodás, hogy szeptemberről szó sem volt, mivel csak akkor jött össze a megfelelő létszám (közben pedig a helyi újságban írták, hogy augusztus-szeptemberben indul a szolgáltatás).
- Közben keverés a sávszélességekkel. (csak 128kbit-es lesz először, lesz 512-es is stb.)
- Nagy keverés az árakkal, mivel igényfelméréskor az árakat az ADSL árak alá ígérték. (nos, 512-es ADSL brutto 8500ft körül van már, itt meg a 384-es is 9900 1 éves hűséggel).
- Januárban írtak a helyi kábelinfo csatornára, semmi szórólap vagy információ, hogy szolgáltatás indul azaz ha valaki nem szokta nézni a kábelinfo csatornát akkor lehet, hogy nem is tud az egészről na ez egy elég nagy amatőrség.
- Elindul a "szenzációs" honlap (www.gpinet.hu).
- Igéret, hogy február elején jönnek a részleteket tisztázni aki igényét leadta tavaly meg szerződést kötni ebből semmi nem lett.
- Múlt héten azt mondták, hogy majd jönnek bekötni ezen a héten és szerződés majd utána.
Szóval most itt tartunk. Ezek rohadtul nem bíztató előjelek és akkor még finoman fogalmaztam, persze tudom, hogy nem lehetett egyszerű kiépíteni ezt a rendszert de a körítést legalább meg lehetett volna csinálni normálisabban. Pl. összedobni egy 2 oldalas tájékoztatót Word + Excellel, ezt lemásolni 200 példányban és bedobni a házakhoz (belekerült volna 3-4000ft-ba biztos) meg már minden 15 éves gyerek össze tud dobni egy honlapot, itt meg lassan egy hónapja ugyanaz az egy sor van és szerintem még neki se álltak.
Mind1, ezen a héten kötik a mi utcánkban, ezt mondták 4 napja, kíváncsian várom mi lesz, illetve lesz-e valami. Majd beszámolok.