HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   cssandor 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 13. 20:38

Kérdezd meg a fatávot mikor lesz Fóton ADSL, ha nemsokára, mindenképpen várd meg! Dunaweb megfontolandó lehet esetleg addig de csakis határozatlan idejű szerződéssel, mert ha aláírsz 2 éves szerződést, nem fogod tudni lemondani ha bármi gáz van. (Márpedig valószínű hogy lesz)

#42 Felhasználó inaktív   csabesz@ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 11. 16. 09:40

Nos megkövetem magam és ha a negatív tapasztalataimat leírtam akkor illő a pozítivat is. Szóval mint írtam nekem is szar volt a net kb.3 hónapig. Aztán a napokban kijöttek Vácról a szerelők és kiderült hogy előzőleg (múlt év február)rossz helyre tették az antennát(igaz nem őkk, hanem a szolnoki munkatársaik....). Most hogy megduplázódott a jelerősség kifogástalanul működik, nem szakad és néhány kisebb lassulástól eltekintve gyors. Bár az igaz hogy néhány időszakban a Dc-t nem tudom használni.Azonkívül a szerelők is nagyon korrektek voltak sőt néhány nap múlva visszahívtak hogy mik a tapasztalatok.

#43 Felhasználó inaktív   apacuka51 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 16. 16:30

És azokra az időkre amikor szarakodott az internet milyen ellentételezést ajánlott fel a Dunaweb?
Én a helyedben a HIF-hez fordulnék! Olvasd el a dunaweb ÁSZF-jét, abban le van írva milyen kötelezettséget vállaltak. Gondolok itt a rendelkezésre állás idejére, stb.. Ha fel akarod bontani a 2 éves szerződést, akkor mindenképpen a HIF nyújthat segítséget, ráadásul ráférne egy jó kis büntetés a Dunawebre! Ja és ha látnátok Vácon milyen palotát építettek irodának :( Barátok közt is vagy 30 millióba kerülhetett. Szóval ezt kell megfizetnetek!!

#44 Felhasználó inaktív   cssandor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 16. 19:39

idézet:
Ezt írta apacuka51:
És azokra az időkre amikor szarakodott az internet milyen ellentételezést ajánlott fel a Dunaweb?
Én a helyedben a HIF-hez fordulnék! Olvasd el a dunaweb ÁSZF-jét, abban le van írva milyen kötelezettséget vállaltak. Gondolok itt a rendelkezésre állás idejére, stb.. Ha fel akarod bontani a 2 éves szerződést, akkor mindenképpen a HIF nyújthat segítséget, ráadásul ráférne egy jó kis büntetés a Dunawebre! Ja és ha látnátok Vácon milyen palotát építettek irodának :( Barátok közt is vagy 30 millióba kerülhetett. Szóval ezt kell megfizetnetek!!
[/quote]

Sajna a szerződésben az szerepel, hogy akkor szegik meg, ha 8 napon keresztül folyamatosan nincs net. Ezért írtam hogy csak végszükségben kössön 2 éves szerződést.

#45 Felhasználó inaktív   csabesz@ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 10:02

Azokra az időkre amikor olyan szar volt részarányos számlát kellett fizetni. 12.500 helyett 7500-et.

#46 Felhasználó inaktív   adamsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 17. 14:09

Ja csak te nem erre készültél igaz? :) :)
Látom vannak itt falumbeliek :) :)
Én a helyedbe ha van más lehetőség felbontanám a szerződést :) :)

#47 Felhasználó inaktív   Hoember 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 11. 18. 14:41

idézet:
Ezt írta cssandor:
Kérdezd meg a fatávot mikor lesz Fóton ADSL, ha nemsokára, mindenképpen várd meg! Dunaweb megfontolandó lehet esetleg addig de csakis határozatlan idejű szerződéssel, mert ha aláírsz 2 éves szerződést, nem fogod tudni lemondani ha bármi gáz van. (Márpedig valószínű hogy lesz)[/quote]

Sajna nnem tudom megvarni, ahogy beköltözöm,kell a net.

tehát ha nincs ADSL akkor valami mást kell hogycsináljak mert kell a net.
Meghatározattlan idelyü lesz a szerződés ha nincs más.

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat. ;)
Adatmentést vállalok sérült elektronkáju, letörölt, formázott vinyókról Telefon SIM kártyákról 06/20/393-94-46

#48 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 30. 11:12

Van valakinek Vácon tapasztalata a Dunaweb Wireless internetével?

#49 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 07. 18:45

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2004. máj. 30., vasárnap - 12:12

Van valakinek Vácon tapasztalata a Dunaweb Wireless internetével?

senki?

#50 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 07. 19:09

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2004. aug. 7., szombat - 19:45

senki?

:offtopic:

...'júpíszí cselló' bővítések és korlátozások topikban köszönetet nyilvánítottam már, de hátha nem láttad: itt is köszi! :respect:

Ui.: forgalomszámláló szerint 0MB volt a forgalmam eddig :confused: :D ;)

Szerkesztette: Omega 2004. 08. 07. 19:10 -kor

#51 Felhasználó inaktív   toktelen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 11. 12:08

Hi
Én váci Dunawebes voltam 30%-os csomagvesztésre 1000-2000 ms-os válaszidőkre nem lennék büszke
ment -e ????? modemes kapcsolathoz képest igen..

#52 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 12. 15:58

Idézet: toktelen - Dátum: 2004. aug. 11., szerda - 13:08

Hi
Én váci Dunawebes voltam 30%-os csomagvesztésre 1000-2000 ms-os válaszidőkre nem lennék büszke
ment -e ????? modemes kapcsolathoz képest igen..

Na, végre egy konkrét vélemény... Ez általános egyébként, tehát ismerőseidnek hasonlóan xar volt?

#53 Felhasználó inaktív   toktelen 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 08. 22. 18:30

Ha van módja valakinek ADSL-re mindenképpen azt ajlyánlom. Ha nem megy a DW-nél a neted és nem akarsz fizetni, mint én, mert szar a szolgáltatás akkor végrehalytanak és rád küldik a dögvészt. Ha órákig v. napokig nem megy a neted akkor a szerződést az orod alá dörgölik, hogy márpedig ez nem baj és kussolj . Hát ezek személyes tapasztalatok. JA és néha tanácstalanok voltak, mikor felhívtam az ügyfélszolgálatot  már megint nem megy a net, mindig mást hantáztak több fantázia kellene ehez. :)

#54 Felhasználó inaktív   toktelen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 22. 18:38

Még eszembe jutott.  A sávszélességre amit adnak nem lehet panasz csak legritkább esetekben lehet kihasználni. valamiért nem jön át hozzám, v. szar a gépem :respect:  ..  Van ismerősőm aki vissza adta mert xszar volt . Én meg 2év hűség nyilatkozat.    A DW meg HAHAHAHA én meg BRRRR. ha valaki átválalja viheti.

#55 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 22. 22:32

Köazönöm, meggyőztél :) Igazából az adsltől a 12k havidíj (telefonnal együtt) tart vissza, ez 5 ropi, a sávszélt még így sem használnám ki. De ha szar, akkor minek...

Azért kösz ;)

#56 Felhasználó inaktív   Spiderman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 03:16

2 éve Dunakeszin én is előfizettem a Dunaweb Wireless Internetjére. 15000 Ft volt a 256/256 kbit/s havidíja 2 éves hűségnyilatkozat mellett. Eleinte ment is egész jól, aztán jötteg a gondok, sokszor leállt a net, rossz pingek 2000-3000 ms a 62.77.196.1-et (dunaweb szervere) pingelve. Szóval megbízhatatlan lett. A sávszélességgel nem volt nagy gond bár a végére az is rakoncátlankodott, nem hozta a maximálist. Mindenesetre 2 éve ez volt az egyetlen alternatíva Dunakeszin az internetezésre. Ma már ott az ADSL és a Kábelnet.
A Dunaweb pozitívumaként megemlítem a fix ip címet, és a szimmetrikus le és feltöltési sávszélességet.

Nem tudom milyen sebességű netet adnak most 5000-ért, ha gondolod vágj bele, de számíts arra, hogy nem igazán megbízható technika.  Bár mivel Vácon van a székhelyük (nem kell átlőni keszire), lehet sokkal megbízhatóbb ott a szolgáltatásuk.

#57 Felhasználó inaktív   Richardka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 23. 07:24

Ha van lehetöséged akkor dsl vagy kábelnet. Sajnos a Dunaweb-ről sok rosszat lehet hallani, legalábbis Vácon.
Már van nettem :)

#58 Felhasználó inaktív   toktelen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 08. 24. 21:35

Hozzá kell tenni a témához, hogy miután elérhető áron lehet , ilyen központokat kapni sokan vesznek és egymást zavarják. Ez a hivatalos szolgáltatók nagy baja. Ezért kaki a cucc(többek között)..

#59 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 03. 19:34

Idézet: Spiderman - Dátum: 2004. aug. 23., hétfő - 2:16

2 éve Dunakeszin én is előfizettem a Dunaweb Wireless Internetjére. 15000 Ft volt a 256/256 kbit/s havidíja 2 éves hűségnyilatkozat mellett. Eleinte ment is egész jól, aztán jötteg a gondok, sokszor leállt a net, rossz pingek 2000-3000 ms a 62.77.196.1-et (dunaweb szervere) pingelve. Szóval megbízhatatlan lett. A sávszélességgel nem volt nagy gond bár a végére az is rakoncátlankodott, nem hozta a maximálist. Mindenesetre 2 éve ez volt az egyetlen alternatíva Dunakeszin az internetezésre. Ma már ott az ADSL és a Kábelnet.
A Dunaweb pozitívumaként megemlítem a fix ip címet, és a szimmetrikus le és feltöltési sávszélességet.

Nem tudom milyen sebességű netet adnak most 5000-ért, ha gondolod vágj bele, de számíts arra, hogy nem igazán megbízható technika.  Bár mivel Vácon van a székhelyük (nem kell átlőni keszire), lehet sokkal megbízhatóbb ott a szolgáltatásuk. 

Hi!

Nekem 2 éve volt 64/64-es vonalam DW-nél, nem mondom hogy nem volt vele gond, mert egyrészről hazudnék, másrészt meg minden szolgáltatónál előfordulnak problémák. De sosem volt tartós (napokig állás), csak pár perc vagy rosszabb esetben 1-2 óra és az sem túl gyakran, inkább kezdeti nehézségeknek nevezném az én oldalamon. Ezeket az eseteket kivéve naccerű volt. Nagymező u.-ban laktam akkor egyébként.

üdv,
gma
$ screen bash

#60 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 09. 04. 03:02

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2004. aug. 22., vasárnap - 23:32

Köazönöm, meggyőztél :) Igazából az adsltől a 12k havidíj (telefonnal együtt) tart vissza, ez 5 ropi, a sávszélt még így sem használnám ki. De ha szar, akkor minek...

Azért kösz ;)

Szia NSD!

Neked minek szelessav? Meloban lehuzod tonnaszam a cuccot, amig meg draga az adsl, addig webre, mailre, nadjisten SSH-ra elvagy gprs-el :)

Ne vedd sertesnek, csak belegondoltam, hogy ha nem itthon kellene mindent lerantanom, akkor vajon mi a fenet csinalnek a szelessavval forum, web, e-mail, ssh-n kivul  :omg:
Udv: Nezelodo

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.