HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#581 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 18:27

Idézet: nettelen - Dátum: 2007. dec. 28., péntek - 16:39

Szerencsés vagy! Nálunk december 22-e óta nincs net, és a dunawebnél  még csak válaszra sem méltatnak, hogy várhatóan mikor lesz újra szolgáltatás. Ráadásul a munkám miatt nap, mint nap szükségem volna az internetre, teljesen ellehetetlenítenek. Hihetetlen, hogy mit megenged magának ez a cég. Az új évben első dolgom lesz, hogy szerződést bontsak velük, bár azt az erkölcsi és anyagi kárt, amit okoztak már senki nem téríti meg. :mad:

ha aznap bejelentetted, amikor volt legelőször a leállás, akkkor egy jótanács!
8napjuk van a hiba javítására! ha ezalatt nem válaszolnak, akkor bonts! telefonon ha beszélsz velük, akkor e-mail-ben KELL küldeni neked egy levet, miszerint te a hibát jelezted! ÁSZF-szerint nekik 8 napjuk van javításra, ha nem javítanak, felbontod a szerződést! (lehet 8 munkanap, de az nagyon sok, már ezért perelni kéne őket, ha tényleg ennyi)

SOK SIKERT!
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#582 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 21:37

Én most ott tartok, h 5Mb-ot 3óra hosszáig szedtem le, nyilvános oldalról, ahonnan naponta töltöttem régen, és tudom, h jól szokott onnan jönni!
KÉSZ vicc ez már! VKI rúgja már őket s*ggbe! :down:  :reklamacio:
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#583 Felhasználó inaktív   DjMedian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 02:36

Üdvözlök mindenkit!Nem szokásom fórumokban írni.A lényeg az,hogy a teganpi nap csak úgy netezgettem,és rátaláltam erre a fórumra,és sok érdekes dolgot láttam itt.Az otthoni net létesítése során már megjártam a hadak útját,és végül arra  jutottam,hogy ha a Dunaw*bet szidjuk,akkor a T*Comnak vesznie kell :mad: .Várost nem mondok,de itt állítólag van adsl elérés,és én a központban,a fő úton lakok,de kiderült nekem,csakis nekem nem tudnak ADSL(sőt még betárcsázós net sincs :think: ,jah és tőlem 3 házra meg nyomják a netet :s) elérést biztosítani.RGO,nincs más lehetőségem,csak a Dunaw*b.Én személy szerint Duna*ebes felhasználó vagyok,és volt néhány pozitív és negatív élményem velük kapcsolatban.A megrendelés után már másnap kijöttek beszerelni a netet,ami sztem egy nagyon nagy piros pont nekik!A szerelők egyike elkezdte leírni a gépem(Athlon 64 3600+,1Gb DDR2,450wattos táp...),hogy ez a gép gyenge a nethez,meg legalább 800wattos táp kellene bele. :confused: Mondja ő nekem,én meg Programozó matekos vagyok,so én csak röhögtem,és mondtam,hogy előbb próbáljuk meg,és kiderül. ;) ÉS persze működött,so ciki volt nekik.Nyáron a net nap közben lassú volt,nem tagadom,de esténként meg gyorsabb volt,mint azt a  papíron írták! :D Csomagvesztésem volt anno 90%os is,de az utóbbi időben az is megszűnt,most kb 5-15% maximum,ami sztem egy nagyon jó elérés.Mostanság pedig egyszerűen hiba nélkül megy a net!!! :D A pingelés is jól megy neki!És az a legfurcsább,hogy esőben és ködben néha gyorsabb is mint tiszta időben. :respect: Havonta kb egyszer vagy egyszer sem volt,hogy nem volt net.Pedig a vételi jelem "nagyon gyenge".So végül is én meg vagyok elégedve a szolgáltatással,és sztem hosszabbítok. ;) Egyedül a sebességnövelést hiányolom. Remélem mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatót és szolgáltatást! Üdv!

#584 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 30. 08:01

Idézet: DjMedian - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 2:36

most kb 5-15% maximum,ami sztem egy nagyon jó elérés.

Emeljük ki, hogy szerinted...  :omg:

#585 Felhasználó inaktív   DjMedian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 13:36

Ok,igazad van,lehetne ennél is jobb,de olvass bele a töbi szolgáltatóról szóló fórumba is!Egyik sem tökéletes!De kiemelem,hogy ez csak az én véleményem! :respect:

#586 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 14:27

Idézet: DjMedian - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 13:36

Ok,igazad van,lehetne ennél is jobb,de olvass bele a töbi szolgáltatóról szóló fórumba is!Egyik sem tökéletes!De kiemelem,hogy ez csak az én véleményem! :respect:

megnyugtat, h van ahol JÓ a szolg.!
de erre minket nem nyugtat! szerz.bontás lesz az biztos!  ;)

#587 Felhasználó inaktív   DjMedian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 14:39

Ahol pingeléssel van baj:ha wlan kártyával van megoldva a net kapcsolat,ott próbáljátok meg,hogy újracsatlakoztok,és azonnal kipróbáljátok a ping-et,és ha műxik kb fél percig,akkor a szoftverrel van baj.Régen nekem is az volt a bajom,és egy újabb X*P megoldotta a problémát.Másik:az 5-15%os csomagvesztés "nagyon gyenge" vételi erősségnél szerintem jónak mondható.Főleg úgy,hogy én anno még Gprs modemmel is próbáltam netezni(telóval infrán keresztül),so én nekem ez a net nagyon gyors és megbízható!! :D  :respect:

#588 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 15:08

Idézet: DjMedian - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 13:36

Nézd, használok 3 féle ADSL-t, chellot, és ezenkívül van még rálátásom 4 másik szolgáltató szélessávú netjére (néha használom ezeket is, vagy néha engem nyaggatnak, ha nem megy). Nem mondom, van szívás mással is, de akkora szívással, mint dunawebnél, még nem találkoztam. Sőt, pl. Beltávnál hasonló paraméterek esetén automatikusan jóváírtak az amúgysem túl magas számla összegéből...

Más szolgáltatók topicjait is szoktam olvasni, de én még olyan nem láttam leírva, hogy 5-15%-os csomagvesztéssel valaki elégedett lenne...  ;)  Ezzel talán még böngészni lehet, de kíváncsi lennék, hogy mennyire tudsz mondjuk ilyen körülmények között távolról szervert rugdosni... Vagy mennyire tudsz telefonálni... A játékról meg már nem is beszélve... És hát ezeken kívül van még egy halom dolog, amire lehet(ne) a netet használni...

Ps.: De végülis jó, hogy ideírtad a pozitív véleményed, így legalább nem vádolhatja senki egyoldalúsággal a hwsw-t...  :D

#589 Felhasználó inaktív   DjMedian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 15:31

Idézet

de én még olyan nem láttam leírva, hogy 5-15%-os csomagvesztéssel valaki elégedett lenne...    Ezzel talán még böngészni lehet, de kíváncsi lennék, hogy mennyire tudsz mondjuk ilyen körülmények között távolról szervert rugdosni... Vagy mennyire tudsz telefonálni... A játékról meg már nem is beszélve... És hát ezeken kívül van még egy halom dolog, amire lehet(ne) a netet használni...

Nézd,én kb 6 éve vártam,hogy valamilyen internet legyen az itthoni gépemen.Nem az anyagiak,hanem a lefedettség miatt kellett várnom.Addig próbáltam a betárcsázóst(a T-szom-nak hála még az sem ment :confused:  :mad: ),és még a GPRS telós infrás módszert is kiróbáltam,és az sem működött elfogadhatóan(az ADSL elérést már korábban említettem,hogy sz*r).Szóval én nagyon el voltam keseredve,és így találtam rá a Dunaw*ebre,és ezek után én nagyon elégedett voltam/vagyok.Igen,nem lehet figyelmen kívűl hagyni azt a kis csomagvesztést sem,de nekem a net munkára van nem játékra,so az nekem nem számít(de jelzem,kipróbáltam,és viszonylag jól ment a Multi Th*eft Auto).A letöltésekhez Fl*ashgetet használlok,és azzal jól műxik.512kilobit/s csomagban vagyok,és átlagosan 63kilobájt/s-el töltök lefele,felfele olykor-olykor 20kilobájt/s a töltésem. :respect: A skíppel tökéletsen tudok telefonálni,sőt még a webkammal is jól megy.
Azért kevés itt a pozitív vélemény,mert nem is tudják azok felhasználók,akiknek nincs problémájuk a Dunaw*ebbel,hogy van ilyen topik.Én is csak véletlenül kerültem ide tegnap,és elolvastam az észrevételeket, regisztráltam.

#590 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 15:33

Idézet: DjMedian - Dátum: 2007. dec. 30., vasárnap - 14:39

Ahol pingeléssel van baj:

Én inkább végigpingelném a közbenső állomásokat: a dunaweb AP-ját, aztán a dns szervert, aztán bixet. Nekem anno az AP-ig minden mindig teljesen jó volt, az 1%-ot sem érte el a csomagvesztés, csak hát a tartalom az "odaát" van...  :think:

#591 Felhasználó inaktív   DjMedian 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 30. 15:39

Nállam 0% a csomagvesztés perpillanat!!!! :D  :D  :D  :D  :p

#592 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 11:01

Hm........ :think:

Link

"1Böngésző letöltési sebesség (Burst)/normál letöltés/feltöltés: Burst letöltési sebesség böngészéskor és e-mailek letöltésekor. Burst vagy Böngésző letöltési sebesség felső korlátja böngészéskor minden új honlap vagy e-mail letöltés, esetén életbe lép 10 másodperces időtartamra. Folyamatos letöltés esetére a normál letöltési sebesség jelenti a felső sebesség korlátot."

Mi van? :confused:  :Đ

Szerkesztette: arsenlupin 2009. 03. 09. 11:02 -kor

Üdv:Arsene

#593 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 11:17

Azt próbálná elmagyarázni, hogy ha nem az ftp/torrent/akármi kliensed nyit egy új connection-t, hanem a böngésződ/email kliensed, akkor kapod azt a sebességet 10 másodpercre amit ígérnek, ha viszont ftp/torrent/akármi klienseddel töltesz, akkor csak a minimum sebességet garantálják.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#594 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 11:54

Idézet: VKP - Dátum: 2009. márc. 9., hétfő - 12:17

............akármi klienseddel töltesz, akkor csak a minimum sebességet garantálják.

Köszi..... kapisgálom :Đ

Mondjuk itt nem minimum, hanem a normál sebességről beszél, de lehet a kettő ugyanaz! :D
Üdv:Arsene

#595 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 09. 14:45

Normál sebességet akkor kap(hatsz), ha böngészel/levelezel. Ha töltesz esélyes sincs rá :D
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#596 Felhasználó inaktív   Mtbsrác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 21. 04:11

Ejha kicsit kihalt a totyik kb másfélévre  :D
Gondolom azóta mindenkinek flott, problámamentesek a sebességek,
nincs internet kimaradás meg ilyenek.  :Đ

Szerkesztette: Mtbsrác 2009. 03. 21. 04:13 -kor

#597 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 22. 07:07

Idézet: Mtbsrác - Dátum: 2009. márc. 21., szombat - 4:11

Ejha kicsit kihalt a totyik kb másfélévre  :D
Gondolom azóta mindenkinek flott, problámamentesek a sebességek,
nincs internet kimaradás meg ilyenek.  :Đ

ááá, dehogy!

lecserélte mindenki ezt a ratyi szolgáltatót! :)

régen nem hittem, hogy az ADSL-ben még bízni fogok, de errefelé bevált nagyon!

#598 Felhasználó inaktív   ST0000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 29. 13:03

Sziasztok,

Fóton van-e valakinek jelenleg tapasztalata DW mikrohullámú net használatáról? Régen mindenki panaszkodott, h. minősíthetetlen, ez még most is igaz, vagy esetleg megjavult a szolgáltató / szolgáltatás?

A létesítés helyén csak mikrohullámú (vagy mobil internet) vehető igénybe. Mikron pedig a Dunaweb és az Invitel szolgáltat. Invitel kisebb sávszélességet kinál, többért, és nem igazán garantál semmit....

Minden infót szivesen fogadok, DW használók előnyben :)

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó