Üdvözlök mindenkit!Nem szokásom fórumokban írni.A lényeg az,hogy a teganpi nap csak úgy netezgettem,és rátaláltam erre a fórumra,és sok érdekes dolgot láttam itt.Az otthoni net létesítése során már megjártam a hadak útját,és végül arra jutottam,hogy ha a Dunaw*bet szidjuk,akkor a T*Comnak vesznie kell

.Várost nem mondok,de itt állítólag van adsl elérés,és én a központban,a fő úton lakok,de kiderült nekem,csakis nekem nem tudnak ADSL(sőt még betárcsázós net sincs

,jah és tőlem 3 házra meg nyomják a netet

) elérést biztosítani.RGO,nincs más lehetőségem,csak a Dunaw*b.Én személy szerint Duna*ebes felhasználó vagyok,és volt néhány pozitív és negatív élményem velük kapcsolatban.A megrendelés után már másnap kijöttek beszerelni a netet,ami sztem egy nagyon nagy piros pont nekik!A szerelők egyike elkezdte leírni a gépem(Athlon 64 3600+,1Gb DDR2,450wattos táp...),hogy ez a gép gyenge a nethez,meg legalább 800wattos táp kellene bele. :confused: Mondja ő nekem,én meg Programozó matekos vagyok,so én csak röhögtem,és mondtam,hogy előbb próbáljuk meg,és kiderül.

ÉS persze működött,so ciki volt nekik.Nyáron a net nap közben lassú volt,nem tagadom,de esténként meg gyorsabb volt,mint azt a papíron írták!

Csomagvesztésem volt anno 90%os is,de az utóbbi időben az is megszűnt,most kb 5-15% maximum,ami sztem egy nagyon jó elérés.Mostanság pedig egyszerűen hiba nélkül megy a net!!!

A pingelés is jól megy neki!És az a legfurcsább,hogy esőben és ködben néha gyorsabb is mint tiszta időben.

Havonta kb egyszer vagy egyszer sem volt,hogy nem volt net.Pedig a vételi jelem "nagyon gyenge".So végül is én meg vagyok elégedve a szolgáltatással,és sztem hosszabbítok.

Egyedül a sebességnövelést hiányolom. Remélem mindenki megtalálja a számára megfelelő szolgáltatót és szolgáltatást! Üdv!