HWSW Informatikai Kerekasztal: Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dunaweb - mikrohullámú szolgáltatás Értékeld a témát: -----

#561 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 02. 19:59

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 17:31

Ilyen jó a neted? :)
Nekem még 5hónap! Számolom a napokat :D

Hát igen, ilyen szar........
Lassan már csak pingelésre használom a gépet! :reklamacio:  :Đ
Üdv:Arsene

#562 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 02. 21:25

Idézet: arsenlupin - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 19:59

Hát igen, ilyen szar........
Lassan már csak pingelésre használom a gépet! :reklamacio:  :Đ

ha visszalapozol pár oldalt, akkor láthatod, amit én készítettem!
Pingettem a szokásosat... :)
Ha nem találod, megkeresem, érdemes megnézni!
De mivel régi motoros vagy, szerintem láttad már!

KITARTÁST KÍVÁNOK!
ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#563 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 07:48

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 21:25

ha visszalapozol pár oldalt, akkor láthatod, amit én készítettem!
Pingettem a szokásosat... :)
Ha nem találod, megkeresem, érdemes megnézni!
De mivel régi motoros vagy, szerintem láttad már!

KITARTÁST KÍVÁNOK!

Láttam! link

Mintha csak az enyémet nézném....... :D
Köszi a jó kívánságot, nem tudom meddig tartok ki! :(

Szerkesztette: arsenlupin 2007. 12. 03. 07:50 -kor

#564 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 08:07

Idézet: ádéesel - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 14:56

Erre egy Flamish nevezetű megvádolt és fenyegetett egyik d.web szidó fórumon, hogy rágalmazunk és következménye lehet.

Hát legyen is: pl. csukják be a boltot...  :D

Amúgy: nem tudom, mostanság mik az ÁSzF-jükben a minőségi követelmények, de kb. két éve már az ÁSzF is bicskanyitogató volt, és akkor még be sem kapcsolta az ember a gépet... Szóval kitartás, és aki teheti, szabaduljon meg tőlük. Ja, és ha valaki véletlenül jogi eljárásba is belekeveredne a szolgáltatás minősége kapcsán, szóljon, szívesen elmennék hallgatóságnak 1-2 tárgyalásra...

#565 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 18:47

Idézet: desiderius - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 8:07

Hát legyen is: pl. csukják be a boltot...  :D

..........szóljon, szívesen elmennék hallgatóságnak 1-2 tárgyalásra...

:D

Azt hittem tanúnak........ :Đ

#566 Felhasználó inaktív   desiderius 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 18:54

Idézet: arsenlupin - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 18:47

:D

Azt hittem tanúnak........ :Đ

Annak azért nem, mert ha nem lenne ez a topic a kedvenceim közé felvéve, már arra sem emlékeznék, hogy létezett a szolgáltató...  :D

#567 Felhasználó inaktív   blitz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 03. 20:07

Idézet: desiderius - Dátum: 2007. dec. 3., hétfő - 18:54

Annak azért nem, mert ha nem lenne ez a topic a kedvenceim közé felvéve, már arra sem emlékeznék, hogy létezett a szolgáltató...  :D

Eszt a szolgáltatót érdemes jól elfelejteni... és messzire elkerülni!!!
| alaplap: MSI Neo3-v| proci:Intel D 2.66 | memória: 1GB DDR | HDD:Maxtor 160 GB | Pioneer 109 DVD író | Fujitsu Siemens TFT 19" Monitor | Trust Bilentyűzet | Microsoft Wheel Mause | Sapphire X800 256 MB | 350w-os táp |

#568 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 20:29

Csak nem? Pártolnak el a dumazsebtől?
http://www.dunaweb.h...ge=hirek&id=135

Mintha kifelejtették volna, hogy: "Erős kritika tűrését eltűrő emberek előnyben!" :)
Kész vicc az egész! Mikor adják fel? Sokáig már nem bírják!
Sz*r a minősége és drága a sebességhez képest! MIKOR LÁTJÁK MÁR BE VÉGRE? :think:  :bolond:
Szerintem lesz még itt  :grrr:  :doom:

Szerkesztette: TomcaT86 2007. 12. 08. 20:30 -kor

ASUS M2N-E nF570 Ultra; AMD Athlon64 3800+ X2 AM2; Sapphire ATI RADEON HD4650Pro 512Mb DDR3; 2GB DDR2 667MHz; 200GB Maxtor SATAII; Pioneer DVR215D; A4Tech Smart-X750BF 2500dpi; RAZER eXactMat X; Codegen 6043LG4

#569 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 08. 22:44

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 8., szombat - 20:29

http://www.dunaweb.h...ge=hirek&id=135

Mintha kifelejtették volna, hogy: "Erős kritika tűrését eltűrő emberek előnyben!" :)
Sz*r a minősége és drága a sebességhez képest! MIKOR LÁTJÁK MÁR BE VÉGRE? :think:  :bolond:
Szerintem lesz még itt  :grrr:  :doom:

Nem, nem fognak megszűnni. 160 településen vannak jelen, nagy részt olyanokon ahol nincs ADSL- és szinte nem is várható. Nekem is ez az egyetlen szalmaszál. Ezt el kell ismernem és ha 3 éves dunawebes pályafutásom azzal kellene megkoronázni, hogy visszaálljak mobilos marhaságra, akkor itt érne véget a kaland.
Azért ez attól nagyságrendekkel jobb és amint visszább írtam, nálam megy elég jól. De több száz, vagy ezer ember van akit abban az ominózus 2 évben sem érdekelt az egész, csak legyen netje vagy a gyerekének, de soha nem emelte fel a telkagylót egy reklamálásra, vagy, hogy kiverje a balhét. Ezt tudom, mert a környezetemben is sok zsebes van és egy sem reklamált, csak én, nekem aztán több ezer forintom ráment a zsebre a bűn rossz első 2 évben. Mert nem tudtam elviselni, hogy a szinte semmiért 9600!!!-at fizettem. Ők azt mondták, amit mindannyian ismerünk: minek? úgyse csinálnak semmit? Majd össze vesztem ezért szomszéddal, rokonnal, haverral.
Otthon dühöngtek sokan, de olyanok mint más dologban is, lusta, béna, kényszeredett, csak otthon mérgelődő emberek.
A szidó fórumokon ahol én is jelen voltam az első 2 évben, fel lehetett sorolni nick, vagy akár név és település szerint is, akik téptük a szánkat. Mert olyan kevesen voltunk! Mondjuk 10-20-an. Abádszalók, Kisúly, Szajol, Gyenda, Kunhegyes stb, szinte mindre emlékszem honnan voltunk akik nem hagytuk. Sokan perre is mentek, de nem sokan tudtak kiszállni, mert tudjuk, a fogyasztóvédelem is......bahhh. Olyanról is tudok, aki bevitte a kártyát és az antennát Vácra és elébük vágta, hogy akármit is csináljanak vele, de egy csekket sem merjenek neki többet küldeni. Ő csinálta legjobban.

Na most hogyan hagynák abba a jó kis szolgáltatást :-o)!, ha már mindenük van! Ma olvastam, hogy Vácon sebességet emeltek a kábelen! 512-őt ajándékoztak ingyen!!! :-o))))

Tehát van nekik: vezeték nélküli, kábel, ADSL. Hát miért is hagynák abba?

Ja és hozzánk se, másfelé se jön 1 normális kábel szolgáltató se, mert lefednek egy csomó megyét!

#570 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 12. 08. 22:50

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 8., szombat - 20:29

Mindig lesznek olyanok, mint én, akinek kell némi net, de sem kábeles, sem telefon, sem mobilos lehetőség nincs. Vagyis mobilal egy időben 9.6-al nyomtam, de akkor inkább mellé a Dweb, oszt mobil a backup backupja.

Mára nekem lett FiberNet, szívok is velük rendesen, 2 mobilos netem még mindig backup.
Make love not Wor.

#571 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 09. 17:09

én meg úgy vagyok vele, h szarom le az egészet, mert 256Mb-os netért fizetek 4320 Ft-ot!
inkább odaadok másik szolg-.nak 1000Ft-al többet a 4Mb-ért!
ráadásul egy kalap 'kakit' nem ér a net minősége!
amikor meg reklamálok, ezt a választ kapom: "a hiba önnél van... a rendszer látja a gépet"
de mint kiderült, olyan iszonyatosan, zseniális rendszerük van, h ha a modem ki van húzva az áram alól, akkor is látják a gépet... :p  :down:

akkor most mi van? :D
elegem van belőlük, csak a pénz kell nekik! ha fizetsz, a segged is kinyalják! ilyenre is volt példa térségünkben!
1éves szerződés leteltével fel akarta mondani az ügyfél a szerződést, és küldtek egy válasz levelet, h megnövelik a sávszélességet, csak maradjon! 8000-9000Ft körül volt a havi számlája!
kiszállt! most fizet 5000-t többször nagyobb sebességért!

#572 Felhasználó inaktív   fezo10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 13:31

Idézet: fezo10 - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 8:40

a duma zsebé!!!!

Tegnap du. hívtak+emailt küldtek: Kivizsgálták a hiba okát :D !
Miszerint a fő gerincvezetéken volt hiba, ezt javították....., na hogy ez mit jelent????????????
Jövőhét kedden érkezik a technikus kolléga és átnézi a rendszert, valamint kicserél valamit!!!
Viszont van változás, este szinte szakított a net otthon. Ettől függetlenül nem hagyom magam, megvárom a jövőhetet, aztán meglátjuk...hát röviden ennyi!
Még bizosan jelentkezem :think:

Helló

Na megjött a felmentősereg, azaz jöttek (Dunaweb szakértők) kivizsgálni mi lehet a hiba..
Sőtt: (nem vagyok szakértő), de lecserélték a rendszert valami 5Ghz-es rendszerre....  :respect:
Délelőtt 10-re jöttek, még du. 4-kor még ott ültek, s lássatok csodát, nem müködik a netem.
mondom nekik: nahát nem müködik? ezt ugatom 7hónapja..... :smoker:
Majd telefonáltak a központba, hogy ezt ők nem tudják itt (nagykőrös) megcsinálni és , hogy az ügyfélnek igaza van :) , ezért, szolgáltató részéről felmondják a szerződésemet :up:
Leszerelték és spuri el a helyszínről....
Azóta semmi hír felőllük, a novemberi számlát sem fizettem ki, sőtt nem is akarom, ezt megírtam nekik, amire ezidáig nem reagáltak.
Tehát: azt gondolm, hogy szerencsés vagyok, hogy megszabadúltam hűség lejárta előtt töllük.
fezo

#573 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 12. 17:17

Idézet: fezo10 - Dátum: 2007. dec. 12., szerda - 13:31

Helló

Na megjött a felmentősereg, azaz jöttek (Dunaweb szakértők) kivizsgálni mi lehet a hiba..
Sőtt: (nem vagyok szakértő), de lecserélték a rendszert valami 5Ghz-es rendszerre....  :respect:
Délelőtt 10-re jöttek, még du. 4-kor még ott ültek, s lássatok csodát, nem müködik a netem.
mondom nekik: nahát nem müködik? ezt ugatom 7hónapja..... :smoker:
Majd telefonáltak a központba, hogy ezt ők nem tudják itt (nagykőrös) megcsinálni és , hogy az ügyfélnek igaza van :) , ezért, szolgáltató részéről felmondják a szerződésemet :up:
Leszerelték és spuri el a helyszínről....
Azóta semmi hír felőllük, a novemberi számlát sem fizettem ki, sőtt nem is akarom, ezt megírtam nekik, amire ezidáig nem reagáltak.
Tehát: azt gondolm, hogy szerencsés vagyok, hogy megszabadúltam hűség lejárta előtt töllük.
fezo

"Tehát: azt gondolm, hogy szerencsés vagyok, hogy megszabadúltam hűség lejárta előtt töllük."

Igen, szerencsés vagy. Ha van más lehetőséged. Ha van más lehetőséged, akkor viszont nem értem, miért mentél hozzájuk?

#574 Felhasználó inaktív   fezo10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 13:35

Idézet: ádéesel - Dátum: 2007. dec. 12., szerda - 17:17

"Tehát: azt gondolm, hogy szerencsés vagyok, hogy megszabadúltam hűség lejárta előtt töllük."

Igen, szerencsés vagy. Ha van más lehetőséged. Ha van más lehetőséged, akkor viszont nem értem, miért mentél hozzájuk?

Akkor még nem volt más lehetőség, azóta van helyi szolgáltató, bár az is microhullám, de sokan használják és mindenki elégedett vele.

#575 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 13. 15:05

Idézet: fezo10 - Dátum: 2007. dec. 13., csütörtök - 13:35

Akkor még nem volt más lehetőség, azóta van helyi szolgáltató, bár az is microhullám, de sokan használják és mindenki elégedett vele.

Értem, köszi.
Ha már Nagykőrösön sincs Sokkal több lehetőség, mit várjak én itt 160 km-re B.pesttől?!  :(

Azt gondolná az ember, minél közelebb a fővároshoz, annál több a szolgáltató. Szerintem elképesztő helyzet. És akkor jön a szöveg.....nem szeret a magyar netezni....miniszternek látszó tárgy.... :reklamacio:

#576 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 17:47

Kívánok Nektek Boldog, Békés, Szeretetben és nem utolsó sorban, dunaweb-internet leállás nélküli Gazdag Ünnepeket!

És férfi társaim ne felejtsétek, ennél csak jobb lehet!
:) Itt egy pl.: KATT

Szerkesztette: TomcaT86 2007. 12. 22. 17:48 -kor

#577 Felhasználó inaktív   arsenlupin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 18:29

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 17:47

Kívánok Nektek Boldog, Békés, Szeretetben és nem utolsó sorban, dunaweb-internet leállás nélküli Gazdag Ünnepeket!

Köszi, viszont neked is! :respect:

A példa kitűnő! THX!  :D

#578 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 22. 18:41

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 22., szombat - 17:47

Köszönöm, viszont kivánom.

Akinek ilyen ajándék van a fa alatt, azt nem is érdekli a d.web..... :D

Imre

#579 Felhasználó inaktív   TomcaT86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 23:10

KARÁCSONY NAPJÁN 3 ÓRA LEÁLLÁS!

Havonta sok, NEM 1 ESTÉRE!  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :grrr:  :grrr:  :grrr:

#580 Felhasználó inaktív   nettelen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:39

Idézet: TomcaT86 - Dátum: 2007. dec. 25., kedd - 23:10

KARÁCSONY NAPJÁN 3 ÓRA LEÁLLÁS!

Havonta sok, NEM 1 ESTÉRE!  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:  :grrr:  :grrr:  :grrr:

Szerencsés vagy! Nálunk december 22-e óta nincs net, és a dunawebnél  még csak válaszra sem méltatnak, hogy várhatóan mikor lesz újra szolgáltatás. Ráadásul a munkám miatt nap, mint nap szükségem volna az internetre, teljesen ellehetetlenítenek. Hihetetlen, hogy mit megenged magának ez a cég. Az új évben első dolgom lesz, hogy szerződést bontsak velük, bár azt az erkölcsi és anyagi kárt, amit okoztak már senki nem téríti meg. :mad:

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó