Néha remeg az egérkurzor! Miért?
Elküldve: 2004. 03. 06. 10:56
Egy elég érdekes problémával állok szembe!Teljesen változó időközönként elkezd remegni az egér kurzor,egészen addig ,mig meg nem mozditom.Utána müködik rendesen...egy darabig...majd megint újrakezdi.Egyszerüen nem tudok rájönni hogy mi lehet a probléma...Először az egérre gyanakodtam,LECSERÉLTEM,a probléma nem szünt meg.Aztán mintha rémlett volna valahonnan hogy ha gagyi meg kevés a táp akkor csinál ilyeneket.Ezért a tápot szintén lecseréltem.(Mondjuk szar Codegen 300w volt,szóval nem kár érte.)A probléma azóta is fenn áll.Egyszerüen nem tudom hogy mi lehet a megoldás.
Ja még mielött elfelejtem egy fontos info.Ezt azóta csinálja a gép ,amióta a duron 950-et lecseréltem egy 2400+ra.(A gyenge táp is ezért jutott eszembe..)
Szóval ötlet :confused:
Elküldve: 2004. 03. 06. 11:21
.:: Fr33 YouR MinD ::.
.:: [Konfigok] ::: [Hunclickers] ::.
.:: Join the HWSW World Community-Team© ::: A HWSW UD-Team honlapja ::.
Elküldve: 2004. 03. 06. 11:25
Sok olcsó optikai egér produkálja ezt a jelenséget:
Genius
Hama
Dexxa
Maxxtroo
néhány 4tech is
.
Elküldve: 2004. 03. 06. 11:26
A prohardveres teszt szerint nagyon jó táp(400 w fölötti teljesítmény leadással) ennyi pénzért.Szerintem is jó,azóta nem fagy a gépem 3d alatt...

Elküldve: 2004. 03. 06. 11:27
idézet:
Ezt írta Digitel_RSE:
Hali!
Sok olcsó optikai egér produkálja ezt a jelenséget:
Genius
Hama
Dexxa
Maxxtroo
néhány 4tech is
.[/quote]
A régi egerem golyós volt...
Elküldve: 2004. 03. 06. 12:37
Vagy ha nem megy akkor csukd be az ablakot, lehet fázik az egér! Elvégre tél van!

Elküldve: 2004. 03. 06. 13:05
Tudom hogy az új egér optikai,és nem egy hűde márka,de ergó az egér hibát azzal kizárhatjuk hogy mindkét egérnél UGYANAZ a probléma.Szóval tuti nem az egérrel van baj,ráadásúl a régi egerem logitech volt...
Viszont a mostani egerem usb-s,amit egy ps2 átalakitóval használok.Azt tényleg elképzelhetőnek tartom hogy a ps2 haldoklik,kifogom próbálni az usb porton is ,köszönöm az ötletet.
Elküldve: 2004. 03. 06. 13:19
Elküldve: 2004. 03. 07. 22:51
idézet:
Ezt írta Wolffking:
...Lehet kellene egy jó egérpad.[/quote]
Alap dolog!
nemtom mer gondoljak sokan hogy ha most van optikai eger annak nem kell alatet mer mindenhol jol mukodik...nekem is volt mx500(most 700) es ugralt a mutato neha az olcso padon...azota vettem rendes padot es nincs ugralas
![]()
Elküldve: 2004. 03. 07. 23:51
Elküldve: 2004. 03. 08. 00:15

ja hogy golyós is? winxp csere sajna. némelyik verzió csinálja. mivel viszont ez sokba kerül, próbáld ki 2000 alatt, és ha az megoldja, csak akkor cserélj wint.
[ 2004. március 08.: freeone szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 02:59
Ugyanez előfordulhat golyós egéren is, mert a golyó mozgását átvivő "hengerek" olyan rácsozott (amolyan szekérkerékhez hasonló

[ 2004. március 08.: Taranis szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 08. 03:30

Tényleg az XP hibája? Nálam az "egyetemi" verzió megy, mert ezt vágták hozzám anno, szóval emiatt lenne?
16/2001. (III. 3.) FVM rendelet
Elküldve: 2004. 03. 08. 09:39

Ja és mégvalami.Régen a golyós egérhez használtam egérpadot,mégcsak nem is a legócskábbat,valami Azona volt azthiszem,kemény 1000 Ft

Na most ezen is remegett a golyós egér.Aztán lecseréltem optikaira és használtam tovább az egérpadot,azon is remegett.Aztán kivágtam a kukába az egérpadot,és a fa asztallapon használom.itt is remeg...
Persze nem egyfolytában,de néha elkezdi,majd ha megmozditom megáll...Ki érti ezt :confused:
Elküldve: 2004. 03. 08. 12:52
Munkahelyen használtam egy dell optikai egeret 5 napig és végül kivágtam, mert elegem volt, hogy néha nem jól követte a mozgásokat. Mondjuk remegés nem volt.
-->KONFIG<--
Logitech G25 Wheel
www.rallysimfans.hu
My photos
Elküldve: 2004. 03. 08. 13:23
Arról nem is beszélve hogy a jóminőségü optikai egerekkel semmi probléma nincsen,legalábbis nem több mint a golyóssal.
Én nem tizezerért vettem egeret,hanem egy teszt alapján választottam ki a nekem megfelelőt.
[url="http://"http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=300"]Link[/url]
Itt is leírják hogy melyik egerekkel érdemes próbálkozni.
Most egy olyan probléma áll fenn,aminek a mogoldása egyenlőre ismeretlen,de a megoldás semmiképp nem a golyós egerekhez való visszatérés.(Főleg hogy már azzal is probléma volt...)
Elküldve: 2004. 03. 08. 14:24
idézet:
Ezt írta sebgutkopf:
Tulajdonképpen a probléma élvezésén kívül miért jó az optikai egér? :confused:
Munkahelyen használtam egy dell optikai egeret 5 napig és végül kivágtam, mert elegem volt, hogy néha nem jól követte a mozgásokat. Mondjuk remegés nem volt.[/quote]
Biztos, hogy nem az egérrel van a probléma, mert többször írta, hogy a golyós is remegett. Mindenből van hulladék, sajnálom, hogy olyat fogtál ki. Ha kipróbálnád az enyémet, utána többet nem kellene golyós azt garantálom.Nem vagyok egy igénytelen ember, de ennél jobb nem kellhet. Egy éve van meg, eddig még nem tisztítottam, teljesen új állapotban van és még egyetlenegyszer nem tévedett (nemhogy remegett vagy ugrált volna), pedig nyúzom rendesen.
IThomas, érdemes lenne kipróbálni az egered egy másik hasonló konfigurációjú és szoftverkörnyezetű gépen, illetve a sajátodon egy teljesen más egeret. Ha úgy is remeg, akkor már biztos, hogy a gépeddel van a probléma vagy szoftveresen vagy hardveresen.
Elküldve: 2004. 03. 08. 15:03
idézet:
Ezt írta sebgutkopf:
Tulajdonképpen a probléma élvezésén kívül miért jó az optikai egér? :confused:
Munkahelyen használtam egy dell optikai egeret 5 napig és végül kivágtam, mert elegem volt, hogy néha nem jól követte a mozgásokat. Mondjuk remegés nem volt.[/quote]
Próbálj egy Logitech MX szériás egeret és megváltozik a véleményed!![]()
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.