Idézet: Hartmann - Dátum: 2005. febr. 18., péntek - 9:04
Sziasztok!
Nekem tegnap sikerült beszerezni egy coolink Bat1VS-t
Be is raktam, meg vagyok vele elégedve.
Hartmann - Bat
Konfig
CPU: Intel P4 Prescott 3.6GHz/800MHz, 1MB L2 Cache, LGA775
MB: Intel D925XE2CVLK
Mem: 4x Hynix 512MB/533MHz DDR2
Ház: Yeong-yang 5601BK
Táp: CWT-ISO400 300W
Vid: PowerColor X600 XT PCI-e
HDD-k:
2db 120GB S-ATA (Samsung és Seagate)
1db 160GB S-ATA (Samsung)
1db 160GB P-ATA (Samsung)
ODD: LG GSA-4160B DVD író
A mérések alapján (Intel Desktop Center Stress Test-je 100% töltettel) az eddigi 80-82 fokos prociból a BAT csinált 62-63/57-58 fokosat a fordulatszámtól függően.
Teljes fordulaton is alig hallani a venti hangját, a winyóké és a másik két Jamicon 12cm ventié hangosabb.
Szal összességében meg vagyok elégedve vele, bár a beszerelésnél kellett kissé alakítani a chipset hűtőbordán
Hartmann
Szia!
Én is egy ilyen ventin gondolkodom, nekem egy Intel 530-as professzort kellen vele meghűteni, amit húzni is szeretnék később (3.6 GHz-ig, mint amennyi a Tied is alapból). Azonban mérete miatt akadnak kételyeim! Ezért kérdezném meg ezeket Tőled, hátha meg tudsz nyugtatni!
Szval:
- Én attól félek, hogy "kitépi" az alaplapomból az egész CPU-t foglalatostól, mindenestűl együtt

, vagy belehajlik szegényke... :confused: Mit tapasztaltál ilyen téren? Met nekem egy álló házam van, nem fekvő...
- Nekem egy ASUS P5P800-as lapom van, és nem tudom, hogy arra rá lehet-é-e szerelni a "kicsikét"

. De ahogy láttam, Neked is ugyanolyan volt az előző hűtőd csatlakoztatása, mint az enyémnek...
Azt meg nem tudom, hogy a tápomtól elfér-e... Egy 500W-os Q-Tec van benne...
p. T.F.