Tapkerdes.....
Elküldve: 2004. 10. 02. 16:21
STOL és Tsa., HIGH-END JNC táp! <<katt!>>
Features:
cca. 300W terhelhetőség
3,3V: 14,5-15A (nem 5V-ból állítja elő!)
5V: 25A
12V: 13A
5V SB: 1,5A
Rövidzár, és megfutásvédelem
Hőfokfüggő ventifordulatszám
SB hűtés
Várom Didyman véleményét!
Elküldve: 2004. 10. 02. 17:09
Mindenkinek köszi a segítséget!
Elküldve: 2004. 10. 02. 17:14
Idézet: stol - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 17:21
STOL és Tsa., HIGH-END JNC táp! <<katt!>>
Features:
cca. 300W terhelhetőség
3,3V: 14,5-15A (nem 5V-ból állítja elő!)
5V: 25A
12V: 13A
5V SB: 1,5A
Rövidzár, és megfutásvédelem
Hőfokfüggő ventifordulatszám
SB hűtés
Várom Didyman véleményét!
Azért durvák azok a 'karácsonyfák'...
Azok a 'nagykondik' is lehetnének - nagyok.
Tech. nem értek hozzá, csak 'ez a véleményem'...
Elküldve: 2004. 10. 02. 17:40
Szóval társad van? vele dolgoztatsz? :Đ
Na, ugyanez a panel van nálam is, vagy 4 db. tápban, deer márkajelzéssel.
Hanem! Csak 4-est kapsz! Tod miért? A kimeneti szűrők tekercseit merészen kihagytad!! Ejnye!
Gratula hozzá. De tekercset rakj bele, szúrja a szememet
Kakukk, te meg ne kakukkolj, hogy kicsik a kondik!
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2004. 10. 02. 17:47
Idézet: didyman - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 18:40
Hanem! Csak 4-est kapsz! Tod miért? A kimeneti szűrők tekercseit merészen kihagytad!! Ejnye!
Szóval érezzem magam leb@szva ???
Ez egyszóval kifejezhető :
Elküldve: 2004. 10. 02. 17:51
Idézet: didyman - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 18:40
NANA!
A két tekrenc a -12&-5V-é, amit mai alaplapok már nem használnak, ézért nem látom értelmét az agyonpufferelésnek, agyonszűrésnek.
Elküldve: 2004. 10. 02. 19:50
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. okt. 1., péntek - 19:51
Szal
Most csalódtam
Antec Phantom Fanless PSU
Szerintem ez is bőven elég lenne a legtöbb konfighoz mert minden ágon elég magas értékeket tud leadni...De én most úgy döntöttem ha már egyszer vízhűtésem van akkor megveszem az EDVextrem legújabban átdolgozott Enermax 460wattos vízhűtéses tápját...Már nem akarom tovább húzni a tápcserét és a hangját unom már a tápventiknek...Ventis tápot nem akarok mert amiben venti van és nem 5voltról megy az szerintem elég jól hallható! Persze ez csak az én véleményem! Nem igazán csípem a 12 centis ventiket! A "szélzajuk" szerintem még alacsony fordulaton is elég nagy relatíve...
Elküldve: 2004. 10. 02. 22:07
OTHER ANTEC PHANTOM 350 SPECIFICATIONS
Power Efficiency at full load US: 86% with no PFC
EU: 82% with Active PFC
Ezek szerint amerikában nem is forgalmazzák PFC-vel?
szerk.: a 3. oldal tesztjei is érdekesek, főleg a hatásfok és a hőtermelés közötti összefüggés.
Szerkesztette: Bucy 2004. 10. 02. 22:11 -kor
Elküldve: 2004. 10. 03. 00:10
Idézet: stol - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 7:21
Ha valaik stabilitást vár a PFC-től, akkor annak elmondom, hogy a PFC nélküli tuning Acorp tápom "csak enyire" stabil:

Ui.: Ha mutat valaki ennél stabilabb feszeket, akkor megcsókolom a két kiskacsóját!
már megbocsáss, de a géped alig eszik valamit így ne csodálkozz hogy stabil a fesz, hiszen terhelve nem eszik anyitt mint itt a többieké készenlétben.
Elküldve: 2004. 10. 03. 01:07
Idézet: Bucy - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 23:07
OTHER ANTEC PHANTOM 350 SPECIFICATIONS
Power Efficiency at full load US: 86% with no PFC
EU: 82% with Active PFC
Ezek szerint amerikában nem is forgalmazzák PFC-vel?
szerk.: a 3. oldal tesztjei is érdekesek, főleg a hatásfok és a hőtermelés közötti összefüggés.
Valami rossz a cikkben??? :confused:
Én eléggé összeszedett és jó cikknek tartom!
A hatásfoka a tápnak nagyon jó!
Teljes terheltség mellett min.86%!!! Azt hiszem nem sok táp van ami ilyen értékkel büszkélkedhet!
Főleg ,hogy mindezt passzívban teszi!
Igazából az a 350 watt szerintem egy komolyabb géphez is elég...Persze dual SLI-ben nyomatott 6800Ultrák és dual 3,2Ghz Xeon mellé nem...De nem is erre találták ki...Egy otthoni single procis , nem agyon tuningolt gép mellé kiváló választás lehet! Főleg ,hogy átszámítva olyan 35 bruttó kinnt az ára, sőőőt egyes helyeken 31 bruttóért is láttam...Persze az kérdéses mire ideér ez az árcédula mennyivel fog hízni...
Elküldve: 2004. 10. 03. 07:16
Idézet: diegho - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 1:10
Háát, most van benne 4db vinyogó, abból 2db 10krpm-es SCSI, a másik 2 5,4/7,2krpm-es IDE.
Aztán 2 optika (írók).
A stabilitársól anyit, hogy a CG, amit próbára tettem be, majd kinyírta a gépem az asszietrikus terhelés miatt.
Azthiszed, az überfasza gépek is többet fogysztanak 180-250W-nál?! (Prescott leszámítva)
Ha igen, tévedsz.
De ez már
Elküldve: 2004. 10. 03. 07:28
Idézet: Zollka - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 2:07
Én eléggé összeszedett és jó cikknek tartom!
A hatásfoka a tápnak nagyon jó!
Teljes terheltség mellett min.86%!!! Azt hiszem nem sok táp van ami ilyen értékkel büszkélkedhet!
Főleg ,hogy mindezt passzívban teszi!
Igazából az a 350 watt szerintem egy komolyabb géphez is elég...Persze dual SLI-ben nyomatott 6800Ultrák és dual 3,2Ghz Xeon mellé nem...De nem is erre találták ki...Egy otthoni single procis , nem agyon tuningolt gép mellé kiváló választás lehet! Főleg ,hogy átszámítva olyan 35 bruttó kinnt az ára, sőőőt egyes helyeken 31 bruttóért is láttam...Persze az kérdéses mire ideér ez az árcédula mennyivel fog hízni...
Dehogy rossz! Érdekes=felkeltette érdeklődésemet, nagyon jó a cikk és a táp is bika.
Elfogadnék 1-et ajándékba
Elküldve: 2004. 10. 03. 08:27
Idézet: stol - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 18:51
A két tekrenc a -12&-5V-é, amit mai alaplapok már nem használnak, ézért nem látom értelmét az agyonpufferelésnek, agyonszűrésnek.
Háááát...najó, megkapod az 5-öst :Đ . De nem jól tudod, a soros port igenis használja a negatív delejt, kömben miből állítaná elő a feszültséglogika nulla szintjét?
Igaz, ami igaz, a procid meg a VGA-d egy mai tökös konfigot nem takar be, de a vinyók szépen rátesznek. Én személy szerint nem tartom fontosnak a minél pontosabb 5 és 12V-ot, mert a kapcsolástechnika ebben a dologban a szélsőséges asszimetriák miatt sokszor képtelen marha pontosan tolni őket. De ha jól eltalálja az ember a terhelést, akkor ilyen is tud lenni
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2004. 10. 03. 09:10
CSAK EGY KATTINTÁST KÉREK A TÁMOGATÁSODÉRT
Elküldve: 2004. 10. 03. 10:46
Idézet: Tison - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 10:10
Itt egyértelműen megfogalmazza :
Idézet
Wentylator kręci się cały czas na do¶ć wysokich obrotach, ale nie jest za gło¶ny. Regulacja obrotów nie działa dobrze, minimalny poziom ustawiony został zbyt wysoko. Słyszalny szum może łatwo zostać zagłuszony przez muzykę lub odgłosy z gry, ale dla maniaków ciszy jest stanowczo za gło¶ny. Po zastosowaniu większego obci±żenia wentylator przyspiesza i zaczyna gło¶niej szumieć, co staje się już dokuczliwe dla ucha.
És ez a lényeg...
Ja, meg ez :
Idézet
Zaczniemy od napięć zmierzonych podczas pracy przy minimalnym obci±żeniu: po 25W dla każdego napięcia.
Elküldve: 2004. 10. 03. 12:43
Idézet: Dj.Kakukk - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 11:46
És ez a lényeg...
Ja, meg ez :
Elküldve: 2004. 10. 03. 13:56
Idézet: Zollka - Dátum: 2004. okt. 2., szombat - 20:50
Antec Phantom Fanless PSU
Szerintem ez is bőven elég lenne a legtöbb konfighoz mert minden ágon elég magas értékeket tud leadni...De én most úgy döntöttem ha már egyszer vízhűtésem van akkor megveszem az EDVextrem legújabban átdolgozott Enermax 460wattos vízhűtéses tápját...Már nem akarom tovább húzni a tápcserét és a hangját unom már a tápventiknek...Ventis tápot nem akarok mert amiben venti van és nem 5voltról megy az szerintem elég jól hallható! Persze ez csak az én véleményem! Nem igazán csípem a 12 centis ventiket! A "szélzajuk" szerintem még alacsony fordulaton is elég nagy relatíve...
Nagyon megtetszett ez az Antec Neo, és valóban nincs hangja sztem még te sem hallanád
Nekem az a gondom hogy a két passzív radi már kevés lenne az alaplap+proci, vidkártya, 3 winyó, és a táp hűtéséhez, ha meg beteszek még vmi hőleadót akkor meg nagy tumultus lesz stb..
Elküldve: 2004. 10. 03. 14:02
Idézet: Lufinyul - Dátum: 2004. okt. 3., vasárnap - 14:56
Nekem az a gondom hogy a két passzív radi már kevés lenne az alaplap+proci, vidkártya, 3 winyó, és a táp hűtéséhez, ha meg beteszek még vmi hőleadót akkor meg nagy tumultus lesz stb..
Nekem meg ez a Phantom tetszett most meg mert nagyon jó kis táp ,de valahogy már elegem van ,hogy nálunk semmit nem lehet kapni! Ha már kicsit extrább igényed van akkor csakis külfüldön nézelődhetsz!

Súgó
A téma zárva.