A magyar piac be van álva az ENERMAX meg CSIFTEK őrületre aztán nem mer senki beújítani, pedig ezek a tápok azért ennyit nem érnek persze ez az én véleményem. 30 ezer egy 400W-os tápért meg 40-50 egy 550W-os apró vacakért azért húzós szerintem. Jó a minőségük, de ilyen áron csak itt Magyaroszágon kelendőek, pedig nálunk is vannak külföldön elismert és itthon kevésbé ismert alkatrészek, amik azért jóval olcsóbbak. Én amit írtam is, itt a topicban, egy UltraPower 460W-os tápot vettem. 10500.-+ÁFA. Hát ez nem sok egy alumíniumtokozású (megjegyzem.:királykék

) tápért szvsz. Először én is óckodtam tőle, de megnéztem megszagoltam megtapogattam és tetszik. Előtte egy haverom már vett ilyen tápokat és nála is tesztelgettem méregettem mielőtt erre adtam a fejem. Hát szerintem tuti jó a készülék. Annyit róla, hogy max terhelésen a proci, 2 HDD, pár kártya, pár venti burnK7, és az 5Voltos ág multiméterrel mérve, 5,002V, terheletlenül 5,019V. Nekem ez bőven megfelel ennyi pénzért. A 3.3Voltot nem mértem ki, de nem is érdekel.

No ezt csak azért írtam le mert akinek nincs 30.000 pénze egy jó tápra annak jó alternatíva lehet. Nekem nem volt ennyi pénzem, és nem is adok egy tápért ennyit, mert ennyit nem ér. Ha valaki nemhiszi járjon utána

)) De még az enyémet is megmutatom na

)
http://www.xboxklub.hu XBOX és GameCube konzolok szervizelése, moddolása rövid határidővel. ModChip-ek beépítése azonnal megvárhatóan, garanciával. SuperAladdin, QoobChip, Akira, Xecuter, DMS, SmartXX .. És minden mi zem zájnak ingere.