HWSW Informatikai Kerekasztal: Tapkerdes..... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (288 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Tapkerdes..... Értékeld a témát: -----

#5201 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 02. 20:59

Felpörgetés/melegedés témája' :).
A 360-as Chieftec pl nálam is alig melegedett, alig forgott a venti, és mégsem adott elég kakaót.
A 420-as detto. Mert csak  1 ága fulladt ki ?

#5202 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 21:02

Idézet: freeone - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 19:52

Ma élvezkedtem: egy dual Xeont raktam össze, ami mondjuk nem túl érdekes, viszont a tápja amit beraktam egy FSP 550-es táp volt....hát mit mondjak...súlya az 2 chieftec tápé volt, ha nem több, 104C°-os kondik benne, annyi kábel mint az állat- és a 2 xeon, 2x160raid1 nem adott neki elég terhelést hogy legalább egy kicsit felpörgesse a ventijét:), éppenhogy csak forgott.
Nagggyon meggyőző darab volt! :up:

igeeen, egy 500as FSP-be símán belefektetnék szeirntem 25br-ót is, azzal nem nagyon fürödhet be az ember, aztán az amit nem visz el, olyan nekem nem is lesz.. :p :D :cool2:
Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#5203 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 21:41

Idézet: Shane 54 - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 19:51

Nekem a 350W-os FSP-m már nem nagyon viszi el a cuccosomat :( :(
2420MHZ körül, már annyira leesik a +12v, 11.20ra- hogy egy idő után reset :( :(
a procinak se ad elég feszt...1.93v-mat állítok és kap 1.84v-et stabilan talán, mikor 1.875-állításnál 1.81-et kap. Most is 11.31-11.40körül kap....ez kevés nagyon nem? :(
a többi fesz elég jó....talán a +5v az ami kezd elgyengülgetni, mikor vettem még vitte az 5v-ot 5v-on, mára 4.92-4.89v "csak".......mihez kezdjek ???? (jelentem mostanában nem lesz pénzem, de mire készüljek fel?)

Hi!

Normális hűtő kell, és nem kell agyig emelni a VCC-t.
Nekem, most 3200+-on megy, 1,7V-on.

A VCC leesése, nem függ a 12V terhelésétől, mert, akkor alacsonyabbnak kéne lennie, mint a VCC-nek.
Ott, lehet, hogy a proc tápja kezd gyengülni, mert 4 fázisú tápnak >80W igen sokk.
Túlpuffereléssel "talán"...

TITAN vs. SPIRE ventivel, kelett 1,8V, és még néha ott is hátas vágott a Prime.

Venti nélkül padlógázon infrahőmérő szerint 38-39 fok. (szenzor szerint 45, de ez ABIT Bugware NF7 v2.0)

http://solct.fpn.hu/...gep/page_01.htm

Szerkesztette: stol 2005. 02. 02. 21:51 -kor

#5204 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 21:42

Idézet: -MM- - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 17:27

Melyik tápod van pontosan?

Megnéznéd, mennyit megy nálad 3DMark03-ban a CPUTest2 ?
6800-asod van, vagy Radeon? (Rad. 6800 ??? :) )

Hi!

A64 nem nekem van.
Táp, egyventis legelsőszériás(púposodó elkós) Chieftec.
Radeon 6800, nincs húzva.

Tudod, a tuningnak van egy ésszerű határa.

#5205 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 22:08

Igen, tudom :).
Azonban a "hiba" nálam tuning nélkül is megvolt. (vagyis a lassulás) A videokaresz pedig szinte egyáltalán nincs húzva. (gyakorlatilag nincs is :) )
Radeon 6800 pedig nem létezik, ezért kérdeztem rá mégegyszer.
Ha Gef 6800, akkor sztem ott is belassulna, de ez "normál" használatkor (pl játék) ritkán jelenkezik, mivel a procc nincs maxra terhelve sokszor.
Ha pedig Radeon 9800, akkor megint azt mondhatom, hogy azzal nálam is elvitte a 360-as, semmi gond nem volt, még ésszerű határok fölé húzott procival is.

Szerkesztette: -MM- 2005. 02. 02. 22:11 -kor

#5206 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2005. 02. 02. 22:52

-MM- : Érdekes. Azt továbbra sem értem, hogy egy elvileg magasabb fogyasztás mellett stabilabb (de ez evidens tulképpen-alacsonyabb feszen, húzott órajellel valószínűbb egy-egy terület kiesése, hibázása prociban). Az X800 90W? A Pro 58W körül eszik, úgy tudom, maximum :think: .Akkor, ha a 12V kell neki és valóban az a megoldás, akkor adj neki :D . Az, hogy a venti nem pörög fel jobban, nem csoda, hiszen az összes egyenirányító közös bordára "dolgozik"(vagy tekercsre, ha ott van a termisztor), ezért a hőfokfüggő vezérlés nem tud áganként elkülönülni, csak összteljesítményt nézni. Itt is előjön az, hogy egy tápnál lényegesebb az ágankénti terhelhetőségek.

ShanE: jesszus, milyn géped van! :D Igen, Neked is a kondik öregednek, emiatt lesz az 5V és a többi is rendre kevesebb, a száradó kondival nő a táp kimeneti impedanciája. Ha nem cserélsz nagyobb teljesítményűre, akkor a megfelelő helyeken végzett újrakondizás eredményes lehet :) . Ha a magfesz is szarakodik, akkor az alaplapi kondikra sem ártana rápillantani (a proci tápellátását a 12V tartós leesése sem kéne nagyon befolyásolja).

Freeone: irigyellek :) :up:

Tlala: A legjobb FSP-t fogtad ki :up: ! Az a "legendás" széria része.

Tiin: Először nem akartam reagálni arra, amit írtál. De mégis. Nézd. Itt szerintem senkit nem érdekelnek a csillagjaid és hozzászólásaid (én plö eddig meg sem néztem). Ha jól elolvasod, amit írtam, észérvekkel támasztottam alá az állításomat. Egy szóval sem hülyéztelek le, sem Téged, sem a haverodat. Kiemelnéd, lennél szíves, ha ilyet tettem, mielőtt ilyen váddal nekem esel?
A minőségellenőrzésben valóban kereshető eltérés (egyébként az említett Philips-Marantz kombináció lényege az volt, hogy a matricán kívül minden ugynaz volt, a végellenőrzés is). De belül ugyanarról tápról van szó. Az alkatrészek minősége beszállítófüggő, az pedig logisztika, nem pedig márkanév. A hétvégén éppen nálam járt, 360-as Chieftec-ben tökgagyi és középkategóriás elkókat találtam. Nem volt egy éves a táp, a 12V szépen elkezdte megadni magát. Ez is egy évek óta bevált konstrukció, csak éppen húgy kondikkal. Akkor mennyire is számít a címke, ami rajta van?  Ettől még lehet igazad abban, hogy a 410-es szériának valami konstrukciós hibája van. Ha jól elolvasod, amit írtam, ebben sem cáfoltalak meg, mert bizony fogalmam sincs róla.
:offtopic: Mistral: Itt is inkább tanácsokat kaptál tőlünk...Az, hogy a gyomrod mit bír, meg egyéni szocproblem.
A többire nem reagálok, mert nem érdemes rá. :(
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#5207 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 23:20

...Őőő, corsar-samsung: Tényleg nem jó példa, a samu csak alkatrészt ad a corsair alá, nem kész rammodult, úgy tudom (helyesebben nem ugyanazt, amit OEM-ként árul). A panel tervezésén, egyéb alkatrészeken no és az SPD tartalmán pedig sok múlhat.
De ez csak szvsz.
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#5208 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 23:22

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 23:52

Az X800 90W? A Pro 58W körül eszik, úgy tudom, maximum :think: .Akkor, ha a 12V kell neki és valóban az a megoldás, akkor adj neki :D .

Lehet, ennek csak örülnék, a 90W-ot más mondta :).
De a 6800 bizti megeszik 100W-ot.

12V-ot meg remélem mihamarabb adhatok bűven.
Ha a videokártyám hibás, az lenne a legnagyobb szívás. (mivel ohne gari...)

#5209 Felhasználó inaktív   Shane 54 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 23:28

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 21:52

...

ShanE: jesszus, milyn géped van! :D Igen, Neked is a kondik öregednek, emiatt lesz az 5V és a többi is rendre kevesebb, a száradó kondival nő a táp kimeneti impedanciája. Ha nem cserélsz nagyobb teljesítményűre, akkor a megfelelő helyeken végzett újrakondizás eredményes lehet :) . Ha a magfesz is szarakodik, akkor az alaplapi kondikra sem ártana rápillantani (a proci tápellátását a 12V tartós leesése sem kéne nagyon befolyásolja).
.

:D :D

Újrakondizás??? Hááát.....én meg nem tudom csinállni :) Meg úgyis veszek nyáron másikat, mert jön még 1wincsi és 1 dvd író is, azokat meg nem hinném hogy kibírja a cuccli. :) De ha addig nem hal el és szükséged lenne rá akkor biztos tudunk találni valami jó árat, persze ha kell akkor a táp :)
Alaplapot ma kuksiztam meg, kondik szerintem megvannak, még nem is púposak vagy szmötyisek, aztán remélem nem lesz vele gond, most azért vissza vettem 3200+-ra inkább, így alapfeszen eldöcög :)

szerk és a +12v így egyből 11.43-11.49 :)

Szerkesztette: Shane 54 2005. 02. 02. 23:29 -kor

Találjuk meg együtt az AIDS ellenszerét!!
Csatlakozz a magyar csapathoz!!

"...nehogy már a fika egye meg az óvodást..." Andro, részlet

Gondolkodtál ma már?

#5210 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 23:29

Ha most tudnám, miért nem látom a képet...
http://www.xbitlabs.com/articles/video/dis...v-power_10.html
Hála Edgar-nak :) .

#5211 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 02. 23:45

Én sem látom a képeket :(

Nekem meg innen jött a 90W.

650-es Q-Tec tápról mit gondoltok?
Gondolom 8+fáért nem a jéghegy csúcsa :).

Ráadásul semmi technikai infót nem találtam róla.

#5212 Felhasználó inaktív   tlala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 01:20

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 21:52

Tlala: A legjobb FSP-t fogtad ki :up: ! Az a "legendás" széria része.

Köszi!  ;)
Holnap asszem kipróbálom benne a Papst ventit, elvégre talán 2 hónapot ment a Codegen-ben.

#5213 Felhasználó inaktív   tiin 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 02. 03. 02:10

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 2., szerda - 23:52

Tiin: Először nem akartam reagálni arra, amit írtál. De mégis. Nézd. Itt szerintem senkit nem érdekelnek a csillagjaid és hozzászólásaid (én plö eddig meg sem néztem). Ha jól elolvasod, amit írtam, észérvekkel támasztottam alá az állításomat. Egy szóval sem hülyéztelek le, sem Téged, sem a haverodat. Kiemelnéd, lennél szíves, ha ilyet tettem, mielőtt ilyen váddal nekem esel?
A minőségellenőrzésben valóban kereshető eltérés (egyébként az említett Philips-Marantz kombináció lényege az volt, hogy a matricán kívül minden ugynaz volt, a végellenőrzés is). De belül ugyanarról tápról van szó. Az alkatrészek minősége beszállítófüggő, az pedig logisztika, nem pedig márkanév. A hétvégén éppen nálam járt, 360-as Chieftec-ben tökgagyi és középkategóriás elkókat találtam. Nem volt egy éves a táp, a 12V szépen elkezdte megadni magát. Ez is egy évek óta bevált konstrukció, csak éppen húgy kondikkal. Akkor mennyire is számít a címke, ami rajta van?  Ettől még lehet igazad abban, hogy a 410-es szériának valami konstrukciós hibája van. Ha jól elolvasod, amit írtam, ebben sem cáfoltalak meg, mert bizony fogalmam sincs róla.
:offtopic: Mistral: Itt is inkább tanácsokat kaptál tőlünk...Az, hogy a gyomrod mit bír, meg egyéni szocproblem.
A többire nem reagálok, mert nem érdemes rá. :(

tiiin: Hagyd abba légyszíveas a megalapozatlan flame-et és a sok butaságot!

Ez volt a kiemelt rész, ezzel kezdted, utána pedig csak félremagyaráztad amit írtam (chipekről, stb). Nem tudom, mi volt megalapozatlan és mi volt a butaság abban amit írtam, hisz egyiket sem igazán cáfoltad meg. Bár azzal egyetértesz, hogy a minőségellenőrzésük más, gondolom azzal is egyetértesz hogy azonos szériában lehetnek jobb és rosszabb darabok is. Sejtem, hogy a jobbak mennek a neves gyártónak, a maradék pedig megy ki Sirtec matrica alatt. És, ha belegondolsz, eladhatják az összeset a Sirtecék: az eladott árúkészletre teljes cseregaranciát vállal, és a sok-sok end-user pedig tesztelje le csak a tápokat. Ami selejt, megy vissza hozzájuk, mit veszíthetnek, kicserélik és a következő szállítmánnyal küldik. Max akkor nem éri meg ez, ha sok a selejt, de egyébként?
De szerintem ezen lépjünk túl. Simán elhiszem neked hogy ugyanaz van a kettőben, de én nem 410-es Chieftecet, hanem 420-as dualventis Chieftecet hoztam el a Mi**ralból cserébe.
Viszont télleg nincs kedvem vitázni, az egyetlen célom azzal a hozzászólással az volt, hogy leírjak egy véleményt egy magyarországi bolthálózatról, egy adott tápfajtáról, és a fórumot olvasó, tápot vásárolni szándékozó emberek okuljanak belőle. Ha nem támadnak nekem egyesek "de hát az ugyanaz" dumával, akkor nincs ez az egész. Így meg legalább tudjuk, hogy a 410-es Sirtec által gyártott - mindegy ki által felcímkézett - széria valószínűleg gyengécske lett. Ennyi, és nem több.
És végül, pusztán gyakorlati oldalról megközelítve: ha kéne megbízható táp, és csak a Mi**rálnál vásárolhatnád le az elpukkant táp árát (mondjuk 12e ft), és 400W feletti tápot keresnél reális áron, melyiket vennéd? ITT az árlistájuk
Szóval érted...

#5214 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 08:34

Mondjuk az igaz, hogy ami idejön a balkánra, meg ami tajvanban jó a dzsunka fedélzeti PCjét meghajtani Chieftec, az nem ugyanaz amit az USAban meg Japánban el lehet adni. Oda ugyanis a fosadvány, lekvár márkákat csipőből be sem engedik.
Amugy, a ramos példa annyira nem xar. Teszemazt a samu gyártósorrol lepottyan az A memóriaIC. Letesztelik, hujjddejó, csudajó, birja a 500at 2:2:2:2:2:f*sztudjamennyin. Na akkor ezt kapja a Corsair. Legyün a következő, a szomszédja, ugyanabból a sorból, check, hujjdejó, nem birja csak a 333at 15:15:15:15ben, na akkor ez jó lesz a kommersz mistralbrand gyártónak, mehet kirgizföldre. Ugyanonnan származik a 2 ic? Ja. A végeredmény ugyanaz lesz? Nem. A tápnál lehet hogy az FSP brazil gépsora hugyozza a tápbeleket, és elkezdik csekkolni. Hopsza, az A darab 12 voltos ága 150% túltehernél meghaladja azt az tűrést, amit a minőségf*szomnál meghatároztak. Na akkor ez jó lesz az UPnek. Jön a B darab, bemérik, hűűhűű, de jó lett, na akkor ez marad nekünk, v megy a zalmannak.
A hullámzó minőséggel meg az a baj, hogy gondolom a Sirtecnek se 1 gyára van, hanem egy rakás. Namost lehet, hogy amit a hongkongi kikötő Vájling Szelleme nevű fadzsunkáján hegesztenek össze esőcsatornabádog dobozba, az nem lesz ugyanaz, mint amit a Kelet Halszaga nevű kinai őrnaszádon vagy a LevágomAKisUjjadatMeJakuzaVagyok nevű japán bűntanyán heroinnal megtöltött köldökű 14 éves rafiaszoknyás vietnami prostitiáltak között.

#5215 Felhasználó inaktív   tlala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 08:43

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 7:34

Mondjuk az igaz, hogy ami idejön a balkánra, meg ami tajvanban jó a dzsunka fedélzeti PCjét meghajtani Chieftec, az nem ugyanaz amit az USAban meg Japánban el lehet adni. Oda ugyanis a fosadvány, lekvár márkákat csipőből be sem engedik.
Amugy, a ramos példa annyira nem xar. Teszemazt a samu gyártósorrol lepottyan az A memóriaIC. Letesztelik, hujjddejó, csudajó, birja a 500at 2:2:2:2:2:f*sztudjamennyin. Na akkor ezt kapja a Corsair. Legyün a következő, a szomszédja, ugyanabból a sorból, check, hujjdejó, nem birja csak a 333at 15:15:15:15ben, na akkor ez jó lesz a kommersz mistralbrand gyártónak, mehet kirgizföldre. Ugyanonnan származik a 2 ic? Ja. A végeredmény ugyanaz lesz? Nem. A tápnál lehet hogy az FSP brazil gépsora hugyozza a tápbeleket, és elkezdik csekkolni. Hopsza, az A darab 12 voltos ága 150% túltehernél meghaladja azt az tűrést, amit a minőségf*szomnál meghatároztak. Na akkor ez jó lesz az UPnek. Jön a B darab, bemérik, hűűhűű, de jó lett, na akkor ez marad nekünk, v megy a zalmannak.
A hullámzó minőséggel meg az a baj, hogy gondolom a Sirtecnek se 1 gyára van, hanem egy rakás. Namost lehet, hogy amit a hongkongi kikötő Vájling Szelleme nevű fadzsunkáján hegesztenek össze esőcsatornabádog dobozba, az nem lesz ugyanaz, mint amit a Kelet Halszaga nevű kinai őrnaszádon vagy a LevágomAKisUjjadatMeJakuzaVagyok nevű japán bűntanyán heroinnal megtöltött köldökű 14 éves rafiaszoknyás vietnami prostitiáltak között.

Azért egyetlen dolgot pontosítanék.
A vietnami lány köldöke kokainnal van töltve!  ;)

#5216 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 08:46

Tiin: ismét kérdezem: Hol hülyéztelek le? A személyeskedés és a vélemény között tegyél különbséget!
Nem, nem értek egyet azzal, hogy a minőségellenőrzésük más. Csak annyit jegyeztem meg, hogy előfordulhat. Egyikünk sem dolgozik náluk, nem lehet tudni. A márkanév -és ez gyakolrati tapasztalat- nem a végellenőrzés rostáján szokott múlni, hanem a megrendelési mutatókon, és igen, vannak olyan helyek, ahol a minőségileg kiemelkedőt teljesítő (legyen az +/-) példányokat leválogatják. Nem látok megalapozottságot a véleményedben, csak légből kapott ötleteket, feltételezéseket. Ne haragudj, de pont te vagy az,aki nem tudja alátámasztani állításait észérvekkel. Amit most is írtál arról, hogy a ST úgymond az egyszeri felhasználón teszteli le tápjai minőségét-megint nem valami meggyőző. Szerinted milyen az a cég, amelyik ekkora "ballépést" követ el saját maga ellen? Te egy jól bejáratott márkanév tulajdonosaként megengednél ilyet? Alá tudod ezt támasztani valamivel? Vagy egy modell, egy széria statisztikája alapján állítasz ilyet? Mit értesz "jobb" tápegység alatt?
Ha ennyien neked estünk (úgymond), akkor nem fordul meg Benned, hogy talán nem a csillagjaid alapján, hanem más miatt történt? Állítottál valamit, ami félreérthető, szétszórt és nem kellően megalapozott volt. Most már 3x, 3. féle módon próbálod elmagyarázni, 3 eltérő véleményt formálva, tulajdonképpen lassan kezdünk egy dologra gondolni. Csak az első, ezzel kapcs hozzászólásodban ez az egész valahogy más fényben volt.

#5217 Felhasználó inaktív   tlala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 08:50

Annyira bízom benne, hogy egyikőtök bölcsessége eccer csak felülkerekedik, és abbahagyja!  ;)  ;)  ;)

#5218 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 08:51

Idézet: 2-More - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 8:34

Ez egy ááálat'

No nem. Sehol sem tesztelnek darabonként komplett IC-garnitúrát a kommersz kategóriában(tudod, micsoda volumen ez és mennyi időbe tellik?). Ugyanúgy válogatják, ahogy a procikat.
A gyáranként eltérő minőségben biztosan igazad van.

#5219 Felhasználó inaktív   Shia-ko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 09:13

Idézet: didyman - Dátum: 2005. febr. 3., csütörtök - 9:51

Ugyanúgy válogatják, ahogy a procikat.

Raklap kilóra megvan?  :D :nevet: :nevet2:
Üdvözlettel:
Gabi

#5220 Felhasználó inaktív   2-More 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 02. 03. 09:17

Fingom nincs hogy hogy tesztelik valójában, az biztos hogy nem egyesével, hanem szúrópróbaszerüen sorozatonként, ez most itt csak egy nagyon leegyszerüsitett dolog volt. mondjuk az a prociválogatás is egy érdekes dolog, hogy a válogatási elv nem ugyanaz Puerto Ricoban mint Malajziában. A gyáranként eltérő minőségre is volt egy érdekes esetem: egy ismerős még a BE-62 korszakban vett 2 40es IBMet, hogy RAID meg mekkora kirájság. Mondtam hogy de nem, meg akkor már legalább egyformát vegyen. Igy vett ugyanott 2 egyforma IBMet. Egyik ír volt, a másik román. Az egyiken Hynix cache-IC volt, a másikon M-tec. Az egyik ugy 15%al volt gyorsabb a másiknál. Nem a román volt az:D

Téma megosztása:

• (288 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 259
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.