HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik billentyűzetet? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik billentyűzetet? Értékeld a témát: -----

#221 Felhasználó inaktív   AiRLAC 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 03. 19:35

Megjelent a magyar forgalmazónál a Benq X-touch A800, van belőle fekete és fehér is:
Kép

Holnap megnézek egy feketét hogy milyen lehet, a 805-ös vezetéknélküli cucc tetszett de az egere az vérgagyi volt (az MX700-hoz képest legalábbis :) ) A hármasával csoportosított Fxx gombok például taszítanak :reklamacio:  , de hátha annyira jó lesz hogy meg tudom szokni :D
Sose vitatkozz idiótákkal. Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal.

#222 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 03. 21:42

Idézet: AiRLAC - Dátum: 2004. jún. 3., csütörtök - 20:35

A hármasával csoportosított Fxx gombok például taszítanak :reklamacio:  , de hátha annyira jó lesz hogy meg tudom szokni :D

3+2+2+3+2 rulz...

Meg mindig a monitor fele kell tartanom a billzetet ejszaka, hogy lassam, melyik F-et akarom megnyomni. Pedig mar 1.25 eves a Cordless Comfort-om.

#223 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 01:12

Kép

Ezt tettem be a bill fölé...csak bekapcsolom és...
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#224 Felhasználó inaktív   ZooLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 06:21

Idézet: Wanax - Dátum: 2004. ápr. 30., péntek - 8:00

Hali!
Láttam többeknek hogy Logitech Internet Navigator billentyűzete van errefelé, mondja már meg nekem, hogy hogyan kell azt megcsinálni, hogy ne kelljen minden bootolásnál nekem bekapcsolni az "F-Lock"-ot, szoftverben nem találtam sehol ilyen beállítást, és az F-billentyűket én annak szeretném használni :) remélem nem volt túl zavaros...:)

Az I-Touch-ot feltetted? Ugyanis abban lehet ilyen beállításokat megtenni. Este megkeresem, hogy hol. Ha el nem felejtem. :omg:

ZooLee

#225 Felhasználó inaktív   Wanax 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 06. 12:15

Hamár mindenki az I-Touchról beszél, segítsetek má ki engem is... hogy az istenbe lehet rábirni arra, hogy bekapcsolja az F-Lockot magától?? mert az Fxx billentyűket én eredeti jelentésükben akarom használni, pl windows commander meg minden más... és magától az istennek se hajlandó átkapcsolni, és elég fárasztó minden bootolás után átkapcsolni nekem... lustaság fél egésség  :D
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad E9550 - MSI X4890XT OC-
Geil 4x1024M/800 - Seagate Barracuda IV 750 GB + 750 GB - Samsung 1TB + 2TB -
SB Live! 5.1 Digital - Logitech Mouseman Dual Optical - Samsung 710T + Samsung 2243BW

#226 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:07

Idézet: Wanax - Dátum: 2004. jún. 6., vasárnap - 11:15

Hamár mindenki az I-Touchról beszél, segítsetek má ki engem is... hogy az istenbe lehet rábirni arra, hogy bekapcsolja az F-Lockot magától?? mert az Fxx billentyűket én eredeti jelentésükben akarom használni, pl windows commander meg minden más... és magától az istennek se hajlandó átkapcsolni, és elég fárasztó minden bootolás után átkapcsolni nekem... lustaság fél egésség  :D

en ugytudom hogy erre egy hatarozott sehogy a valasz :)

vagy ha hajlandovagy ra fogod a szikszalagot es leragasztod :)
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#227 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 07. 11:08

Idézet: padawan - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 10:07

en ugytudom hogy erre egy hatarozott sehogy a valasz :)

vagy ha hajlandovagy ra fogod a szikszalagot es leragasztod :)

csak nem hl.padawan?:)
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#228 Felhasználó inaktív   Wanax 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 08. 05:39

Hát eddig még énse találtam eddig semmilyen erre vonatkozó opciót a szoftverben. gáz, mr Logitech, igazán megcsinálhatná a kevemér :)  remélem majd valami verzióba lesz majd... addig meg grrr...  :reklamacio:
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad E9550 - MSI X4890XT OC-
Geil 4x1024M/800 - Seagate Barracuda IV 750 GB + 750 GB - Samsung 1TB + 2TB -
SB Live! 5.1 Digital - Logitech Mouseman Dual Optical - Samsung 710T + Samsung 2243BW

#229 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 08. 07:41

Idézet: padawan - Dátum: 2004. jún. 7., hétfő - 12:07

...... fogod a szikszalagot ......

Az mi?
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

#230 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 06. 08. 09:14

Idézet: lameXpert - Dátum: 2004. jún. 8., kedd - 8:41

Az mi?

Ezt sem tudod?? :omg:
Ez egy karsztos területről, legalább egy kiló méter (pluszminusz 20 deka) mélyről származó ásványi anyagokkal szilárdított és szén-dioxiddal dúsított rögzítőanyag. Kiválóan alkalmas billentyűzetek lefogására.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#231 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 00:44

Kép

Labtec Internet Desktop

Ez itt milyen??
Van akinek van Labtec billenytűzete? Vélemény... valami?
Nekem szinben pont ilyen kéne..  legalábbis hasonló :)

De mien ez ugy általában .. nem hiszem el hogy senkienk sincs ;) ne tagadjátok .. nemá mindekinek Logitech van azt má kitárgyaltuk :)

Üdvi!
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".

#232 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 23:19

Tudnátok ajánlani valami kompakt, kicsi billentyűzetet? Nem kell, hogy agyon legyen cifrázva, legyen olcsó és MEGBÍZHATÓ. Lan-ra kéne.

Eddig ezt néztem: Genius 19-e NB Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Szép is, minőséginek is néz ki, az ára is rendben lenne, sSak ne lenne Genius :p
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#233 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 23:25

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 15., kedd - 22:19

Tudnátok ajánlani valami kompakt, kicsi billentyűzetet? Nem kell, hogy agyon legyen cifrázva, legyen olcsó és MEGBÍZHATÓ. Lan-ra kéne.

Eddig ezt néztem: Genius 19-e NB Kép

Szép is, minőséginek is néz ki, az ára is rendben lenne, sSak ne lenne Genius :p

Honnan szereztél ekkora képet?? :))
Kb 29e röl nicns ekkora??:)
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".

#234 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 15. 23:31

nagyon misztikus helyen: www.genius.hu :p

Megevnni Pesten meg a DEMO -Studioban lehet, 3200+áfa pénzért úgy látom.

Mondhatnátok alternatívákat :)
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#235 Felhasználó inaktív   a t o s z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 17. 14:21

Errol mi a velemenyetek? Azona RF-2300 vezeték nélküli bill + opt egér duó (fekete).

#236 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 10:07

Én most ilyet rendeltem a Germánoktól:

Logitech UltraX Flat Keyboard MM German
Internet Double function, black/silver
Kép

Info  top 

The Logitech OEM UltraX Keyboard is specifically designed to deliver the ultimate look, feel, and design to any personal computer system. By integrating notebook keys inside a standard 104-keyboard layout, the UltraX Keyboard delivers the latest technologies inside an ultra sleek design. With its simple shape, the UltraX Keyboard will look perfect in front of any LCD panel and along side other Logitech OEM peripherals. Driver independent, the UltraX Keyboard will work seamlessly with Windows XP by allowing the necessary functions to be available for immediate access. For the ultimate experience, the UltraX Keyboard delivers Logitech worldwide quality in a simple user-friendly design. To prevent any driver installation hassles, the UltraX Keyboard's designers made a statement to only use hot keys that are commonly used but will also be driver-independent. This plug-and-play functionality is as easy as connecting the keyboard to the PC system and have all the hot key features work instantaneously. It is that simple! The comfort of the UltraX Keyboard is made possible by taking advantage of the notebook PC keycap feel. By installing notebook keycaps, the UltraX Keyboard became extremely flat yet also comfortable to type on for prolonged daily use. This unique design and technology makes this keyboard ideal for PC systems or keyboard upgrade to bring a clean, comfortable design while not taking away the convenience of a keyboard layout, which has become standard in the industry.

Kíváncsi vagyok.

Szerkesztette: tusi 2004. 06. 19. 10:08 -kor

#237 Felhasználó inaktív   Mumtaz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 12:54

Nem tudjátok, hogyan lehetne átverni kissé a billentyűzetet? Nekem Genius KB-21e van, ami nekem baromi jó. A windows beépített dolgait kihasználva külön drivert nem is rakok fel hozzá, mert az max annyit számít, hogy a baloldali EXCEL illetve WORD gomb működjön. Viszont ami probléma, azok a fenti gombok, amik általában az alapértelmezett funkciókhoz vannak, tehát pl a WWW gomb az alapértelmezett böngészőt indítja el, stb. Nekem tulajdonképpen ezzel van a gondom, hogy pl a média gombok funkcióit (esetleg a többi gombét is) nem lehetne valahogy megváltoztatni? Csak azért kérdem, mert pl a MEDIA gomb nekem most speciel a Winampet megnyitja, de pl a léptetőgomb, a lejátszó gomb és a többi gomb winampben nem működik. Nem tudom, hogy mit vesz alapból figyelembe, hogy milyen alkalmazást indítson el. Lehet, hogy azt nézi a windows, hogy pl az audio CD lejátszásnak mi az alapértelmezett lejátszóprogramja, és akkor azt indítja el a MEDIA gomb? Valami ilyesmi lehet, de valahogyan csak át lehet verni.

Jó lett volna, ha úgy csinálják meg hozzá a gyári drivert, hogy minden gombot át lehessen "programozni", akkor nem lenne ilyen funkciókban hiányos a billentyűzet.

#238 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 15:13

Feljebb linkeltem a Microsoft billzetekhez tartozo drivert, abban azt allitasz, amit akarsz...

#239 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 19. 17:45

Vásároltam egy Genius kb-19e NB-t. Gondoltam írok róla egy kis kritika félét...

Maga a kialakítás nagyon tetszetős; ezüstszínű műanyag és fekete gombok. Az egész nem lehet vastagabb 1centinél: mindenesetre egy élére állított 1 forintosnál biztos vékonyabb. Emellett nagyon könnyű, szinte nincs is súlya. Az asztalra kiválóan rátapad, és könnyűsége ellenére marha stabilan oda ragad. Maguk a gombok ilyen alacsony éptésüek mint a legtöbb notebook esetében: sokkal kényelmesebb gépelni így, kevesebbszer csúszik félre az ember ujja, ezenkívül nagyon finoman reagálnak minden érintésre.
   A kiosztás elsőre marha szokatlan; a numepad valami különös mutánssá változott a del+insert+stb. panellal összekeveredve.... Ezt a legnehezebb megszokni talán... mindig vaktában kinyúl az ember tapogatózó ujja a del felé, de persze csak hűlt helyét találja...
   Szerintem komoly hiba volt a jobb shiftet egyetlen normál billentyű méretűre össze nyomni, és közvetlenül mellé rakni a "fel" gombot. 10ből 5ször arra nyomok  :p
    Szegény hosszú "í"-nek jutott a legmostohább sors: száműzték szegényt a shiften és ""fel" billentyűn túlra, bár ez annyira nem zavaró, de meg kell szokni. Azért a kisujjam kényelmesen eléri...

Ezek közül igazán egyik sem tekinthető hibának, meg kell szokni őket. Ez a 2. hosszabb szöveg amit gépelek vele, és meg kell mondjam, kb. 1,5ször annyi időt vett igénybe mint normálisan. Maga a gépelés gyorsabban megy, de pár fura változás rengeteg hibát okoz; shift helyett a fel gombot találom el, és elkezdek írni a felette levő sorba stb... gondolom ha megszokom ezek majd elmúlnak. Mellesleg a bal shift teljesen normál méretű, aki azt szokta használni annak ezzel nem lesz problémája....

18db extra billentyű szolgálja a felhasználó kényelmét; 6 a böngészéshez (előre, hátra, leállítás, új explorer ablak nyitása stb.) 8 multimédiás (zene progi megnyitása, számváltás, hangosítás, elnémítás stb.) ezenkívül van gombja a keresésnek, stand by módnak,   e-mail proginak, calculatornak....

A billentyűzet bedugás után ezek rögtön működnek is! PEdig  nem is winampot használok hanem foobar-t, mégis minden funkció azonnal életképes volt. Igaz csak addig amíg nem telepítettem a drivert amit hozzá adtak; onnantól semmi nem működött :D Azt ajánlom ne tegyétek fel...

Mindent egybe vetve nagyon fasza kis billentyűzet ez; ha egyszer megszokja az ember nagyon kényelmes dolog ez az alacsony építésű billentyű dolog :p

Szal ajánlanám mindenkinek aki egy designes, gépelésre kivállóan alkalmas billentyűzete akar, de legfőképpen ugye azoknak akik sokat utaznak; kompakt mérete, nagyon alacsony súlya kiválóan alkalmassá teszi pl. LAN party-kra való elcipelésre. Játék közben is kipróbáltam a drágát, nagyon jól használható, igaz én mindig a jó öreg w+a+s+d kombón gémelek, gyanítom a sima irány gombok kis méretük miatt nem túl kényelmesek. Mindegy igazi Lan partyra járónak ez úgyis 8, mert hárdkór gémer úgyis a betűkön játszik.... 

4000 forintér szerintem igazán jó vétel, manapság ezért a pénzért ilyen minőségi keyboard-ot ritkán kap az ember.

Pontszám: 8/10

+ Szép design
+ Kompakt, könnyű, mégis minden gomb megvan
+ A lapos gombokon nagyon kényelmes gépelni
+ Érzékeny, finom gombok
+ Kedvező ár

- Használhatatlan driver
- Hülye módon a világvégére száműzött „í” betű
- Túl pici jobb shift, és elég rossz helyen van a del
- Fölösleges változtatások az alap kiosztáson

Kép

A del+pgup féle billentyűk összemutálódtak a numepaddal....

Kép

Maga a billentyűzet.

Kép

Egy teljesen alap, átlagos keyboard mellett...

Kép

Az ominózus "í" betü, aminek legalább 1hónap lesz megtanulni az új helyét. A direction billentyűk eléggé kicsik, játékhoz inkább a w+s+a+d kombo ajánlott...

Kép

Más nézetből a két billentyűzet.

Kép

Ezen a képen jól látható, mennyivel vastagabb a sima példány. Ugyebár a KB-19e NB gombjai egyáltalán nem állnak ki, így a billentyűzet tényleg pont olyan magas, ahogy ezen a képen látszik.

Kép

A KB-19e NB élére állítva.

Szerkesztette: balight_knight 2004. 06. 19. 17:47 -kor

#240 Felhasználó inaktív   mentrol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 13:52

Hello!

Remélem jó helyen kérdezek. Tudtok-e olyan billentyűzetről, amiben van egér is integrálva? Szóval nem mellé, hanem mondjuk a num pad helyén egy touch pad van? (Vagy valami hasonló megoldás) Régebben az Acernek volt ilyen. Tudtok valami hasolnóról? (Nem photoshophoz kell a beépített egér :) )

Köszi előre is.

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.