HWSW Informatikai Kerekasztal: Melyik billentyűzetet? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Melyik billentyűzetet? Értékeld a témát: -----

#241 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 20. 22:31

Hmm bali_knight!!!  :respect:  azaza <--respect...
Nagyon jól hangzik a történet! Vizsgáld már be nekem léhyszives hogy egy w+e+shift+néha d  kombót hogyan visel a kicsike .... vagyis tudsz e halkan gyalogolva gugolni és jobbra oldalazni. Mert ha kibirja sikitás nélkül meggondolom ezt a cuccost ;) mert jól néz ki az már tény és imádom a laptopom gombjait mert téleg kényelmesek és halkak :) és ha ez is oylan mint a 200 éves Compaq-laptopé akkor zisrka!

Várom az infókat!.. hja és hogy hol lehet kapni .. nehogymár potyára menjek ;) és nem lehet valahol megnézni .. szalpl oylan bolt ahol meg is lehet nézni :)
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".

#242 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 20. 22:40

Viszontt....megnéztem a bübájos www.genius.hu oldalt....

18 mm vastag a cucc :)

Hja és az általam keresett téma a Genius Multimedia Keyboard/Calc (GENKB29) hiányzik a palettáról mondjuk gondolom itthon nem is nagyon lehet kapni de ez a 19 kezd egyre szimpibb leni!
ASUS P4P800, Intel P4 3Ghz (overclock 3,3Ghz), 2X512M +2X 256 Kingstone DDR RAM 400Mhz, RAID 2X40G Maxtor 7200, ASUS v9999 GeForce 6800 GE (overclock 6800 Ultra), Acer AL732 TFT 17".

#243 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 15:35

Hát az a+w+s+d meg minden egyébb gomb is ilyen tipikus notebookos levél zörgéshez hasonló hangot ad... Nálunk mind a régi siemens-nek meg az új Acer travelmate-nek is ilyen hangja van.... Hangosnak nem mondanám.
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#244 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 18:50

Nem arra gondoltam :))
Hanme hogyha lenyomod akkor nem csipog e a cucc és beveszi e?.. szal nem sipol e az alaplapon.
  :sandor:

Ha rosszul irnék az az uj bill miatt van... de maj erröl késöbb! :pokeas:

#245 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 19:11

Mármint ha egyszerre nyomom le őket? Már mér sípolna :confused: ??? Én olyat max anno a Liero elnevezésű DOS os játéknál láttam....
Shuttle SN85G4 Barebone, AMD64 3000+,512 Mb Corsair C2-XL, Sapphire ATI Radeon 9800 Pro 128mb

#246 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 21. 19:55

Na mert elég sok fórumban feljött hogy bizonyos Logitech billenytüzetek sipolnak :)

Na tehát.. vetem egy KB-29e Multimedia and calculatro billentyüzetet.
Öt:
Kép

Akkor a tapasztalataim szépne sorban:

A billentyűzet USBs kiszerelésben volt kapható.. átalakító nem volt hozzá de talán ez nem is baj.

A gombok : tehát a gombok egy picit talán kisebbek az átlagosnál (Nekme Microsoft Multimedia Keyboardom volt) de böven jók. Az irások nagyok rajta így nehézmellé ütni. Magyar kisztású teljesen normális. (enter nagy job shift a í miatt rövidebb.. ect). Halkak a gombok egy nagyon picit talán nehezen járnak de ezt ellensúlyozza az,hogy rövidtávon mozognak emiatt kényelmes nagyon a gépelés. Könnyű megszokni mert mind ott van ahol lennie kell egy normális billentyűzeten. a funkció gombok laposak egypicit ami hátrány lehet egyeseknek. A nullás gomb picit nehezen reagál.Átlag: 8/10

Speciális gombok: 22 darab programozható gomb. -elvileg- ebből 9et bármire be lehet prgramozni. A saját programja szükséges hozzá anélkül nekem egyik gomb sem ment. Található egy görgő is ami szerintem nagyon jó dolog és kényelmes. Gombként is használható. Ime: Kép Mellette látható egy-két office gomb minda három programozható! Sirály!
A keyboard közepén található az agy.. egy "multimédia központ" ez itt: Kép
Én mediaplayert használok mindhez így nem tudok véleményt mondani hogy miket lehet vele még vezérelni. A player megnyitás programozható a többi nem. Igényes kidolgozás ezüst szín. Nagyom kényelmesen jár az össze speciális gomb! Tehát:(back, forward, stop, refresh, search, favorites,www,email,my computer, sleep, Office gombok) Átlag: 9/10 sztem szuper.

A szinvilág:
Elvileg szürke fekete.. gyakorlatilag valami világos kékhez hasonlitanám azt a szürkét napfényben sötétben sötét szürke tehát attól függ honnét nézzük.. a lényeg hogy szép. A gombokon az írás fehér. A speciális gombok talán inkább ezüstösebbek de egyáltalán nem lógnak ki a képből. A speciális gombok feltti írások sötét szürkével vannak írva és ahogy említettem a gomb fölé. A bill kialakitása miatt ez nem túl szerencsés mert nem látható a hátra lejtés miatt. Meg kell szokni hogy melyik mi. Átlag: 8/10

Külalak: : kellemesen lekerekített formák szép kivitel. Egyáltalán nem vastag Logitech Internet Key hez hasonló kialakitás oldalról. Vagyis Ék alakú: Ilyen:
Kép
Kényelmes dőlés szög. Hátul természetesen alátámasztható. A keyb-hez jár egy csuklótámasz is természetesen. 9/10

Extra: Leg szembetűnőbb extra természetesen a számológép a jobb sarokban. Egy gombbal átváltható a Numpad és a számológép közt a cucc. Alkalmazható telefon számok felirására.. számogatásra.. stb. Nem zavaró de sok értelme nincs max aki nagyon sokat számol. :)

Szoftver: A kb-21 hez képest fejlődött. A bármilyen programozási lehetőség .. stb.. jó kis program hasonlit a Microsoftéhoz.  Ta lán picit zavaró hogy a Internet funkció billenytűket nem lehet konfigolni de amugy zsir.. az ikonja retek de tuléljük :) 8/10

Eygenlőre talán ennyi :)

Összeségében: 8,5/10 :sandor:  :lame:

#247 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 08:42

Nem lenne rossz, ha ezentúl szokássáválnának az ilyen rendezett formáju reviewek itt a hwsw fórumokban...

HeNtEs21  :respect:  Még pár saját kép jó lenne :p és akkor tökéletes...

#248 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:19

Idézet: balight_knight - Dátum: 2004. jún. 22., kedd - 9:42

Nem lenne rossz, ha ezentúl szokássáválnának az ilyen rendezett formáju reviewek itt a hwsw fórumokban...

HeNtEs21  :respect:  Még pár saját kép jó lenne :p és akkor tökéletes...

Én csak azt nem értem, miért nem hoznak be több késes billt?

német webáruház

Itt van a Logitechnek, a Coolermasternek. Nálunk miért csak a Geniusét lehet kapni? Nem mintha rossz lenne, de jó lenne, ha lehetne válogatni.

Most én ezektől megrendeltem a Logitech UltraX Flat-ot, és ha megjön, én is írok reviewt.
De 50€ a szállítása egy 24€ cuccnak. Jobb lett volna itthon megvenni, de itt a Logitech disztributorok nem is igyekeznek széles skálát behozni. Csak a legdrágábbakat.

#249 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:32

Ime a képek!

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
A billentyűzet maga

Kép
Oldalról picit homályosan.. referencia egy Microsoft Inteli Explorer 4

Kép
A multimédia központ

Kép
A számológép.

#250 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 09:38

Gyönyörű külsőre.

#251 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 11:59

Szép az tény. Hasonlit a design az enyémre.

#252 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 12:00

Tudtok ajánlani nekem olyan minőségi billentyűzetet, amin van be- és kikapcsológomb? (Mármint a PC be- és kikapcsolására szolgáló, értitek, ugye? :) )
Tesómnak van valami mini Genius billentyűzete Wake és Power gombokkal, de nekem az kicsi... :(

#253 Felhasználó inaktív   balight_knight 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 12:30

Nekem az tetszene nagyon, ha egy keyboardon lenne reset, ilyen kis üvegbúrával letakarva. Mint a vadászgépeken! Búrát fel, és meg tudos nyomni.. poén lenne nagyon....

#254 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 12:32

Idézet: HeNtEs21 - Dátum: 2004. jún. 21., hétfő - 20:55

A szinvilág:[/b] Elvileg szürke fekete.. gyakorlatilag valami világos kékhez hasonlitanám azt a szürkét napfényben sötétben sötét szürke tehát attól függ honnét nézzük..

Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy még elvileg se szürke/fekete. Hivatalosan kék/fekete és vörös/fekete színekben létezik. (Dawn Blue / CoralRed)
42

#255 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 22. 17:08

Na bekerült feleslegbe a céghez egy ilyen Genius KB-19e NB billentyűzet.. hát végülis érdekes az tény ha valakinek kellene egy akkor el adó (temészetesen nettó áron) mert ezitten feleslegesen felhalmozódott a mai napon..

De amugy nekem is tetszik jó a szinvilága aki pedig szereti a laptopját anka tetszeni is fog. komfortos mert kicsi.. de tényleg szokatlan

#256 Felhasználó inaktív   Laslow 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 06. 22. 21:50

Idézet: rudiman - Dátum: 2004. máj. 28., péntek - 18:59

Sziasztok!

Ha jól emlékszem páran kérték korábban, hogy valaki mutassa be a Genius Comfy KB-21e Scroll billentyűzetet részletesebben. Most igyekszem ezt teljesíteni.
Tegnap vettem egy ilyen bill.-t a HFH-ban potom 3400+áfáért, szóval kegyetlen olcsó (bár a Bluefishnél dupla ennyi). Eredetileg egy Logitech Internet Navigatort akartam venni, de sajna sehol sem találtam. Illetve a Bluefishnél volt Internet Keyboard, amit mindjárt lefoglaltattam, de mint kiderült nem ugyanaz. Egyébként kétféle Internet Keyboardot árulnak, az egyik black, a másik fekete. :) Rá is kérdeztem a srácnál, hogy ugyan már mi a különbség, mire a válasz: "az egyik black, a másik fekete". A végén azért kiderült, hogy hót ugyanaz a kettő, csak más a dobozuk, de azért az egyik 500Ft-al drágább. Kösz. :)

Szóval maradt a Genius.
Kinézet és használhatóság 5-ös. Kegyetlen jól néz ki és jó is, meg kényelmes. Jók a gombok, bár középen fenn van 3 speciális internet gomb (back, www, forward), ami egy kicsit ramaty. Bár azért örülnék, ha ez lenne a legnagyobb baja a billnek.
A Ledek látáskárosodást okoznak, ha föléjük hajolsz, de kit érdekel.
Továbbá a dobozon fel van tüntetve nagy betűvel, hogy támogatja az Euró jelet, a valóságban egyik billentyűn sincs feltüntetve, de azért az altgr+u alatt megtalálható.
Szóval a hardverrel nincs semmi baj. Bár azt, aki kitalálta, hogy tegyenek ilyen Windszaros Start menü gombot a Ctrl és Alt közé kerékbe töretném. Legalább a baloldali ctrl és alt közül kispórolhatták volna, hogy száradnának meg.
Eddig azért még király a cucc.

Viszont a szoftveres része DÖBBENETESEN SZAR. EGY MERŐ DÖBBENET.
Amit hozzáadnak Driver, csak két spec. billentyűt tud átkonfigolni, de azt is, csak alkalmazás futtatására. Egyébként legalább 21 ilyen spec gomb van. Szóval azt hiszem ez igazán elvárható lenne, nem? Valószínűleg a hülye vásárló azért vesz 1001 gombos bill.-t, mert nem komplett, így már legalább had programozhassa kénye kedvére azokat a kib***ott gombokat, úgy ahogyan akarja. :reklamacio:
Lehet, hogy betegesen igényes vagyok, de ez azért nekem kellene. :)

Azért nem adtam fel, megnéztem a honlapjukat. A "főhadiszállásukon" valami ezer éves drivert lehet csak letölteni, ami még ennyit sem tud (legalább nem foglal sok helyet a memóriában).
A német oldalukon azonban már le lehet tölteni egy új drivert, ami viszont ezt a 2 gombot már nem tudja átkonfigolni, helyette 3 másikat tudsz (Email, WWW, Media), de persze hiába állítod be médiának a winampot, a play, next track... szarik működni, mert azt már nem lehet átkonfigolni. Köszönjük szépen! :reklamacio:

Szóval most igyekszem keresni valami normális drivert. A KB-29-es drivere csak egy fokkal jobb, de tényleg csak egy fokkal. Végül a Logitechtől töltöttem le egy drivert, ami természetesen nem ismeri a gombok felét, de legalább a winamp+play... működik vele és a felismert pár gombra lehet menüt, programot, bill. kombinációt beállítani.
Csak azt nem értem, hogy a kedves Genius bácsik miért sajnáltak kb. egy szaros napot arra áldozni, hogy írjanak hozzá egy normális kezelőszoftvert??????

Ha valaki esetleg tudna ebben a problémában segíteni (milyen progi jó vagy ilyesmi), nagyon megköszönném, mert én ilyen elvetemült időmilliomos vagyok, aki szeretné magára szabni a billentyűzetét.
Egyébként alapból működnek a spec billentyűk, de én a felét nem arra használnám ami. (Pl. a refresh gomb 2 cm-re van az F5-től, minek az exploreres stop gomb, ha ott az ESC?, az ócska cd lejátszó helyett Winampot akarok, az intéző helyett pedig Commandert, a sleep helyett meg shut downt....) :)

Végezetül tehát, ez egy kitűnő billentyűzet és kifejezetten olcsó. Csak nagyon idegesítő, hogy a 21+ gombot nem lehet átkonfigurálni. Azért mindezek mellett alapfunkcióját tökéletesen betölti és élvezet rajta pötyögni.  :think:

Kis kiegészítés a Genius KB-21e billentyűzethez.

A Media gombbal és társaival (Play, stb) alapértelmezetten a Windows Media Player irányítható, de tegyél fel egy Winampot (5.03), abban engedélyezd a multimédiás bill. gombok használatát, és rögtön működni fog minden.
A bill. szoftvere valóban szar, csupán 2 gombot lehet átprogramozni (vagy 3-at a német driverrel). De ez talán nem nagy hiányosság, legalábbis én nem érzem annak. Régebben még átprogramoztam a Word és Excel gombokat Total Commanderre és Nerora, de leszoktam róla, felesleges. Felesleges, akárcsak az E-mail, Stop, Refresh, Back (= egerem bal oldalsó gombja), WWW, Forward, Search, Favourites, Sleep gombok. A görgőt, a 2 programozható gombot és a My Computer gombot sem használom szinte sosem. A Calculator gomb viszont jó ötlet, viszonylag sokat használom. A hangerőszabályzó és Mute, valamint Mediavezérlő gombok állandóan kéz alatt vannak :)

Kényelmesen és gyorsan lehet vele írni, szeretem, jobb az előző (Samsung) billemnél. Maximálisan elégedett vagyok vele. Most is nyomkodom, láthatjátok :)

Végezetül tehát, ez egy kitűnő billentyűzet és kifejezetten olcsó. Alapfunkcióját tökéletesen betölti és élvezet rajta pötyögni.
Szexi lányok: http://laslow.hu/lanyok/

#257 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 12:02

Hja ma találtam ere az oldalra!
NEm sokat lehet itthon kapni de elég érdekesek a billentyűzeteik és rengeteg fajtát gyártanak.

Ez Key Honlap!

#258 Felhasználó inaktív   HeNtEs21 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 15:37

Bemutatkozik a Logitech Cordless Desktop Optical Black vagyis ő:

Kép

Már első megjelenésre is igényesnek tűnik de jó szokásommal élve ismét végig megye ka funkcióin:

Gombok: Kényelmes rövid úton járó gombok (talán egy picit túlságosan is) aki a régebbi bilélentyűzetekhez van szokva lehet sokat fogja koppanni hallani a gombokat ;)-- A gombokon lévő feliratok egyértelműek.. az átlagosnál picit talán kisebb betűtípussal vannak felfestve de nem zaaró és jól olvasható. Teljesen szokványos kioztású klaviatúra. midnen ott van ahol egy átlagosan megszokott magyar billentyűzeten (caps lock elválasztva, rövidebb balshift..). A funkció billentyűk talán picit vékonyabbra sikerültek a szokványosnál. Négyes csoportosításban találhatóak meg és mindegyiknek + funkciója is van de erről majd később.
Tehát a gombok könnye járnak halk és tompa kattogó hangjuk van. A legkisebb leütésre is jól érzékelnek. 9/10

Speciális gombok: összesen egyedi speciális gomb 10 van a billenytűzet tetején. MIndegyik nagyon szép ezüst színben pombázik érthető és korrekt felfestéssel. a Mellékelt szoftverrel programozhatjuk őket de alapból is működnek. F-lock,Media,Play/pause,Mute, Volume,Favorites,Email,www és a Sleep. Érdemes pár szót ejteni az F-Lock billentyűről. A microsoft felhasználók már megszokhatták (igy én is) hogy azt bizony nyomni kell. Bár ahogy észrevettem Logitech meg tudta oldani hogy alapból a Funkció billentyűk élnek sés F-Lock gombbal vált át a F billentyűk speciális működésére vagyis a proramozható funkciójára. 12 gombot a driverrel át programozhatjuk. De továbbra sem adhatunk hozzá bármilyen programot :(. Etől eltekintve nagyon igyénesre sikeredtek 9/10.

Színvilág
: Szinvilágát tekintve a korom fekete és az ezüst szürke dominál. Nagyon szép és igényes párosítás, elegáns. Az adó is fekete színú de átlátszó amiett nem mondhatnánk kimondottan szépnek de az asztal alatt a gép tetején senkit nem zavar :). 10/10

Külalak: Elsőrnézésre pici.. másodikra is .. :) nem az a nagy bumfurdi multimédi a billentyűzet. Minden asztalon elfér picik. Tartozékként jár hozzá egy csuklótámasz is. Oldalról látható hoyg a gombok bár egy sikban vannakmégis befelé dőlnek (lejtenek) kényelmesebé téve a nyomkodást és a zajt csökkentve.  Kép
Az egés zegy festékfoltra hasonlit minden sarok le van kerektva igy a szinek adta eleganciáját picit átviszi egy fiatalos megjelenéssé. Tehát klassz de azért láttunk mi már obbat is :) 9/10

Extra
: ide sorolnám az egeret amit mellé kapunk. Természetesen nem veheti fel a versenyt továbra sem a nálánál gyorsabb még dróttal rendelkező egerekkel de sima irodai mukára tökéletesen elég lehet a kétbalkezes 3 gombos gőrgős egér vagyis ő:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ] Bár mint látható szíinvilágában inkább szürke sötét szürke szinű igy a billentyűzethez nem a legtutibban passziol mégis jól néz ki.. Elemekkel együtt viszont iszonyat súlya van. :) 8/10

Szofver: Én csak a billentyűzetéről tudok információkat mert az van fennt. Tehát továbbra is hiányosság a már emlíített mindent programozhatóság. Csak előre bekonfigurált dolgokat lehet a gombokhoz párosítani. Nagy előnye a szoftvernek hogy mutatja az elemek feltöltöttségét így nem érhet minket meglepetés illetve ha nem tudjuk miért nem érzékeli a gombokat akkor csak meg kell néznünk nem piros e már az elem :). A szoftver 1M ramot zabál miközben fut így a gépet nem terheli. 8/10

Rádió frekvencia: Erről itt említést kell tennünk. Játék közben a billentyűzettel nicns probléma az egér viszont mondhatjuk azt hogy FPSre alkalmatlan :) játszani ugyan lehet vele de azért érzi az ember hogy nem az igazi. RÉgi microsoftoknál előfordult, hogy nem vette be a gombokat gyors mozdulatoknál... ennél ez eddig nem fordult elő. Csipogás: ennél nem volt még csipogás tehát bírja és be is veszi a több gombot mint egy szokványos bill.

A dobozban ezeket kapjuk: Billentyűzet, Egér, Csuklótámasz, 4db Duracell elem, Adó, Usb/PS2 bill átalakító. (a bill. alapból USBs)

Összességében egy nagyon jó klaviatúráról bezsélhetünk hiszen bruttó 13000 Ft os ára nem mondható nagynak ha azt vesszük, hogy teljes értékű Desktopot kapunk (bill+egér) holott egy sima internet keyboard is belekerül 10000 Ft ba.

Összesítés 9/10

#259 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:02

[kotozkodes]

Idézet: HeNtEs21 - Dátum: 2004. jún. 23., szerda - 16:37

Teljesen szokványos kioztású klaviatúra. midnen ott van ahol egy átlagosan megszokott magyar billentyűzeten (caps lock elválasztva, rövidebb balshift..)

Elvalasztott Caps-Lock???
Nocsak, Logitech ujitott? :think:

Idézet

Tartozékként jár hozzá egy csuklótámasz is.

Ami ugyanolyan gagyi, mint az en Microsoft MultiMedia billzeteme.
Meg sem kozeliti a Cordless Desktop Comfort massziv, nem lotyogo, le nem eso csuklotamaszat.

Multkor nezegettem a MediaMarktban, azt szurtam ki, hogy vki nagyon masolja a Logitech Cordless Desktop Optical/MX billzetet, csak ezen kevesebb extra van.
Aztan rajottem, hogy egy korabban nem latott Logitech modellrol van szo :)

Idézet

Bár mint látható szíinvilágában inkább szürke sötét szürke szinű igy a billentyűzethez nem a legtutibban passziol mégis jól néz ki.. Elemekkel együtt viszont iszonyat súlya van. :) 8/10

Mihez kepest?

Anyaghianyos Chiconyhoz kepest biztos nehez, de a jol megvasalt Compaq/IBM billzetekhez kepest nem hinnem, hogy nehez lenne :)

Masreszt nem kell surun emelgetni. Fogja az ember, lerakja oda, ahol kenyelmesen eleri aztan hasznalja.

Idézet

Szofver: Én csak a billentyűzetéről tudok információkat mert az van fennt. Tehát továbbra is hiányosság a már emlíített mindent programozhatóság. Csak előre bekonfigurált dolgokat lehet a gombokhoz párosítani. Nagy előnye a szoftvernek hogy mutatja az elemek feltöltöttségét így nem érhet minket meglepetés illetve ha nem tudjuk miért nem érzékeli a gombokat akkor csak meg kell néznünk nem piros e már az elem :). A szoftver 1M ramot zabál miközben fut így a gépet nem terheli. 8/10

Nem kotelezo az iTouch-ot hasznalni, Microsoft IntelliType Pro-ja sokkal jobb, kevesebb processzort zabal, es programozhato minden gomb vele.
Ja, hogy nem mutatja az elemek toltottseget? Na es? Masfel-ket evig elmegy egy Cordless billzet egy par tartoselemmel...
Legalabbis az en Cordless Comfortom tavaly marcius ota megy a gyarilag hozzakapott Maxell alkalielemmel. Napi 10+ orakat...

Idézet

Összességében egy nagyon jó klaviatúráról bezsélhetünk hiszen bruttó 13000 Ft os ára nem mondható nagynak ha azt vesszük, hogy teljes értékű Desktopot kapunk (bill+egér) holott egy sima internet keyboard is belekerül 10000 Ft ba.

Black Internet Keyboard=4e.
Internet Navigator SE valoban 10k korul van, de azon tobb extra van, mint ezen a Cordlessen.
[/kotozkodes]

Szerkesztette: nyunyu 2004. 06. 23. 17:07 -kor

#260 Felhasználó inaktív   tusi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 23. 17:16

Nekem a melóhelyen van ilyen bill, de zörögnek a gombok. A szó szoros értelmében. Olyan mintha lazán lennének.

Téma megosztása:

• (15 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.