Idézet: didyman - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 8:46
A sajátjánál olcsóbbra nem fog 2 év garit adni, mert ennyi márkaönbecsülés a kodegennél már akad. De ha jól megnézed a display és codegen feliratú matricát, csakúgy, mint a sowah feliratú. egyeznek külalakban, elrendezésben és ami még fontos: A táp típusa (jobbra fent szokott lenni) is ugyanaz. De ami a legfőbb bizonyíték, hogy belül is egyformák.
Az elosztási hálózat...Hát, azért egy gyárban csomagolt dobozt kibontani, abból kicsomagolni, tápot cserélni (ráadásul kodegent egy még roszabbra) azért elég szarvas dolog úgy, hogy ne látszódjon. Amíg nem bizonyosodok meg afelől, hogy a házat nem ott kint csomagolják be, addig ezt nem akarom elhinni, hogy megéri...(a vámügyi vonatkozását nem is emlegetve)
Fiúk, ez a hamisítás-dolog is nagyon furcsa. Azért a kodegen nem egy olyan márka, amelyikből csak úgy behoznak kamionszámra ki tudja, honnan. Pl. a Ramir*s forgalmazza őket, így nyilván a céggel közvetlen kapcsolatban áll valamilyen formában. Egy valamit is magára adó cég nem fogja hagyni, hogy egy aprónak közel sem nevezhető felvevőpiacra a saját termékei helyett valami hamisítványt hozzanak be EKKORA tételben! Ez azért abszurd, valljuk be. Arról nem is beszélve, hogy a Rami sem fogja a nehezen megszerzett és azért elég jó presztízsét egy viszonylag a tortából kicsi-szelet kategória, a tápegységek miatt veszélyeztetni. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a kodegennél több féle termékkategória létezik, olcsóbb és magasabb árfekvésben. Azt pedig tudjuk nagyon jól, hogy a kodegen minősége akármilyen is, de nem vargánya.
Ugyanis ha az áll, amit feltételeztek néhányan, az igen nagy súlyú bűncselekmény...
Ez az én szvsz-em...
Jó, tegyünk egy próbát. Korábban már írtam ide, hogy lemértem a Display tápom súlyát. Közönséges konyhai mérlegen 995 grammnak adódott a tömege. Mérjen már le valaki egy 300 W-os Codegen feliratú tápot is, hogy az mennyi, plíííz.
Chieftec 420-as PFC-s táp túl volt a két kilón picivel...És a Felajánlások révén összeakadtam 250 W-os Acorp táppal is: kéremszépen, bár nem mértem meg, de kézbe fogva bizony nehezebbnek tűnt, mint a Display. Nehéz ezek után elhinnem, hogy minőségi darab a Display. Bár az is igaz, hogy amíg szolgált, nem sok vizet zavart, amíg nem akartam tuningolni. Akkor időnként fagyi volt, ami tápcsere után megszűnt.
Szerkesztette: Telcontar 2004. 05. 05. 18:39 -kor
... a trip back in time is all I need ...