HWSW Informatikai Kerekasztal: Codegen 300W 10 nap??!?!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Codegen 300W 10 nap??!?!!

#221 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 24. 01:23

Idézet: do3oM - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 12:03

Néha már azon csodálkozok hogy elindolnak
még egy durva
Pl: 2 db hdd
író
dvd
2600+ amd
512 ram
fx 5200
Csak a házból kéri a lgolcsóbbat. Mert attol ugysem lessz gorsabb.

A helyesírást nálam sose nézzétek!!!

Ez sajnos a vasarloi moralon mulik. Meg kell tanitani az embereknek, mi a fontos, csakhogy ezekhez kulturalt boltok is kellenenek...

#222 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 10:48

Idézet: asdf - Dátum: 2004. April 22, Thursday - 12:44

Ezt amugy egy acorp tap okozta... De nem csak a ram repult...

Nalam van ra esely, hogy nem a tap volt a hibas, valamilyen oknal fogva a ram-ram slotnal zarlat keletkezett. A codegennek, a ramomnak, es az alaplapom egyik ram slotjanak mondhattam bucsut.

#223 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 20:11

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. április 24, szombat - 11:48

A codegennek, a ramomnak, es az alaplapom egyik ram slotjanak mondhattam bucsut.

Tusl-nel nem akkora gaz, maradt masik ketto, abban ket 256-ossal ki is meritetted a deszka lehetosegeit ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#224 Felhasználó inaktív   Rhino666, az médium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 25. 14:59

Jó hírem van! ;) Aki most vesz Codegen tápegységet, annak nagy esélye van rá, hogy a "kedvenc" márkájú tápja túléli az EU-csatlakozást! :D

Rhino666
Rhino666

#225 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 26. 16:08

Idézet: asdf - Dátum: 2004. April 24, Saturday - 21:11

Tusl-nel nem akkora gaz, maradt masik ketto, abban ket 256-ossal ki is meritetted a deszka lehetosegeit ;)

igen, viszonylag nagy szerencsem van :-)

#226 Felhasználó inaktív   Lino 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 29. 20:06

Hali!

Eddig nem akartam hozzászólni semmilyen Codegenes fórumhoz. Itt a HWSW-n állandóan szídják és lebeszélnek mindenkit, valszeg jogosan. De. Kb. másfél éve vettem egy bazi nagy Codegen házat, olyan kis kereken gurulós fajtát négyszázas táppal. Igaz leszurkoltam érte 22 rugót, de az eladónak a lelkére kötöttem, hogy a gép éjjel-nappal menni fog, ezért olyan házat adjon ami megbízható. Nos a cucc műxik. És télleg éjjel-nappal megy!
Elkeserítő, hogy egy neves márka alatt forgalmaznak hulladék cuccokat. Nade  az "ócsón" vett cucc teljesen mindegy milyen márka. Aki minőséget szeretne a bosszankodás helyett, gondolja át mi éri meg jobban, vagy vállalja be mint Csernus bá.  :)
(Mindezek mellet kettő darab 80-as Maxtor tulaja is vagyok, amit szintén lehúztok és azok is pörögnek szépen.)
Ezeket csak azért írtam le, hogy teljes legyen a kép.
Nem mind arany ami fénylik, de nem minden sz@r, ami barna. :)

Üdv!
Blogom: www.szakmunkas.freeblog.hu

#227 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 29. 21:16

Idézet: Lino - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:06

Hali!

Szia.
Tulajdonképp itt konkrét tapasztalatokról volt/van szó, nyilván rengeteg embernek teljesen jól mennek ezek a cuccok, nekem ez most a 2. Codegen tápom, az előző 3 hónap alatt feladta, hihetetlen rejtélyes módon, gariban cserélni kellett. A mostani már majdnem 1 éves, igazából semmi baja, hacsaknem annyi, hogy 0%-ról 100%-ra hirtelen terhelve a procit, egyszerűen hallani ahogy belassulnak-felpörögnek a teljesítmény-esés miatt a ventillátorok. De most lecserélem egy DTK-ra, van rá kis félretett pénzem. Ennyi

Szerkesztette: Kory 2004. 04. 29. 21:18 -kor

#228 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 00:50

Idézet: Lino - Dátum: 2004. április 29, csütörtök - 21:06

Hali!

Eddig nem akartam hozzászólni semmilyen Codegenes fórumhoz. Itt a HWSW-n állandóan szídják és lebeszélnek mindenkit, valszeg jogosan. De. Kb. másfél éve vettem egy bazi nagy Codegen házat, olyan kis kereken gurulós fajtát négyszázas táppal. Igaz leszurkoltam érte 22 rugót, de az eladónak a lelkére kötöttem, hogy a gép éjjel-nappal menni fog, ezért olyan házat adjon ami megbízható. Nos a cucc műxik. És télleg éjjel-nappal megy!
Elkeserítő, hogy egy neves márka alatt forgalmaznak hulladék cuccokat. Nade  az "ócsón" vett cucc teljesen mindegy milyen márka. Aki minőséget szeretne a bosszankodás helyett, gondolja át mi éri meg jobban, vagy vállalja be mint Csernus bá.  :)
(Mindezek mellet kettő darab 80-as Maxtor tulaja is vagyok, amit szintén lehúztok és azok is pörögnek szépen.)
Ezeket csak azért írtam le, hogy teljes legyen a kép.
Nem mind arany ami fénylik, de nem minden sz@r, ami barna.   :)

Üdv!

Ahogy foljebb mar kifejtettek, tenyleg az a helyzet, hogy nagyon sok ilyen termek fogy. A nagy szamok torvenyet meg gondolom ismered... Az mas kerdes, hogy egy picit sajnos tulmutat ezen a szamon a Codegen... :( Es a tappal az a baj, hha az megdoglik, akkor altalaban viszi magaval a gepet is... Es igy mar egeszen mas a leanyzo fekvese, nemdebar..?

#229 Felhasználó inaktív   oregcsoka 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 15:38

De hát a Codegenről pontosan azt olvasni mindenhol, hogy ha elhaláloznak, a gépet nem viszik magukkal..../általában/

#230 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 30. 19:46

Idézet: oregcsoka - Dátum: 2004. április 30, péntek - 16:38

De hát a Codegenről pontosan azt olvasni mindenhol, hogy ha elhaláloznak, a gépet nem viszik magukkal..../általában/

A nagy gond szvsz ott van, hogy a táp, amit a Codegen házzal együtt megveszel, jó néhány esetben soha nem látta belülről a Codegen gyárát. 2002 novemberében vásároltam a jelenlegi Codegen 6049G5-ös házamat. 300W-osra felcímkézett DISPLAY "márkanevű" táp volt benne. :rolleyes:

Aztán ha megdöglik a táp, esetleg magával ránt ezt-azt-amazt-mindent, az egyszeri halandó a Codegent szidja :reklamacio:, pedig dehogy...:think:
... a trip back in time is all I need ...

#231 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 01. 03:02

Ha megnézitek, korábban már taglalta valaki, hogy a Mo.-n forgalmazott Codegen tápok legnagyobb része hamisítvány.
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#232 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 02:27

Idézet: Kraken - Dátum: 2004. máj 1, szombat - 4:02

Ha megnézitek, korábban már taglalta valaki, hogy a Mo.-n forgalmazott Codegen tápok legnagyobb része hamisítvány.

Igen. És? :)

#233 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 04. 11:09

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. április 30, péntek - 20:46

A nagy gond szvsz ott van, hogy a táp, amit a Codegen házzal együtt megveszel, jó néhány esetben soha nem látta belülről a Codegen gyárát. 2002 novemberében vásároltam a jelenlegi Codegen 6049G5-ös házamat. 300W-osra felcímkézett DISPLAY "márkanevű" táp volt benne. :rolleyes:

Aztán ha megdöglik a táp, esetleg magával ránt ezt-azt-amazt-mindent, az egyszeri halandó a Codegent szidja :reklamacio:, pedig dehogy...:think:

Telcontar, azt kell tudnod erről, hogy a Codegen csakúgy, mint sok más gyártó, területekre orientált márkaneveket alkalmaz. hidd ela táp tökéletesen ugyanaz belül, mint a kodegen matricáson. Pusztán a név más-a minőség nem! A Display pedig a kodegen egyik ilyen variációja(ugyanúgy, mint a Sowah!). Láttam kibelezve mindkettőt, tudom, hogy ugyanazok. A legtöbb kodgen házban display feliratú ketyegő lakozik. hidd el: Szarabbat nem rak bele a sajátjánál és nyilvána  legolcsóbb az, ha a sajátját pakolja bele. A 2 év gari is arra van, nem a ház fémalkatrészeire :) .
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#234 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 15:13

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj 4, kedd - 3:27

Igen. És? :)

Csak gondoltam, hátha látott már valaki igazi Codegent, és lehet, hogy az teljesen más minőségű, kivitelű stb.
Én nem fogom védeni a kapható Codegent, ld. korábbi hozzászólásaim, de nem fikázhatom a sosem látott "igazit". Persze lehet, hogy nullum a különbség  ;) .
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#235 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 04. 19:51

Idézet: didyman - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 12:09

Telcontar, azt kell tudnod erről, hogy a Codegen csakúgy, mint sok más gyártó, területekre orientált márkaneveket alkalmaz. hidd ela táp tökéletesen ugyanaz belül, mint a kodegen matricáson. Pusztán a név más-a minőség nem! A Display pedig a kodegen egyik ilyen variációja(ugyanúgy, mint a Sowah!). Láttam kibelezve mindkettőt, tudom, hogy ugyanazok. A legtöbb kodgen házban display feliratú ketyegő lakozik. hidd el: Szarabbat nem rak bele a sajátjánál és nyilvána  legolcsóbb az, ha a sajátját pakolja bele. A 2 év gari is arra van, nem a ház fémalkatrészeire :) .

Készséggel elhiszem, amit mondasz. :) De! :p A sajátjánál is találhat olcsóbbat. Az, ugye, spórolós táp. Mármint a gyártója spórol rajta. Nem beszélve az elosztási hálózat tagjairól, akiket csak a tisztesség és jóérzés gátol abban, hogy tápot cseréljenek egy-egy (vagy az összes) házban.

#236 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 02:42

Idézet: Kraken - Dátum: 2004. máj. 4, kedd - 16:13

Csak gondoltam, hátha látott már valaki igazi Codegent, és lehet, hogy az teljesen más minőségű, kivitelű stb.
Én nem fogom védeni a kapható Codegent, ld. korábbi hozzászólásaim, de nem fikázhatom a sosem látott "igazit". Persze lehet, hogy nullum a különbség  ;) .

Ez valahol le van irva itten, azazhogy mittomen milyen matrica van rajtuk, de igazan a sulyukban mutatkozik meg a kulonbseg. ;)

#237 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 05. 07:46

A sajátjánál olcsóbbra nem fog 2 év garit adni, mert ennyi márkaönbecsülés a kodegennél már akad. De ha jól megnézed a display és codegen feliratú matricát, csakúgy, mint a sowah feliratú. egyeznek külalakban, elrendezésben és ami még fontos: A táp típusa (jobbra fent szokott lenni) is ugyanaz. De ami a legfőbb bizonyíték, hogy belül is egyformák.
Az elosztási hálózat...Hát, azért egy gyárban csomagolt dobozt kibontani, abból kicsomagolni, tápot cserélni (ráadásul kodegent egy még roszabbra) azért elég szarvas dolog úgy, hogy ne látszódjon. Amíg nem bizonyosodok meg afelől, hogy a házat nem ott kint csomagolják be, addig ezt nem akarom elhinni, hogy megéri...(a vámügyi vonatkozását nem is emlegetve)
Fiúk, ez a hamisítás-dolog is nagyon furcsa. Azért a kodegen nem egy olyan márka, amelyikből csak úgy behoznak kamionszámra ki tudja, honnan. Pl. a Ramir*s forgalmazza őket, így nyilván a  céggel közvetlen kapcsolatban áll valamilyen formában. Egy valamit is magára adó cég nem fogja hagyni, hogy egy aprónak közel sem nevezhető felvevőpiacra a saját termékei helyett valami hamisítványt hozzanak be EKKORA tételben! Ez azért abszurd, valljuk be. Arról nem is beszélve, hogy a Rami sem fogja a nehezen megszerzett és azért elég jó presztízsét egy viszonylag a tortából kicsi-szelet kategória, a tápegységek miatt veszélyeztetni. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a kodegennél több féle termékkategória létezik, olcsóbb és magasabb árfekvésben. Azt pedig tudjuk nagyon jól, hogy a kodegen minősége akármilyen is, de nem vargánya.
Ugyanis ha az áll, amit feltételeztek néhányan, az igen nagy súlyú bűncselekmény...
Ez az én szvsz-em...
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#238 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 18:39

Idézet: didyman - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 8:46

A sajátjánál olcsóbbra nem fog 2 év garit adni, mert ennyi márkaönbecsülés a kodegennél már akad. De ha jól megnézed a display és codegen feliratú matricát, csakúgy, mint a sowah feliratú. egyeznek külalakban, elrendezésben és ami még fontos: A táp típusa (jobbra fent szokott lenni) is ugyanaz. De ami a legfőbb bizonyíték, hogy belül is egyformák.
Az elosztási hálózat...Hát, azért egy gyárban csomagolt dobozt kibontani, abból kicsomagolni, tápot cserélni (ráadásul kodegent egy még roszabbra) azért elég szarvas dolog úgy, hogy ne látszódjon. Amíg nem bizonyosodok meg afelől, hogy a házat nem ott kint csomagolják be, addig ezt nem akarom elhinni, hogy megéri...(a vámügyi vonatkozását nem is emlegetve)
Fiúk, ez a hamisítás-dolog is nagyon furcsa. Azért a kodegen nem egy olyan márka, amelyikből csak úgy behoznak kamionszámra ki tudja, honnan. Pl. a Ramir*s forgalmazza őket, így nyilván a  céggel közvetlen kapcsolatban áll valamilyen formában. Egy valamit is magára adó cég nem fogja hagyni, hogy egy aprónak közel sem nevezhető felvevőpiacra a saját termékei helyett valami hamisítványt hozzanak be EKKORA tételben! Ez azért abszurd, valljuk be. Arról nem is beszélve, hogy a Rami sem fogja a nehezen megszerzett és azért elég jó presztízsét egy viszonylag a tortából kicsi-szelet kategória, a tápegységek miatt veszélyeztetni. Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a kodegennél több féle termékkategória létezik, olcsóbb és magasabb árfekvésben. Azt pedig tudjuk nagyon jól, hogy a kodegen minősége akármilyen is, de nem vargánya.
Ugyanis ha az áll, amit feltételeztek néhányan, az igen nagy súlyú bűncselekmény...
Ez az én szvsz-em...

Jó, tegyünk egy próbát. Korábban már írtam ide, hogy lemértem a Display tápom súlyát. Közönséges konyhai mérlegen 995 grammnak adódott a tömege. Mérjen már le valaki egy 300 W-os Codegen feliratú tápot is, hogy az mennyi, plíííz. :D

Chieftec 420-as PFC-s táp túl volt a két kilón picivel...És a Felajánlások révén összeakadtam 250 W-os Acorp táppal is: kéremszépen, bár nem mértem meg, de kézbe fogva bizony nehezebbnek tűnt, mint a Display. Nehéz ezek után elhinnem, hogy minőségi darab a Display. Bár az is igaz, hogy amíg szolgált, nem sok vizet zavart, amíg nem akartam tuningolni. Akkor időnként fagyi volt, ami tápcsere után megszűnt.

Szerkesztette: Telcontar 2004. 05. 05. 18:39 -kor

#239 Felhasználó inaktív   TiLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 05. 19:27

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 19:39

Mérjen már le valaki egy 300 W-os Codegen feliratú tápot is, hogy az mennyi, plíííz.

Codegen 300W "kék cimkés" tápot mértem le korábban és emlékezetem szerint az is valamivel 1kg alatt volt valamivel.

Üdv!

#240 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 03:43

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. máj. 5, szerda - 19:39

Jó, tegyünk egy próbát. Korábban már írtam ide, hogy lemértem a Display tápom súlyát. Közönséges konyhai mérlegen 995 grammnak adódott a tömege. Mérjen már le valaki egy 300 W-os Codegen feliratú tápot is, hogy az mennyi, plíííz. :D

Chieftec 420-as PFC-s táp túl volt a két kilón picivel...És a Felajánlások révén összeakadtam 250 W-os Acorp táppal is: kéremszépen, bár nem mértem meg, de kézbe fogva bizony nehezebbnek tűnt, mint a Display. Nehéz ezek után elhinnem, hogy minőségi darab a Display. Bár az is igaz, hogy amíg szolgált, nem sok vizet zavart, amíg nem akartam tuningolni. Akkor időnként fagyi volt, ami tápcsere után megszűnt.

Hat, en is lemernem a 300-as DTK-t, de mind a merleg, mind a tap el van mar pakolva... Mission delayed for 2 weeks. :p

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.