HWSW Informatikai Kerekasztal: Codegen 300W 10 nap??!?!! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Codegen 300W 10 nap??!?!!

#241 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 06:21

Ilyen merlegelesi logikak utan lehet, hogy attelefonalok a VNC-hez hogy kisebb betondarabokat, vagy nehany cm vonatsint rejtsen el a tapokban:-) Nem csak az egy tornateremnyi szamitogep tud jol mukodni, hanem az is ami elfer az olemben es nem toronydaruval kell mozgatni. Van benne valami, hogy az a jobb kivitelezes ami nehezebb, de azert folosleges meregetni.

#242 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 12:53

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 7:21

Ilyen merlegelesi logikak utan lehet, hogy attelefonalok a VNC-hez hogy kisebb betondarabokat, vagy nehany cm vonatsint rejtsen el a tapokban:-) Nem csak az egy tornateremnyi szamitogep tud jol mukodni, hanem az is ami elfer az olemben es nem toronydaruval kell mozgatni. Van benne valami, hogy az a jobb kivitelezes ami nehezebb, de azert folosleges meregetni.

No offense :), de:

- a számítógép az öledben inkább akkukról megy, nem? A tömegének legnagyobb részét az akkuk alkotják.
- természetesen a táp nem azért jó, mert nagy a súlya. Fordítva: azért nagyobb a súlya, mert jobb. Nem spórolnak az alkatrészein. Persze, hogy harmadrangú minőségi érv a súly, de oszcilloszkóp, multiméter és hasonló huncut műszerek :D híján a mezei halandó vásárláskor nemigen tud másra támaszkodni, mint a táp címkéjére, a HWSW tanácsaira meg a súlyérzékére. :)
... a trip back in time is all I need ...

#243 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2004. 05. 06. 13:23

:D hihihi :)
Szóval a súly nagyon hozzávetőleges dolog. Évjárattól, beszállítótól is változhat egész jelentékenyen (pl. kisebb súlyú, de kisebb hőellenállású hűtőlemez az aktív alkatrészeknek, kisebb méretű, könnyebb kondik, stb..) A könnyű táp az esetek többségében nem utal nemes belbecsre, de azért nem lehet ezt törvénybe iktatni. A display felől pedig nyugodj meg :respect: és hidd el, hogy egy helyen készül a cg-vel csak a matrica más :)
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#244 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 14:35

Idézet: authenticDViD - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 4:43

Hat, en is lemernem a 300-as DTK-t, de mind a merleg, mind a tap el van mar pakolva... Mission delayed for 2 weeks. :p

Franc, én meg már nem veszem ki a gépből hogy megmérjem a 400-ast :)
Az biztos hogy kb. 2-szer nehezebb volt a 300-as Codegennél. Amitől egy kicsit pedig még könnyebb a 230W-s Acorp, van belőle kettő is  :D (nincs neki semmi bajuk se egyébként)

#245 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 16:22

Feltetelezesem szerint a tapnak a lemeze (erosebb, nehezebb anyag), es a tekercsben levo vasmag (nehezebb) nyomja ugy a merleget. A gagyiknak tartott tapokban gyenge minosegu alkatreszek lehetnek, esetleg johet hozza egy hibas tervezes is. Ezert gondoltam ugy, hogy nem biztos, hogy mervado a tapegyseg sullya.

Tehat erdemesebb a jobb markakat megjegyezni, mint egy merleggel jarkalni vasarolni:-)

/A notebook hasonlattal csak a meretekre, es a sullyra celoztam, nem pedig a tapegysegre (hiszen egy notiban ebbol hiany van, mint ahogy irtad is)/

#246 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 06. 20:02

Idézet: didyman - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 14:23

:D hihihi :)
Szóval a súly nagyon hozzávetőleges dolog. Évjárattól, beszállítótól is változhat egész jelentékenyen (pl. kisebb súlyú, de kisebb hőellenállású hűtőlemez az aktív alkatrészeknek, kisebb méretű, könnyebb kondik, stb..) A könnyű táp az esetek többségében nem utal nemes belbecsre, de azért nem lehet ezt törvénybe iktatni. A display felől pedig nyugodj meg :respect: és hidd el, hogy egy helyen készül a cg-vel csak a matrica más :)

Tőlem aztán akár maga Vargáné is barkácsolhatta volna a két kezével a desznyók hátán, az se zavarna már. :) Már rég Chieftec van helyette. :up:

Súlykérdéshez: háppersze. Ezért írtam, hogy harmadrangú ismérv. (Most hozzáteszem halkan: legföljebb harmadrangú. :) ) Akárcsak az, hogy mi van a táp címkéjén. (Ezt az oldalvágást nem bírtam kihagyni. :p :D )

#247 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 08. 02:27

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 7:21

En sem azt mondtam, hogy ez a legfobb szempont... De azert megis elarul valamit a taprol, ha nem tudod osszeteveszteni egy karton cigi sulyaval...

#248 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 08:10

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. máj. 6, csütörtök - 21:02

Tőlem aztán akár maga Vargáné is barkácsolhatta volna a két kezével a desznyók hátán, az se zavarna már. :) Már rég Chieftec van helyette. :up:

Súlykérdéshez: háppersze. Ezért írtam, hogy harmadrangú ismérv. (Most hozzáteszem halkan: legföljebb harmadrangú. :) ) Akárcsak az, hogy mi van a táp címkéjén. (Ezt az oldalvágást nem bírtam kihagyni. :p :D )

:D Éppen most ismerted el, hogy 3adrangú a címke, de akkor miért számít neked, hogy a kódgenben display a matrica? :D :p :) (hihi, fuj, de ronda kötözködő vagyok :) )
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#249 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 13:11

Idézet: didyman - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 9:10

:D Éppen most ismerted el, hogy 3adrangú a címke, de akkor miért számít neked, hogy a kódgenben display a matrica? :D :p :) (hihi, fuj, de ronda kötözködő vagyok :) )

Már semmit sem számít. :D :p Csak nem értettem, mit keres egy "Kijelző" a Codegen kunyhóban. :think:

#250 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 09. 18:01

Idézet: Telcontar - Dátum: 2004. máj. 9, vasárnap - 14:11

Már semmit sem számít. :D :p Csak nem értettem, mit keres egy "Kijelző" a Codegen kunyhóban. :think:

Tudod, az a HW-monitorja... :D

#251 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 17. 23:12

Tudom, hogy már volt róla szó néhányszor itt, de legyenszíves mondja már meg nekem valaki, hogy a kék címkés miben különbözik a sárgától? :D

#252 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 00:46

Idézet: Freddy001 - Dátum: 2004. máj. 18, kedd - 0:12

Tudom, hogy már volt róla szó néhányszor itt, de legyenszíves mondja már meg nekem valaki, hogy a kék címkés miben különbözik a sárgától? :D

Miért van különbség?  :D  Na ennek utánanézek...
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#253 Felhasználó inaktív   Freddy001 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 00:52

Közben én is utánanéztem, a kék címkés gyengébb. Ugyanazokon a feszeken kevesebb Ampert tud leadni.

#254 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 18. 10:57

Ez évjáratfüggő is, bár igaz, a matrica is az...:)

#255 Felhasználó inaktív   hartyi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 18:02

Kicsit megijesztettek az itt olvasottak. Nekem most lesz lassan második éve, hogy egy kék matricás 300 Wattos Codegen ficereg a gépemben. Akkor most féljek?  :(
Igaz, anno egy 1.7-es Cerkával ment. Most egy hónapja AMD 2500+. Eddig még semmi gáz nem volt vele. Lehet, hogy lesz?

Szerkesztette: hartyi 2004. 05. 22. 18:03 -kor

Attól még, hogy paranoiás vagyok, nem biztos, hogy nem üldöznek...

#256 Felhasználó inaktív   Kraken 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 18:45

Igen, simán lehet, hogy bajod lesz a táppal. Elkezdhetsz rettegni :).
We're the regulators that deregulate///We're the animators that de-animate///We're the propagators of all genocide///Burning through the world's resources///Then we turn and hide

#257 Felhasználó inaktív   hartyi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 17:43

Az még annyira "nem zavar", ha a táp elhalálozik. Csak ne vigyen magával semmit. Azért annyiban nyugodt vagyok, hogy a Codegen-ek (legalábbis az itt leírtak alapján a régebbiek) nem rántanak magukkal semmit az árnyékvilágba.  :confused:
Attól még, hogy paranoiás vagyok, nem biztos, hogy nem üldöznek...

#258 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 19:42

:D Lottózással hogy állsz? :D

#259 Felhasználó inaktív   Telcontar 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 24. 20:11

Idézet: didyman - Dátum: 2004. máj. 24, hétfő - 20:42

:D Lottózással hogy állsz? :D

A nyereményből vehet majd új gépet... :D :pokeas:

#260 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 10:11

nemtom, nekemis is majd' 2 évig volt a gépembe egy kék matricás 300w codegen, 1 honapja 2500as barcival stb ment és semmi gond nem volt, de most hogy várom a 9600xt-t a héten inkább eladtam a codegen tápot inkább nem kockáztatok :) ráadásul elvitték 2.5k-ért  :eek:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.