HWSW Informatikai Kerekasztal: YAMADA DVD JÁTÉKOS :D - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

YAMADA DVD JÁTÉKOS :D

#201 Felhasználó inaktív   TheReMiXeR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 25. 16:10

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 16:34

És ehhez mit szólsz? Csak párezer Ft-al drágább, mint Mr. Yamada:

Katt ide

Sajna, ez a legnagyobb kép, amit találtam róla:

Kép

Yah, és még mindent megevett. Pl.: DVD-RW-ről az MP3-at  :D

Még mindig a Dimarson-féle kategóriánál tartunk... azaz a Tesco gazdaságos játékosoknál.
Az LG meg már márkásnak számít.
Hogy pár ezerrel olcsóbb???
Ismerek nem is 1 olyan embert (sajnos) aki a térképről is lemegy csak hogy spóroljon 100 Forintot.
Na, nekik magyarázzuk meg, hogy miért jobb egy Panasonic játékos egy komplett "Orion házimozi szettől"

Úgy látom, hogy eccé szar a Yamada (mer a hülye távolkeletiek rosszul fordítanak), eccé meg már azonos kategória a márkásabb játékosokkal... ?

Egyébként a Yamada uccsó ára nálunk : 17890.- bruttó volt. Most nincs raktáron...

Sajna bizonyos összeg alatt már mindegyik egyforma minőséget produkál.
Tök mind1, hogy mi van ráírva, vagy milyen dobozba van beszerelve.

De akkor sem érdemes elitélni valamit azért, mert hülyén fordították le a kezelésit...
Ha nagyon nekiesnénk biztosan találnák érdekesen fogalmazott lapokat más, sokkal drágább termékeknél is.

Üdv.Én
www.levideozlak.hu

#202 Felhasználó inaktív   deuce 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 25. 17:00

azért a mediamarkt szórólapján (ha jól emlékszem) mókásan fest hogy igy hirdetik a cuccot: "yamada - a játékos"
:D

#203 Felhasználó inaktív   TheReMiXeR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 25. 17:10

Idézet: deuce - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 18:00

azért a mediamarkt szórólapján (ha jól emlékszem) mókásan fest hogy igy hirdetik a cuccot: "yamada - a játékos"
:D

Hát igen... ők is elolvasták a kezelésit...
Tudod, "hülyék azért nem vagyunk"...
:D  :D  :D

Szerkesztette: TheReMiXeR 2004. 05. 25. 17:10 -kor

www.levideozlak.hu

#204 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 09:17

Idézet: TheReMiXeR - Dátum: 2004. máj. 25, kedd - 17:10

...
Az LG meg már márkásnak számít.
Hogy pár ezerrel olcsóbb???
...

Yah, pár ezerrel olcsóbb. Kb. 1 éve vettem 28-ért, ami azt jelenti, hogy most 20-23 körül beszerezhető. A dekódereken kívül egy fontos dologban ugyancsak veri a 17-18e HUF-os Yamadákat: Ez a képminőség. És ne mondd, hogy az nem olyan fontos, mert helyben lef*som a bokámat. Amúgy meg az LG ezen készüléke max középkategória, de optikai és coax kimenet játszik, ami meg megint fontos a Yamaha erősítővel való kommunikációhoz.  :D ;)
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#205 Felhasználó inaktív   TheReMiXeR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 09:54

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:17

Yah, pár ezerrel olcsóbb. Kb. 1 éve vettem 28-ért, ami azt jelenti, hogy most 20-23 körül beszerezhető. A dekódereken kívül egy fontos dologban ugyancsak veri a 17-18e HUF-os Yamadákat: Ez a képminőség. És ne mondd, hogy az nem olyan fontos, mert helyben lef*som a bokámat. Amúgy meg az LG ezen készüléke max középkategória, de optikai és coax kimenet játszik, ami meg megint fontos a Yamaha erősítővel való kommunikációhoz.  :D   ;)

Jó, Te nyertél...

Nem isteníteni akartam a Yamadákat, nem ez volt a célom...
De vannak olyanok, akiket nem érint meg a házimozi fíling.
Pl.
-akik hifiznek és a szimpla sztereó rendszereket kedvelik
-akik csak 55centis tévével rendelkeznek
...mint én is...

Egy a lényeg... leülök, berakom a kopis filmet és megnézem...
Nem érdekel a hanghatás, a dekóder, meg a márka...
www.levideozlak.hu

#206 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 10:22

Idézet: TheReMiXeR - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 10:54

Jó, Te nyertél...

Nem isteníteni akartam a Yamadákat, nem ez volt a célom...
De vannak olyanok, akiket nem érint meg a házimozi fíling.
Pl.
-akik hifiznek és a szimpla sztereó rendszereket kedvelik
-akik csak 55centis tévével rendelkeznek
...mint én is...

Egy a lényeg... leülök, berakom a kopis filmet és megnézem...
Nem érdekel a hanghatás, a dekóder, meg a márka...

Akkor viszont TE nyertél.  :D

#207 Felhasználó inaktív   TheReMiXeR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 26. 13:09

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. máj. 26, szerda - 11:22

Akkor viszont TE nyertél.  :D

Az baj, hogy sokan abból indulnak ki, hogy nekik mi van.
Viszont a dologhoz az is hozzátartozik, hogy miért is van olyan cucca az illetőnek.
Engem nem fog meg, ha egy dvd játékos extra felszerelt és minőségű.
Az sem, ha nem 5.1-ben nézem.
Egy hifistát (szerintem, meg a barátaim szerint) nem fog meg annyira a házimozi mint a frissiben csatlakozott zenekedvelőket.
Én még azt díjjazom, ha van egy kiváló hangfalam párban, hozzá egy tuti erölködő na meg egy cd-játékos. Ráadásul a cd-játékos mondjuk 2-3x többe kerül mint egy mai jól felszerelt dvd-játékos.
15 évesen mikor a boltokban Videoton erősítőket meg Aiwa deckeket bámultam nem volt még olyan csodakütyü mint manapság.
Ha lenne most pénzem pl. hangfalra 150e akkor biztosan Tannoy hangfalakat vennék párban és nem házimozi hangfal szettet...

Na, kikerekedik azért amit szerettem volna közölni...
Ha nem lényeg a csilli-villi meg a hanghatás akkor tök jó a Yamada.
Nekem ezért is van ilyenem.
Nem érint meg a dolog annyira mint ha HiFi

Üdv.Én
www.levideozlak.hu

#208 Felhasználó inaktív   eagleszem1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 15:23

És ahhoz mit szóltok, hogy az én Sonym lejátsza a kopizott filmet, és a Yamada nem?

Éppen tegnap volt rá példa.

#209 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 28. 19:34

Idézet: eagleszem1 - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 16:23

És ahhoz mit szóltok, hogy az én Sonym lejátsza a kopizott filmet, és a Yamada nem?

Éppen tegnap volt rá példa.

lemezfüggő, a családi dimarosnunk pl szereti a princot, a the one szitázású kituggyamilyen lemezeket, meg a taiyo yudent is (ki hitte volna :) ), viszont nem tudja akadozás nélkül lejátszani az universal szitázású (asszem) g03at
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#210 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 17:50

Üdv mindenkinek

Ha valaki nem olvasta volna a.....

Bemásolom ide is a hozzászólásom, mert ide is illik. Remélem nem tekintitek floodnak, csak a média topikban más szempont figyelembevételével írtam. Yamada 6000   Infra "összeakadás". ;)

Ide meg azért teszem be, mert egy Yamada 6600-asról írt tapasztalataimat tartalmazza:

"Be lett szerezve egy Yamada 6600-as asztali DVD. Nagyon örülök, de van néhány gyakorlati tapasztalat.
A Yamada 6600-assal meg vagyok elégedve összességében. Van egy DVD teszt RW lemezre írva. Ezen általában mindent lejátszik gond nélkül. Mindent nem néztem meg, de a legnagyobb felbontású, hang bitrate tesztfile-okat mindet lejátszotta, KIVÉVE A

DivX 5.x alkönyvtárban lévő 2 utolsó, legmacerásabbnak tűnő file-t. Itt akadt. Ideírom a file neveket, melyek nem mentek gond nélkül, hátha valaki tudja pontosan értelmezni.

6k-320.avi
6k-gmc-bf-320.avi

Ez a két file akadt a tesztelés alatt.

A SAMSUNG CW-29M64V 72cm-es Plano képcsöves TV-m infrájával brutális összeakadásokat tapasztaltam. A Yamada 6600-as infrája nem szór rá a TV-re, a TV infra annál inkább. Például a TV infra 7-es csatorna gombja kikapcsolja a Yamada 6600-ast, a hangerő + gombja a Yamada 6600 REPEAT funkció alpontjait váltja, és majdnem minden gomb "bekavar". Akinek Samsung, vagy esetleg Samsung vezérlő IC-s alapú infrás cucca van, az számíthat esetleges infra vezérlési összeakadásokra Yamada 6600 esetén. Ez utóbbi gondolat csupán következtetés, az általam tapasztaltak alapján. (!!!!!!)

A problémát úgy orvosoltam, hogy a Yamada DVD-t letettem alulra, a TV legfelül van, igy megnöveltem a 2 készülék közötti távolságot a térben az infra szempontjából. Ezután a Samsung infra hatásfokát csökkentettem azzal, hogy az Samsug TV  infra elejét  (Piros átlátszó műanyag, infra adó ledek) teljesen leragasztottam sárga-zöld csikos (Hálózati Védőföld-et jelző) szigetelőszalaggal, nem volt más. ;) :D Így mivel a 2 készülék függőleges távolsága a térben infra sugárzás szempontjából meg lett növelve, illetve a Samsung TV infra hatásfoka csökkentve lett a szigetelő szalaggal, ha megfelelő irányzékkal a TV-re infrázok, nem zavarja a Yamadát. ( A Samsug infra igen jó, szinte bárhonnan vezérelte a TV-t a szobában, de jelen esetben ez nem volt túl hasznos.)   :D

A Yamada 6600-as Infra "problémájáról" ennyit.  ;) 

A Yamada  készülékről:

Nagyon elégedett vagyok vele, eddig mindent DivX, XVID,MP3, MPEG, DVD,Audió CD, mindent szépen lejátszott. Sajnos a feliratkezelés még nem megoldott MPEG-4 esetén, a hosszú file nevek szintén. A firmware frissítés csak .srt feliratkezelés, ékezet nélkül. Nekem ez kevés, nincs értelme frissítenem. Akkor lesz majd jó, ha tudja azt amit a Yamada 6000-es, azaz hosszú file nevek, ékezetes feliratok ( .srt, .txt, .sub). Remélem előbb utóbb ezen dolgokat orvosolják. Gondolom, azon lesznek, hogy a Yamada 6600-as is  minimum tudja azon dolgokat felirat kezelés, hosszú file név szempontjából mint a 6000-es. ;)   

A készülék jól működik, elégedett vagyok vele, remélem jön az újabb firmware frissítés.  ;) 

Üdv
      macska  ;) 

Ui: A Samsung TV-m  a Yamadát is vezérelni akarja??????   Nem is lenne gond, ha azonos gombokkal tenné mindezt.  ;)  :D "  

Szerkesztette: Macska 2004. 05. 29. 17:53 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#211 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 18:08

Macska - veletlenul nem gyenge az elem a taviranyitoban?

Amugy igen kellemetlen dolog  :(

#212 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 19:16

Üdv HAMMER

Ha figyelmesen elolvasod, a Samsung távírányító "túl jó".

Például: DVD-t látom a TV-n. MP3-mat játszom le. Növelem a TV hangerejét a TV távírányító Vol + gombjával, és a TV képernyőn látom, hogy a DVD REPEAT üzemmódjának aktuális értéke könyvtár ismétlésről 1 szám ismétlésére változik. Ha a TV infrán a 7 csatornára ugrok a 3-asról, akkor kikapcsol a DVD (Power OFF). Ezenkívűl látom a DVD infra jelzőjén a leden, hogy jelet érzékel. Ez nem elem probléma.

A TV kb 3 hónapos, új elemmel, a DVD 1,5 napos, szintén új elemmel. ;) Külön, külön a saját infrájukkal tökéletesen üzemelnek. A DVD infrája nem okoz gondot a TV-nek egyáltalán, de a Yamada infra "gyengébb" abbéli tekintetben, hogy azt már rá kell írányítani a DVD-re, úgy jól is üzemel. A Samsung Infrával a TV-nek háttal állva, a falra "lövök", és a visszaverődött jelet simán érzékelte a TV, sőt a Yamada 6600-as is. Ez volt a fő gond. A Samsung Infra kicsit gyengítve lett a szigetelőszalagozással. ;)  :D

Üdv
     macska ;)

Ui: Nem azért írtam le ide, mert a Yamada 6600-ast rossznak tartom, csupán megosztottam ebbéli tapasztalataimat, esetleg másnak is lehet hasonló problémája. Valószínű peches vagyok,  "2 dudás nem fér meg egy csárdában" tipikus esete, de készülék átrendezéssel, infra hatásfok "gyengítéssel" sikerült úrrá lenni a helyzeten valamelyest. Most hallgatok MP3-mat, nagyon szépen szól. ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 05. 29. 19:30 -kor

#213 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 20:03

Idézet: Macska - Dátum: 2004. May. 29, Saturday - 20:16

Üdv HAMMER
.
.
...

Igen, vegig olvastam, kozben probaltam figyeln is:-) Az itthoni tv-n tapasztaltam olyat, hogy ha mar meruloben van a gyari taviranyitoban az elem es csatornat szeretnek valtani, neha kikapcsolja a tv-t. - ezert kerdeztem ra.

Ha esetleg tudsz kolcsonkerni valakitol univerzalis taviranyitot, probald ki vele a tv-det, sokszor van olyan, hogy mas koddal is mukodik egy eszkoz, ami kicsivel ter el a gyaritol, de lehet, hogy ez eppen elegendo lesz ahhoz hogy ne zavarja a dvd jatekost.

#214 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 29. 20:19

Üdv HAMMER

THX az ötletet. ;) Esetleg, ha nem tudok zölágra vergődni vele, komolyan fontólora veszem. Egyenlőre így marad, majd meglátjuk..... ;)

THX még 1X  ;)

Üdv
        macska ;)

Ui:Nálad, a kimerülő elem, az adott eszköz saját infrájával adott ki "téves kódot" az adott eszköznek (!!), míg az én esetemben a Samsung TV infra "vezérelte" a Yamada 6600-as DVD lejátszót. Nagyon jó lett volna, ha azonos funkciók működtek volna, mert akkor egy infráról vezérelhettem volna a 2 eszközt. Mivel nem ez a helyzet, így kissé macerássá vált a dolog. ;) 

Szerkesztette: Macska 2004. 05. 29. 20:26 -kor

#215 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 13:18

Idézet: Henci Papa - Dátum: 2004. máj. 25., kedd - 16:34

És ehhez mit szólsz? Csak párezer Ft-al drágább, mint Mr. Yamada:

Katt ide

Sajna, ez a legnagyobb kép, amit találtam róla:

Kép

Yah, és még mindent megevett. Pl.: DVD-RW-ről az MP3-at  :D

No igen, barátnőm 5520-asát vittük vissza és cseréltuk egy ilyenre.. A Yamada valszeg szériahibás volt vagy nemtommi, mert kattogott ha egy karcosabb filmet raktál bele, ok nélkul dobálta kifelé a tálcát.  Az első tapasztlatok nagyon jók ezzel az LG-vel, egyrészt tényleg nagyon szép, másrészt képre is szebb. Elvileg nem viszi a +R-es lemezeket, de erre valaki azt mondta, hogy sok viszi, csak a nagyobb gyártók nem irják rá. Ezzel kapcsolatban mi az igazság? A másik pozitív, hogy ez végre beolvassa a teljes mp3 könyvtárat. Érdekes módon két Yamada közul egyik sem tudta teljesen/tökéletesen beolvasni az mp3-cdket. Ez vajon miért lehet?
bontatlan Spire SPA04B4 WhisperRock IV processzorhűtő eladó (AMD Barton, Thunderbird, Sempron procikhoz)!

#216 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 15:23

Idézet: Lanti - Dátum: 2004. jún. 1., kedd - 14:18

No igen, barátnőm 5520-asát vittük vissza és cseréltuk egy ilyenre.. A Yamada valszeg szériahibás volt vagy nemtommi, mert kattogott ha egy karcosabb filmet raktál bele, ok nélkul dobálta kifelé a tálcát.  Az első tapasztlatok nagyon jók ezzel az LG-vel, egyrészt tényleg nagyon szép, másrészt képre is szebb. Elvileg nem viszi a +R-es lemezeket, de erre valaki azt mondta, hogy sok viszi, csak a nagyobb gyártók nem irják rá. Ezzel kapcsolatban mi az igazság? A másik pozitív, hogy ez végre beolvassa a teljes mp3 könyvtárat. Érdekes módon két Yamada közul egyik sem tudta teljesen/tökéletesen beolvasni az mp3-cdket. Ez vajon miért lehet?

+R-es lemezt viszi, legalábbis a Queen best of-ját (mind a 4 lemezt) vitte. A lemez egyébként Sony volt - csak a teljesség kedvéért. Ha van kedved, etesd meg MP3-as DVD-vel, azt is megeszi. Most úgy csináltam bulit. 1 lemez, 260 szám. Csak 1,3 Giga volt, de elég volt bőven. Amit nem szeretek benne az az, hogy képernyő nélkül elég kezelhetetlen az MP3-as könyvtárszerkezet, ugyanis egyszerre csak 1 könyvtárat játszik le, utána (vakon!!!) át kell navigálni a másikhoz  :reklamacio: . Ez elég gázos. A SONY DVP-NS 305 szépen egymás után lejátszotta a könyvtárakat, nem volt ilyen baj. De nem lényeg, mert otthon van képernyő, buliba meg DVD-RW-vel megyek, ott meg minden a gyökérbe van téve - nem kell navigálni.  :D

#217 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 01. 15:51

Idézet: TheReMiXeR - Dátum: 2004. máj. 26., szerda - 14:09

...
Én még azt díjjazom, ha van egy kiváló hangfalam párban, hozzá egy tuti erölködő na meg egy cd-játékos. Ráadásul a cd-játékos mondjuk 2-3x többe kerül mint egy mai jól felszerelt dvd-játékos.
...

...
Ha lenne most pénzem pl. hangfalra 150e akkor biztosan Tannoy hangfalakat vennék párban és nem házimozi hangfal szettet
...

1. rész: Ha igazán Hi-Fi-ben gondolkozol, akkor felejtsd el Mr. CD játékost és helyette gondolkodj Mr. bakelit játékosban. Persze egy igazán jó CD játékos már elég korrekt hangot tud magából kifacsarni, de az a 44100Hz... Shannon törvénye szerintem elég felejtős, ha hangról van szó, de nem vitatkozom hírességekkel.

2. rész: Hát, ezzel csak egyetérteni tudok (Tannoy), de én 6.1-be venném  :D . Persze páronként az általad említett összegből, csak hát addig még sok víz lefolyik a Tiszán, míg ennyit összevakarok.  :mad:  Persze van még 1-2 jó hangfal, ami bizsergetné a fülemet ha megszólal(na). Mármint otthon.

#218 Felhasználó inaktív   Kropacsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 04. 08:52

Szasztok!

Szerdán vettem egy Yamada DVX 6600-ast a TESCO-ban 28900-ért.
Eddig nem bántam meg...
Tegnap felraktam rá a frissítést is, így elvileg mégjobb lett.
Mindent megeszik pillanatok alatt, mps, jpg, avi, dvd-r stb.

A DivX-nél csak annyi a bajom, hogy a három soros illetve az egy sorban hosszú szöveget "levágja",
bár ez ritkán fordul elő, szerencsére, a felől is, hogy legalább a filmből is lát valamit az ember, nem csak a feliratokat bámulja...

Az MP3-nál is a hosszú fájlneveknél van gondom, dehát semmi sem lehet tökéletes, ugye???

Kropacsek

#219 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 06. 05. 13:23

Üdv mindenkinek

Yamada 6600-as.

Akinek van, nézze meg legyenszíves, hogy ha betesz egy lemezt, és kikapcsolja a hálózati kapcsolóval, (a lemez benne van), majd visszakapcsolja a Yamadát, akkor felismeri a lemezt????

Nálam azt kell csinálni, hogy bekapcsolom a Yamadát, megvárom míg kiírja hogy "no disk", majd ezt követően Open--> Lemez berak--> tálca bezárás---> lemez tökéletesen felismerődik. ( Ha bekapcsolom a hálózati kapcsolóval---> rögtön open ( No disk feliratot nem várom meg) lemez berak-->tálca visszazár--> akkor is gond van a lemez felismeréssel, szinte lefagy, ki kell kapcsolni, bekapcsolni--> no disk felirat--> utánna minden ok, nem írom le még 1X)

Nagyon ritkán, de előfordul, hogy a divX lemez pillanatra megakad, majd továbbmegy, főleg a lejátszás utolsó harmadában.

Valaki említette a fórumon a Multimédia\DVD lejátszók topicban a "lelazult fej, "rosszabb olvasóval" ellátott szériák esetét a yamadával 6600 kapcsoplatban. Ő is olvasta valahol egy  másik fórumon. Tudtok róla valamit????

A www.yamada.hu oldalon azt írják, hogy a firmware frissítéssel elveszik a garancia. (Vagy csak abban az esetben, ha elszúrod a firmware frissítést?????) Nem igazán tudom értelmezni pontosan, hogy is van ez. :confused:  :)

Üdv
      macska ;)

Szerkesztette: Macska 2004. 06. 05. 14:20 -kor

#220 Felhasználó inaktív   Szandor 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 08. 27. 21:48

Hali!
Megvan még valakinek a játékos leírása pdf-ben?
Már sehol sincs fennt a neten :(
PARTYSERVICE - bulik, rendezvények lebonyolítása
Ha a kacsa nem tud úszni nem a víz a hülye!

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.