HWSW Informatikai Kerekasztal: YAMADA DVD JÁTÉKOS :D - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

YAMADA DVD JÁTÉKOS :D

#161 Felhasználó inaktív   Gollam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 02. 11. 11:44

Hát igen, de wma és ogg nem játszik :) perpill. Még rágódom rajta, de az már majdnem a duplája :)

Mindenesetre köszönöm a hozzászólást.

#162 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 12:06

Ha Yamada DVD játékosban gondolkodsz (és analóg kimenettel), akkor gondolom nem nagyon High-End füled van, vagy nem rendelkezel High-Tech cuccal. Ha nem használod sokat és nincs nagy igényed, akkor hajrá, mert ár/érték tekintetében jó vétel (állítólag). Ha mondjuk van egy jó digitális erölködőd és frankó hangfalaid, használj digitális kimenetet és onnantól tök mindegy, hogy Yamada DVD játékos vagy LG DVD játékos vagy ONKYO DVD játékos lézere kacsingat a lemezeidre. Ez tény. Majd azért írj véleményt, ha már megvetted. :)
Élj úgy, hogy a hajdani gyermek aki voltál, ne szégyelljen téged, a felnőttet.
Fórumszabályzat X@r1 X@r2
Lehetsz tökös gyerek, de csak Nekem lehet makkos az avatarom! :)

#163 Felhasználó inaktív   Gollam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 13:48

Semmi extra eszközöm nincs, átlagos home felhasználás. Egy analog erölködő, két hangfal. Ha elszántam magam a vételre írok. Thx mégegyszer.

#164 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 14:30

Panasonic S35? Az se drága...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#165 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 16:16

idézet:
Ezt írta Wyco:
Panasonic S35? Az se drága...[/quote]

De egy Yamadának majd' duplája (35e HUF). Egyébként egy jó LG is ebben az árban van, az enyém 38e HUF volt. Akkor volt egy "gyengébb" verziója is 28-ért, gondolom 25 körül manapság beszerezhető. Pontos típust nem tudok mondani, de annó a CORA-ban láttam (az enyémet is ott vettem). Nekem is elég lett volna az a kütyü, de nem volt optikai kimenete, azért vettem a drágábbat. Az is tudta a +/- R és RW lemezeket, MP3, WMA, JPG és a Kodak fotoCD-t is lejátsza. Nem kényes a lemezekre, eddig még mindent megevett.

#166 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 16:23

Találtam 35 helyett 25-ért LG-t: [url="http://"http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=5335"]http://www.ittveddme...cts.php?id=5335[/url]

#167 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 11. 21:30

Oks. Pana mindent eszik még akkor is ha a használati ennek az ellenkezőét állitja, sőt még a RAM-ot is. :cool:
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#168 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 12. 11:42

Oks, de asszem esetünkben az ár az egyik legfontosabb tényező, nem a szolgáltatások. De legközelebb ha DVD játékost veszek, akkor ezek után már a Panát is megnézem, mint lehetőség.

#169 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 26. 13:14

DVD játékos folytatódik:

"Köszöntjük hogy vásárolta mi cég révén gyártott robogó. Reméljük lesz megelégedve uj robogó önnek. Nem csak ön plusz család is örül jót uj robogóval.

Hogy vásárolta robogó jelentése ön biztos legyen tényben hogy robogó gyártása legjobb magas minoséggel van ami maximum világnak technikája ma. Figyelemmel kér elolvasni ez a használati útmutató. <...> A robogó hogy muködik sikeresen hosszú idot tartani be kell minden irott használati útmutató benne. Ha nem tart be rossz lesz következmény <...>

A robogó kell bele tennie benzin és olaj de nem kever benzin és olaj mert robogónak van négy ciklus és nem ketto ciklus. Ezért nem kever benzinnel olaj. Csak ólomot nem tartalmazó benzin jo robogó hajtásra és csak 95 szamos benzin octane jo. Ha ólom vagy olaj motorban benne megy nem érvényesül garancia akkor <...>

Ha nem papírban elöirott garázs javítja vagy nem papírban elöirott idoben és kilométerben javítja robogó nem érvényesül garancia akkor szintén. Ha nem olyan móddal van használva robogó ami normál üzemben hajtásban szokás lenni nem érvényesül garancia akkor szintén. <..,>

Fontos figyelemmel lenni robogó csöcsebessége 30 ora kilométerre de maximum lehet 40 ora kilométerre. Ha gyorsabb hajtás mint maximum csöcssebesség különös figyelemmel sokáig hajtás gyorsabb mint maximum csöcssebesség lehet robogó károsodása. Ez fajtájú károsodás lehet igénybe vesz cseréje motor hajtja robogó. <.. .

Soha szabadja nagyobb terhelése robogónak 120 kg. Nagyobb terhelése károsodik rugó robogónak benne a kerékvilla. <. . .>

Motor fajta: 4 ciklussal való Ottó belsoleg égett motor, összes löketnek térfogatja: 49.5 cm3 összes terhelésnek maximumja: 120 kg. Maximum csöcssebesség: 40 km. Tartós móddal csöcsebesség: 30 km.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#170 Felhasználó inaktív   Tombolo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 02. 29. 16:48

Ha nem akarsz komplett házimozit, csak egy tévéd van és videó helyett egy ilyet veszel, nincs vele semmi gond. Nekünk a háznál van egy ilyen yamada csoda. Meg egy pana sl-dt100-as. Nos némely területen jobban tetszik a yamada. A magyar menü nem tartozik közé. De van angol is. Ha meg valaki a leírásból ért csak hozzá, akkor annak mindegy a latátolás. :D

#171 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 02. 23:38

Egyébként vegyük azt észre, hogy az efféle játékosok, nem a high-tech házimozizókat szolgálják, hanem azokat akik szeretnének továbblépni a VHS-en,de nem szánnak rá több pénzt, mint egy videóra. A video abszolút nem alkalmas a házimozizásra, azt pedig mégse szidta senki, az volt azt kellett szeretni. Ezzel szemben ezek a játékosok azoknak valóak, akik szeretnének mondjuk a videótékából nem elmosódott szalagot kihozni, hanem normális minőségű filmet. Ha úgy vesszük, ha nem is az igazi házimozizáshoz használjuk, hanem a videóhoz képest minőségi váltást érünk el. Akár még egy 55cm-es tv-n is. Kompromisszum,de ugrunk egy szintet. :)
bontatlan Spire SPA04B4 WhisperRock IV processzorhűtő eladó (AMD Barton, Thunderbird, Sempron procikhoz)!

#172 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 04. 11:39

Néhány hete vettem egy Pioneer DVD-2650-es lejátszót. 29.900 FT-ért a Media Marktban!!! Képminősége magasan veri a Yamada és társai fakó, homályos förmedvényeit. Egyre több jónevű gyártó jön ki ilyen belépő szintű, olcsó, de jó minőségű készülékkel. IMHO ha ilyen olcsón lehet márkás készülékekhez jutni a Vestel, Yamada stb. lehuzhatják a rolót. :D
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#173 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 04. 12:20

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
IMHO ha ilyen olcsón lehet márkás készülékekhez jutni a Vestel, Yamada stb. lehuzhatják a rolót. :D[/quote]

Az igazsághoz tartozik, hogy a Vestel egy rendkívül nagymúltú amerikai cég, kb. olyan reputációval, mint például az RCA. Nálunk abszolút ismeretlenül cseng a neve, sokan talán arra is gondolnak, hogy Westel névutánzásról van szó. Például a Pio kezelési útmutatókban is megtalálható a Vestel brand a programkód-listában. A 2650-eshez mellékelt kezelésiben nincs benne :D

#174 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 04. 15:31

idézet:
Ezt írta Miki2:

...
Az igazsághoz tartozik, hogy a Vestel egy rendkívül nagymúltú amerikai cég, kb. olyan reputációval, mint például az RCA.
...
[/quote]

Ezt jó tudni. Csak akkor azt nem értem, hogy akkor ennek a Vestel cégnek miért nincs a magyar piacon valami olyan terméke is, ami a magasabb igényeket is kielégíti. :confused:

#175 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 10. 10:13

Ezt nézzétek meg:

Kép

#176 Felhasználó inaktív   DViD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 14. 04:01

Komolyan mondom, ezt már csak az uberelne, ha az eredeti kama-szutrara engednenk ra egy fordito progit...

#177 Felhasználó inaktív   Henci Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 16. 08:05

idézet:
Ezt írta authenticDViD:
Komolyan mondom, ezt már csak az uberelne, ha az eredeti kama-szutrara engednenk ra egy fordito progit...[/quote]

Megtennéd? Úgy örülnénk neki! Tiszta sirály lenne. :cool: Mit mívelne szegény? Röhögve kefélhetne a magyar nép. :D

#178 Felhasználó inaktív   freeone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 03. 17. 13:17

Sok baleset és letört farok lenne a vége, bizony.
A person who does not share is not only selfish, but bitter and alone. (Paulo Coelho)

#179 Felhasználó inaktív   Lanti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 03. 01:06

Yamada 5520 tartós teszt:
- mp3 konyvtárakat nem hajlandó teljes mértékben beolvasni, csak bizonyos számok jönnek be
- volt egy garanciális probléma, a drága azonnal visszahúzta a tálcát nyitáskor és egy karcosabb lemez behelyezésekor olyan kávédaráló jellegű hangot adott, beolvasta a lemezt, de olyan hangosan, hogy a film élvezhetetlen volt :)
- érdekes tapasztalat, hogy egy filmnél -A Kaptár-  megjelent a szélesvászon alján egy igen zavaró méretű törés a fekete vonalban, amit azonban más lejátszóknál nem tapasztaltam...Ez azért érdekes, mert csak ennél az egy filmnél csinálta, és nem a lemezben volt a hiba. Ilyesmit tapasztalt már valaki? Más lejhátszóknál/lemezeknél??  :confused:
bontatlan Spire SPA04B4 WhisperRock IV processzorhűtő eladó (AMD Barton, Thunderbird, Sempron procikhoz)!

#180 Felhasználó inaktív   Ch4ky 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 16. 00:56

Idézet: charlie - Dátum: 2003. nov. 27, csütörtök - 22:25

mit vártál.
még a név is egy pocsék cégre utal. (YAMADA, mint a YAMAHA. megtévesztés.)

[ 2003. november 27.: charlie szerkesztette a hozzászólást ]

vettem egy ilyen lejátszót (DVX-6600). könyv (magyar) az nem járt hozzá, de szerintem rohadt jó ketyere. ja és mellesleg lejátsza divx filmeket is:P

Szerkesztette: Ch4ky 2004. 05. 16. 00:57 -kor

Abit NF-7; Athlon XP 2000+ Palomino; GeXcube Radeon 9600XT Extreme 500/350; 2*256 MB DDR 266 dual, Maxtor 120Gb 2MB cache + Maxtor 60Gb; LG DVD-RW GSA-4040b; Sb Live!; Logitech mx500; Acer v771 17''

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.