Idézet
engem még lehet érdekel
elnézést kérek, hogy itt sokakat ugráltattam, lehet, hogy megúszom az egészet -vagy legalábbis egy darabig
mára egy képpont visszajött a "halálból", kettő pedig vörösen izzott
innen rájöttem, hogy akkor ez nem kiégés. ->wikipedia->találtam egy pár módszert, amellyel talán sikerül teljesen megszüntetni a hibát. most úgy néz ki a monitor, hogy minden pixel világít, csak az eddigi rosszak, nem teljes erővel, és nem egészen azzal az árnyalattal, amivel kéne. 7 kék subpixel még mindig olyan, mintha nem üzemelne, ez is bőven túllépi az LG pixel politikáját, ill. a hivatkozott ISO szabványt, tehát ezzel még nem veszítettem semmit, de talán sikerül helyrehozni az egészet - és nagyon remélem, hogy úgy is marad...
mégegyszer elnézést, ha a végén fölöslegesen kértem a segítségeteket; mentségemre szóljon, pár órája nem is tudtam, hoyg létezik külön olyan fogalom, hogy beragadt pixel (stock pixel) a kiégett pixel (dead pixel) mellett. mindig tanul valami újat az ember
a Mistral ettől függetlennül egy mocsok banda, nagyon örülök, hogy mással nem kell hozzájuk mennem
-és komolyan fontolgatom, hogy valamelyik szabadnapomon kiállok az üzlet elé, és a potenciális vásárlókat figyelmeztetem...