HWSW Informatikai Kerekasztal: MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MISTRAL, Garancia??!, Mistral vállalt garanciáiról! Értékeld a témát: -----

#1491 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 25. 20:36

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2008. jún. 25., szerda - 19:23

nem kellene fikázni...

Meg flame-et generálni sem. Ha gond van egy másik userrel, azt először nem provokáljuk, majd szaladunk a modbácsihoz, hanem csendben maradunk és esetleg szólunk a modbácsinak, miután kétszer is meggondoltuk, hogy igazunk van-e, majd harmadszor is megrágtuk azt jól.

Nem mellesleg ugyan nem vagyok szakértője a témának, de perpillanat úgy tűnik, hogy valóban nincs igazad, ennek megfelelően avman meglehetősen bárdolatlan megjegyzése - ha stílusában nem is - tartalmában nehezen vitatható.

Téma részemről lezárva.

#1492 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 06. 25. 22:52

komolyan, lassan úgy érzem magam itt, mintha az angolkisasszonyok fórumára tévedtem volna. a fentebb stílt jelent esetben egyébként úgy híjják: vitriol. kicsit máshogy néz ki az, amikor bárdolatlan vagyok. naffejű ph-s notebook bejegyzésénél lehet keresgélni ilyet.
amúgy ott vmelyik ph-s arc jegyezte meg, h inkább a saját  háza táján kéne sepregetnie, mert egy hajdanvolt nagy látogatottságnak és elismertségnek örvendő magyar szakmai fórumot sikerült leküzdeni a béka segge alá. azt hiszem ennek a folyamatnak a végére még óvatos és visszafogott becslésem szerint is  a jelenlegi moderatúra lassan felteszi a pontot.     
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#1493 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 26. 00:53

Javasolnam, hogy talan terjunk vissza a topik eredeti temajahoz...

Téma megosztása:

• (75 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 74
  • 75
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó