Idézet: Macikák - Dátum: 2005. dec. 14., szerda - 3:08
Mert ha ugye nem ismi lenne? És kezdettől tisztázva lett vna, hogy 1 MEGKEZDETT ora melodia = x Ft, akkor nem lenne problem... ELVBEN.
Nekem is szakadozik le a pofikám, sürün! Nyáron légkondi -- 100+ ezerért. Most vizágy -- 270 ezerért... OK! Közöm nulla. De van ott ZS. Csak épp a gépre (akcijos coragép mert ott volt hüde occso a P4 -- 256 MB (SD!)RAM-mal... Canyon alaplappal, Meg mostanra már dögledező fuxxtor vinyoval, továbbá szart se érő GF4 MX400-zal. Eccer nézem, miért lassabb az akkori, 800-as cerkámnál? Felnyitom, 40 eres, régi IDE-kábel volt, mind a kettő benne
Képlet a következő, tisztelt olvasok:
ISMERŐS = KORLÁTLAN és INGYEN MUNKA és
FELhasználo = KIhasználo
Azért van igaza 2More kollégámnak, mert oan extrákat kérnek tőlünk ingyen és bérmentve, önként és dalolva, amit egy TV- mosogép- vagy gáz-szerelőtől álmukban sem jutna eszükbe -- örülnek, ha jol-rosszul azt megcsinálja, amiért hivták és hálálkodva fizetik az összeget, amit mond! De egy számtech-es csináljon meg MINDENT ingyen és bérmentve -- pláne, ha még ismerős is na igen...
A saját dolgaimrol pedig, mélyen hallgatok, ezentul -- bármeik juzernél...
nem akarok beeszolni, amugy mostanában ritkán szolok azaz irok:))
de ez a Mistralos topik:))
Amugy nekem nagyon egyszerü a megoldás (mondjuk a héten már 3x szemeteztek le, időhiány miatt nem tudtam elmenni TELEPITENI:) Ö
Na szoval a megoldás, NEM ÉRTEK HOZZÁ
Itt azt hiszem lezárhatom, mert van másik topik ahol a Láma uzert vesézzük ki:))
Amugy még nem vásároltam a Mistral-ba már vagy 4-5 éve, mosolygok amikor a történeteket olvasgatom. Csodálkozom hogy a lámaságot a beletörödést szépen ide beirja mindenki.
Amugy meg nem is olyan olcso a cég, a francnak kell ott vásárolni

Súgó
A téma zárva.