HWSW Informatikai Kerekasztal: ASUS P4C800 i875 chipset - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ASUS P4C800 i875 chipset Értékeld a témát: -----

#1021 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 17. 13:28

Idézet: Georgo a dékán - Dátum: 2007. ápr. 16., hétfő - 9:31

Az egyik RAM volt rossz Kép

nekem is volt mostanában rammal baj, de csak azt nyekeregte, hogy ...blablabla due overclocking... és nem indúlt el (nem volt overclock). 1ik ram behalt valahogy
Most 1 hete vagy mikor is újra megpróbáltam és megint megy az a hibásnak vélt ram is.

Szerkesztette: Kecsöpp 2007. 05. 17. 13:29 -kor

World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#1022 Felhasználó inaktív   Str8 sk8r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 20. 21:51

...van egy óriási gondom...

...vettem egy procit...olvsom rajta:3.2GHz,Philippine...gépbe behelyez...pasztácskapötty...hűtő rákínlód...törörö-törörö...bekapcs...BIOS ezt írja:
Brand String:Intel P4 3200MHz
Courent Speed: 2800MHz
ratio status: locked
ratio actua value:14
...probálom állítgatni jobbra-balra (nem össze-vissza) ugyanúgy lock...de akkor miért írja rá az Íntel hogy 3.2GHz  nem értem...
...itt a srácnál is ugyanaz a helyzet ahogy látom...ugyanaz a lapja is...Asus P4C800eDelux...lehet a lap a ludas...a BIOS a legfrissebb...
...ha valaki tudja a megoldást vagy a probléma konkrét okát az legyenszives írjon pár sort...előre is köszönöm...

#1023 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 02. 22:44

Hello!
Mostanában úgy fagyott meg a gép, hogy se kép se hang, a rack piros ledje folyamatosan világított. Újraindítás, resetre nem reagált, sokszor úgy indult, hogy(sehogy) a rackbe folyamatosan a piros led, se kép se hang, volt hogy elindult de félúton, no signal detected a monitoron és ennyi. Meghalt az alaplap? Sokadik indításra elindult, utána újraindult magától, de továbbra is sötét kijelző, azóta nem tudom elindítani. Bios reset volt mert, halott amúgy is az elem ;)
Ja, és múltkor csak úgy eltűnt az alaplapi hálókari.... azóta se tudtam működésre bírni  :down:
Linux For Human Beings

#1024 Felhasználó inaktív   Str8 sk8r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 12. 03:27

Üdv!
Nekem is ugyanez a páros (proci+lap) és egy ideje nekem is csinálta :eek:  (egy-két hétig) de egy hete csak úgy elmúlt :think: ...

Szerkesztette: Str8 sk8r 2008. 10. 12. 03:27 -kor

#1025 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 13. 06:29

Idézet: Str8 sk8r - Dátum: 2008. okt. 12., vasárnap - 4:27

Üdv!
Nekem is ugyanez a páros (proci+lap) és egy ideje nekem is csinálta :eek:  (egy-két hétig) de egy hete csak úgy elmúlt :think: ...

Szia!
Én azóta nem kapcsoltam be... majd nézek valami más, hasonló lapot, hogy ne kelljen mindent cserélni...
Linux For Human Beings

Téma megosztása:

• (52 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó