idézet:
Ezt írta FCs:
elég egyszerűen kimutatható; a 3com-os lap elveszi a pci sávszélesség jelentős részét, ezért tudja a gigabitet csak papíron[/quote]
Ez is igaz. Rosszul fogalmaztam. Kimutatható, csak a gyakorlatban nem érezhető.![]()
ASUS P4C800 i875 chipset
Elküldve: 2003. 11. 02. 10:30
Elküldve: 2003. 11. 02. 11:46
Köszi!
Alakul a dolog. Annyi még a gondom, hogy fix IP címet adva néhány lap nem jelenik meg.
Elküldve: 2003. 11. 02. 15:56
idézet:
Ezt írta Blöff:
Brian 63'!
Köszi!
Alakul a dolog. Annyi még a gondom, hogy fix IP címet adva néhány lap nem jelenik meg.[/quote]
Passsz. Ehhez így távolról már kevés vagyok. A HÁLÓZATI ESZKÖZÖK rovatban viszont biztos tudnak segíteni.
![]()
Elküldve: 2003. 11. 02. 16:00
idézet:
Ezt írta Brian 63':
Ez is igaz. Rosszul fogalmaztam. Kimutatható, csak a gyakorlatban nem érezhető.[/quote]
ha 100mbiten használod akkor tényleg nincsen különbség. én használtam gigabiten, ott kijött.
Elküldve: 2003. 11. 02. 22:19
És csak egyet mondok: király ez az alaplap!!!!!
Elküldve: 2003. 11. 02. 22:48
idézet:
Ezt írta webszab:
Mára sikerült aktiválni a dolgokat...![]()
És csak egyet mondok: király ez az alaplap!!!!![/quote]
Egyetertek![]()
Elküldve: 2003. 11. 02. 22:54
idézet:
Ezt írta UnConnecteD:
Egyetertek[/quote]
Hm-hm.
Elküldve: 2003. 11. 03. 06:29
idézet:
Ezt írta UnConnecteD:
Egyetertek[/quote]
én is![]()
Elküldve: 2003. 11. 08. 22:25
Elküldve: 2003. 11. 08. 22:35
idézet:
Ezt írta csosz:
Olvastam mar tobb helyutt is is, hogy jelentkezik biznyos serceges, ez allandoan van vagy hogy jelentkezik? Most tervezek venni, de kicsit elbizonytalanodtam.[/quote]
Csak ha tuningolsz!
Elküldve: 2003. 11. 08. 22:35
Rég vettem Thermaltake házat, amin tetején található FireWire csatoló és ezzel asus leirt alapján csatlakoztattam Asus P4p800 deluxe alaplapra! És tegnap camival át akartam másolni gépbe a filmet, és FireWire-vel rácsatlakoztam végül szétfagyot… És alaplapon hátsó oldali csatlakozzon is van FireWire azzal tökéletesen muxik. Így nem tudom min csináljak, mivel külön vannak a FireWire csatoló…. ???
Alaplapon lévő FireWire leirása:
1 TPA0+ TPA0-
GND GND
TPB0+ TPB0-
+12V +12V
GND
És Thermaltake csatolója:
2db GND, VG, VP, TPA+, TPA-, TPB+, TPB-
És ezeket hová kéne dugnom pontosan ??? Mivel VG és VP nincs rajta az alaplapon…. És GND az mind1 hogy hová dugjam ??
Várom a segitségeteket!
Gigabyte GA-K8NXP-SLI |AMD Athlon 64 3700Mhz (San Diego)| 512 MB x 2 DDR 400Mhz Gskill| Sosem elég ezzek ;)
Elküldve: 2003. 11. 08. 22:53
idézet:
Ezt írta XC-biker:
Csak ha tuningolsz![/quote]
Tehat csak tuningolas kozben, ugy egyebkent nem?
Elküldve: 2003. 11. 08. 23:00
idézet:
Ezt írta csosz:
Tehat csak tuningolas kozben, ugy egyebkent nem?[/quote]
Pontosan. De előfordulhat az is, hogy kifogsz egy olyat ami nem csinálja. Mindenesetre, ha én eladtam az enyémet, akkor veszem is meg az ABIT IC7 MAX3-at![]()
Elküldve: 2003. 11. 08. 23:14
idézet:
Ezt írta XC-biker:
Pontosan. De előfordulhat az is, hogy kifogsz egy olyat ami nem csinálja. Mindenesetre, ha én eladtam az enyémet, akkor veszem is meg az ABIT IC7 MAX3-at[/quote]
Es mi az ami serceg, tudjatok mar? Kondi, csip vagy mi?
Elküldve: 2003. 11. 08. 23:39
idézet:
Ezt írta csosz:
Es mi az ami serceg, tudjatok mar? Kondi, csip vagy mi?[/quote]
Nem tudom. De ne gondolj itt egetverő hangokra! Csak ha odafülelsz, akkor hallani. Egy hangosabb hűtő el is nyomja a hangját.-müködik egyébként rendesen.
Engem viszont maga a tudat zavar, hogy veszek egy 45e Ft.os lapot és ilyen piti hibái vannak... Lol!
Azt hittem az ASUS jobban odafigyel az ilyenekre!
Mert végül is egy tuning lapról van szó... :confused:
[ 2003. november 08.: XC-biker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 09. 03:39
idézet:
Ezt írta XC-biker:
Nem tudom. De ne gondolj itt egetverő hangokra! Csak ha odafülelsz, akkor hallani. Egy hangosabb hűtő el is nyomja a hangját.-müködik egyébként rendesen.
[/quote]
azért tegyük hozzá, hogy ezen a topikon kívül még nem hallottam a sercegésről, a sajátom se csinál ilyet. emellett meg ugye elég kevés olyan elem van a lapon ami hallható hangot tud kiadni..
Elküldve: 2003. 11. 09. 07:12
idézet:
Ezt írta FCs:
azért tegyük hozzá, hogy ezen a topikon kívül még nem hallottam a sercegésről, a sajátom se csinál ilyet. emellett meg ugye elég kevés olyan elem van a lapon ami hallható hangot tud kiadni..[/quote]
Tőlem akár el is jöhetsz és meghallgathatod!
UnConnected már hallotta és nem kételkedik.
fLeSs is ódákat tudna zengeni a sercegésről.
De nem is tudom miért "reklámozom" az alaplapomat így eladás elött... :confused:
Azt is hozzáteszem, hogy ezt a minimális hangot leszámítva teljesen hibátlan a lap.
Nagyon jól megy, csak én a MAXimalista emberekhez tartozom, és szerteném ha olyan lapom lenne végre aminek nincsenek ilyen hibái. Anno pl az IC7-nek semmi baja nem volt, max annyi, hogy nem volt rajta lan, meg valahogy az ASUS felé húzott a szívem egy TUSL2-C lecserélése után. És az kétségtelen, hogy az Award BIOS jobb mint az AMI.
Pl az CPU-/Memóriaosztó beállításoknál sok User számára nem teljesen egyértelmű az a 266/320/400. Ugyanis a tudatlan alapból a 400-at választja, mivel 400MHz-es a ramja, de mikor elkezdi húzni a CPU-t döbbenten tapasztalja, hogy nem indul a gép.
Az Awardban ugyanez: CPU FSB/RAM - 3/2, 1/1, 5/4 ... - mindenképp egyértelműbb.
na mindegy...
Én egy picit csalódtam!
Viszont az ASUS javára szóljon, hogy amikor 300W Codegennel nyomultam az ABIT kicsivel instabilabb volt mint a P4c800.
[ 2003. november 09.: XC-biker szerkesztette a hozzászólást ]
[ 2003. november 09.: XC-biker szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 11. 09. 07:36
idézet:
Ezt írta XC-biker:
Tőlem akár el is jöhetsz és meghallgathatod!
UnConnected már hallotta és nem kételkedik.
fLeSs is ódákat tudna zengeni a sercegésről.
De nem is tudom miért "reklámozom" az alaplapomat így eladás elött... :confused:
[/quote]
mint írtam, nem sok dolog van a lapon ami képes hangot kiadni, de ahogy olvasom nem is próbáltad a hangforrást megkeresni. én ezzel kezdeném.
Elküldve: 2003. 11. 09. 07:41
idézet:
Ezt írta FCs:
mint írtam, nem sok dolog van a lapon ami képes hangot kiadni, de ahogy olvasom nem is próbáltad a hangforrást megkeresni. én ezzel kezdeném.[/quote]
Nincs megfelelő műszerezettségem erre, sima analóg módszerrel meg azt hallod, hogy a CPU környékéről jön, azaz a kondik, tekercsek, fesz.stabilizáló IC-k felől. - gondolom...
Elküldve: 2003. 11. 09. 08:04
idézet:
Ezt írta XC-biker:
Nincs megfelelő műszerezettségem erre, sima analóg módszerrel meg azt hallod, hogy a CPU környékéről jön, azaz a kondik, tekercsek, fesz.stabilizáló IC-k felől. - gondolom...[/quote]
én is a füledre gondoltam..![]()

Súgó
A téma zárva.