HWSW Informatikai Kerekasztal: Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Vargáné és tsa. - a közveszélyes bűnöző ! Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#241 Guest_FlowM@N_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2002. 10. 26. 02:29

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Hmm, leloptatok a Tom's Hardware taptesztjebol az Enermax EG365AX-VE kepet???

Ha mar nem engedik a kozvetlenul kepbelinkelest, akkor miert ne ;)
[/quote]

Nos igen nem volt más választás. Nem nézett ki túl jool az az embléma a kép helyén.
1ébként aki nem tudná még, a képen látható tápegység egy Enermax EG365AX-VE típusjelű táp. És ez nem malac-táp vagy valami hasonló. Érdemes megtekinteni a Toms Hardware tesztjét csak viszonyításképpen. Mondjuk valamiért Vargányát nem teszteltek. :)

#242 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2002. 10. 26. 14:32

idézet:
Ezt írta FlowM@N:
Érdemes megtekinteni a Toms Hardware tesztjét csak viszonyításképpen. Mondjuk valamiért Vargányát nem teszteltek. :)[/quote]
Hmm, igy is sikerult nekik szart kifogni ;)

Pl. a modositott Enermax EG365AX-VE Papst ventivel, hogy csendes legyen. Le is egett 320W terhelesnel ;)

#243 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 26. 22:05

idézet:
Ezt írta nyunyu:

Hmm, igy is sikerult nekik szart kifogni ;)

Pl. a modositott Enermax EG365AX-VE Papst ventivel, hogy csendes legyen. Le is egett 320W terhelesnel ;)
[/quote]

ezt amúgy nem értem..miért nem műkdött más ventivel normálisan?!
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#244 Felhasználó inaktív   Nahar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 26. 23:20

Most találtam csak rá a topicra!
Nekem tavasszal meg tönkre egy Vargányás ATX-es táp :mad:
--

Üdv,

Csaba
http://csaba.try.hu

#245 Guest_FlowM@N_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2002. 10. 26. 23:57

idézet:
Ezt írta Nahar:
Most találtam csak rá a topicra!
Nekem tavasszal meg tönkre egy Vargányás ATX-es táp :mad:
[/quote]

Látod ezért kell olavasni a fórumot. :) Egyébként vitt magával valamit??? /Proci,Alaplap,Vinyó/
Mert ha igen akkor eggyel több per lesz a Vargáné ellen a bíróságon. :)

#246 Felhasználó inaktív   Waveson 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 27. 00:52

idézet:
Ezt írta FlowM@N:

Látod ezért kell olavasni a fórumot. :) Egyébként vitt magával valamit??? /Proci,Alaplap,Vinyó/
Mert ha igen akkor eggyel több per lesz a Vargáné ellen a bíróságon. :)
[/quote]

énis tudok magamal vinni egy felrobbant vargánya tápot, nem az enyém, de még működik ,csaképpen 60 voltot küld 12 helyett, szóval még jobb is mint 1 olyan ami neem kapcsol be, mert akármilyen alapalpra kötöd, azonnal felrobbantja, úgyhogy elég jó bizonyíték lenne stbstb... :D
ÚJ KONFIG:D
<b>1.:</b> Gigabyte P35-DS3,Core 2 Duo E6400 2,13@3Ghz, Sapphire AMD Radeon HD7770 OC, 4GB DDR2 800Mhz, 1TB Samsung HD103UJ, 1.1A, 19' 931BF Samsung TFT,Pioneer DVDíró, Chieftec 350W GPS-350EB-101A PSU
<b>2.:</b> GigaByte m55s-s3, Athlon 64 X2 3800+@2300mhz, Geforce7900GT,1024MB DDR2 667 Mhz, 2x250GB HDD, AC97, 19' TFT LG, 1.1A, ASUS DVDRW, 400W UltraPower PSU
<b>Laptop1: Dell N1015V: i3-2310M 2,1Ghz, 4GB, 640GB, GT525M
Laptop2: Acer Aspire, C2D,7300GS, 2GB, 250GB
Laptop3:</b> HP-Compaq EVO N1015V@512Mb Ram

#247 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 10. 27. 08:12

idézet:
Ezt írta Waveson:
ezt amúgy nem értem..miért nem műkdött más ventivel normálisan?![/quote]
A Papst ventik csendesek ugyan, de emiatt nem tul jo a legszallito kepesseguk.

Enermax-ek meg nem raktak akkora hutobordat, hogy a kevesebb levego is eleg legyen a megfelelo huteshez, igy tulmelegedett a tap.

Ha megnezel egy DTK tapot, az joval nehezebb, mert sokkal nagyobb hutoborda van belul...

#248 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 10. 23:05

Idézet

szabiii]látom nagyon belejöttetek a nyilatkozásba a másik tápos topicban, deee ezis aktuális, felhozzuk...
amig egy várgányá táp (köles,vagy daráltkukorica az mind1 :D ) marad ebben az országban, addig az is lesz!

olvassatok,
okuljatok,
írtsátok!
  :D

Igaz az én vargányám már a sarokban porosodik, de máshol még használatba is lehet, úgyhogy nem hagyom lessülyedni ezt topikot!  :D Az újaknak szem előtt kell legyen!  :D

Szerkesztette: Freeze 2004. 04. 13. 01:37 -kor

#249 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 11. 00:43

idézet:
Ezt írta Freeze, akit törölt a szerver:

Igaz az én vargányám már a sarokban porosodik, de máshol még használatba is lehet, úgyhogy nem hagyom lessülyedni ezt topikot! :D Az újaknak szem előtt kell legyen! :D
[/quote]

Helyes. :) 1ébként éppen egy héttel ezelőtt vágtam be én is a sarokba a Vargánya tápot a géppel együtt. Azóta a füstérzékelőket meg a tűzoltókészülékeket is leszereltem a falakról. :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#250 Felhasználó inaktív   mauzi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 15. 21:37

- Hogy hívják Vargáné társát?
- ???
- Dietmar Clodo.

bocsesz :)

#251 Felhasználó inaktív   babos 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2002. 12. 16. 21:02

:p
babos

#252 Felhasználó inaktív   langferi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 24. 02:14

Ma bővítettem anyu P1esét, gépház felnyit, és mitláttam :)
Vargáné és BŰNtrsa táp.(200W típus:IBP-42)
AT-s a kicsike, de precíz mérnöki munkával megtervezték mit lehet kihagyni, mert a belsejében a nyákra fel van szitázva pár alkatrész helye, de az valamiért kimaradt.

Felirat a matricán: (pontos idézet)
VIGYÁZAT!
ÜGYELJEN A BEMENETI FESZÜLTSÉG MEGVÁLASZTÁF
CSAK SZERVÍZBEN NYITHATÓ KI.
A HÁZON BELLÜL NINCS JAVÍTHATÓ ALKATRÉSZ.

hogy nincs benn javítható alkatrész, azt el is hiszem, de akkó mér nyitja ki a szervíz.

A bementi feszültségről szóló rege, meg hüjeség, mert a 115/230as átkapcsoló helyét egy 230Vac matrica fedi.
Bár a lemezbe a csatlakozó fölé bele van ütve 115/230/nemntomhány amper
Ez az aláírás nem jött volna létre, ha annakidején nem tanítanak meg írni és olvasni. :)

#253 Felhasználó inaktív   Mono 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2002. 12. 28. 15:29

Igaz, hogy Vargánés, de tapasztalatok szerint az AT-s tápjaik eléggé jók voltak, az ATX-esekkel van nagyon nagy gond. Tehát szerintem aggódni azért annyira nem kell, mintha egy 230-as ATX-es lenne.
Adjon az Isten, szebb jövőt!

#254 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 01. 23:48

Nekem van a legjobb tápegységem :D Valami 230 W-os ruszki csoda. Illetve nem tudom pontosan mennyire ruszki (ha az), valami MOYETEC van ráírva apró betűkkel... Neten keresésre a google össz-vissz 3 oldalt talált, abból egy görög, egy a geocities-en van, a harmadik meg (már?) nem létezik, valami [url="http://"http://www.srv.kz"]www.srv.kz[/url] lenne a helye :) Csak tudnám mi az a ".kz" :D Na mindegy, elég veszedelmesen néz ki belülről -mindenféle cirillbetűs feliratok az alkatrészeken- , ha lesz money le is cserélem valami jobbra ;)

#255 Felhasználó inaktív   Nagypapa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 02. 05:16

>>Csak tudnám mi az a ".kz" <<

Kazahsztán? ;)

#256 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 02. 05:46

Idézet: NeoPampalini

Nekem van a legjobb tápegységem :D Valami 230 W-os ruszki csoda. Illetve nem tudom pontosan mennyire ruszki (ha az), valami MOYETEC van ráírva apró betűkkel... Neten keresésre a google össz-vissz 3 oldalt talált, abból egy görög, egy a geocities-en van, a harmadik meg (már?) nem létezik, valami www.srv.kz  lenne a helye :) Csak tudnám mi az a ".kz" :D Na mindegy, elég veszedelmesen néz ki belülről -mindenféle cirillbetűs feliratok az alkatrészeken- , ha lesz money le is cserélem valami jobbra ;)

Az az oldal "megy", de csak árlistában szerepel...

Szerkesztette: [-Lulu-] 2004. 04. 12. 13:55 -kor

„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#257 Felhasználó inaktív   Cat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 02. 11:17

idézet:

Felirat a matricán: (pontos idézet)
VIGYÁZAT!
ÜGYELJEN A BEMENETI FESZÜLTSÉG MEGVÁLASZTÁF
CSAK SZERVÍZBEN NYITHATÓ KI.
A HÁZON BELLÜL NINCS JAVÍTHATÓ ALKATRÉSZ.

hogy nincs benn javítható alkatrész, azt el is hiszem, de akkó mér nyitja ki a szervíz.

A bementi feszültségről szóló rege, meg hüjeség, mert a 115/230as átkapcsoló helyét egy 230Vac matrica fedi.
[/QB][/quote]

Ez a "no user-serviceable parts inside" vagy hasonló szöveg gyér fordítása, azt akarja jelenteni hogy user által javítható (=cserélhető) alkatrész nincs benne (még a biztosíték sem). Már csak azért hogy ne turkálj benne, mert veszélyes. De egy szervíz ettől még tud(hat)ja javítani :) A feszültségválasztót azon egyszerű okból szokták lehagyni, hogy (Európában) nincs rá szükség.

#258 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 02. 12:28

idézet:
Ezt írta :Lulu::

Az az oldal "megy", de csak árlistában szerepel...
[/quote]

Jéé, megnéztem és tényleg megy :D Tegnap biztos áramszünet volt azért nem ment ;) De mivel egy hangot nem értek azokból a krixkrax betűkből, így hagytam a fenébe :)

Remélem nem vargenya import, azok szerintem kézrátétellel rontanak! :eek: :eek: :D

[ 2003. január 02.: NeoPampalini szerkesztette a hozzászólást ]

#259 Felhasználó inaktív   langferi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 01. 03. 04:37

idézet:
Ezt írta Cat:

Ez a "no user-serviceable parts inside" vagy hasonló szöveg gyér fordítása, azt akarja jelenteni hogy user által javítható (=cserélhető) alkatrész nincs benne (még a biztosíték sem). Már csak azért hogy ne turkálj benne, mert veszélyes. De egy szervíz ettől még tud(hat)ja javítani :) A feszültségválasztót azon egyszerű okból szokták lehagyni, hogy (Európában) nincs rá szükség.
[/quote]

A biztosíték télleg úgy van ráforrasztva a nyákra.
Az OK hogy európában nem kell a 115V de akkor mér van meg a kapcsolónak a lyuk? Egy matricával szokták letakarni, ezen is így van, meg van egy JNC-m (a szekrény tetején), azon is úgy van.
Ez az aláírás nem jött volna létre, ha annakidején nem tanítanak meg írni és olvasni. :)

#260 Felhasználó inaktív   lameXpert 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2003. 01. 03. 06:49

idézet:
Ezt írta langferi:

A biztosíték télleg úgy van ráforrasztva a nyákra.
Az OK hogy európában nem kell a 115V de akkor mér van meg a kapcsolónak a lyuk? ......
[/quote]

Mert így olcsóbb....
¤
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."

Téma megosztása:

• (84 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.